بالاخره بعد از 14 روز پارس آنلاین خطمو سه شنبه تخلیه کرد
با اینکه 195 شکایت کرده بودم هیچ تاثیری نداشت تو سرعت رسیدگی و همون دو هفته ای که خودشون گفته بودن طول کشید تا خط تخلیه بشه
دیده بان نت ثبت نام کردم هنوز وصل نشده ببینم چجوریاس
Printable View
بالاخره بعد از 14 روز پارس آنلاین خطمو سه شنبه تخلیه کرد
با اینکه 195 شکایت کرده بودم هیچ تاثیری نداشت تو سرعت رسیدگی و همون دو هفته ای که خودشون گفته بودن طول کشید تا خط تخلیه بشه
دیده بان نت ثبت نام کردم هنوز وصل نشده ببینم چجوریاس
احتمالا برای بسته های انرژی چون بقیه شرکت ها اعتراض میکنن پارس مجبور بشه حذفش کنه.
این مصرف شبانه هم باز طبق الزام سازمان همه شرکت ها مجبور شدن یه حجمی مشخص کنن برای شبانه.
تعرفه ها خیلی بهتر شده:n09: شبانه هم اونطوری که توی اینستاگرام گفتن بعد از تموم شدن دوباره همون مقدار شارژ میشه :n24:ترافیک شبانه کلا بین الملل هست و لازم نیست تقسیم به 2 کرد که خیلی خوبه:n28:ولی همونطور که بچه ها گفتن سرعت های بالای 3مگابیت دیگه روی 16 مگابیت بسته نمیشن و سرعت خود طرح هستند:n41:که بازم تا اینجا جای شکرش باقیه یک تکونی بخودش داد پارس آنلاین :n29: تا ببینیم دیگه چه آشی برامون پختن :n35:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان پارس آنلايني وضعيت قطعي سرويشون چجوريه ؟ مخصوصا تهران ! قديم پارس آفلاين داشتم خيلي قطعي داشت رفتم آسياتك راضي بودم تا طرح جديدش كه افتضاح شده و ميخوام مجددا بيام پارس آفلاين ؛-)
نسخه جدید جدول مقایسه تعرفههای غیرحجمی بر اساس حجم بینالملل + طرحهای تشویقی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان از نمایندگی پرسیدم گفتن شبانه که قرار دادن ترافیک داخلی هست.نقل قول:
مجدد از ادمین اینستا شون پرسیدم گفتن که شبانه سقف نداره و اتوماتیک شارژ میشه و گفته نمایندگی رو تایید کردن.گفتن نصف بین الملل هست.
من بهشون گفتم توی کامنت ها شون اعلام کنن.
در هر حال میخاستم برم فن آوا ولی امروز پارس انلاین رو ثبت نام کردم.بعد از ۴ سال مجدد برگشتم به پارس
برادر من اگر ما تخلیه نمیکردیم به نظرت پارس اصلا تغییری ایجاد میکرد؟ مطمئن باش این حرکتش به خاطر ریزش بسیار بسیار شدید مشتریهاش بوده هر وقت زنگ میزنی بخش کنسلی 7 نفر جلو تو صف هستن!نقل قول:
خوشحال باش... ولی نه از اینکه موندی پارس، چون به خاطر حرکت کسای دیگه بوده که شما الآن اینقدر خوشحال شدی. اگه بقیه تخله نمیکردن 100 سال پارس تغییری توی این حجمهای غیر منطقی خودش نمیداد. :n05:
پ.ن.: اگر من جای پارس بودم با این ریزش شدید مشتری، به جای اینکه به دروغ بگم "شما چون طرح جشنواره خریدی، تا پایان طرحت نمیتونی تخلیه خط بکنی!!!"، اینترنت نامحدود واقعی میدادم تا ملت اینطوری فرار نکنن! :n25:
سلام، دوستان این "ویژه بازی های آنلاین" چی هست ؟ تو تعرفه های قدیمشون همچین چیزی نبود، ینی الان اگه این رو نگیریم پینگمون خراب میشه ؟! یا این قراره نسبت به وضعیت الان، بهبود بده پینگ رو ؟ خواهشا اگر کسی گرفته این ها رو بگه تفاوتش با سرویس قبلیش چی بوده. میترسم الان از این ویژه بازی آنلاین نگیریم تاخیر زیاد بشه تو بازی
این تعرفه های جدید پارس آنلاین رو کجای سایتش زده؟
هر چی میگردم نیست
کد:https://www.parsonline.com
به نظر میرسه که سرعت هم محدود شده چون دیگه ننوشته حداکثر سرعت 16مگابیت . همون مقدار هست.
فقط باید امید داشت با افت سرعت و کیفیت مواجه نشه. کسایی هم که رفتن جای دیگه ضرر نکردن چون تفاوت چندانی هم باهم ندارن . این قضیه رقابت هم گویا پایان نداره. شرکت هایی که تو لیست عقب میمونن تغییرات میدن . البته وزیر نگفته که این حق رو ندارن . گفته باید جوری باشه که رقابت انجام بشه. اینکه شرکت ها بیان هی تو تعرفه ها تغییرات بدن و ببرن بالاتر به نفع مشتریاشون هست . البته بعید میدونم پارس آنلاین تغییری ایجاد کنه. .
فقط اینو میدونم از وقتی این سرویس ایجاد شده ، حجم من اصلا تموم نمیشه:n04::n02: 10 روزه که 8 گیگ مصرف شده در صورتی که قبلا این رقم دو برابر و حتی بیشتر هم بود. :n13:
+
اپلیکشن پارس آنلاین رو دانلود کنید.در نسخه جدید حجم باقیمانده رو به صورت مجزا( داخلی و خارجی) نشون میده
سلام، خدمتتون:نقل قول:
درودشما چه طرحی داری؟نقل قول:
یه عکس از سرعت دانلود و مقادیر خططون میزارین؟
سلام یه آماری از وضعیت فعلی خودم برای دوستانی که نیاز دارن:
دانلود با آی دی ام از سرور خارجی
دانلود از یوتیوب با قند شکن رایگان هات اسپات
تک کانکشن با قند شکن
تک کاشکن بدون قند شکن
پینگ :
سلام
کسی هست که هم از شاتل و پارس انلاین سرویس داشته باشه که پینگ بذاره ببینم پینگ کدوم شرکت بهتره
من الان شاتل هستم دیدم خیلی تعریف میکنید از پارس کنجکاو شدم:n06:
کدوم سرویس رو دارید ؟؟نقل قول:
با توجه به سرعتی که میگیرن باید 16 مگ باشه (پینگشون هم خوبه، بنظر میرسه 16 مگ گیم باشه!)نقل قول:
سرویس 2 مگابیتنقل قول:
محتوای مخفی: SpeedTest
محتوای مخفی: Download
دم شما گرم. حرف حق رو زدین. اگر مردم ایران در مود اینترنت (برعکس تحریم خودرو ) باهم هماهنگ باشن، رقابت شرکت ها در اصل به نفع مشتری میشه. در حال حاضر هم آسیاتکی که من دارم آشغال ترین طرح ها رو داره و 4 دی ماه سرویس قدیمیم تموم میشه و به پارس آنلاین یا های وب کوچ میکنم که با این تعرف های جدید پارس آنلاین، احتمالا بیام همینجا ( گرچه های وب پارس آنلاین رو خریده و به زودی باهم ادغام میشن )نقل قول:
کسی که سرویس گیمینگ داره بی زحمت یه توضیحی میده؟ پینگ چقدر بهتر میشه و خط رو روی چه سرعتی میبندن برای گیمینگ؟ آیا پول اضافی دریافت میکنن؟ اگه آره، ماهی چقدر؟
تست تک کانکشن - سرور خارجی
سرویس 2 مگ غیر حجمی
سرور آلمانی - دانلود لینوکس با یک کانکشن
ادغام پارس انلاین با های وب یاهمون خرید پارس انلاین توسط های وب چیز بدی نیست که هر چندتا پست بعضیا حرف از ادغام میزنن و جوری حرف میزنن انگار قراره پارس انلاین بدتر بشه سرویس هاش در قالب های وب، مطمئن باشید های وب شرکت بزرگی هست که تونسته پارس آنلاین و بخره و خودش و آماده کرده بود تا آسیا تک رو هم بخره که منتفی شد و با رفتن های وب توی بورس مطمئنن تمام رقیباشو که کوچیک تر از خودش هستند و کنار میزنه و خودشو برای رقابت با مخابرات اماده میکنه این شرکت همین طور که الان میبینید اینکارو کرده و در صدر جدول تمام شرکت ها قرار گرفته، همین طور برادران فاتح مدیران پارس آنلاین عضو هیئت مدیره و جز سهامداران های وب هنوز مشغول به فعالیت هستند در های وب:n24:
بنظر من با مدیریت "های وب" و کیفیت "پارس انلاین" شاهد بهتر شدن سرویس های "های وب" خواهیم بود و این به نفع ماست :n28:
احتمالن کیفیت سرویس دهی پارس میاد پاییننقل قول:
ولی کیفیت های وب بالاتر میره
الان ناراحتید پارس حجم بالا گذاشته ، :n08:نقل قول:
بله همون طور که گفتن 16 مگ هستش ولی سرویس گیم نیست.نقل قول:
ناراحت؟ از چه بابت؟ از اینکه از یک شرکتی که با دروغ و توهین به شعور مشتری سعی در حفظ اون کرده و موفق نشده ناراحت باشم؟نقل قول:
پسر جان! از غافله عقبی! طوفان شده! شرکتها بدجور ترسیدن!
