رایگان هست عزیزمنقل قول:
از کانتر 1.6 استفاده میشه
بالاخره کسی پیدا نشد به ما بگه SXE رو چجوری توی ویندوز 7 اجرا کنیم؟؟؟
Printable View
رایگان هست عزیزمنقل قول:
از کانتر 1.6 استفاده میشه
بالاخره کسی پیدا نشد به ما بگه SXE رو چجوری توی ویندوز 7 اجرا کنیم؟؟؟
من چند تا سرور ایرانی خوب برای کانتر سورس میخواستم
:10: :40: :10:
:10: :40: :10:
اگر 64 بیته که هیچ جوره ران نمیشه اگه 32 بیته که باید راحت ران شه!!!! ولی یه بار اگه بازش کنی نمیتونی ببندیش دوباره باز کنی جون کار نمیده!!!!!نقل قول:
85.9.77.134:27017نقل قول:
یک سرور دیگه با پینگ پایین تر با پسورد
85.15.1.66:27015
PASS: shatelcss
نقل قول:
دوستان عزیز شما با مراجعه به این سایت که بهترین سایت است میتونید اول کشور مورد نظرتون -بازی مورد
نظرتون -اطلاعاتی درباره سرور بازی مد مورد استفاده بعضی سرورها را میگه مثلا برای کانتر مد-gungame
zombie-rpg-death match-و.......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من سرور ای ایران بهترین سرور هستش چون هرکی اونجا چیت بزنه بلا فاصله بن میشه.
مدیراش بن میکنن من سرور میشناسم بدون مدیر اگه با چیست بری تو بلا فاصله بن میشینقل قول:
به نظر من سرور ای ایران بهترین سرور هستش چون هرکی اونجا چیت بزنه بلا فاصله بن میشه.
باید به سرورها اینجوری تبریک گفت من یه ماه اصلا" کانتر رو کنار گذاشتم فقط بخاطر اینکه میری تو هر سرور هرکی برای خودش چیت میزنه خیلی مسخره است واقعا" انسان میاد یه کمی تفریح کنه حالمونو بهم میزنن
اخه کلا مدیراش هم چیتر هستند :31:نقل قول:
باید به سرورها اینجوری تبریک گفت من یه ماه اصلا" کانتر رو کنار گذاشتم فقط بخاطر اینکه میری تو هر سرور هرکی برای خودش چیت میزنه خیلی مسخره است واقعا" انسان میاد یه کمی تفریح کنه حالمونو بهم میزنن
برای آنلاین بازی کردن کانتر همون کانتر 1.6 WCG خوبه؟!
راستی به غیر از این چه برنامه های دیگه ایی لازم هستش؟!
sxe injected ver 8.5 و پچ ورژن 23 یا 26 یا 21 یا 31 یا 33!! البته 23 اتز همه بهتره
سلام
دوستان اگر ممکنه یه راهنمایی کنید منو. ببینید من میخوام کانتر و تنهایی بازی کنم رفتم ورژن 1.6 رو دانلود گرفتم bot ها روهم محل نصب ریختم ولی بازم وارد بازی که میشم هیچ دشمنی نیست که بخوام بزنمش. واسه همین بازی و فایل دانلود و ... همه رو پاک کردم:19::19:
شما یه لطفی کنید. لینک دانلود هر نسخه از بازی + bot ها که میدونید جواب میده بزارید که من از اول دانلود کنم ، یه راهنمایی هم بکنید ممنون میشم. لینکم از rapidshare مشکلی نداره.
ممنون
برای بوت که باید g یا mنقل قول:
سلام
دوستان اگر ممکنه یه راهنمایی کنید منو. ببینید من میخوام کانتر و تنهایی بازی کنم رفتم ورژن 1.6 رو دانلود گرفتم bot ها روهم محل نصب ریختم ولی بازم وارد بازی که میشم هیچ دشمنی نیست که بخوام بزنمش. واسه همین بازی و فایل دانلود و ... همه رو پاک کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما یه لطفی کنید. لینک دانلود هر نسخه از بازی + bot ها که میدونید جواب میده بزارید که من از اول دانلود کنم ، یه راهنمایی هم بکنید ممنون میشم. لینکم از rapidshare مشکلی نداره.
