دوستان این سرویس های نامحدود حجمی نسبت به محدود از نظر سرعت فرقی داره؟
Printable View
دوستان این سرویس های نامحدود حجمی نسبت به محدود از نظر سرعت فرقی داره؟
اینا ضریب اشتراکشون یک به ده هستش، یعنی اگه یک مگ نامحدود بگیری ممکنه سرعتت از 128 هم کمتر بشه و این احتمال زیاده اما نامحدود ساعات اداری (8 صبح تا 8 شب) صریب اشتراکشون یک به چهاره و وضعیت بهتری دارن. اینطور که دوستان میگن سرعتش همون سرعت واقعیهنقل قول:
یعنی فقط ساعتای رایگان شب یک به دهه و ساعتای اداری یک به چهاره؟ سرعت خونگی 128 چی اونم ممکنه سرعت خیلی بیاد پایین یا اون دیگه سرعتش واقعیه؟نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
دو نوع 1 مگابیت نامحدود داریم: 1- ادارای (CB1102) که فقط از 8 صبح تا 8 شب اینترنت داری و ضریبشم 1 به چهاره و کیفیتشم مطلوب به قیمت 58 تومن
2- 1 مگابیت 24 ساعته (CB43) که ضریب 1 به ده داره ولی در واقع روی 128 بسته شده و 1 مگابیتی در کار نیست و سرعت دانلودش نهایتاً به 15 16 کیلوبایت میرسه به قیمت 72700 تومن. زینهار! مبادا این سرویس رو بگیری که گرفتن همانا و آه و فغان 24 ساعته همان!
به دو علت از عید این افت سرعتها شروع شد.اولیش همون انتخاباته که دیگه علنا دارن اعلام میکنن.دومین علت هم همون تغییرات داخل شبکه از طرف مبین نت بوده که حالا به عللش کاری نداریم که بعضی هاش برمیگرده به همون علت اول.نقل قول:
اما این مشکلات سراسری نیست.وقتی همه مینالیدن که سرعت کمه و دیشب فلان قدر دانلود داشتیم باز هم تعدادی بودند که سرعت خوبی داشتند پس این نشون میده که علی رغم هه محدودیتها،در برخی مناطق،هنوز کیفیت خوبی ارائه میشه.
منطقه ما هم اینجوری شده که وقتی پیگیری کردم که متوجه شدم یکی از bs ها غیر فعال شده و ترافیک باقی bs ها بالا رفته.
مودم جیبی دارم قبلا وقتی دیتا رد و بدل میشد یکی از چراغاش چشمک میزد وی دو سه روزه دیگه چشمک نمیزنه چرا؟:n29:
راهی هست که کلا اشتراکو از رو مودم حذف کرد ؟
مبین نت ریده این روزا:n14::n04::n03:
مرسی عزیز 1مگابیت رو متوجه شدم، اما سوالم روی 128 Kbs بود الان 128 محدود دارم میخوام همین سرعت خونگی رو نا محدود بگیرم الان سرعت دانلود شبا 30-35 هست میخوام بدونم نامحدود بگیرم همین سرعت رو بهم میده یا مثل 1 مگابیت که میگی 1 به دهه و سرعتش یک دهم میشه اینم مثلا سرعت دانلود 30 هست میخواد بشه 3 مثلا؟ یا اینکه روی همین میمونه، کسی نیست که داشته باشه 128 نا محدود؟ و اینکه 128 هم اداری و 24 ساعته داره مثل 1 مگابیت؟ چون میخوام سرعت پایین بگیرم میخوام بدونم همین سرعت 30-35 رو روی نامحدود هم دارم یا کمتر از این میشهنقل قول:
سرعت شبانه خوبی داری.128 داری ولی شبانه ات 256 هستش.نقل قول:
128 کیلوبیت فقط نامحدود 24 ساعته داره که نهایتا دانلودش به 10 کیلوبایت برسه.12 ساعته هم نداره.پس اگه 128 می خوای،بهترین سرویس رو داری.اینجا هم لیست کل قیمتهاست:
کد:http://mobinnet.ir/default-112.aspx