فک نکنم صحت داشته باشه...نقل قول:
فکر میکنید چقدر صحت داشته باشه ؟!
یعنی الکی با این همه مربی مذاکره می کنن؟
فک نکنم صحت داشته باشه...نقل قول:
فکر میکنید چقدر صحت داشته باشه ؟!
یعنی الکی با این همه مربی مذاکره می کنن؟
والا این روزا اینقدر اخبار ضد و نقیض شنیدیم که نمیدونیم کدومو باور کنیم
ولی فکر میکنم اینا رو به خاطر حرفای پیروانی تو 90 زده
<لی این پیروانی جاش خیلی سست هست
اگه من جاش بودم می زاشتم می رفتم تا هم (به قول خودش که پرسپولیس هست و هر کاری براش انجام میده) پرسپولیس کمتر ضرر کنه و هم خودش
چون اینجوری سریع یه مربی میارن
جای محسن خلیلی خالینقل قول:
به نام خدا
سلام خدمت پرسپولیسی ها
این جریان انتخاب سرمربی پرسپولیس خاطره انتخاب مربی تیم ملی را زنده میکنه
نتیجه اش هم همونطوری میشه ،هر روز یه مربی جدید و بزرگ و آخرش ..........
من که خیلی دلم برای افشین باتعصب چند سال پیش میسوزه (چقد این فوتبال نامرده)
عابدزاده: آمادگي دروازبان هاي پرسپوليس انتخاب را برايم سخت كرده است
مربي دروازه بانان تيم پرسپولیسگفت: واعظي و حقيقي از لحاظ فني بسيار آماده هستند به طوريكه براي انتخاب قرار گرفتن در تركيب بعضي اوقات دچار مشكل مي شويم.
احمدرضا عابدزاده افزود: روند فني دو دروازه بان رو به رشد است و حقيقي بازي به بازي بهتر مي شود و تاكنون تجربه هاي زيادي كسب كرده است.
وي تأكيد كرد: انتخاب و جذب دروازه بان جديد را به مسئولان باشگاه واگذار كرده ام و هرچه به صلاح تيم باشد انجام خواهد داد.
عابدزاده در خاتمه گفت: مشكلي در چارچوب پرسپوليس نمي بينم اما مخالف سياست هاي باشگاه در موفقيت پرسپوليس نيستم
واعظي: نيمکت نشيني جدا از فوتبال نيست
دروازه بان تيم فوتبال پرسپولیس گفت: نيمکت نشيني در مقطعي کوتاه براي هر بازيکن بوجود مي آيد اما من نگران اين مسئله نيستم.
مهدي واعظي افزود: به صلاحديد کادر فني روي نيمکت مي نشينم و حقيقي درون چارچوب قرار مي گيرد و وظيفه من فقط اطاعت از اين تصميم است.
وي تأکيد کرد: با قرار گرفتن حقيقي در ترکيب مشکلي ندارم چرا که هر کس که بهتر باشد قطعاً در ترکيب قرار خواهد گرفت.
واعظي در خاتمه گفت: مطمئن هستم که کادر فني از عملکرد دو دروازه بان خود رضايت کامل دارد اما به شخصه با حضور دروازه بان جديد هيچ مشکلي ندارم
سپهر حيدري: از نيمكت نشيني ناراحت نيستم
مدافع تيم فوتبال پرسپوليس تهران با اشاره به نيمكت نشيني اش در بازيهاي اخير تيم پرسپوليس گفت: از شرايطم در اين تيم ناراضي نيستم ولي در صورتيكه تا پايان فصل اين روند ادامه پيدا كند پرسپوليس را ترك خواهم كرد.
سپهر حيدري،مدافع تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: قبول دارم كه در مقطعي از فصل افت داشتم ولي مشكلات دفاعي تيم در آن زمان مربوط به خط دفاعي نبود و همه تيم مشكل داشت.
اكنون نيز گلهايي كه دريافت مي كنيم بيشتر به دليل سيستم اشتباه ما در هنگام دفاع است اما به هر حال از تمرين و تلاش خسته نمي شوم و اميدوارم با توجه به تعداد مسابقات تيم ما در اين فصل بتوانم بازهم در تركيب اصلي حضور داشته باشم.
وي افزود: تا پايان فصل در پرسپوليس مي مانم ولي اگر نتوانم در تركيب اصلي تيم راهي پيدا كنم قطعا پرسپوليس را ترك خواهم كرد
اگه بود...نقل قول:
جای محسن خلیلی خالی
آخرش هیچی...نقل قول:
هر روز یه مربی جدید و بزرگ و آخرش ..........
فقط خدا کنه هر کسی رو میارن یه مربی خوب باشه با سبک و کلاس خودش.حالا هر چقدر هم فک کنن خوبه.البته تا جایی که دیر نشه.
نوري صبري از سه شنبه در تمرينات پرسپوليس شركت مي كند
کانون هواداران پرسپولیس : در حالي كه مسئولان باشگاه پرسپوليس اعلام كرده بودند نوري صبري از روز پنجشنبه (ديروز) در تمرينات اين تيم حضور خواهد يافت، اما وي به دليل بسته بودن مرز ايران و عراق و انتخابات شوراهاي استاني در اين كشور هنوز موفق نشده است وارد ايران شود.
مدير برنامه هاي صبري در اين باره گفت: او پس از رفع مشكلات داخلي كشورش و باز شدن مرز ايران و عراق از روز سه شنبه در تمرينات پرسپوليس شركت خواهد كرد.
وي افزود: نوري صبري هنوز هيچ توافق مالي با باشگاه انجام نداده است. ابتدا قرار است در تمرينات پرسپوليس شركت كند و سپس با مديرعامل اين باشگاه جلسه داشته باشد. نوري صبري براي هر بازي خواستار 13 ميليون است اما مسئولان باشگاه پرسپوليس با اين مورد مخالف هستند و معتقدند براي هر بازي 10ميليون تومان كافي است.
مدير برنامه هاي صبري خاطر نشان كرد: او به ايران خواهد آمد و پس از آن تصميم نهايي در مورد عقد قرارداد گرفته خواهد شد.