اتفاقا همین الان تخفیفاشو دیدم، فک کردم TP LINK MR3040 – 3G/4g مناسبه تو جدول مقایسه مودم های موجود در جشنواره M7350 رو دیدم اومدم اینجا راجع بهش بپرسم که پست شمارو دیدم. اما M7350 رو تو تخفیفات پیدا نمیکنم برداشته شده؟ :n02:نقل قول:
Printable View
اتفاقا همین الان تخفیفاشو دیدم، فک کردم TP LINK MR3040 – 3G/4g مناسبه تو جدول مقایسه مودم های موجود در جشنواره M7350 رو دیدم اومدم اینجا راجع بهش بپرسم که پست شمارو دیدم. اما M7350 رو تو تخفیفات پیدا نمیکنم برداشته شده؟ :n02:نقل قول:
بله. مثل اینکه تخفیفش برداشته شده. منم پیدا نکردم. الان زده 440تومننقل قول:
گفتم دست بجومبونید موجودیش تموم شده ... باید صبر کنید تا دوباره موجودش کنه توی تخفیف هانقل قول:
با پشتیبانیش هم می تونید تماس بگیرید از پایین همون سایت
مودم تی پی لینک 7350 دوباره موجود شد با تخفیف اگر قصد خرید دارید دست دست نکنید. قیمت بازار: 395هزارتومن
قیمت سایت بامیلو:274هزارتومن
+
1عدد سیم کارت 4G ایرانسل هدیه
+
12گیگ اینترنت هدیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا سرویس ایرانسل ثابت نیست بیخودی خرج الکی نکنید من با گوشی هات اسپات میکنم راحت وصل میشم
گوشی 4g العان آمده تو بازار 450-500 تومنی هم هست آدم بیاد 300 پول مودم بده
من مودم رایتل خریدم انداختم کنار نه سرویس درست حسابی داره نه قیمت هاش مناسب فعلا همه در به در شدن از adsl یا برعکس
تست دیشب ساعت 4 صبح
اینم همین العان
قزوین سمت پارک ملت 4جی خیر سرش
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
چرا انقدر داره 3g ایرانسل افتضاح میشه؟!
این تست من امروز عصر:
Sent from my iPhone 6
من خیلی وقت تستی از ایرانسل نذاشتم چون عملا خیلی کم استفاده می کنم اما برای بیان رسوایی و فضاحت ایرانخل این تستو میزارم تا در غم شما شریک بشم
اما با این اوصاف به فکر کوچ به همراه اول نیفتید
اینم آلفا پلاسشه
نتیجه اخلاقی اگر اینترنت خوب می خواهید1- بی خیال اپراتورهای همراه شوید و 2- از ایران برید. خلاص
چقدر نابوده شده ایرانسل جدیداً !
تست می زارید اسم شهرتون هم بنوسید دوستان
من اکثر تو سفر هستم از تهران به شهر های رشت-قزوین-زنجان رد میشم تا 20مگ 3g پهنای باند داشتم ولی مثل العان به سختی باز میکنه حتی گوگل رو اصلا پایدار نیست !!!نقل قول:
سوال : یک نرم افزار برای اندروید هست بشه سیگنال چک کرد ؟؟ اصولا سیگنال رو چند باشه خوبه
میخوام بفهمم کجای خونه بهتر سیگنال میده:n36: