رو چه gateway هستی؟نقل قول:
قم بودین شما؟
Printable View
رو چه gateway هستی؟نقل قول:
قم بودین شما؟
نه داداش فرقی نمیکنهنقل قول:
الان اون ها.ت ا.سپا.ات رو تست کردم هیچ فرقی نداره بازم سرعت پایینه
من که تجربه های وب رو زیاد دارم کلا مشکل کاهش سرعت سر شب ها رو داره ، الانم که بعد یکسال دوباره اومدم برطرف نشده
172.23نقل قول:
کرمان
من همچین مشکل کاهش سرعت پینگ 220 ندارمنقل قول:
فقط سرعتممم 400 تاس :n03:
ولی خب از صبانت که بهتره با اون بسته های مزخرفش
اره صبانت که دیگه واقعا نمیصرفید ، من حتی وب گردیم هم بهتره به نسبت صبانت و اون مشکلی که باید بعضی وقتا صفحه ها رو رفرش میکردم تا باز بشن ندارم دیگهنقل قول:
سرعت هم نمیدونم شاید منطقه من اون موقع عا شلوغ میشه که این جوری میشه !
این تست الانه ببینین باز سرعت عالی شده پینگ هم رو همون 180 رفته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تا 10 روز پیش های وب داشتم قیمت عالی بود با 40 هزار تومان 70 گیگ فشفشه و سرعت هم تا 16 مگابیت باز بودنقل قول:
ولی متاسفانه همین مشکل شما بود یعنی اصلا ثبات نداره اینترنت های وب (صبح از ساعت 7 تا ساعت 14 با 1/3 مگابایت دانلود داشتم از ساعت 14 تا 18 سرعت دانلود 600 کیلوبایت میشد و از ساعت 18 دانلود 200 تا 300 کیلوبایت بود و پینگ هم از ساعت 6 عصر بشدت بالا میرفت که اعصابم بهم میریخت که یک بازی کلش نمیشد انجام داد یا تلگرام و اینستاگرام که دیگه تعطیل بود.
الان شاتل art3 دارم سرعت دانلود محدود هست روی 200 کیلوبایت و قیمت هم بخوام نسبت به های وب که 70 گیگ ماهیانه 40 هزار تومان میده حساب کنم 2 برابر هست. ولی در طول روز نه صبح نه ظهر نه شب سرعت یا پینگ شاتل افت نمیکنه در هر ساعت از شبانه روز کیفیت و ثبات داره و برای بازی انلاین و تلگرام و اینستاگرام عالیه.
در کل های وب فقط برای کسی که ماهیانه دانلود زیادی داره عالیه ولی کسی که بخواد بازی انلاین انجام بده یا شبکه های اجتماعی مثل تلگرام و اینستاگرام داشته باشه نباید سمت های وب بیاد!
بله درسته کسی که مصرفش بالا باشه های وب براش خوبهنقل قول:
البته من این جوری هم که شما گفتین موافق نیستم ! که اگه کسی تلگرام و اینستاگرام داشته باشه سمت های وب نیاد ! دیگه اون قدرا هم داغون نیست :n39:
لينك ios ابليكيشن my hiweb كجاست ؟ تو استور جرا نيست
شما شب تلگرام یه فایل دانلود کن ببین چطوره بعد میفهمی کلا دانلود نکنی سنگین تری در کل های وب فقط به درد کسی میخوره که فیلم و موزیک و ... دانلود میکنه یک سره به درد بازی انلاین تماشای استریم و ویدو های انلاین نمیخوره.نقل قول:
موجود نیست واسه ای او اس شما از تو سافاری لینک پنل رو ایکون کن بنداز رو کنار بقیه برنامه هانقل قول: