سلام بچه ها به یه مشکل خورذم.
یکی دو ساعت پیش SSID مودمم خوذ بخود عوض شد به HT_AP0 پسوردشم اپن شده یعنی همه میتونن وصل بشن
رفتم تو 192.168.1.1 که پسورد بزارم دیدم قسمت wifi از Networking غیب شده :n04:
چیکار کنم بنظرتون؟؟؟؟
Printable View
سلام بچه ها به یه مشکل خورذم.
یکی دو ساعت پیش SSID مودمم خوذ بخود عوض شد به HT_AP0 پسوردشم اپن شده یعنی همه میتونن وصل بشن
رفتم تو 192.168.1.1 که پسورد بزارم دیدم قسمت wifi از Networking غیب شده :n04:
چیکار کنم بنظرتون؟؟؟؟
توی سایت اصلی نیست! احتمالا تا چند روز دیگه از صفحه اعضا هم برش دارند.داریم میرسیم خرداد و طرح های تابستونی
چند صفحه زدم عقب مثل اینکه جدیدا سرعت شبا از 512 بیشتر نمیره:n27:با همین سرعت تا قبل از اتفاقات اخیر اکثر صفحات سریع باز میکرد,سر ویدیو دیدن هم خوب بود.شبا هم افت سرعت خیلی محسوس نبود.پس چرا پول بیشتر بدم!!؟؟:n13:
الان من کمتر از 3 هفته از سرویسم میگذره.گفت دمو هست.میشه فقط پول مودم پس بدن و بی خیال بشیم یا فقط 3 روز اول میشد؟:n29:
-----------------
این سایت بعدا پیدا کردم:n28: فکر کنم رادیو مودم ها همین 300 تومن قیمتش باشه.قیمت سرویس هاش هم بهتره
مخصوصا این سرویسش.تازه 3 -6و 12 ماهش تا 10 درصد تخفیف میخوره که میشه ماهی 51 تومن:
54,000
10GB
1Mb
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی مودمم DX 350 هستنقل قول:
من 128 محدود 6 ماهه داشتم که حتی سرعت دانلود شبا هم بین 35 -40 بود الان دوباره 6 ماهه گرفتم اما سرعت دانلودم از 16 بالاتر نمیره:n28: اما تو باز کردن صفحه ها مشکلی ندارم و مثل قبله
به نظرتون ممکنه ربطی به این قضیه جدید داشته باشه؟ و امیدوار باشم که دوباره سرعت قبلی را داشته باشم؟ یا کلا سرعتش همین میمونه؟
مودم من هم dx350 هستش ولی مشکلی ندارم.نقل قول:
شما حتما مودم رو ریست کن و اگه هنوز مشکل داشت به پشتیبانی زنگ بزن.اینجوری امنیت نداری اصلا
عزیز شما کجا هستین ؟ تهرانید ؟نقل قول:
به نظر شما هزینه کدام اینترنت به صرفه تر هست؟!
اگه منظورتون بین adsl و وایمکس هست ، قطعا adslنقل قول:
ولی اگه منظورتون بین پلن های وایمکس هست ، همونطور که دوستان گفتن ۱ مگ نوروزی به صرفه تر هست
يه وقت خودت يا شخص ديگه اي آپديت نكردن مودمت رو؟نقل قول:
دوستان من شنیدم اگه زنگ بزنیم مبین نت خودش میاد مودمو جمع میکنه میبره
میخواستم بپرسم درسته ؟
چقدر از هزینه مودم رو برمیگردونن؟
Sent from my HTC Desire using Tapatalk 2