دوستان این عکس از audio - technica ATH-M50 هست -
فیک هست دیگه ؟! چون من تمام مدل هایی که دیده بودم در قسمت بالا ATH - M50 نوشته شده که تو این عکس نیست ! ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوستان این عکس از audio - technica ATH-M50 هست -
فیک هست دیگه ؟! چون من تمام مدل هایی که دیده بودم در قسمت بالا ATH - M50 نوشته شده که تو این عکس نیست ! ...
دوستان من یه دونه ibeats اصل گرفتم هنوز صداش توپ نشده.
نیاز به آمپ داره یا باید یکم بگذره تا خوب شه؟
خوب بشتر کار من موزیک گوش دادن هست و کمی Game هم بازی میکنم ولی بیشتر برای این میخوام بخرم که به بهترین شکل موزیک رو پخش کنه و بیشتر به سبک های هیپ هاپ و House گوش میدم و باسش میخوام خوب باشه و اینکه راحت هم باشه , یعنی بعد از چند ساعت استفاده گوش ادم اذیت نشه , و کیفیت بخش صداش بالا باشهنقل قول:
با کامپیوتر شخصی , مشخصاتش رو تو امضام نوشتمنقل قول:
با چه وسیله ایی می خواین استفاده کنین؟
من دنبال امپ های مدل FiiO بودم , ایا اینا رو میشه تو ایران پیدا کرد ؟نقل قول:
امپ هدفون توی ایران چند مدل محدود و دسکتاپ هست، که اونها هم مثل اینکه قیمت بالایی دارن
مدل مد نظر خودم اینه ؟ میشه پیدا کرد این رو ؟
احتمالا بله !! موزیک ویدیو هام رو که همرو 1080p دانلود میکنم و mp3 ها رو با بالاترین کیفیتی که تو سایت های موزیک گذاشتن ! که اکثرا 128 یا 256 یا 320 هستن !نقل قول:
کیفیت آهنگ ها ردیف هست انشاالله؟
حالا ایشالله آقا رضا میان و جواب دقیق رو بهت میدن؛ 2 روزی میشه مثل اینکه سر نزدن. من فقط یکسری کلیات رو بهت می گم که بدونی وضع از چه قراره و دقیقاً نیازهات رو چطور تعریف کنی. وگرنه، هیچکدوم از این سه مدل رو نداشتم تا حالا، و در موردشون هم به طور جدی مطلبی نخوندم.نقل قول:
اینکه توی این رده بگیم بیسش خوب باشه، خب همشون خوبن؛ شما قبلاً چه هدفون هایی رو استفاده کردین؟ مثلاً از چقدر بیس خوشتون میاد؟ نظرتون در مورد ep630 چیه مثلاً ؟
اینکه می خوایین با کامپیوتر استفاده کنین، باید مدل کارت صداتون رو بگین، هرچند به هرحال، در این سطح، کارت صدا هزینۀ بالایی در مقابل کارایی داره و ماها که توی ایران دستمون به آمپ و دک ( dac ) نمیرسه، بهترین گزینمون انتخاب کارت صداست.
پس اینکه cpu کامپیوترتون چی هست یا مادر برد یا مانیتور و... تأثیری توی کیفیت صدا نداره؛ باید مدل کارت صداتون رو می گفتین :20:
آمپ های فیو تا اونجا که من اطلاع دارم، توی ایران گیر نمیاد؛ اگرم گیر بیاد اونها توان راه اندازی لااقل k701 رو در حد خوب، ندارن (تا اونجا که من شنیدم)
اگر اشتباه نکنم آقا رضا d2000 رو داشتن، ولی توی ایران من ندیدم جایی بفروشه
k701 رو هم، من 3 ماه پیش توی پایتخت دیدم که حدود 600 تومن بود
xb1000 رو هم شاید نمایندگیش وارد کرده باشه (اطلاع دقیقی ندارن)
در مورد کیفیت آهنگ باید بگم، اگر همۀ آهنگ هات 320 بود هم با اکراه می گفتم مناسبه کیفیتشون
در کل یک نظر کاملاً شخصی می خوام بدم، برداشت من از کل ماجرا اینه که، نیازی نیست اینقدر خرج کنی؛ هزینۀ بیشتر الزاماً به معنای استفادۀ بیشتر نیست.
audio technika ath-m50 به نظرم انتخاب مناسب تر و معقول تر و بی دردسر تر و .... برای شماست؛ چند تا از دوستان در همین تاپیک، این مدل رو دارن.
نقل قول:
من خودم هدفون در این حد نداشتم و یک مودل Razer داشتم که 140 تومان قیمتش هست الاننقل قول:
شما قبلاً چه هدفون هایی رو استفاده کردین؟
تو DirectX Diagnostic که دیفالت رو زده via High Definition Audio ولی تو Device manager که میرم اینا رو زده :نقل قول:
باید مدل کارت صداتون رو بگین
Amd High Definition Device
Avnex Virtual audio Device
Screaming Bee Audio
via High Definition Audio
[ با VIA High Definiton Audio پخش میکنه ]
در ضمن الان من هم یک اسپیکر 7.1 Creative دارم مودله T7900 و یک هدفون Razer که از اسپیکر استفاده نیکنم و از هدفون استفاده میکنم همیشه
فقط الان باید حتما کارت صدا باهاش هماهنگ باشه ؟ یعنی چی خوب من مثلا اگر به مبایل وصل کنم یا mp3 player یا لپ تاپه ضعیف وصل کنم کار نمیکنه ؟!
اخه تو امازون هم نگا کردم نوشته اکثرا با این هدفون FiiO گرفتن حالا اگر FiiO مناسب نیست برای K701 کدوم مدل مناسبهنقل قول:
اونها توان راه اندازی لااقل k701 رو در حد خوب
نه من مشکلی برای دردسر ندارم و اینکه اگر هم گیر نیومد فوقش از امازون سفارش میدم !! سایت های ایرانیی هستن که از امازون کالا ها رو میارن و میخواستم حتما کیفیت و سطحش در حد همین 3 هدفون که گفتم باشهنقل قول:
audio technika ath-m50 به نظرم انتخاب مناسب تر و معقول تر و بی دردسر تر و .... برای شماست؛ چند تا از دوستان در همین تاپیک، این مدل رو دارن
حالا فیمت این هدفونی که نوشتید چنده در ایران ؟ و Amp بگیریم براش خوبه ؟
در کل من میخواستم هدفونی بین 300 تا 450 تومان بخرم اگر شما هدفون خوبی در این حد میشناسین که تو اون لیستم نبود و از اونا بهتره معرفی کنید !!
سلامنقل قول:
نه کلا هدفونهایه beats by dr dre نیازی به امپ ندارن. و burn in هم نیازی نیست .منظور از صدایه توپ چه جور صدایی هست؟قبلا که امتحان کرده بودین صدایه دیگه ای داشت؟
با سلام.نقل قول:
قبلا که سنسیشن ایکس ای داشتم حجم صداش خیلی زیاد بود.
الان همش انگاری یه صدای اضافی توش پخش میشه.مخصوصا وقتی آهنگ های ملایم گوش میدم.
