جهت اطلاع:
خیلی ها الان نتشون قطع و بعضی ها وصل هستند
Printable View
جهت اطلاع:
خیلی ها الان نتشون قطع و بعضی ها وصل هستند
من دیروز کامل اینترنتم قطع بوده... الان هم هست...
بخاطر کاری که با اینترنت دارم، مجبور شدم صبانت 512 یکماهه 3گیگ بخرم 16تومن فعلا کارم راه بیفته.
لعنت بهشون... به تک تک افرادی که مخابرات رو اینجوری کردن... چون اینجوری نبود.
2020 هم زنگ میزنی، مستقیم میگه مرکز مخابراتی دچار اختلال ارتباطی می باشد... گور بابات دچار اختلال ارتباطی بشه نفهم :n24:
من اینترنتم با ضحی هستش وصله اونهایی که پاس مانامادن قطعننقل قول:
من اکسینم... فکر کنم فقط ضحی وصله...نقل قول:
راه چاره فقط اینه ازشون نت نگیریم چه ضحی اکسین اواسیس تحریمشون کنیم مگه ماکاربرا نباشیم مشترک دیگه ای دارن؟؟نقل قول:
کلا شرکت های کثیف یه روشی دارن...نقل قول:
میان یا خدمات و کالاشون رو انحصاری ارائه میدن یا بهترین کیفیت رو برای خودشون نگه میدارن و رقابت روی کیفیت پایین رو به عهده ی شرکتهای دیگه میذارن... اینجوری همیشه دست بالا رو دارن... الان مخابرات داره اینکار رو میکنه...
بهترین مسیر مخابراتی دست خودشه و بین استانها بصورت خیلی محدود پخشش کرده... که کاربرا بخاطرش برن مخابرات ولی وقتی رفتن و پول رو دادن، اینجوری میکنه :n24: اینترنت قطع... سرعت پایین، بدترین سیستم اکانتینگ بصورتی که بیشترین ضرر رو کاربر بکنه... کیفیت پایین تجهیزات و از همه بدتر... پشتیبانی کر و لال :n24:
من یکی دو ماه دیگه هم صبر میکنم ببینم چیکار میکنن... اگر خیلی بهتر نشد، خداحافظ.... :n24:
متاسفانه در شهری که ساکن هستم شرکت خوب وجود نداره وگرنه میرفتم برای تخلیه شرکت اکسین بدترین شرکت هستش اینجا کسی زیاد اشتراک اکسین نمیگیره پشتیبانیش ضعیفه ثبت نامش هم خیلی طول میکشهنقل قول:
شوش هستی؟ :n13:نقل قول:
بقیه هم همچین شرفی ندارن... همه بیشرفن :n27: هر کدوم یه جوری.
مثل اینکه مخابرات گفته هر اپراتور باید یه جوری ... مشتری رو بسوزونه تا کیف کنن... سادیسم دارن :n23:
خیرنقل قول:
بله کلا مشتری مداری رعایت نمیشه
حذف شود....