شما شاید حس نکنی، ولی همین که یک شرکت در عرض کمتر از 3 هفته 3 بار تعرفه اعلام میکنه یعنی حرکتی که ما انجام دادیم داره جواب میده.
نشون میده بدجور حول و ولا برشون داشته.
شما انگار اصلا تو باغ نیستی. :n18:
بیخیال... به دانلودت برس....
داداش منم یک هفته پیش تخلیه کردمنقل قول:
پارس آنلاین اون زمانی که طرح شبانه رایگان رو کنسل کرده بود خیلی ریزش کاربر داشت و با اون لیست اولیه تعرفه ها باز کلی یوزر از دست داد والان هم با لیست جدید سعی داره که بقیه کاربراش رو حفظ کنه.
من امروز 2 مگ سفارش دادم با ای پی ثابت . هم برای دوربین میخوام هم برای گیم . چند صفحه قبل رو خوندم الان دو دل شدم . اگه دوستانی که دو مگ دارن لطف کنن یه پینگ از 4.2.2.4 بزارن ممنون میشم
این تست سرعت من با های وب سرویس ۸ مگ غیر حجمی و آیپی انگلیس (چیز شکن ) با سرور لندن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
انگار سرعت پارس اسمی شده
فقطنمیدونم برای سرعتهای بالای 3 مگ هم خط رو بالاتر نمیبندن؟
بعد از بروز رسانی دیروز نه دیگه نمیبندننقل قول:
محتوای مخفی: پاسخ اینستا گرام پارس انلاین به این موضوع
سلام دوستان
الان پارس آنلاین می تونه روی فیبر نوری سرویس بده؟
چون وزیر ارتباظات چند روز پیش گفتن فروش اینترنت برای خطوط PCM* و ONU* از انحصار مخابرات خارج شده
کسایی که از پارس به شرکتایی مثل مخابرات یا شاتل رفتن پشیمونی نخواهند داشت!
این چند گیگ بیشتر و کمتر در قبال بعضی از مشکلاتی که وجود داره هنوز یا به وجودخواهد اومد چیزی نیست!
سرعتها کلا اسمی شدند. از 1 مگ تا 16 مگ. فرقی نمیکنن.نقل قول:
چه مشکلاتی وجود داره و به وجود خواهد اومد؟نقل قول:
من هنوز سرویسهای قدیم رو رو دارم ولی سرعتم افت کرده 512 هستش تست میگیرم سرعتم رو 0.8مگ نشون میده دور روزی هست
دوستان این پارس انلاین چه اینجوری میکنه همین ما سرویس 512تغییردادیم به3مگ اومد سقف شبانه گذاشت درضمن توی پنل کاربری سرویس جدید تاریخ تائید قرارداد قبلی هست پشتیبانی تماس میگیرم میگه تولیست جمع اوری هست خط شما بعد بوق اشغال میزنه چیکارکنم ای کاش نمیدادم نمایندگی شارژکنه به خاطرسقف شبانه این اخرین شارژمنه :n28::n35:
کسی که پروفایل گیمینگ داره لطف کنه این سوالم رو جواب بده مرسینقل قول:
اینا چقدرکارشون درسته همین الان سرعت دانلود900کیلوبایت بود گویا اوردن پائین 550تا600کیلوبایت تست میزارم ممنون دوستان نظربدن خط من قبلن رو 9مگ بسته شدبود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم خوش شانس بودی
چند ماهه خریدی؟چقدر دادی و برای چ هجم منصقانه ای
چه طرحی دارید الان؟نقل قول:
چند مگ؟