سلام ببخشيد من اطلاعات زيادى تو اين زمينه ندارم اما اينطور برداشت كردم كه شما به سنسيشن ايكس اى وصل كرديد صداش خوب بوده اما الان كه به سنسيشن وصل نميكنيد و به پليرديگه وصل ميكنيد صداش خوب نيست اگر اين برداشتم درست بوده كه من يجايى ديدم كه يه بنده خدا كه همين گوشى رو داشت ميگفت چون اين گرشى با بيتس سازگاره اگربيتس بهش وصل بشه صداش بهتره تا اينكه همون بيتس به گوشى ديگه وصل شه،نقل قول:
اگرم منظورتون اين نبوده دوستان ديمه شايدبتونن راهنماييتون كنن.
سلام مجددنقل قول:
چه جور صدایی هست؟مثل این میمونه که یه چیزی تو هدفون تکون میخوره؟مثل ساچمه فلزی؟البته شنیدم این حالت برای هدفونهای حرفه ای مثل ex1000 قبل از burn in بوجود میاد؟(نظرتون رو جلب میکنم به رویویه اقا رضا در باره sony ex 1000).ولی من بشخصه با هدفونهای بیتس این مشکل رو نداشتم (البته اورجینال هم بودن).
یه کم بیشتر توضیح بدین شاید پی به مشکلش بردیم.
با تشکر.نقل قول:
من با گلاکسی نوت گوش میدم.
این که میگم یه صدای گوشخراشی همیشه توش هست منظورم اینکه یه صدای اغوا کننده و مثل صدای سنج تو همه اهنگ هاست.شاید بخاطر بیسیه که همیشه برا همه اهنگهای تعبیه شده.
موسیقی الکتریکی که گوش میدم خیلی عالیه ولی آهنگ های با ریتم ملایم همون بیس الکی انگار روشه.
وضوحش و صدتی خواننده خیلی بیکیفیت میشه.
سلام
بین این هدفون ها لطف کنید بهترین رو معرفی کنید
و اگر که ممکنه قیمت ها رو اگر دارید لطف کنید
فیلیپس SHL-9600 Power DJ
فیلیپس SHL9560
Headset Creative Aurvana live
و کلا این سبک هدفون تا رنج نهایتا 90 تومن
مرسی
بله خوب بيس شديد كنترل نشده امضايه هدفون هايه بيتس هستش.بهمين خاطر هم اساتيد توصيه ميكنن قبل از خريد حتما تستش كنين.من هم اين مشكل شما رو داشتم ولي الان هدفونهايي رو استفاده ميكنم كه بيس خيلي ملايم و كم رنگ داشته باشن تا ميد و هاي كاملا مشخص و تفكيك شده رو احساس كنم .بهر حال اين هدفون هم براتون تجربه اي هست كه با توجه به دقت و كنجكاوي كه درباره صدا دارين با بكار گيري اكولايزر و تنظيمات پليرتون صداي اهنگهاتون رو نزديكتر به اون صدايي كه دوست دارين كنين تا انشا الله دفعه بعد هدفوني با صدايه حرفه اي تر انتخاب كنين.موفق باشين.نقل قول:
بیا این ها رو بخون، خیلی بیشتر از توضیحات من مفیدن:نقل قول:
head-fi.org/t/562075/akg-k701-vs-denon-ah-d2000-vs-sennheiser-hd-650
head-fi.org/t/280869/akg-k701-vs-denon-d2000
head-fi.org/t/580547/denon-d2000-senn-hd650-or-akg-701
امحتوای مخفی: کلیّات
دوستان لطفا چند مدل هدفون In-Ear مناسب براي گوش دادن به موزيك هاي Rock - Metal - Hip-Hop
با حداكثر قيمت 50 هزار تومان معرفي كنيد . Bass مناسب و نسبتا قوي برام مهمه . با بررسي هايي كه كردم
اين دو مدل رو مناسب ديدم :
Sony MDR-XB20EX
Creative EP-630
خواهشا قيمت مدل هايي كه معرفي ميكنيد رو هم درصورت اطلاع ذكر كنيد . با تشكر .
سبز باشيد و شاد .
هدفون از جمله ابزارهایی هست که با بدن کاربر ارتباط مستقیم داره یعنی در تماس هست و هر چه اون تماس محکم تر و قوی تر یا با فشار بیشتری باشه مطمئنن به خاطر فشار به پوست کاربر رو دچار ناراحتی میکنه هر چند که در کاربرد ما هدفون جزوء لوازمی به حساب میاد که استفاده اون معمولآ کمتر از چند ساعت هست و به همین خاطر پوست زیاد زیر فشار نا خوشایند نیست اگر چه کلآ حس لامسه یک کاربر به طور ذاتی از هر گونه فشار حتی خفیف احساس ناراحتی برای کاربر به وجود میاره و این دلیل علمی داره که جای بحثش اینجا نیست ولی این بخشی از مسئله ناراحتی از استفاده هدفون هست چون بخش دیگه اون برمیگرده به نوع جایگذاری یا نصب یک هدفون در گوش کاربر که این مسئله خودش یکی از بزرگترین مشکلات استفاده از هدفون هست چون سوای اینکه هدفونها با تنوع ظاهر خودشون سعی در این دارند که هرچه بهتر با انواع گوشهای مثلآ کوچیک و متوسط و بزرگ و . . . سازگاری داشته باشند و به این خاطر گاه ظاهر خودشون رو فدای ارگونومی نه چندان زیبا و یا گاهی بسیار زشت میکنند ولی گوشهای یک کاربر حتی شبیه هم نیست و چه برسه به چندین کاربر مثلآ خیلی ساده شما اگه با دقت به گوش خودتون نگاه کنید متوجه اختلاف بسیار مشخص بین هر دو خواهید شدنقل قول:
در آخر سبکی یک هدفون خاص ممکنه یک عامل مهم برای راحتی باشه اما این چه فایده ای داره که سبکی اون هدفون باعث بشه خیلی راحت از توی گوش به خاطر فشار کششی کابل هدفون درومده و چیزی جزء اعصاب خوردی برای یک استفاده کننده که فقط چند دقیقه از حس گرفتن اون از صدای موسیقی لذت بخش و رویایی که از هدفونش داره به گوش میرسه گذشته
شما هم موفق باشید.
---------- Post added at 07:07 PM ---------- Previous post was at 07:05 PM ----------
تا جایی که اطلاع دارم لوازم جانبی هدفون در اینجا موجود نیست و تنها راه خرید یک هدفون جدید هست هر چند که همینکار کمی گرون تموم میشه اما خیلی بهتر از استفاده و یا به زور نصب کردن قطعات جانبی از سایر هدفونهاستنقل قول:
شما هم موفق باشید.
---------- Post added at 07:09 PM ---------- Previous post was at 07:07 PM ----------
چه استایلی مورد نظر شماست چون هدفونهای بلوتوث تنوع خیلی زیادی دارند و اغلب پرتابل هستند و غیر حرفه ای و اگه استفاده شما یا کاربرد شما بعدآ قراره حرفه ای بشه پیشنهاد میکنم از نمونه های با سیم انتخاب کنیدنقل قول:
شما هم موفق باشید.
در کیفیت به قیمت 07 شکی نیست اما مشکل اینه که معمولآ برندهای غیر مطرح معمولآ محصولاتشون مشکلات کوچیک ، کوچیک زیادی داره نه مثل برندهای بزرگ که میدونیم فقط با یکی دو مشکل اون مدل خاص باید کنار بیایمنقل قول:
به هر حال این هدفون با اینکه از نظر کیفیت خیلی خوب به نظر میرسه اما کیفیا ساخت و اشکالات کوچیک صوتی چندان خرید بهینه ای به نظرم نیست البته این نظر شخصی هست و ممکنه با نظر کسی که به شخصه استفاده کرده بسیار تفاوت داشته باشه
شما هم موفق باشید.
---------- Post added at 07:22 PM ---------- Previous post was at 07:19 PM ----------
معمولآ هندزفری های خوب یا اینکه خیلی گران قیمت هستند که خرید اونها رو زیر سوال می بره و یا اینکه اینقدر کیفیت پایینی دارند که خریدشون به صرفه نیست ولی پیشنهاد میکنم به جای هندزفری اگر کاربردتون اجازه میده یک هدفون خوب و یک میکروفون جداگانه تهیه کنیدنقل قول:
شما هم موفق باشید.
نقل قول:
واسه من خیلی مهم نیست که k701 بهرته یا Sony MDR XB1000 یا Denon AHD2000
فعلا میخوام ببینم کدومشون رو میشه تو تهران گیر اورد و حالا اگر هم پیدا نکردم فوقش از امازون میگیرم به وسیله سایت های ایرانی
امپ های FiiO هم اینطور که گفتید نیست کلا تو ایران پس مجبور هستم اونم از سایت امازون به وسیله سایت های ایرانی مثل خریدگر بگیرم
فقط شما لیست این چیز های که نیاز دارم برای اینکه AKG 701 یا MDR XD1000 یا Denon رو بتونم استفاده کنم بگید
راجب کیفیت سیستم هم من که قطعات کامپیوترم رو کامل نوشتم کارت صدا هم که نوشتم تو اینا کدومشون ضعیف بود ؟
راجب اینکه میگید کیفیت 320 هم برای این هدفون کافی نیست من درست نفهمیدم یعنی چی ! اخه از این بالاتر که دیگه کیفیتی تو اینترنت پیدا نمیشه پس دیگه به چه دردی میخوره ؟ یعنی کیفیت این هدفون هایی که من نوشتم از نظر پخش صدا و از نظر کلی با هدفونی که شما نوشته بودین فرفی نداره ؟!
سلام به شمانقل قول:
پیشنهاد میکنم به این موارد قبل از خرید یک هدفون برای خانم دقت کنید:
1. رنگ مورد علاقه اون البته یک یا چند درجه تیره تر چون اینطور پوست اونها رو روشن تر نشون میده و یک عمر ازتون با یک لبخند تشکر آمیز استقبال خواهند کرد
2. بلندی کابل اون بیشتر از 120 سانت نباشه چون خانمها جیب شلوار ندارند و دوست دارند همیشه پلیرشون توی دستشون باشه چون خیلی حرفه ای گوش نمی کنند و همیشه در حال مرور و حرکات موزون هستند حتی خوابیده
3. صدای هدفون به هیچ عنوان نباید سرد باشه چون به هیچ عنوان دوست ندارند به یک صدای تیز گوش کنند و معمولآ صدای گرم رو هم دوست ندارند پس مواظب باشید از اونور بوم نیوفتید
4. کیفیت کابل فراموش نشه که زودتر از اونچه که تصور کنید کابل یک هدفون بسیار خوب دست یک خانم به باد فنا میره
5. از هرچی گذشتین از یک جعبه شیک و دیزاین زیبای جعبه اون نگذرید به خصوص اینکه چاپ روی اون جعبه از رنگ های طلایی یا نقره ای استفاده شده باشه و خصوصآ که نوع بسته بندی اون جدید باشه
6. به هیچ عنوان اسمی از قیمت هدفون نیارید حتی اگه به شما بگن 10 تا دیگه از این هدفون برای دوستاشون به عنوان هدیه باید بخرید (ناراحت نباشید خانمها هیچ وقت از اینجور هدایای سخاوتمندانه برای هیچ کسی انجام نمیدن)
7. خاص بودن هدفون یک امتیاز بزرگ برای هدیه شماست پس فراموش نکنید که چقدر ممکنه اون هدفونه که ته میترین خاک خورده یک فروشگاه بزرگ باشه ممکنه خاص تر از گرانترین هدفون های دنیا برای خانم شما باشه
8. از سالم بودن هدفون کاملآ مطمئن باشید ولی با دقت تمام وسائل رو سرجای اولشون بزارید تا خانم شما احساس کنه که اولین کسی هست که هدیه خودش رو باز میکنه هر چند که مردها خیلی توی این مورد دقت ندارند ولی خوب دیگه سعی خودتون رو بکنید
9. دنبال هدفون گران قیمت نباشید اتفاقآ هر چه ارزانتر بهتر چون هم اینکه هدفونهای ارزان زیباتر هستند و هم اینکه تنوع زیادتری دارند و فشار زیادی هم به جیب نه چندان پر شما نمیاد
10. هر کاری خواستید بکنید ولی اگه یکی از این موارد رو فراموش کنید همه چیز رو خراب کردید
پیشنهاد می کنم یه نگاهی به Sony MDR-E10 بکنید و یه مقایسه ای با موارد بالا بکنید چون این هدفون مورد علاقه خیلی از خانمهاست البته این تجربه شخصی هست و ممکنه همیشه نتیجه خوب نداشته باشه
شما هم موفق باشید.
احتمال خیلی زیاد تقلبی هست ولی تا جایی که اطلاع دارم این مدل اگر از اینجا قصد خرید داشته باشید احتمالآ اصلیش رو می تونید از نمایندگی تهیه کنیدنقل قول:
شما هم موفق باشید
---------- Post added at 07:51 PM ---------- Previous post was at 07:47 PM ----------
سلام به شمانقل قول:
از بین این سه مدل پیشنهاد میکنم یا کریتیو یا هیچ چون فلیپس کیفیت به قیمت خوبی نداره و بیشتر جنبه تنوع براش مهمه تا کیفیت صدا و احتمالآ شما دوست ندارید برای هدفونی هزینه کنید که صدای خوبی نداشته باشه ولی ظاهر اون خوب باشه
شما هم موفق باشید.
اشکالی نداره من هم با شما وارد بحث بشم؟نقل قول:
701 و Xb1000 اینجا قابل تهیه هستند هر دو مدل رو نمایندگی هاشون موجود دارند ولی خرید 701 از اینجا اصلآ به صرفه نیست چون قیمت اون خیلی خیلی بالا هست ولی Xb1000 مناسب تر و با قیمت بهتری موجود هست هر چند که ممکنه بیس بیش از اندازه بوومی اون برای شما خوشایند نباشه چون قبلآ عنوان کرده بودید که الکترونیک گوش می کنید و اینکه الکترونیک ارزش خرید هدفون بیش از 500 تومن نداره دیگه چه برسه به هدفون بیش از 800 تومنی مثل AKG K701
تراکهای MP3 موجود در سایتهای فارسی نهایتآ می شن MP3 320K ولی توی نت میشه تراکهای با کیفیت تر با فرمت FLAC رو پیدا کرد که خودشون چندین زیر فرمت دارند که اگه بخایم مقایسه ضمنی کرده باشیم یک تراک MP3 320K حجمش میشه 5 مگابایت ولی یک تراک با کیفیت متوسط FLAC حجمش نردیک 100 مگابایته و با کیفیت ترین اونها حجم یک تراکش به حدود نیم گیگابایت میرسه حالا خودتون سرانگشتی حجم یک البوم 10 تراکه رو حساب کنید
شما هم موفق باشید.
ممنون از جوابنقل قول:
نه بیشتر هیپ هاپ و رپ و House گوش میدم در کنارش کمی الکتریک گوش میدم
در این صورت Xb1000 تو این 3 تا هدفون گزینه بهتریه ؟ و اینکه ایا Amp های FiiO تو ایران موجود هست ؟ چون اکثر سایت ها این هدفون رو با Amp های FiiO مثل E7 و E11 پیشنهاد کردن
و اینکه Xb1000 رو از کجا میشه تهیه کرد و قیمتش چنده ؟ چون من چند تا نمایندگی سونی زنگ زدم نداشتن
و اینکه اگه k701 قیمتش 700 تومانه که دیگه واقعا برای بازاره ایران تاسف میخورم چون فیمتش تو سایت های خارجی 250 دلار شده ! در این صورت بهتره از سایت های ایرانی که از سایت های خارجی خرید میکنن و میارن ایران استفاده کرد فقط شما سایت یا شرکتی رو که اینکار رو کنه سراغ دارید ؟ چون چند تاشون مثل اینکه به علت نوساتانه دلار فعلا کار نمیکنن و معلوم نیست که باز بشن دوباره یا نه
در مورد فرمت FLAC هم اینتور که میگید ارزش داره همچین حجمی رو دانلود کرد ؟! یعنی برای یه اهنگ که تصویری هم نیست 100 مگابایت دانلود کرد ! خوب همون 320 رو ادم گوش میده , فرقشون چیه ؟ یعنی این تغییر حجم ارزشش رو داره ؟
و Denon AH D2000 چی ؟ تو ایران گیر میاد ؟ و اینکه برای کار من چطوره ؟
و اگه شما هدفون دیگه ای برای گوش دادن به سبک های هیپ هاپ و رپ و House میشناسین که بین 350 تا 500 تومان باشه و در حد هدفون هایی که نوشتم باشه ممنون میشم معرفی کنید
یه مدل دیگه هم دیدم نظرتون راجع به این چیه ؟ در ایران هست ؟ و اگه اره قیمتش چنده ؟!
خواهش میکنمنقل قول:
سبک الکترونیک منظورم بود که کم دقتی فرمودید (:
به هر حال هیپ هاپ و رپ به نوعی همون نوع صداهایی رو از نظر فرکانس و توان بکار می برند که الکترونیک یعنی در واقع هیپ هاپ مشتق شده از الکترونیک هست ولی House که دقیقآ زیر مجموعه یا به طور صحیح تر زیر سبک الکترونیک هست
به همین خاطر یعنی شباهت بسیار زیاد سبکهای مورد علاقه شما پیشنهاد کردم از بین این 3 هدفون XB1000 مناسب تر از بقیه با کاربرد شما هست
برای تهیه این هدفون با نمایندگی سونی یا همون ایران رهجو تماس بگیرید و مشخصات تماس اونها در تاپیک همسایه گذاشته شده
زیاد تاسف نثار بازار ما نکنید چون خلایق هر چه لایق یعنی از ماست که بر ماست یعنی همینی هست که هست اما تا جایی که خاطرم هست 701 بیش از دو ساله که همین قیمت 600 الی 700 تومن بوده یعنی دقیقآ زمانی موجود شده بود که قیمت دلاری این هدفون بدون هیچ تخفیفی یا آفری شده بود حدود 500 دلار یعنی اینکه از اون موقع تا حالا همون هدفونهای وارد شده فروخته نشده یعنی اینکه . . .
قیمت حال حاظر این هدفون رویایی شاید 250 دلار باشه اما باز هم برای من و خیلی از علاقه مندان به صدای شخصی ممکنه همون 500 دلار ارزش داشته باشه ولی نه با قیمت فعلی دلار بلکه قیمت حدود 2 ماه پیش
هر چند که حتی اگه شما بتونید این هدفون رو 250 دلار از خارج بدون هیچ هزینه اضافه ای تهیه کنید با دلاری 1890 تومن تفاوت زیادی با قیمت اینجا نمیکنه که ارزش این همه دردسر رو داشته باشه
به شخصه با هیچ شرکتی که خرید از خارج انجام بده کار نمیکنم چون دوست ندارم با بهانه های متعدد که از عدم تجربه خرید اونها ناشی میشه وقت اونها رو تلف کنم نهایت کاری که انجام میدم اینه که از دوست یا اشنایی بخام که برام تهیه کنه که این اتفاق هم همیشه پیش نمیاد چون نمیشه به همه رو زد که وقت محدود خودش رو برای خرید یک هدفون از دست بده خودمون رو جای اونها قرار بدیم به همین نتیجه ساده می رسیم
نوسان قیمت دلار رو کسی بهانه میکنه که هیچ نوع تجربه خرید و معامله ساده ای رو نداره چون یک حساب ساده داره شما با استفاده از یک رابط در جا اقدام به خرید میکنید و می تونید به مشتری خودتون اعلام بکنید که قیمت همین الان اون مثلآ هدفون چقدر میشه و سود هر چند نامشخص اونها (چون دوست دارند حداکثر استفاده رو ببرند) برای وارد کردن + هزینه ارسال که خدا رو شکر مشخصه = با یک رقم کاملا مشخص حالا چه فرقی میکنه از لحظه پرداخت تا رسیدن کالا دلار ارزون بشه یا گرون این نشونه همون چیزی هست که قبلا گفته شد
به هیچ عنوان الکترونیک ارزش دانلود با این فرمت رو نداره چون این سبک جزییاتی در اون حد نداره که MP3 320K نتونه اونها رو ذخیره کنه
زمانی اختلاف دو چیز یا موضوع رو میشه به شخصه حس کرد که بشه هر دو رو در کنار هم به نوعی لمس یا درک کرد مثلآ زمانی که یک سورس تراک (همون تراک مورد نظر) خوب و یک سورس پلیر (منظور هر نوع سخت افزاری که از لحظه اجرای همون سورس تراک توی مسیر قرار میگیره تا فیش هدفون) خوب و یک هدفون خوب و یک کوچولو تجربه شنوایی و یک کمی دقت میشه به تفاوت بسیار ، بسیار زیاد بین این دو فرمت پی برد مگر نه با یک سورس معمولی هیچ تفاوتی نمیکنه مثلآ فرض کنید با یک سورس پلیر بسیار با کیفیت بخایم دو تراک که یکی MP3 و یکی FLAC رو با یک هدفون معمولی گوش کنیم حالا چه اتفاقی می افته؟
تنها تفاوت اینه که هیچ تفاوتی بین این دو فرمت نیست جزء اختلاف حجم بسیار زیاد، اما چرا؟
چون فرض کردیم همه چیز عالی تا اینکه به هدفون برسه اما متاسفانه هدفون ما این توانایی رو نداره تا بتونه اون جزییات و دقتی رو که در تراک با کیفیت تر هست رو به خوبی پخش کنه در نتیجه ما به اشتباه میگیم هیچ تفاوتی نداره
به هر حال زمانی این فرمت با کاربرد ما هماهنگ میشه که سبکهای حرفه ای تر از الکترونیک رو گوش کنیم مثل:
1. کلاسیک هر چند که حتی بهترین هدفون حال حاضر دنیا هم از پس اون بر نمیاد
2. جاز
3. راک
4. متال
5. فولکلوریک
6. . . .
اگر چه به هیچ عنوان توصیه نمیشه با یک Setup بسیار با کیفیت سبکهای آماتوری موسیقی گوش داده بشه چون بسیار بسیار بر کیفیت تراک تاثیر میزاره چون یک Setup حرفه ای و با کیفیت نمی تونه مثل یک Setup معمولی اونطور که باید تاثیر روی صدا بزاره که با همون کیفیت که هنگام مستر کردن تراک در نظر بوده شنیده بشه و همینطور برعکس هیچ وقت نمیشه سبکهای حرفه ای موسیقی رو اونطور که باید با یک Setup معمولی گوش داد چون بسیار بد کیفیت شنیده خواهند شد چون توانایی Setup ما در حدی نیست که هر آنچه در تراک هست ور به خوبی پخش کنه چون میکس (که اغلب در کار نیست) و مستر (که به اون شکل اغراق شده مثل سبکهای آماتوری نیست) اونها خیلی اهمیتی به Setup ضعیف ما نمیده
هیچ هدفونی از برند Denon در اینجا سراغ ندارم حتی نمونه های تکی و محدود این برند متخصص الکرتونیک به معنای واقعی هست و بهترین انتخاب برای تمام سبکهای الکترونیک البته نه برای یک کاربر آماتور بلکه برای یک نیمه حرفه ای هست چون اون بیس بوومی که آماتورها دوست دارند رو نداره و به جاش بیس عمیق و دقیق جایگزین شده
تا جایی که اطلاع دارم نمایندگی سنهایزر (نامداران) قصد وارد کردن این مدل رو داشتند ولی اطلاعی ندارم که بلاخره پارت جدیدشون رسید یا خیر و این موضوع مربوط میشه به کمتر از دو ماه پیش که با مدیر اونجا در مورد انتخاب محصولات جدید برای وارد کردن صحبت می شد و بهتره شخصآ استعلام کنید
این هدفون هم می تونه یک انتخاب خوب باشه ولی پیشنهاد میکنه به جای ملاک قرار دادن یا مشخص کردن مثلآ 500 تومن برای خرید هدفونی که ممکنه با کاربرد شما هماهنگی نداشته باشه دست از پول خرج کردن بردارید (: و به جای اون هدفونی انتخاب کنید که حتی ممکنه با نصف این هزینه کاملا یا شاید بیشتر از حد نیاز شما باشه مثلآ Audio techinca M50 و یا Beyerdynamic DT990 و یا حتی AKG K99 و . . .
اگر جایی از این پست و پستهای قبل منظور بدی برداشت شد اون رو فقط بزارید به حساب آماتور بودنم چون به هیچ عنوان قصد بدی از هیچ جمله که چه عرض کنم از هیچ کلمه ای ندارم جزء به اشتراک گذاشتن تجربه ای که تصورم اینه که یا درسته یا ممکنه درست باشه
شما هم موفق باشید.
نقل قول:
مرسی دوست عزیز
حال بین کریتیو و سنهایزر hd 202 پیشنهاد شما چی هستش؟
محتوای مخفی: اینجا را ببینید
لینک یه سری از هدفون های ای کی جی زیر 100 رو هم گذاشتم
تا سقف 100 لطفا پیشنهاد های خودتون رو بفرمایید
سورس بنده سانسا فیوز و سانسا کلیپ راک باکس
سلام دوستان,
من در پست های آقا رضا خوندم (من مشغول مطالعه تاپیک هستم و اتفاقا آقا رضا و دوستان دیگه پست های ارزشمندی داده اند)
در جایی خوندم که آقا رضا به کاربری توصیه کرده بوندند که مستقیم هدفون مدل بالا نخرند و بهتره که این کاربر از یک هدفون معمولی که کف قابل قبول باشه شروع کنند و کم کم هدفون هاشونو ارتقا بدند تا تفاوت رو احساس کنند و لذت بیشتری برند.
با توجه به اینکه من مشاوره هدفون زیر200 داشتم و مدلی هم پیشنهاد نشد(5-6صفحه پیش)
و همینطور میخواستم بدونم که آیا محصولات سنهایزر ؟ که با محصولات اپل سازگاره => مثل بیتس جنبه تجاری داره یا؟ کیفیتش هم مورده قبوله که این مورد را هم متوجه نشدم.
حالا در صورت امکان مشاوره خرید یک هدفون البته این-ایرفون معمولی رو دارم که البته بودجه زیر 200 بود حالا میخواید زیر 100 باشه یا زیر 80 یا زیر 70 فرقی نداره برای شروع میخوام یه چیز قابل قبول باشه.
1-استفاده: سبک پاپ - دنس - ترک هایی که ریمیکس شده(DJ) و گاهی راک(خیلی کمتر از بقیه)
2-نوع تقاضا:بیس نرم و ملایم و گرم که سردرد نشم و جزئیات آهنگ توی بیس گم نشه یعنی بیسش بلند هم نباشه = به اندازه باشه حوالی خط فلت یا اپسیلون بالاتر-مید خوب و عالی-های اش تیز نباشه که سردرد بشم
3-امکان تهیه فقط از ایران اونم حضوری مشهد(که اینجا نمیدونم مغازه مطمئن کجاست)
4-پلیر هم ای فون4
5-هدفون قبلیم که بعد یه مدت یه گوشیش از کار افتاد=ای پی630=بیس=سردرد
طبق بودجه زیر 100 ت این دو مدل رو در سایت چاره دیدم
هردو از AKG
K 328
محتوای مخفی: مخشخصات فنی
دومی k321
محتوای مخفی: مشخصات فنی
از همه دوستان (آقا رضا , آقا سالار , rave و ... بخاطر راهنمایی کردن کاربران تشکر میکنم.)
بسیار ممنون از جوابتوننقل قول:
خواستم حالا نتیجه گیری کلی رو بسپرم به شما و این که چه هدفونی بگیرم رو شما تصمیم بگیرید
اگر موجود بودن در بازار ایران و برقیه موارد رو فعلا نادیده بگیریم , به نظر شما برای شخصی مثل من که تقریبا اماتور هستم و خیلی اطلاعات زیادی درباره ی هدفون ندارم و بیشتر برای همین اهنگ های هیپ هاپ و House میخوام , با بودجه ی 350 - 500 تومان چه هدفونی رو پیشنهاد میکنید ؟ فقط میخوام که با این بودجه بهترین استفاده و کیفیت رو از این اهنگ ها داشته باشم و بیشترین لذت رو ببرم
و اینکه برای مدلی که پیشنهاد میکنید اگه با Amp کیفیتش بهتر میشه خودتون کدوم مدل Amp رو پیشنهاد میکنید ؟ [ باز هم بدون در نظر گرفتن اینکه در ایران هست یا نه ]
و اگر چیز دیگری هم هست که برای این هدفون لازم هست بگیریم ممنون میشم بنویسید
ممنون :)
گفتن دیگه :
مثلآ Audio techinca M50 و یا Beyerdynamic DT990 و یا حتی AKG K99 و . . .
