دوست عزیز منم جدیدا اشتراکمو بهart one تغییر دادم دان استریم برایه من اینطوریه
آپ 158
دان 1021
اما از دیشب تا الان سرعتم از 20 بالاتر نرفته :41: برایه شما هم اینجوریه یا نه؟؟؟
Printable View
دوست عزیز منم جدیدا اشتراکمو بهart one تغییر دادم دان استریم برایه من اینطوریه
آپ 158
دان 1021
اما از دیشب تا الان سرعتم از 20 بالاتر نرفته :41: برایه شما هم اینجوریه یا نه؟؟؟
نقل قول:
هی عجب شانسی دارید استفاده کن تا میشه:31:
وضعیت اغلب دوستان مثل شماست.نقل قول:
معلوم نیست شاتل چه گندی زده.
سلام رفیق :10:.نقل قول:
اتفاقا همین الآن دارم یه مستند رو از همیون سرور دانلودها دان میکنم که سرعتم نهایتا 26 هست و ازون بالاتر نمیره . ولی Ice Age 3 رو از همین سرور دانلودها (که عکسش 2 تا یست بالا هست) هر 3 یارتش رو با سرعت بالای 150 و در عرض 3 سوت گرفتم .
آب و داون استریم منم 1024 / 158 هستش .
این که چیزی نیست . مال من اکو 128 با این سرعت توی روز :5: البته متغیره . روی 30 هم میایدنقل قول:
ولی شبانه به زور به 10 کیلو بایت میرسه :45:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا تهران صدای آرت 1
میگم ECO128 ها که 512 و 2MB شدند آرت 1 ها هم که شدند 1 مگ منم آرت 1 هستم چرا تغییری نکرده؟
میگه به نظر من که شما هیچ مشکلی ندارید بعدشم صفحه چت رو بست!!!:13:
دوست عزیز چند تا سوال دیگه داشتم. که شاید بعضی هاش سوال های مبتدی باشه ولی به بزرگی خودتون ببخشید:20:نقل قول:
منظور از ترافیک در اصل چیه؟ بعد توی این چند صفحه آخر مگه چی نوشته که ممکنه پشیمون بشم؟یعنی هر وقت از ساعت 1 تا 7 نصفه شب بری میتونی هر چه قدر خواستی دانلود کنی؟
بعد در مورد منطقه باید بگم که طرف های شرق تهران نزدیکای پارک بسیج و اون طرفا هستش.
ببین این حال اساسی رو عمدا به یکعده ی خاصی دادند. من قبلا فکر میکردم تصادفی هست ولی حالا که میبینم عده ی زیادی از دوستان هستند که دان استریمشون بالاست و خود پشتیبانی هم گفت که برای یکعده (از ما بهترون) با تصمیم مدیریت ، عمدا سرعتشون رو بالا قرار دادند.نقل قول:
مثلا من خودم به شخصه هر وقت 128 شارژ میکنم ، دان استریمم رو میارن روی 130 .:21:
بهترین کار شکایت از طریق قانونیست تا یا برای ما رو هم بالا ببرند یا اینکه برای اونهایی که بیشتر از کوپنشون بسته شده رو بیارند پایین تا ما که قرارداد 512 بستیم سرعتمون روی 20 کیلو نباشه.
آقا آرت 1 همون 64 نامحدود هست دیگه ها؟
اون وقت شما حال نمیکنید؟ اینترنت 1 مگابیت مجانی با پهنای باند نامحدود؟
نه 128 12 گیگنقل قول: