بله درسته باید رایگان تحویل بدن سیم کارت رو و بسته ها هم رایگان فعال بشه مثل اینکه بیشتر دفاتر پیشخوان دولت که نمایندگی همراه اول هستن دارن خلاف قانون این طرح عمل میکنن .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بله درسته باید رایگان تحویل بدن سیم کارت رو و بسته ها هم رایگان فعال بشه مثل اینکه بیشتر دفاتر پیشخوان دولت که نمایندگی همراه اول هستن دارن خلاف قانون این طرح عمل میکنن .نقل قول:
کلیه دفاتر پیشخوان دولت نمایندگی رسمی همراه اول محسوب میشن . دیگه از این معتبر تر نداریم . تمامی خدمات هم انجام میدن و باید انجام بدن مگر اینکه نیاز به مراجعه به امور مشترکان تلفن همراه سیار پیدا کنین اونم خیلی کمتر پیش میاد .نقل قول:
عزیز شما مطمعنی که بدون بسته رو حالت 4g می ره ؟نقل قول:
برای من فقط رو حالت 2g و 3g بدون بسته فعال می شه و رو حالت 4g می زنه
No service
کلا مشکل داره من قبلا چندتا بسته الفا پلاس داشتم الان هر کاری میکنم به فورجی وصل نمیشه جایی که پوشش هم خوب بوده امتحان کردم.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
بله مطمئن هستم اگه سیم کارت از نوع یو سیم باشه و شبکه رو حالت 4G بزارین حتی اگر قبلا بسته الفا پلاس فعال نکرده باشین یا الان هم هیچ بسته دیگه ای نداشته باشین با تعرفه آزاد میتونین به 4G همراه اول وصل بشین و استفاده کنین . حداقل شهرستان و استان ما اینطوری هستش جاهای دیگه نرفتم که تست کنم . مثل ایرانسل . الان 2 تا سیم کارت 4G همراه اول دارم با هر دو راحت وصل میشه .نقل قول:
اون اوایل شنیده بودم تهران نمیشه مصرف ازاد استفاده کرد. نمیدونم هنوزم اینطوریه یا اما با دوتا سیم اعتباری و ثابت هر دو یو سیم وصل نمیشه.نقل قول:
والا چی بگم قبلا محدودیت داشت و باید بسته فعال میکردی ولی الان فکر کنم دارن یواش یواش بر میدارن . استان ما که خیلی وقته 4G هستش و من تقریبا 2 ماه پیش هم تست زدم بدون بسته وصل میشد . شهرستان ما هم تازه 4G شده و اینجا هم راحت وصل میشه و محدودیت وصل شدن بدون بسته نداره .نقل قول:
برای من سرعت دانلود شبانه همراه اول ساعت 2 تا 7 با سیمکارت 4g محدود به 1 مگابایت بر ثانیه یا 8 مگابیت برثانیه هست الان :n23:
کلا همراه اول از اول مزخرف بود . مجبوری سرعتش رو ببندی ؟؟؟؟ :n24:
من با ایرانسل 1 ساعتش به اندازه همین 5 ساعت همراه اول دانلود می کنم
واقعا برای همراه اول متاسفم
:n35:
4جی همراه اول تست گرفتم سرعت بین 700 کیلو تا 1 مگ بود!!!ایرانسل هم بیشتر از 1.5 مگ نمیشه!!
درودنقل قول:
رفتم دفتر پیشخوان،شماره همراه رو گرفت ،اقدام کرد ،پیامک که شامل یک کد بود به دستم رسید،کد رو زد و نهایتا گفت واسه شما مجانی نیست و هزینه داره[emoji15] [emoji15]
چطوری میشه با همراه اول ارتباط پیامکی داشت؟
فرستاده شده از Che2-L11ِ من با Tapatalk
اون پیامک که برات اومده مربوط میشه به اجازه ورود به سیستم و مشخصات شما و درخواست جهت تعویض سیم کارت که از سیستم خودش میزنه و کد تایید برا شما میاد و شما کد رو به ایشون میدید و میزنه به سیستم و اینطوری میتونه برا شما سیم کارت جدید صدور کنه یا سیم کارت رو قطع کنه و خدمات دیگه . میشه همون ( رمز دوم یک بار مصرف ) ولی فکر نکنم به این ربطی داشته باشه ! من از اینستاگرام همراه اول پرسیدم گفتن که این طرح وجود داره و دفاتر دارن تخدی میکنن و رسیدگی میکنیم .نقل قول:
دقیقا اینطوریه بیشتر جاها رو همون 1 مگابایت بر ثانیه بسته شده نه کمتر و نه بیشتر . فقط یه چیزیش خوبه مثل ADSL هست یعنی سرعت کم و زیاد نمیشه و همیشه همون 1 مگ هستش ولی اصلا به درد دانلود نمیخوره .نقل قول:
دوستان من سيم كارتم رو 4جي كردم ولي همچنان ٣ جي هست گوشيمم آيفون هست و 4جي رو ساپورت ميكنه... تهران منطقه پيروزي هستيم
Sent from my iPhone using Tapatalk
بسته نوترینو داری ؟نقل قول:
دوستان براي تعويض سيمكارت به يوسيم، كارت ملي مالك خط حتما لازمه؟
حضور خود شخص صاحب سیم کارت و کارت ملی واجب میباشد .نقل قول:
رایگان تعویض کردن ؟ هدیه چطور هدیه 4 گیگ رو هم رایگان فعال کردن ؟ احتمالا تهران باید ابتدا بسته الفا پلاس فعال کنید تا بره رو 4G البته اگه هدیه رو بدن باید بره رو 4G چون هدیه الفا پلاس هستش و دیگه لازم نیست جدا خریداری کنید .نقل قول:
از دوستان ساکن استان آذربایجان غربی شهرستان ارومیه کسی تعویض رایگان سیم کارت به 4G همراه اول انجام داده اگه OK هست اسم و ادرس دفتر رو برام پیغام کنید . با تشکر .
شهر شما فروشگاه داره همراه اول سری بزنید شاید رایگان تعویض کردنقل قول:
ارومیه خیابان شهید باکری جنب پاساژ موبایل خلیلی پلاک ۱۷۳
۰۴۴
۳۲۲۴۰۳۰۹
بله گوشيم آيفون ٥ هست نميدونم گوشيم ٤جى ساپورت ميكنه يا نه ولى گزينه LTE رو دارهنقل قول:
نه هديه چيزي ندادن هفت هزار تومان هم پول گرفتن... بسته هاي آلفا پلاس رو كه هميشه ميخرم ولي هميشه رو ٣جى هست يا گوشيم ساپورت نميكنه يا منطقه امون اصن ٤جى همراه اول رو ندارهنقل قول:
گوشی شما ساپورت میکنه رو نقشه ببینید محل زندگی شما 4g همراه اول هست یا نه ؟نقل قول:
در جستجوی دستی شبکه های موبایل چطور 4g رو پیدا میکنه ؟ اگه باشه اصلا در این شبکه ثبت میشه ؟
یک سری از ۵ ها باند پوششی همرا اول رو ساپورت نمیکنه واسه همین به ۴جی وصل نمیشیننقل قول:
شما چک کنین که پارت نامبر گوشیتون چیه و باندهای ساپورت نسل ۴ش کدومهثببینید ۱۸۰۰
یا ۲۶۰۰ رو ساپورت میکنه یا نه
دوستان من امروز با سیم کارت 3g همراه اول دانلود شبانه کردم. صبح دیدم که تا ساعت 5 صبح حدود 19 گیگا بایت رو دانلود کرده و بعد شارژ رو تموم کرده!!!
پس محدودیت 20 گیگی داره؟ سیم کارت های 4g هم محدودیت دارن؟
ربطی به نوع سیم کارت ندارهنقل قول:
بسته های 2 تا 7 صبح محدودیت دانلود حدودا 18 گیگ دارن.
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
بسته های 1 تا 11 چطور؟نقل قول:
ربطی به سم کارت 4جی نداره من سیم کات 4 جی دارم و تقریبا آنتن 4جی همراه اولم 4 خطش پرهنقل قول:
چند روز پیش اینجا ....
گفتم مواظب باشید بسته های 2 تا 7 محدودیت 17 گیگ و نیم دارن و بیشتر از این مقدار دانلود کنید شارژ تون صفر میشه بعضی ها قبول نکردن....کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=672548&p=8923248&viewfull=1#post8923248
بسته های 1 تا 11 من خودم استفاده نکردم ولی کامنت های قبلی دوستان رو بخونی کسی در مورد محدودیت حجم چیزی نگفته احتمال خیلی زیاد نامحدود واقعی هست ولی برای اطمینان اگه یه موقع خواستید استفاده کنید حداکثر تو سیم اعتباری تون 200 تک تومنی بیشتر پول نزارید که اگه یه موقع شارژتون صفر شد ضرر زیادی نکنید
محدودیت بسته های 1 تا 11 صبح، سی گیگ بود. اما حالا که بسته های 2 تا 7 رو که قبلا بیست گیگ بود رو کردن هفده و نیم گیگ، احتمالش زیاده که سی گیگ اون بسته ها رو هم کرده باشن مثلا بیست و پنج گیگ
1تا 11محدودیت ندارهنقل قول:
كارت ملي يا گواهي نامه طرح جديدنقل قول:
از یکی از دوستان که استاد هست و اپراتور ها سایه ـش رو به خاطر دانلود فوق العاده زیاد با تیر میزنن، پرس و جو کردم. تغییری تو مقدار حجم بسته های نامحدود شبانه داده نشده. همون بیست گیگ برای بسته های 2 تا 7 و سی گیگ هم برای 1 تا 11. هفده و نیم گیگ که دوستمون فرمودن یه احتمال زیاد فقط حجم دانلود مورد نظرشون بوده و دو و نیم گیگ الباقی در حقیقت مقدار آپلود شده از سیستم شماس و مقدار حجم های ذکر شده، در تمام اپراتور ها و بسته ها و تکنولوژی های متفاوت ارتباطی، حجم مجموع کل اطلاعات تبادل شده هست.
شايد هر دو اسلات موبايلت فور جي رو همزمان ساپورت نميكند.نقل قول:
اين طرح تعويض رايگان سيم كارت دروغ بود ؟
من يه بار چك كردم منطقه پيروزي بلوار ابوذر رو 4جي يه نقطه قرمز داشت ولي يه بار زنگ زدم ٩٩٩٠ گفت اونجا هنوز تحت پوشش٤جي نيست يه بار هم گفتم هست! دو سئوال آخري رو هم متوجه نشدمنقل قول:
من گوشيمنقل قول:
iPhone 5 A1428
هستش.... گزينه اِل تى ايى داره ولي هميشه ٣جى هستش و نميدونم كدوم فركانسهاي ٤جي رو ساپورت ميكنه هر اپراتوري كه فركانسِ ٤جي رو ساپورت كنه من ميرم همون رو ميگيرم.....
کلا اپراتورهای ایراننقل قول:
۱۸۰۰
و ۲۶۰۰
هستن
این دو تارو اگه نداشته باشه تو ایران کار نمیکنه
دوستان اول اینکه بهترین مودم برای سیمکارت کدومه؟من پینگ ثابت و سرعت ثابت برام مهمه کلا برای گیم میخوام
بعد کدوم از این سه تا ای اس پی پینگش پایینتره؟
دوستان از كجا ميشه فهميد سمكارت يو سيمه؟
من يه اعتباري دارم ك دو پانچه سه پانچ نيست
بعد تعويض رايگان سيمكارت كجاها انجام ميشه؟
کسی بسته شبانه ۱تا ۱۱ صبح همراه اولو ک ۵تومنه تست کرده ببینه محدودیت داره یا ن؟
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
[emoji837]جدیدترین رتبهبندی شرکتهای برتر ایران اعلام شد/همراه اول با فاصله زیادی از اپراتورها در صدر
[emoji843]همراه اول در بین ۵۰۰ شرکت برتر ایران از نظر شاخصهای «بیشترین سودآوری» و «بالاترین ارزش بازار» رتبه دوم را کسب کرد.
[emoji843]همچنین از نظر شاخص «بهرهوری کل عوامل» در بین شرکت های گروه ارتباطات و مخابرات، همراه اول رتبه اول را اخذ کرد.
[emoji843]سازمان مدیریت صنعتی ایران، تنها متولی رسمی و معتبر ارزیابی صنایع کشور است که هر ساله بر اساس اطلاعات مالی شفاف و حسابرسی شده، رتبهبندی شرکتهای برتر ایران (IMI-100) را انجام میدهد.
مگر اینکه تو سود اول بشه تو کیفیت که چیزی ما ندیدیم تو تهران که پوشش داغون نرم افزار همراه منم که خیلی باگ داره، الفا و الفا پلاس هم چیز جالبی نیست همشون سرعت نامحدود بده
جواب روشنی تا به حال دریافت نکردم فقط اینستاگرام همراه اول گفت بله چنین طرحی هست و دفاتر دارن تخدی از قوانین میکنن و رسیدگی میشه ولی کو گوش شنوا !نقل قول:
تو بیشتر گوشی ها فقط میتونی از یک اسلات برای 4G یا 3G استفاده کنی حالا فرقی هم نداره کدوم باشه اسلات اول یا دوم کافیه یکی رو به عنوان سیم استفاده کننده دیتا انتخاب کنی و بزاری رو شبکه برتر و توصیه شده مثلا : 4G منم تو عکس همین کارو انجام دادم با استفاده از اسلات دوم رفتم رو 4G همراه اول .