اولی 250t= M50
amp هم الزامی نداره امپدانسش کم هست البته تا حدودی چون تراکاتون mp3 هستش
دوست عزیز سلامنقل قول:
من 321 ای کی جی داشتم
صداش اون چیزی نیست که شما انتظار دارید
صدای تیز با تیس تیس های زیاد،فرکانس های میانی رو با قدرت فرکانس های بالا و پایین اجرا نمیکنه
خواهش می کنم دوست مننقل قول:
بدون شک HD202 و بهتر از اون HD202 II چون بیس دقیق تری دارند و هم اینکه مید بسیار بهتری و هم اینکه با کیفیت تر و خوش استایل تر هستند
متاسفانه لینک پیوست شده برای من باز نشد که دقیقآ متوجه مدل مورد نظر شما بشم
شما هم موفق باشید.
معجزه ای به نام آمپ:
آمپ خلاصه شده کلمه آمپلی فایر ( Amplifier ) به معنی تقویت کننده یعنی هر چیزی که به عنوان صدا به اون بدیم باید بدون هیچ گونه تغییری اون رو فقط تقویت کنه اما سوال اینجاست پس چرا آمپ مناسب توی پلیرها قرار نمیدن که نیازی به این ابزار جانبی نباشه؟
1. چون قرار نیست با یک پلیر ارزان قیمت کیفیت حرفه ای دریافت بشه
2. چون کسی که حرفه ای گوش میکنه پلیر ارزان قیمت استفاده نمیکنه
3. چون کسی که حرفه ای گوش میکنه هدفون ارزان قیمت استفاده نمیکنه
4. چون کسی که حرفه ای گوش میکنه تراکهای صوتی با کیفیت پایین گوش نمیکنه
5. چون کسی که حرفه ای گوش میکنه ابزار حرفه ای نیاز داره نه اسباب بازی هایی (قصد نادیده گرفتن مزایای این نوع پلیرها ندارم اما اگه کمی بیشتر دقت کنیم برندی سراغ ندارم که تونسته باشه بیش از سطح نیمه حرفه ای پلیر پرتابلی تولید کرده باشه ) به اسم پلیر پرتابل
و خیلی موارد دیگه ای که نمیشه همه رو عنوان کرد ولی فکر میکنم برای یک کاربر حربه ای با ابزار حرفه ای نیاز به آمپ هست نه برای یک کاربر آماتور با ابزار نهایتآ در سطح زیر حرفه ای و همینطور این رو هم در نظر داشته باشیم که معمولآ در سطح زیر حرفه ای در یک Setup ساده که همه وسایل اون بهترین دنیا هستند پیدا میشه یک ابزاری که اون وسط ، به خاطر کیفیت پایینش باعث بشه کیفیت کل Setup از سطح حرفه ای به سطح آماتور نزول کنه و خودمون متوجه این موضوع نباشیم
به هر حال علت اصلی نیاز آمپ در سطح پایین حرفه ای اینه که بعضی و نه همه مدلها به دلایلی نیاز به توان بیشتری نسبت به توان پلیر ما دارند یعنی وقتی که هدفون رو با پلیر پرتابل استفاده میکنیم با هر چه زیاد کردن ولوم پلیر اون قدرت و حجم صدایی که باید احساس نمی کنیم اما معمولآ این نوع هدفونها اغلب به اشتباه ما برای این پلیر انتخاب شده یعنی هدفونی انتخاب میکنیم که اصلآ مناسب این نوع کاربرد نیست و با سورس ما هیچ گونه هماهنگی نداره ولی بی دلیل منطقی و درست اون رو انتخاب و بلافاصله اون رو وصل می کنیم به پلیر پرتابل و دوست داریم همه چیز صدا رو با اون بشنویم و گاهی اوقات آنچان انتظاری هم داریم که حتی هدفون با چند برابر قیمت هم نمی تونه از پس اون بربیاد
به هر اگه همه چیز با هم هماهنگ باشه راندمان کیفی Setup ما در بالاترین حد ممکن خودش قرار داره ولی کوچکترین انتخاب اشتباه نتیجه رو برعکس میکنه و ما رو انگشت به دهان میزاره و کلی سوال بی جواب که تنها جوابی که برای همه اونها پیدا میکنیم اینه که حتما هدفون بی کیفیت هست و با کلی تحقیق نتیجه میگیریم که احتمالآ آمپ رو جا انداخته بودیم و اینجاست که همه اون سو سو امید ما تبدیل به خورشیدی درخسان در چشمان ما میشه و بلافاصله شروع میکنیم به تحقیق که چه عرض کنم انتخاب بر اساس آنچه که فکر میکنیم درسته اما این پایان ماجرا نیست و . . .
بعد از کلی سرچ وخوندن ریویوی های آنچنانی وسوسه می شیم به خرید یک مدل خاص یا بین دو یا چند مدل دوست داشتنی حالا هر چند برای دیگران ولی در آینده دوستداشتنی تر از همه برای ما
سوال پرسیدن شروع میشه:
این آمپ بهتره یا اون؟
تصورمون اینه که همه چیز خلاصه میشه به یک جواب ساده ولی متاسفانه بحث انتخا آمپ اگر خیلی پیچیده نباشه (چون خیلی حرفه ای نیستیم ) خیلی هم ساده نیست چون آمپ در حقیقت ابزاری ما بین Setup ما هست که ممکنه به عنوان یک انتخاب اشتباه همه چیز رو خراب کنه هر چند که خراب کردن از نظر یک کاربر حرفه ای با آماتور از زمین تا اسمون شاید تفاوت داشته باشه ولی این تفاوت اغلب به نظر کسی که تجربه شنوایی دقیق و آموزش دیده نداره زیاد تفاوتی نداره چه بسا آمپ انتخابی یک کاربر حرفه ای برای یک آماتور انتخابی از روی حماقت محض باشه و برعکس
در سطح آماتور ظاهر تعیین کننده هست نه کیفیت بعد کاربرد بعد تناسب بعد ارتقاء بعد از اون شاید مسئله قیمت به میون بیاد ، که از جمله گزینه های مهم یک آنتخاب دقیق و حساب شده یک کاربر حرفه ای هستند هر چند که مای آماتور تا زمانی که قبول نداشته باشیم که در چه سطحی از تجربه صدا قرار داریم و ابزار ما چیست و نهایتآ دوست داریم یا علاقه داریم تا چه سطحی جلو بریم ، انتخاب ما شاید از روی شانس خوب از آب دربیاد و اغلب مناسب سلیقه شنوایی ما خواهد بود چون اولین چیزی که برای ما جالب تر از Setup قدیم و بدون آمپ به نسبت با آمپ زیبا و خوشگلی که الان دستمون رسیده اینه که "عجب صدایی داره این آمپه" یا " ببین که چه پر قدرت شده و حالا صداش درومده " و از این جور جملاتی که شاید بعدها از به خاطر آوردنشون خنده تون بگیره و شاید هم ناراحت بشید البته به این خاطر که چرا اون زمان بهترین تصمیم ممکن رو نگرفته بودید مگر نه مرحله به مرحله همه چیز تا فوق حرفه ای پیش میره نه یکباره از پله اول به آخر و اعتقاد دارم که تا جزء به جزء با تمام سختی و کم و کاست هر مرحله اشنا نشدیم سعی کنیم تا جای ممکن در اون مرحله اوقات خوشی رو با لذت بگذرونیم چون در مراحل بعد نقل و شیرینی خیرات نمی کنن بلکه این شما هستید که باید نقل و شیرینی (تراول چکهای توی جیب مبارک) پخش کنید تا شاید و شاید چند درصد ناقابل افزایش کیفیت بدست بیارید چون در زمانی هجربت از یک مرحله مفید هست که اون مرحله همه چیزش به عنوان ریزه کاری و تجربه به دست ما اومده و هیچ وقت از خاطرمون پاک نمیشه و این تجربه میتونه به ما به عنوان یک پشتوانه قوی در مراحل بعد کمک کننده بزرگی باشه
در آخر خرید و انتخاب آمپ کار زیاد سختی برای ما به عنوان کاربر آماتور نیست یعنی یا آمپی رو که از ظاهرش خوشمون بیاد انتخاب میکنیم چون با بودجه در نظر گرفته شده ما فقط میشه همون مدل رو خرید و یا اینکه برامون انتخاب میکنن که این دومی اصلآ درست نیست ولی بسیار با کیفیت تر از نوع انتخاب قبل هست البته اغلب موارد
تصور اضافه کردن آمپ به جهت افزایش کیفیت Setup خودتون رو فراموش کنید چون هم اینکه شما به تمام Setup خودتون ابزاری اضافه میکنید که ممکنه حتی باعث افت کیفیت بشه و هم اینکه با بالا رفتن هزینه Setup شما ارزش کیفی اون رو کاهش بده هر چند که ما تصمیم گیرنده نهایی هستیم چوم مطمئنن پول نمیسازیم که دیگران نظراتشون رو دخالت در سلیقه های خاص ما بکنند به همین خاطر سعی کنیم تا جای امکان درست انتخاب کنیم که نیازهای قبلی ما در مرحله اول تا حد زیادی برطرف بشه و به بهای این رفع نیاز پرداخت انجام بدیم که بعدآ مجبور نشیم برای رفع تک تک اشکالات به وجود آمده هزینه ای نا خواسته پرداخت کنیم مثلآ از همین حالا کاربرد خودتو رو مشخص بعد سورس تراک مشخص بعد پلیر مشخص بعد هدفون مشخص بعد از این هست که برای افزایش کیفیت به دنبال راه حلی با کیفیت تر باشیم
و در آخر آخر اغلب هدفونهای در سطح آماتور و همچنین بعضی از هدفونهای نیمه حرفه ای هیچ الزامی یا نیازی به آمپ ندارند و اگه به این مسئله دقت کنیم Setup ما با کیفیت تر ، بدون آمپ خواهد بود چون هر چه در مسیر Setup ما ابزارهای کمتری وجود داشته باشه کیفیت به مراتب بهتری دریافت خواهیم کرد
شما هم موفق باشید.
دوستان لطفا یه هدست یا هدفون خوب و با کیفیت با قیمت حداکثر 25 تومان معرفی کنید :11: کار زیاد حرفه ای باهاش نمیخوام انجام بدم در حد آهنگ گوش کردن و حرف زدن با میکروفون :46: اگه میشه راجع به این 3 مدل فراسو که لینکشو پایین میزارم هم یه نظری بدید . فقط جان من یه چیزی معرفی کنید این دسته هاش به راحتی شکسته نشه :31: تا الان 4 تا خریدم همشون دسته هاش شکستن . یه کریتیو خریدم 5-6 ماه پیش دیروز دستش شکست :31::11: جای نقطه چین هم digikala بزارید . ممنون
سلام ، نبودم چند روز...والا زبانم انقد خوب نیست ک متن علمی رو بتونمم بفهمم ولی سعی میکنم بخونمش :دینقل قول:
به هر حال اگر خودتون نتیجه ای گرفتید بگید ممنون میشم...
اون لینک اولیا که گذاشتم، تا اونجا که یادمه صحبتشون این بود که به آمپ نیاز نداره؛ هرچند من خودم دقیق نخوندمشون و کلاً فکر کنم 15 دقیقه وقت گذاشتم روشون.نقل قول:
اون لینک آخری که گذاشتم در مورد امپدانس و ...
گفتم اگر بخونی چیزهای خوبی دستگیرت میشه، البته برای خود من سوال های دیگه ایی رو پیش آورد که خیلی دوست دارم، آقا رضا یکسری، کامل توضیحاتی رو بدن در مورد یکسری مطالب
مهمترین جمله هایی که متوجه شدم و تا اونجا که یادمه اینجا مینوسم:
که اینجا اشاره کرده بودم البته:
1-آمپلی فایر هدفون رو از طریق ولتاژ درایو می کنه (البته در اکثر موارد) و در اصل مثل اینکه ولتاژ از طریق آمپلی تعیین میشه، از اونور امپدانس هدفون هم که فرض کنیم ثابت و مشخصه، از قانون اهم V=IR شدت جریان مورد نظر محاسبه میشه؛ ولی از اونجایی که پلیر های پرتابل مشکل اساسی در ایجاد جریان دارن، هرچه جریان بیشتر مورد نیاز باشه، درایو کردن هدفون سخت تر میشه. حالا از اونجایی که جریان با مقاومت رابطۀ عکس داره، نتیجه این میشه که هدفونی که امپدانس کمتری داره (در مقایسه با زمانی که امپدانس بیشتری داره) به جریان بیشتری نیاز داره و در نتیجه سخت تر درایو میشه ( ولی این به هیچ وجه همۀ ماجرا نیست، این فقط یک نکته در کنار نکته های دیگه ایی هست که باید دیده بشه.)
2- از رابطۀ P=V^2/R میشه دید، که هرچقدر امپدانس بیشتر باشه، توان خروجی (که توی مبحث هدفون در حد میلی وات هستش) آمپ کاهش پیدا می کنه؛ پس اگر حساسیت رو مثلاً 100 دسیبل بر میلی وات ( db/mw ) باشه، هدفونی که امپدانس کمتری داره (در مقایسه با هدفونی که امپدانس بیشتری داره) راحت تر درایو میشه.
