استقلال 2 _ برق 1
استقلال 2 _ برق 1
2 ss - برق شیراز 0
2 ss - برق شیراز 0
چرا 15 میلیون؟؟نقل قول:
تا اونجایی که من میدونم به تیمی که قهرمان نیشه 1.5 میلیون میدن
علیرضا توامارات این پولش درمیادبه راحتی هم درمیاد یادمه به بهترین بازکن هرمسابقه جایزه خوبی میدند پس به قهرمانشون جایزه خیلی درست وحسابی تری میدند. تبلیغات تواونجا 2 میلیاردو این عددها نمیشه که . مثلا همین کمپانی مسافرتی الامارت که رفت برای آرسنال ورزشگاه ساخت اونجاهم تبلیغات میکنه . میبینی که به همین آسونی پولش درمیاد.
اگه بازیه تیم ملی امروزه چرا بازیارو ننداختن دوشنبه یا سه شنبه؟تیم ملی اونقت که از اسپانیا اومد فردا بازیهای لیگ تنجام شد حالا که ایرانه 1 هفته بعد؟
پولش در میاد اما فکر نمی کنم سودی چندانی با این جور خریدها کاسب شد.نقل قول:
مطمئن نیستم اما فکر میکنم در امارات به تیم قهرمان در حدود 6 میلیون دلار پول می دند(خیلی وقت پیش که اینقدر می دادند) تو امارات هم که تماشاگر معنایی نداره! که تیم از راه فروش لباس و اینجور چیزها در امد کسب کنه
می مونه یک حق پخش و اسپانسر و پاداش قهرمانی
درست یادم نیست به تیم قهرمان چقدر می دند اما فکر کنم کمی بیشتر باشه.نقل قول:
چرا 15 میلیون؟؟
تا اونجایی که من میدونم به تیمی که قهرمان نیشه 1.5 میلیون میدن
این 15 میلیون را من برای کشورهای که زمینه کسب درامد توشون جور هست زدم اگر درست برنامه ریزی کنی می تونی همچین پولی را کاسب بشی از جذب اسپانسر بگیر تا فروش لباس تیم توسط هواداران و راههای دیگه من فکر میکنم ژاپنی ها تو اسیا این پول را راحت بدست بیارند.
اون تیمه که تو فینال سپاهان را شکست داد در سال 50 میلیون دلار درامد داره(فقط از لیگشون)
البته تو ایران من فکر میکنم در اسیا اگه قهرمان بشی حداکثر در حدود 4 میلیون دلار پول دربیاری البته در اسیا قهرمان بشی پولهای دیگری هم از طریق رفتن به جام باشگاه جهان به سراغت میاد.
چی میشه گفتنقل قول:
اگه بازیه تیم ملی امروزه چرا بازیارو ننداختن دوشنبه یا سه شنبه؟تیم ملی اونقت که از اسپانیا اومد فردا بازیهای لیگ تنجام شد حالا که ایرانه 1 هفته بعد؟
عزیز محمدی گند زده با این برنامه ریزش
احضار ليدرهاي استقلال و دعوت از بازيكنان مسخبرگزاري فارس: رئيس كميته انضباطي از احضار ليدرهاي استقلال به كميته انضباطي خبر داد.مجتبي شريفي در گفت و گو با خبرگزاري فارس، درباره توهين هواداران استقلال به رئيس كميته داوران، مهدي رحمتي و امير حسين صادقي؛ دو بازيكن تيم مس اظهار داشت: گزارشاتي از بازي تيم هاي استقلال و مس كرمان به كميته انضباطي رسيده است كه بر اين اساس احتمالا بعضي ليدرهاي استقلال را كه نامشان در اين گزارش آمده را احضار مي كنيم. وي افزود: بازيكنان مورد اهانت قرار گرفته را براي شنيدن توضيحاتشان فرا مي خوانيم. شنيده هايي داريم كه بايد مورد بررسي قرار گيرد. رئيس كميته انضباطي درباره اينكه بعضي ها بر اين عقيده هستند كه براي بهتر شدن فضاي ورزشگاه ها بايد هواداران را محروم كرد تصريح كرد: ما هواداران را محروم نخواهيم كرد. بايد عوامل تنش زا را شناسايي و آنها را حذف كرد. در صورت تخلف بيشتر به جاي اينكه هواداران را از فوتبال دور كنيم، محل برگزاري بازي را تغيير مي دهيم. شريفي در پاسخ به اين سئوال كه عليرضا نيكبخت واحدي پاداش هاي تيم ملي را به فدراسيون بازگردانده يا خير؛ عنوان كرد: اين بازيكن شخصا بايد اين جريمه را پرداخت كند. اما براي دريافت اين پول زمان خاصي تعيين نكردم. فقط به او فرصت داديم اين كار را انجام دهد. وي همچنين از احضار منصور ابراهيم زاده به كميته انضباطي خبر داد و گفت: اين مربي براي ارائه توضيحات درباره اتفاقات ديدار پرسپوليس و ذوب آهن بايد روز دوشنبه در كميته انضباطي حضور يابد. شريفي درباره تعليق تيم نساجي و برگزار نشدن بازي هاي اين تيم گفت: تا زماني كه شاكيان اين تيم رضايت ندهند اين تعليق پا برجاست. مديريت اين تيم بايد پول اين شاكي ها را كه شايد به 30 ميليون تومان هم نرسد بپردازد يا رضايت شاكيان را جلب كند. انتهاي پيام/ا
استقلال 4 - 0 برق