سلام،اقای کریمی قرار بود شهرسقز تا ده روز دیگه پوشش بیشترو دو منطقه دیگه برن زیر پوشش چرا خبری نیس ده روزم گذشت که:n27:
Printable View
سلام،اقای کریمی قرار بود شهرسقز تا ده روز دیگه پوشش بیشترو دو منطقه دیگه برن زیر پوشش چرا خبری نیس ده روزم گذشت که:n27:
شما هم سقز هستید؟نقل قول:
پس این چیه متخصص
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس این چیه متخصصنقل قول:
امروز 555 چک کردم میبینم که از الان ایرانسل گرون کرده خیلی جالبه قشنگ مشخصه که این قیمتهایی که زده بعدا به سمت این قیمتها میره . 5 گیگ یک هفته 14500 2 تا 8 صبح . بعد 10000 تومن 24 گیگ برای یک ماه یا 1 گیگ در ماه 8000 تومن ولی 2 گیگ ده تومن یا یک گیگ یک روزه 7000 تومن . چیزی که مشخصه اینکه اون هزینهایی قبل در ظاهر گذاشتن که کسی انتقادی نکنه و نگه گرون کردن و وقتی قانون جدید تصویب شد سریع اونارو حذف کنن به قیمت جدید بدن .
سلام دوستان بندرعباس که به اگه زیاد فشار بیاره سرعت بالای 200یا 300 نمیره در صورتی که دکل 100 متریم هست.اکثر جاها هم 50 تا 80
میلاد کجای بندر بودی؟همراه اول چطوره اوضاعش؟رایتل؟نقل قول:
وضعیت سپاهان شهر اصفهان چرا اینقد داغونه؟!
کلاً اصفهان کجا 3G داره ؟ :n13:
سلام.
دوستان تاپیک داره از حیطه فعالیت خودش خارج میشه.
مباحث مربوط به شبکه های تلویزیونی رو در انجمن مربوطه اش مطرح کنید.
آقای hosseinkarimi937 از چه راهی میشه فهمید کدام مناطق شهر (مثلا مشهد) تحت پوشش هست و کدام مناطق خیر؟
ایرانسل فقط برای وایمکسش یک نقشه ی سه رنگ قرار داده که بسته به میزان پوشش، به رنگهای مختلف نمایش داده شده
چرا 3G رو قرار نمیدن؟ دلیلش چیه اینقدر رازآلود برخورد میشه؟ نکنه بخاطر رقابت اپراتورها با هم هست؟
اگر محرمانه نیست لطفا بگین خودتون چطوری این اطلاعات رو کسب میکنین و اینجا میگین؟ نقشه ای، راهنمایی، چیزی دم دست دارین؟
دوستانی که بسته 24گیگ شبانه را فعال کردن لطفا بگن سرعت دانلود روی چنده دو تا هشت صبح
با تشکر
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
آقا ، مشهد رو هم با وضوح بیشتری بگذارید لطفا
توی خونه که هیچی آنتن نیست توی حیاط با speedtest امتحان کردم با اینکه تبلت نوت 12.2 به اون بزرگی فقط سه خط آنتن داشت اما سیگنال اونقدر ضعیف بود که توی تست آپلود هی قاط می زد و تست ها به آخر نرسید. اگه گوشی می بود که فکر کنم یک خط آنتن رو هم بزور می گرفت
ولی دانلودش به 1 مگ هم نرسید
اونم در فاصله 3.5 کیلومتر تا مرکز شهر !
بقیه ی شهر رو خدابخیر کنه
آقای قلمبه ی دزفولی باز بیا بگو 54 شهر پوشش داره
اگه امکان داره پوشش اهواز رو هم بزارید
Sent from my iPhone using Tapatalk
این آخری که مال مبین نت ه؟؟!!!نقل قول:
مهندس کریمی مگه نگفتین بر اساس جمعیت پوشش میدن؟ پس چرا چند شهر جدید ک اعلام شده مثه شهر بابک استانه اشرفیه 45000 تا جمعیت داره تحت پوشش قرار گرفته شهر لار ک 80000 جمعیت داره تحت پوشش قرار نگرفته
نه عزیز
این نقشه رو همکارمون از آذربایجان غربی فرستادن
آستانه فقط یک دکل فعال شده که آقای دزفولی به اشتباه جمع بستننقل قول:
متاسفانه تا یک دکل فعال میشه کل شهر رو اعلام میکنند
حسین آقا داداش
سیمکارت های یوسیم چند مدل داره؟
بهترین مدلش چیه؟
سیستم کارت نانو دو مدل دارهنقل قول:
نانو خالی
نانو پلاس
فرقی ام نداره
سیم کارت نانو نسل 2
2/75
هم از سال 88خوده شرکت ارایه ميداد
در چند سال آینده دیگه گوشی سیم کارت خور ساخته نمیشه
از هات اسپات و تترینگ استفاده میشه
قیمت نانو پلاس چنده؟نقل قول:
در اندازه های دیگه عرضه نمیشه؟
یعنی چی سیم کارت خور ساخته نمیشه؟نقل قول:
پس گوشی ها با چی به شبکه وصل می شن؟
در چند سال آینده دیگه گوشی سیم کارت خور ساخته نمیشه
از هات اسپات و تترینگ استفاده میشه[/QUOTE]
سلام میشه دربارش توضیح بدی ؟؟؟
ولی فک کنم مثل وایمکس شماره و رمز بهت میدن و وارد تنظیمات گوشی میکنی و کار میکنه
از طریق وای فاینقل قول:
سلام میشه دربارش توضیح بدی ؟؟؟[/QUOTE]نقل قول:
شما تو گوشیتون یک سیستم دارید به اسم هات اسپات برای اینکه بقیه از دیتای شما استفاده کنند روشن میکنید و اگر رمزش رو داشته باشه طرف وصل میشه به شما/چن سال بعد شما فقط دیتا دریافت میکنید بطوریکه حجم میخرید با همون حجم دیتا مثه الان از طریق برنامه ها تماس و یا هرکاری دوس داشتین میکنید پول وای فای میدید فقط
سلام
لطفا پوشش 3g در بندرانزلی هم بگذارید
ميشه يكي بگه چرا روند پوشش دهي كمه مثلا ما كه از شهر دور هستيم ادم نيستيم؟؟؟هرچي امكاناته واسه شهره لا اقل يه زمانبندي اعلام كنن ادم تكليفشو بدونه
اي كاش چند سال پيش به جاي اينكه شعار تو خالي بدن كه انرژي هسته ايي حق مسلم ماست مي گفتند اينترنت پر سرعت حق مسلم ماست بهتر بود
ولا اين ديگه چه وضعشه
نقل قول:
خیلی خواستم تا حالا سکوت کنم اما شما با دروغهات داری بقیه رو گمراه میکنی!!
تاحالا کلی دروغو حرفای نامربوطو بی پایه زدی هیچی نگفتم!
اما واقعا دیگه صبرمو سر آوردی!
تصویر اول عکس پوشش رایتله که تو کرج تازه اومده بود این نقشه رو واسه پوشش داده بود!
تصویر دوم پوشش ایرانسل تو سالهای اول تو ساوس!
تصویر سوم پوشش وایمکس مبین نت!!
فقط خواستم بگم خودتو به ما ایرانسلیا نچسبون!
ماها شبانه روز داریم عرق میریزیمو ذره ذره شبکه رو ماها برای مردم ایران ساختیم! ما تو مجموعه دروغگو نداریم!
با جونو دل شبانه روز با لذت کار میکنیم تا یه بچه ایرونی گوشی دستش میگیره با تمومی محدودیت ها سرعت واقعی رو که همون بچه تو آمریکا یا جاهای دیگه دستشه دستش باشه!
