بچه ها این پورت که تو عکس مشخص کردم چیه و به چه دردی میخوره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها این پورت که تو عکس مشخص کردم چیه و به چه دردی میخوره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:بنده PHILIPS رو هم تائید میکنم ، اگر اورجینالش توی ایران پیدا بشه .نقل قول:
---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:11 PM ----------
USB یه دیگه !!!!نقل قول:
USB یه دیگه !!!!
وای چه گافی دادم:11:. شک کردم که ممکنه USB باشه اما تست نکردم
دوستان باتری که بصورت پیشفرض برای دسته ها هست شارژی نیست ؟ شما برای شارژ از چی استفاده می کنید؟
نه نیست ، دو تا دوراسل توشه .نقل قول:
من اولایل از Play and Charge استفاده میکرم که خیلی چیز مخسره و بیخودیه زودی هم خراب شد .
الان از باطری های شراژی سونی استفاده میکنم همین نقره ای نارنجی ها .
ا .نقل قول:
الان از باطری های شراژی سونی استفاده میکنم همین نقره ای نارنجی ه
چقدر شارژ نگه میداره ؟
اگه دسته با سیم بگیریم بهتر نیست ؟ سیمش چقدر ه ؟
خیلی زیاد ، خودم تا الان شاید 50 ساعت باشون کار کردم تازه یه خط از شارژشون کم شدهنقل قول:
حتی میتونی از باطری معمولی استفاده کنی
خودم فکر نمیکردم اینقدر بشه با دسته بیسیم بازی کرد
اصلا بهتر نیست چون حالش به دسته بیسیمشه
اگه اینطوری باشه که خوبه ! ارزش داره !نقل قول:
خیلی زیاد ، خودم تا الان شاید 50 ساعت باشون کار کردم تازه یه خط از شارژشون کم شده
حتی میتونی از باطری معمولی استفاده کنی
خودم فکر نمیکردم اینقدر بشه با دسته بیسیم بازی کرد
اصلا بهتر نیست چون حالش به دسته بیسیمش
قیمت باتری و شارژر چنده تموم شد برات ؟
با سلام من چند تا سوال داشتم
چجوری میتونم یه کاری کنم که فرمت avi رو بخونه ؟ چجوری به اینترنت وصلش کنم کابل شبکشو به کیس بزنم بعد وارد اینترنت بشم خودش میشناسه ؟
خواهشا بصورت قدم به قدم یکی توضیح بده ممنون
خوب من زیاد بازی نمیکنم ، چون صبر میکنم یه بازی که دوست دارم میاد ، بعد مثل خوره ها 4-5 بار تمومش میکنم بعد ولش میکنم تا بازی بعدی :31:نقل قول:
ولی زیاد نگه میداره . شاید 50 ساعت ، شاید هم بیشتر . این باطری های خود مایکروسافت همش 10 ساعت نگه میداره .
قیمتش هم 20 یورو باطری ها و 30 یورو شارژرش که 10 دقیقه ای 4 تا باطری رو شارژ میکنه .
توی ایران یادمه ارزون تر از این حرفها بود ، چون مالیات و کوفت و زهر مار بهش نمیخوره :31: