بستگی به فروشگاهش داره ، مثلا اینجا با DHL میفرسته یعنی 2 تا 3 روزه دستشه ، اگر با UPS بفرستند براش 24 ساعته دستشه . حتی میتونه مستقیم آدرس خونه شما توی ایران رو بده :31:نقل قول:
بستگی به فروشگاهش داره ، مثلا اینجا با DHL میفرسته یعنی 2 تا 3 روزه دستشه ، اگر با UPS بفرستند براش 24 ساعته دستشه . حتی میتونه مستقیم آدرس خونه شما توی ایران رو بده :31:نقل قول:
اگه بخواد آدرس مارو بده با هزینه پستش هارد تقریبا هم قیمت اینجا در میاد :31::16:نقل قول:
سلام برورکس
من برنامه mce browser رو دانلود کردم و نصبشم کردم ولی وقتی windows media ceter رو باز میکنم هیچ تغیری نکرده رو xbox هم تغیری نکرده میشه راهنماییم کنید؟
مشخصات سیستم من: windows vista ultimate sp2 64bit
سلام...نقل قول:
mce browser همون وب بروزر برای xbox360 هست؟؟؟ یا فایل منیجر؟؟
سلام -نقل قول:
خوب اگه كسي بخاد رايت كنه شما چي پيشنهاد ميكنيد كه عين verbatim باشه ولي ارزونتر ؟
اولا که شما اگه هارد داشته باشید همون T-GATE هم خوبه ولی هارد ندارید بهترین DVD9 دنیا بعد از VERBATIM دیسک MEMOREX هست.نقل قول:
یک عدد xbox arcade مادربورد جاسپر با دو تا دسته اصل به قیمت250 هزار تومن به فروش می رسد .سالم سالمه.فقط یه هفته کار کرده.حتی باطریاشم پره پره :5: یارو به پول احتیاج داره
web browserنقل قول:
lotfan ye majale be man moarefi konid ke moshkelate xboxlivamo bahash hal konam. ba tashakor
خب بگید جواب نمیدیم دیگه باشه خداحافظ