فقط خواستم بگم خجالت بکش یکم!
کلن این بابا به اسم آقای کریمی دری وری زیاد میگهنقل قول:
مشخصه که تو ایرانسل کاره ای نیست و ملتو سرکار گذاشته
مثل : ایرانسل سالی 10هزار میلیارد تومن مالیات میده من هم اومدم خبرشو زدم کل مالیات کشور تو یه سال 40هزار میلیارده
و بسیار حرف های بی اساس و بی مدرک دیگه : گوشی ها به زودی دیگه سیمکارت خور نیستن ، حرف خنده داری که به یه بچه بزنی میفهمه بی اساسه ، تازه نسل چهار رو با میلیارد ها دلار سرمایه دارن تو کشور های غربی گسترش میدن بعد این بابا اومده چی میگه
ای کاش مدیران تاپیک میومدن جلوشو میگرفتن اینقدر حرف پرت و پلا و بی اساس نزنه
شما که مسئول تاپیک هستی جلوی دری وری های این بابا رو بگیرنقل قول:
یه بچه 15 ساله 10روز پیش یه اکانت ساخته ملتو گذاشته سر کار
دوستان یه پیام مولتی مدیا از طرفا ایرانسل اومده به اسم irancell-3g زیرشم یه گزینه دانلود گذاشته که دانلود نمیشه/کسی اطلاعی داره چی هستش
واسه منم اومد نمیدونم چیه دان نشدنقل قول:
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
من خیلی وقته به ایشون مشکوکم با گذاشتن این نقشه ها هم کاملا مطمئن شدم ولی نمیخواستم چیزی بگم بهشنقل قول:
عجب عجب نمي دونم چرا همه عشق همكار ايرانسل بودن دارن
بابا به جاي اين حرفا بياين دو كلوم حرف درست و حسابي بزنين مارو از اين بلا تكليفي تري جي ايرانسل بيرون بيارين كه روزي 800 بار به گوشي نگاه ميكنم تا اون علامت مسخره h بياد
خسته شديم
یه عکسه! تبلیغ بسته ی اینترنتینقل قول:
بعضیا از اعتماد مردم سوء استفاده میکنن و به اسم لیزینگ و وام و ... کلاه مردم رو برمیدارن
امثال شما هم از اعتماد مردم سوء استفاده میکنید و بخیال خودتون ملت رو سر کار میذارین و بعد کامنتها رو به رفیقای علاف تون نشون میدین و به ریش خودتون میخندین ...
ولی آخرش جز شرمندگی چیزی عایدتون نمیشه
مثل الان که مثل افراد بزدل شهامت نداری دیگه آفتابی بشی
عزيزان من چند جا حرفهای بی اساس ایشان رو ثابت کردم يه چند روزی غیب شده بود.
دوباره سر و کله اش پیدا شده.مقصر خود اعضا هستن که سوال از ایشان میکنند.
همون آقا رضا فقط اطلاعات درست میداد
توی ایران اکثر متخصصا یا دست اندرکارا زیاد توی انجمن ها یا شبکه های اجتماعی نیستن بیشتر بخاطر امنیت شغلیه، همه میترسن با این کار شغل و درآمدشونو از دست بدن
همین آقارضا هم چون کارش با ایرانسل تقریبا تموم شده بود میومد اینجا
عزیز اطلاعات جدید از سرعت ایرانسل و همراه اول ورایتل توی بندر داری؟نقل قول:
دوستان فکر کنم اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توی ایرانسل هستن حالا کجاش نمیدونم یا شاید دوستی اشنایی دارن اونجا چون ایشون از روی از شماره موبایل بنده اسم و فامیل من رو دراورده بودن!! فکر نکنم هر کسی بتونه اسم و فامیل کسی رو از پرونده های ایرانسل به راحتی بیرون بکشه!
بازم نمیدونم والا:n29:
سعید امار جدید از سرعت اپراتورها توی بندرعباس داری؟نقل قول: