چون لمسی هست و کیفیت فیلم برداریس hd
چون لمسی هست و کیفیت فیلم برداریس hd
توی این رنج قیمت شما انتخابهای زیادی دارید ولی شاید مجبور شید از صفحه نمایش لمسی صرفه نظر کنید . یه مسئله رو در مورد این ویژگی در نظر داشته باشید که صفحه نمایش به خاطر اثر انگشت اغلب کثیف میشه و گاهی آزار دهنده است هرچند تکنولوژی جذابیهنقل قول:
canon IXY 32s یا ixus 310 hs صفحه لمسی داره فول اچ دل فیلم می گیره دیافراگم باز 2 و برد فلش 5 متر به نظرم انتخاب بهتری و توی دی جی کالا موجوده مدلش کمی قدیمه مواظب باشید نو باشه نه استوک. مدلهای دیگه که به نظرم میاد sx 220,sx230,sx240, sx260 از سری دوربینهای کنون و فوجی f660 هست. فوجی زیاد یوزر فرندلی نیست و کمی حرف و حدیث داره ولی دوربین خوبیه. همگی تو دیجی کالا موجوده با قیمتی بین 600 تا 800 . فراموش نکنید برای محافظ ال سی دی و کیف و رم حداقل 50000 تومان کنار بزارید .مدلی که گفتید به اندازه این مدلها شناخته شده نیست کمی باید فرصت بدید رویویی ازش پیدا کنم یا جایی مقایسه شونو ببینم . در ضمن چون در دیجی کالا در دسترسن من اسم این سایتو می برم و دلیلی برای تبلیغ واسه این سایت نیست شما از سایت یا مغازه ای صلاح می دونید خرید کنید.
بله اما راحت تر و سریع تر میشه بخ منو های مورد نظر دسترسی پیدا کرد، علاوه بر این کلید های دوربین های معمولی به مرور زمان سفت میشوندنقل قول:
این نگاهی ناشی از حساسیت زیاد ه و در مورد دوربین هایی که داشتم صدق نمی کنه ولی به هر حال اون مدل کنون به نظرم بهتره . دامنه زوم کاسیو رو نداره ولی به خاطر دیافراگم 2 عملکرد بهتری از بقیه دوربینهای کامپکت تو این رنج قیمت و توی نور کم داره. اگرم سوپر زوم بخوایید sx 220 یا sx 230 دوربینهای خوبین کیفیت عکس کمی بهتر از 260 داره و امکانات کمی کمتره. شاید دوستان دیگه هم پیشنهاد بهتری داشته باشند یکی دو روزی صبر کنید.نقل قول:
ممنون از راهنمایی توننقل قول:
سلام دوستان من 430 پول دارم دنبال یه دوربین خوب میگردم ، مهمترین ملاکم کیفیت عکس هاست
مد نظرم sony wx50 اگه اساتید تایید می کنن من همین فردا واسه خریدش اغدام میکنم
اگه دوربین بهتری میشناسید معرفی کنید بهم ممنون میشم
واقعا تشکر ار کمکتون تا الان
یه سوال
فکر کنم نیکون اصلا وجود نداره؟
چرا اصلا حرفی ازش زده نمیشه
آیا تو رده کامپکت وضعش خیلی خرابه؟
نیکون توی رده کامپکت خیلی حرف زیادی نداره در ضمن توی رنج قیمتی که شما مد نظرتون مدلی نداره. یه s6400 هست که اونم خیلی مطرح نیست ولی دوربین بدی هم نیست سری s8000 تا ُs9500 رو هم داره که در رده sx200 تا 280 کنونه ولی بازم عملکرد سوپر زومهای کنون و پاناسونیک و سونی و بعضی مدلهای فوجی بهتر بوده. تو این رده اول پاناسونیک با سری zs1 و بعد از اون zs2 و3 خودشو نشون داد و کنون و سونی و فوجی و نیکون و المپوسم و سامسونگ هم یواش یواش وارد گود شدن . s9300 که ظاهرا از لحاظ پرفرمس عکاسی اصلا خوب نبود من سایت dpreview که عکساشو با کنون مقایسه می کردم بد بود سافت و نویزینقل قول:
در گذشته هم کامپکتهای نیکون (تا 5 , 6 سال پیش )معمولا تو نور کم و شب مشکل فوکوس داشتن هرچند تو عکاسی ماکرو حرف زیادی واسه گفتن داشتن. البته تو اون دوره نیکون تو رده حرفه ای هم با رقیب دیرینه اش کنون اختلاف زیادی پیدا کرده بود چیپهای تصویرش رو اغلب سونی تولید می کرد ولی بالاخره تونست خودش رو دوباره پیدا کنه و به سونوشت کنیکا مینولتا دچار نشد. d90 نیکون عالی بود حرف نداشت الانم دوربین مطرحی .
راستی کاربری که می گید چرا اینقدر از این دوربین ناراضی بود .؟ دوستی داشتم که یه دوربین کامپکت خریده بود که برد فلشش 3 متر بود بعد واسه این که عکس دسته جمعی بگیره گاهی مجبور بود تو فاصله دور تر واسه می گفت عکساش تاریکه ایزو رو هم که می برد بالا که عکسا روشن تر بشه می گفت نویزی میشه! شناخت و توجه به تواناییها و ضعفهای هر وسیله ای در زمان استفاده خیلی مهمه. خروجی عکسهای این دوربین کمی سافته این می دونم.نقل قول:
دوستان تا 1تومن چی پیشنهاد میکنین کیفیت عکس مهمه من خودم بین sx240 کانن با sx500گیر کردم
کدوم با کیفیت تره عکسش؟