ممنون
رو توی بازی بزنی بعد تعدد بوت ها رو انتخاب کنی و بعد بازی کنی
درست شد. دستت درد نکنه. البته برای اضافه کردن bot ها باید H بزنیم.نقل قول:
سلام دوستان
یه سایت هست که در مورد بازی آنلاین هست!
دو تا سرور آنلاین کانتر هم داره!!
که البته سرور دومش فقط مخصوص کل ایرانه!!کد:http://irgs.ir/forum
اینم آی پی سرور :
95.38.60.109:27015
سلام دوستان
من وقتی که میرم داخل بازی و سرور رو لود میکنم جایی که باید OK رو بزنم و بعد گروه رو انتخاب کنم ( CT یا Terror ) هنگ میکنه و دیگه جلوتر نمیره.
مشکل از کجاست .... ؟؟؟
دو حالت داره با 2 درمان!!!نقل قول:
1_ برنامه IDM رو نصب کردید که درمانش هم آن اینستال کردنشه!!
2_اینو خودم دقیق نمیدونم چیه ولی انگار که ویروسه درمانش هم عوض کردن ویندوزه!!!
سلام شما هنوز هم دارین کانتر بازی می کنین یادش بخیر چندسال پیش بود که تو گیم نت بازی می کردیم الان دیگه بازیهای باحالی مثل ایروپابلیک ترکونده خیلی حال میده من الان توی اون درجه نظامی بالایی گرفتم خیلی حال میده به همتون پیشنهاد می کنم
sXe نداریم رو ویندوز 7 نصب بشه؟؟
یعنی مشکل نداشته باش
کسی برای کانتر تفنگ m5 داره لطفا لینک دانلودش بذارید.:10:
کسی نیست جواب من بده
باسلام خدمت تمامی دوستان چند وقت پیش یک باگی پیدا کرده بودم برای کانتر به نام 2 کلاشه ولی وقتی ویندوز عوض کردم دیگه اون رو ندارم اگه میشه را هنمایی کنید
راستی کسی مپ داس شیشه ای رو نداره
راستی کسی مپ داس2 شیشه ای رو نداره
چطوری میشه انلاین بازی کرد
من از یکی شنیده بودم که میگفت یه تفنگ هست مثل 100 تیره ولی گلوله های اسنایپ داره این تفنگ هستش
نقل قول:
برات اپ کردم بفرمایید:
کد:http://www.mediafire.com/?mnmnmd5nnmg
سوال راجع به هک بازی:
عکسی که هنگامی وارد شدن به بازی هست را چطوری میشه عوض کرد و هم چنین اهنگش را چطوری میشه باید عوض کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟فرمت عکس و اهنگ چی باید باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اقا من این sXe Injected 8.5 رو دانلود کردم و خواستم تو این سرور که صفحه قبل گذاشتن بازی کنم ( 95.38.60.109:27015 )
ولی بعد از داخل شدن به سرور منو میندازه بیرون و این اخطار رو می ده
اینم لینک دانلود
یه فایل txt هست
کد:http://www.mediafire.com/?tnjzuijmjhc
آقا یه چند سروری معرفی کنین که آنتی چیت نمی خواد و اون سرور با چه پچی کار می کنه رو هم بگین اگه با پچ 23 کار که بهتره ولی زیاد سفارشی نمی کنم همی که آنتی چیت نخواد بهتره با انتی چیت مشکل دارم
کسی نیست جواب من روبدهد مپ داس 2 شیشه ای رو کسی ندا ره aim _awp رو چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
زمین اسنایپ را برا چی میخای؟؟؟گیم نت داری ؟
داست شیشه ای را شنیدم چند تا داست تو دارم یکی شو گذاشتم .ببین همونه...داست شیشه ای را دقیقا نمیدونم چطوریه شاید داشته باشم شاید نه؟؟
به هر حال بیا برات اپ کردم:
کد:http://www.mediafire.com/?mzjjmznneiz
سلامی دوباره خدمت دوستان .
ببخشید عزیزان من قبلا یه مشکلی واسم پیش اومده بود بازم اون مشکل داره تکرار میشه !
دفعه قبل یادم نیست چیکار کردم که درست شد .
مشکل اینه که :
وقتی کانتر رو اجرا میکنم ، میرم Find Server و وقتی داره سرور رو لود میکنه بی دلیل هنگ میکنه .
هرکاری کنی دیگه از اونجا جلو تر نمیره .
قسمت New Game هم بری بازم همین وضعیته .
پچ مستر گیم رو نصب کردم + SXE
ویندوزم هم 7 هست .
کسی میدونه مشکل از کجاست ؟
راستی کسی میدونه این ارور که SXE میده مربوط به چیه ؟
محتوای مخفی: ارور
ویرایش :
دوستان حالا مشکل عوض شده !
تو بازی میره ولی همون صفحه اول بازی که باید OK بزنی و بعدش CT یا ترور رو انتخاب کنی هنگ میکنه .
هرکاری هم میکنم از اونجا جلوتر نمیره .
کسی میدونه چه مشکلی داره ؟
سلام بچه ها من يه سوال داشتم
كي ميتونه بگه كه چطوري ميشه تو گيم نت لتنسي 3 و 4 بزنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها چیت های کانتر دارید؟لطفا لینکشو بذارید.
چرا کسی m5 نذاشت
سلام به همه دوستان و کانتر بازان عزیز
والا مدتیه میخوام یه سرور آنلاین کانتر راه بندارم
واسه همین از دوستانی که توانایی مدیریت سرور و راه اندازی و ویرایش مپ های کانتر رو دارند دعوت به همکاری میکنم
من اسپانسر میشم شما هم مدیر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد سیستم اجرای سرور فکر کنم یه وی پی اس با سرعت اینترنت 100 مگابایت سیستم قدرتمندی باشه
میانگین سرعت دانلود سیستم مورد نظر حدود 10 مگابایت در ثانیه میشه
دوستانی که توانایی و تمایل به همکاری دارند با من تماس بگیرند
ممنونو سپاسگزارم
سلام...من خودم کانتر باز با اجازه!
تا حال شنیدم..
رمز 2 کلاشه..هست چجوری تو رو خدا!
بلدید بگید!
باید چی کار کنم!؟
داداش فکر کنم این سروری که میگی همون وی پی اس خارج از ایرانهنقل قول:
چون 100 مگ ماله داخل ایران نیست یعنی با این سرعت نمیتونن تحویلت بدن آی اس پی ها
برای سرور اینطوری در نظر بگیر که :
برای هر اسلات تو ایران 96 کیلوبیت پهنای باند و 64 مگابایت رم در نظر بگیر
البته واسه اینه که اینجا تو ایران زیاد لگ و دیلی نداشته باشه سرور باید تو داخل خاک خودمون باشه که پینگ تایم یا دیلی بیاد پایین
ضمنا میتونی از آی اس پی های معتبر درخواست سرور مجازی یا اختصاصی کنی
اینم بدون که پیشگامان یزد و شاتل و پارس آنلاین هم بدک نیستن
اگه سرورت لینوکسی باشه و خود سرور لینوکسی کانتر هم استفاده کنی امنیت و کیفیت بهتری نصیبت میشه
مثلا یه سرور مجازی با دست کم 1.5 مگابیت پهنای باند + 768 مگابایت رم واسه 20 اسلات بدک نیست
پلاگینهای بوست و مدیریت و ... + ماژولهای لازم + آنتی چیت هم لازمه و یه کانفیگ بسیار عالی
مهمترین چیز اینه که ادمینا تازه کار + عقده ای + نادان + بی تربیت + نا آگاه نباشن
رمزشو من نه دیدم و نه شنیدمنقل قول:
احتمالا یکی از مود های بازی رو سرور نصب بوده که بیشتر تو مود دید مچ استفاده می کنن