سلام چجوری سرعت سرویس حجمی رو بیارم پایینتر گزینه ای نداره تو پنل فقط سرعت بالاتر هست .
Printable View
سلام چجوری سرعت سرویس حجمی رو بیارم پایینتر گزینه ای نداره تو پنل فقط سرعت بالاتر هست .
الان 2 هفته ست پینگ من از 86 شده 135 که دقیقا به خاطر فیلترینگ هست چون دوباره دارن اسکریپت های جدید پیاده میکنن خودشون هم تایید کردن اختلال های اخیر رو .
الان vp میزنم پینگ یه 40 تایی پایین تر میاد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - قبل استفاده از vp
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -بعد از استفاده از vp
ببینید این جانیا چه بلایی سر نت دارن میارن که با وی پی پینگ 60 میلی ثانیه پایین تر میاد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینکای دانلودم رو رو سرور ایران ببرم دیرتر محدود می شم؟
بعید میدونم به سرورش مربوط باشه فکر کنم به میزان حجم دانلودی توجه میکنن.نقل قول:
چون اولیت محدود شدن باسرور خارجی هس و باسرور داخلی سرعتم همچنان عادی و بالاسنقل قول:
ساعت رایگان شبانه دانلود میکنین؟نقل قول:
اینا ساعت رایگان سرورهای خارجی رو محدود میکنن حتی اگر زیاد دانلود نکرده باشین که بخواین محدود بشین تا الان که برای من اینجور بوده
ولی در باقی زمان ها خیلی سرعتشون فرقی نداره
نه سرویس ارت5 دارم دانلودمم خیلی بالا نیس اما وب گردی چرانقل قول:
ب خاطر همین محدود می شم سریع..ماهی 68تومن میدم اخرشم اینجوری
سلام
دوستان این سرویس جشنواره مثل اینکه سرعت دانلود خارجش رو ۴ مگ محدود شده درسته ؟ تا پایان سرویس همین داستان ادامه داره ؟
شاتل هنوز هم بسته های ۵۰ یا ۱۰۰ گیگی می فروشه ؟ من دانلود شبانه ندارم اگر سرعت ۱۲۸ بگیرم سرعت واقعی رو چقدر می بندن ؟
سلامنقل قول:
جشنواره رو نمیدونم ولی کلا سرعتا از قبل کاهش داشتن
بله --تا هرچقدر خط بکشه میبندن(تا ۱۶مگ)
سرویس های جشنواره شاتل سرعت سرور خارجی رو 4مگابیت محدود شده و داخلی باز هست هر چقدر خط بکشه.نقل قول:
دوستان مثلا اگر این تعرفه یکساله 144 گیگ رو بگیرم زودتر هم میتونم تعرفم رو عوض کنم یا نه حتما باید یکسال بگذره؟ چجوریه؟
نه نمیتونی عوض کنی باید 18 ماه رو همین طرح باشی ترافیک هم تموم بشه باید ترافیک اضافه بخری اما نمیتونی طرح عوض کنینقل قول:
سلام
دوستان اینجا نوشتن ۴ مگابیت برای خارج بستن
در اسیاتک دیشب تست میکردم ۸ مگابیت راحت سرعت میداد برای بین المللی.
همه ی بسته های شاتل به سرورهای خارجی ۴ مگابیته؟
نه. فقط سرویسهای جشنواره محدودیت دارن.سرویسهای عادی اینجوری نیست.نقل قول:
کسی میدونه جشنواره زمستانه حدودا کی هست؟ زمان قرارداد این جشنواره پاییزی خیلی زیاده
سلام دوستان
این محدودیت سرورهای خارجی مطمئن هستید که فقط برای جشنواره است ؟
نریم سرویس دیگه ای بخریم ببینیم اونم محدودیت داره . ضد حالی میشه اگر اونم محدود باشه و جشنواره و نگرفته باشیم
دوستانی که جشنواره دارن همگی دچار این مشکل شدن ؟
دوستانی که سرویس های دیگه دارن هم نظر بدن لطفا
سرویس های آرت با سرویس های اکو چه فرقی دارند ؟
داغون شده نت ، مال همه اس آیا ؟
سلامنقل قول:
در سرویس های عادی چه سرعتی رو میتونید دانلود کنید؟
داخلی
خارجی
سلام
دوستان اين آپلود سنتر چرا عشقيه. يه بار لينک بهش ميدم ميکنه يه بار نميکنه.
الان من کلي پارتهاي يک گيگ دارم که ميخوام بدم بهش
راه بهتري هم هست؟
لامصب این جشنواره 18 ماهه بگیریم و بد باشه دهنمون سرویس میشه
نمیدونم وایسم برای جشنواره زمستون یا همین رو بگیرم
در سرویس های عادی هرچقدر که سرعتتون باشه. چه داخلی چه خارجینقل قول:
آپلود سنترش خیلی وقته همینجوریه. دیگه شلوغ شده . کیفیت سابق رو نداره تا تعرفه/محدودیت جدید اعمال کنه همینجوری میمونهنقل قول:
نه هیچ راهی نیست باید صبر کنید تا درست شه
منم دقیقا مصل شما دو دل هستمنقل قول:
که صبر کنم تعرفه زمستون ببینم چیه یا همینو بگیرم تا تموم نشده
ولی خب 18 ماه خیلی زیاده! اگر 6 ماهه بود میگرفتم
راسته میگن اگر قبل از اتمام طرحی که گرفتی درخواست تخلیه بدی هزینه مابه التفاوت پرداختی جشنواره و قیمت اصلی رو ازت می گیرن؟نقل قول:
اینکه دقیقا چه قدر میگیرن رو نمیدونم ولی اینکه جریمه باید بدی رو مطمئن هستم. به همین خاطر این 18 ماهه رو نمیگیرمنقل قول:
دارم با 350kb/s از سایتای داخلی و خارجی دان میکنم تایید میشه یا نه ؟
دوستانی که سرویس ارت 4 و 2 هستند حتما در سایت 195 شکایت رسمی کنن شرکت شاتل موضف هست سرویس 2مگ نامحدود رو به کاربران ارائه بده
سرعت اکو بالاتره یا آرت ؟
من مشتری شاتل نیستم ولی تا اونجایی که میدونم اکو سرعت بالاتری داره چون حجمش محدوده و آرت (تقریبا) نامحدوده . مثلا سرویس ART 1 توی توضیحاتش نوشته سرعت از 128 تا 1024 Kbps با ترافیک تبادل 16 گیگ یعنی تا 16 گیگ شما سرعتت 1024 (یک مگ) هست و بعدش سرعتت محدود میشه روی 128 . ولی سرویس های اکو تا هشت مگ ارائه میشه و حتی تا اونجایی که میدونم سرعت های پایین تر رو هم میشه واستون بالاتر ببندن چون واسشون حجم مهمه که محدوده . حالا بازم دوستانی که شاتل دارن نظر بدن بهتره من صرفا از اطلاعاتی که داشتم پاسخ دادم .نقل قول:
اینم شیوه جدید شارلاتان بازیهای جدید شاتل:
امروز خواستم برای خطی از خطهام سرویس بگیرم به موضوع جالی برخوردم
توی تبلیغات جشنواره اینو زدن
هزینه سرویس Eco-Optimal-12 :یک سال اینترنت + ۱۲ گیگ ترافیک + نصب و راه اندازی= فقط ۱۳،۸۰۰ تومان
که کد پستی رو فراموش کرده بودم و روند تکمیل پروفایل 3 ساعت طول کشید طی این 3 ساعت 2 بار از شاتل تماس گرفتن که آقا سریعتر پرداخت کن ماهم گفتیم کدپستی رو پیدا کنیم چشم
الان که پروفایل رو تکمیل با شگفتی تمام با این ارقام روبرو شدم
حالا جالبتر اینکه چقدر هم بخودشون تخفیف دادن تا شده 20400 حالا 13800 رو از کجا دراوردن :n13: واحد فروش آنلاین بیسواد میگفت با 9 درصد مایات شده این رقم:n04:
سلام
دوستان کسی عکس از سرعت دانلود سرور داخلی و خارجی شاتل داره؟
این سایت برای شما باز میشه؟
مشکلی نیستنقل قول:
مال من جفتش یکیه فرقی نداره داخلی یا خارجی چون سرویسمو تو جشنواره گرفتم تا 6 ماه اول محدود بود بعد درست شد .نقل قول:
سلامنقل قول:
شما کدوم طرح و گرفتید ؟
سرعت چقدره ؟
ممنون
سلامنقل قول:
شما کدوم طرح و گرفتید ؟
سرعت چقدره ؟
ممنون
من تو اردیبهشت گرفتم سرویس eco optimal شبانه دار الان سرویس های جشنوارش هیچ کدوم شبانه نداره 6 ماهاول سرعت محدود بود اما بعدش درست شد من قبلش اگر میخواستم از سرورخارجی دانلود کنم مجبور بودم از اکانت رفع محدودیت سرعت استفاده کنم اما الان دیگه نیازی ندارم .نقل قول:
دوستان من میخوام پارس انلاین رو تخلیه کنم و شاتل ثبت نام کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
1. سرویس ART1 (128 نامحدود) سرعت دانلودش چقدره؟
2.شاتل برای سرویسهای اقتصادیش سرعت دانلود شبانه اش را محدود میکنه؟
3.ما خونمون نزدیک ساختمون مرکزی شاتل به نظر شما تاثیر داره تو کیفیت و سرعت؟ یا باید نزدیک مرکز مخابراتی استان باشیم تا سرعت داشته باشیم؟
سرور خارجی سرویس اکو اپتیمال 60گیگ بعد از گذشت 11 ماه همچنان رو 4مگ محدوده:
داخلی
خارجی
سلام دوستان
art 1 بعد از چند گیگ محدود میشه ؟؟
هزینه رانژه و راه اندازی چقدره ؟؟؟ نماینده شاتل شهرمون می گفت 22 تومن ؟؟؟