مطمئن باش من غرور ندارمنقل قول:
می تونم ثابت کنم فکر کنم فقط تو یکی بگی من غرور دارم :31: اگه غرور داشتم الان خیلی چیزا برای دیگران نمی کردم و یا زحمت نمی کشیدم ( منظورم آرش نیست )
می تونم بهت 100 ها تلگرام بدم که ثابت کنم غرور ندارم
Printable View
مطمئن باش من غرور ندارمنقل قول:
می تونم ثابت کنم فکر کنم فقط تو یکی بگی من غرور دارم :31: اگه غرور داشتم الان خیلی چیزا برای دیگران نمی کردم و یا زحمت نمی کشیدم ( منظورم آرش نیست )
می تونم بهت 100 ها تلگرام بدم که ثابت کنم غرور ندارم
من برم الان كانال يك فيلم سينمايي پخش ميكنه :31::31:
اميدوارم وقتي اومدم وسط فروم يه باريكه ي خون تشكيل نشده باشه !! :31::31::31:
:31::31::31::31::31::31::31::31:نقل قول:
ای بابا همچین میگه انگار چی هست . از آب دهن بز بی ارزش تره
بابا مرام بابا معرفت . فردین :دینقل قول:
ضمنا من بهت تو لباس دوئلت آتاک دادم پس نگی که لباس کار اینا بودم آتاک دادم بهت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه وقت اون 25 تا اتربیوت و 75 تا اسکیل اضافه تری که نسبت به من داشتی رو حساب نکن چون تاثیری نداره :دی
با این حال 860 به 840 خوردی :27:
راست ميگه به من كلي اكانت راپيد شار داد :31::31:نقل قول:
اگه غرور داشتم الان خیلی چیزا برای دیگران نمی کردم و یا زحمت نمی کشیدم ( منظورم آرش نیست )
... ديگه چيكار كردي ... ؟ آها !! گوگل خوبي هم هست :31::31:
---------- Post added at 12:05 AM ---------- Previous post was at 12:04 AM ----------
:31::31::31::31:نقل قول:
( علي امروز چرا انقدر خنده دار حرف ميزني :31::31::31::31::31: )
منم باید برم فیلم دانلودیدم نگاه کنم ! :دی
به هر حال هر چند وقت یه بار میام اینجا که یه حالی به تاپیک بدم . اگه من نباشم که اینجا میشه تاپیک "چی در حال کار پیدا کردین" یا تاپیک "گزارش لحظه به لحظه رنکینگ" :27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آب دهن بز!!!!نقل قول:
به خیال خودش !! الان بگم باز می گیاز رنک گفت
یک رنک 3 یا 2 یا 1 ایرانی نشون بده
الان من در تلاشم تا رنک 2 یا 3 ورلد 10 هم ایرانی باشه :31: ( البته من بازی نمی کنم :31: )
ممد یادم میاد یک زمانی میخواستی گرافیست بشی :دی این بدرد کارت میخوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 10:10 PM ---------- Previous post was at 10:08 PM ----------
اینم خوره بچه ای گیم باز:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته گفتم که رنکینگ ارزش نداره ولی بخاطر اینکه سرخورده نشی نمیگم طرف کیه .نقل قول:
یک رنک 3 یا 2 یا 1 ایرانی نشون بده
البته خودت میتونی بری توی وردها یکی یکی تلگرام بزنی و بپرسی و پیداش کنی . اونموقعی هم که لول 70-80 میچرخیدی طرف 99 شده بود .
آقایون من برم زیاد شر و ور گفتم . این بنده خدا هم داره سرخورده میشه :27:
حیف که به خاطر فورت اسکیل به لیدر شیب دادم تا بتونم دمیج زیاد بزنم تا خوب تجربه بگیرم من الان 68 تا لیدر شیب دارم که در دوئل به دردم نمی خوره پس از لحاظ اسکیل تفاوت نداریم فقط att فرق داریم :31:نقل قول:
یه وقت اون 25 تا اتربیوت و 75 تا اسکیل اضافه تری که نسبت به من داشتی رو حساب نکن چون تاثیری نداره
---------- Post added at 10:22 PM ---------- Previous post was at 10:21 PM ----------
نمی گی چون وجودیت نداره پس زیادی حرف نگو آره قبل من هادی به لول 99 رسید که باهاشم می چتیم من نگفتم اولین ایرانی رسیده شده به لول 99 هستم یکم چشمات را باز کن :31:نقل قول:
البته گفتم که رنکینگ ارزش نداره ولی بخاطر اینکه سرخورده نشی نمیگم طرف کیه .
---------- Post added at 10:23 PM ---------- Previous post was at 10:22 PM ----------
من که دارم باهات حال می کنم ادامه بده :31::5:نقل قول:
آقایون من برم زیاد شر و ور گفتم . این بنده خدا هم داره سرخورده میشه