حالا این شماره های 1 و 2 چطور به تعادل میرسن و ما توانایی پیش بینی پیدا کنیم که کدوم هدفون دقیقاً به چه توانی نیاز داره، کاره خیلی طولانی ایی هست فکر کنم
به طور مثال من توی گزینۀ 1 ، ولتاژ رو ثابت و از پیش تعیین شده گرفتم و بقیه رو برحسب او حساب کردم؛ ولی این توی عمل درست نیست و شاید جریان هم عامل محدود کننده باشه ( توی اون لینکی که دادم، اندکی توضیح داده) یا مثلاً باید نمودار توان خروجی آمپ بر حسب امپدانس (مقاومت باردهی شده) داشته باشیم ( توی اون لینک، نموداری برای fiio e7 آورده که نشون میده حداکثر میزان خروجیش، توی وقتی اتفاق میفته که مقاومت کمی (اینجا میشه همون امپدانس) بهش وصل بشه. یا اینکه با تغییر فرکانس، امپدانس هم تغییر می کنه، یا اینکه حساسیت رو توی فرکانس 1khz اندازه می گیرن و اعلام میکنن و معلوم نیست توی فرکانس های دیگه دقیقاً همین مقداره.
در کل میشه گفت، این توضیحاتی که توی شماره های 1 و 2 دادم، به درد پیش بینی دقیق نمی خوره که بخواییم برای هدفون ها نسخۀ دقیق بپیچیم که فلان هدفون با توجه به مشخصاتش به فلان توان نیاز داره :31: ولی دید کلی رو میده و کمک می کنه حدسهای درست تری بزنیم، نه اینکه حرفمون کاملاً درست از آب دربیاد و جواب قطعی رو بشه داد.
با تشکر از برادر rave-87 عزیزنقل قول:
من هم همین مشکل برام پیش اومد که میگفتم تو عمل جور در نمیاد.حالا انشا الله اقا رضا راهنمایی میکنن تا بهتر متوجه بشیم.
بعد یه مشکل دیگه ای هم هست اینکه وقتی یه هدفونی نیاز به امپ داره فکر کنم تو فول سایز یا inear هم یه تفاوتهایی تو امپ شون دارن.حالا دقیقا متوجه نشدم بخاطر اندازه و نوع ساختارشون و یا چه عواملی باعث میشه که دو هدفون فول سایز و inear تقریبا با یه امپدانس و حساسیت چطور با یه امپ عملکرد متفاوتی نشون میدن.به اینصورت که in ear تو ولوم پایین فرکانسها ضعیف ونا مفهوم میشه و تو ولوم بالا همه فرکانسها بهم میریزه و هیچی مفهوم نیست.ولی تو فول سایز کمی فرق میکنه و اون چیزی که مشهود هست شفافیت و جنس صداست که خودش رو نشون میده.
اون چیزی که برداشت منه که میگه بخاطر اندازه و حجم درایو هدفون هست ولی از نظر علمی و منطق نباید اینطور باشه .حالا مشکل از امپ یا اطلاعات داده شده درست نیست یا هر عامل دیگه باید اساتید راهنمایی کنن.
سلام
لطفا یه هدفون تا 100 تومن معرفی کنید .
برای گیم میخوام . میخوام ریزترین صداها رو خوب پخش کنه
با سپاس فراوان
نقل قول:
1-شما مطمئنی مقداری از این تفاوت به خاطر تفاوت ذاتی فول سایز ها و داخل گوشی ها نباشه؟ و ربط به آمپ داره؟
کلاً فول سایزها یکسری تفاوت هایی با داخل گوشی ها توی نوع صداشون، فارغ از خیلی مسائل دارن. چونکه وقتی می خواییم تأثیر یک عامل روی یک متغیر رو اندازه گیری کنیم (که اینجا می خوایم تأثیر آمپ بر هدفون فول سایز در مقایسه با داخل گوشی رو بررسی کنیم.)، باید سعی کنیم تأثیر عوامل دیگه رو محو کنیم.(که در اینجا همون تفاوت ذاتی صدای فول سایزها نسبت به داخل گوشی هاست که ناشی از فرم قرار گیری و ابعاد درایور و ... میشه.)
2-اگر امپدانس و حساسیت دقیقاً یکی باشه، این امپدانس و حساسیت با تغییر فرکانس تغییر می کنه؛ حالا با توجه به اینکه این تغییرات برای دو تا هدفون چطوری باشه، واکنش آمپ به هدفون هم کاملاً متفاوت میشه
مثلاً اون عکسی که توی لینک بالا گذاشته بودم رو ببین:
فرض کن در ابتدا (فرکانس یک کیلو هرتز) امپدانس دوتا شون 30 اهم هست، ولی در فرکانس X امپدانس یکی 35 و اونیکی 45 اهم باشه، در نتیجه هم توان آمپ تغییر میکنه، هم جریانی که مورد نیاز هدفون هست تغییر می کنه
پس کلاً همه چی تغییر می کنه (البته این ها رو به صورت کلی توی پست قبل گفته بودم.)
3- موقع اندازه گیری امپدانس، من دقیقاً نمی دونم مقاومت کابل رو هم حساب می کنن یا نه؛ که اگر اینکار رو نکنن یا مثلاً مقاومت یک متر از کابل رو به طور استاندارد در فرکانس 1 کیلو هرتز در نظر بگیرن، بازم مقاومت هدفون های فول سایز با داخل گوشی با توجه به طول بیشتر سیم فول سایزها میتونه متفاوت باشه
اگه بیس قوی دوست دارید بهتره Creative EP-830 هم در نظر بگیرید... البته باید سبک متال رو اولویت آخر قرار بدید(تقریبا" حذف کنید). این مدل صدای متعادل تری نسبت به Creative EP-630 داره.نقل قول:
از برند Panasonic هم صدای HJE300 نسبتا" جالبه... از مدل بالایی برای متال مناسب تره.
سونی هم یه مدل داره: EX35 که مناسب کاربرد شماست. البته مدل EX77 هم یه قیمت بگیرید.
مدل Sony MDR-XB20EX رو تجربه نکردم.
موفق باشید.
سلامنقل قول:
چون کیفیت صدای گیم ها خیلی بالاست می تونین از هدفونهای حرفه ای هم استفاده کنین. ولی چون موقع بازی بیشتر تمرکز رو بازی تا صدای بازی (یعنی بیشتر بصری هست تا شنوایی)زیاد هم نیاز نیست هزینه کنین
تا 100 هزار تومان میتونین akg k99 رو انتخاب کنین که هم صدایه خوبی داره و هم بیس خوب.البته هدفون هایه سنهایزر هم با توجه به قیمتشون خیلی خوب هستن .مثل sennheiser hd 201 بقیمت 68000 و sennheiser hd 202 II بقیمت 82000 , sennheiser 205 بقیمت 150000 تومان در نمایندگیهاش موجود هست .akg k 77 هم حدود 80000 تومان میتونین تهیه کنین.
موفق باشین
سلام دوستان این هدفون رو کسی استفاده کرده؟
هدفون کریتیو Aurvana In-Ear
با توجه به استفاده زیر چطوره؟
1. بیس خوب و نرم تقریبا فلت
2. مید خیلی خوب
3. های خوب ولی تیز نباشه
نظر درباره مقایسه زیر؟
headphones.com/compare_items.html?itemlist=68473|66781|69574|6673 1|
با تشکر از شمانقل قول:
من چون آنلاین بازی میکنم می تونم بگم که کیفیت صدا بیشتر برام اهمیت داره . مثلا وقتی دشمن داره بهت نزدیک میشه بتونم صدای پای دشمن رو خیلی خوب تشخیص بدم . برای همین گفتم که صدای های ریز رو میخوام به وضوح بشنوم .
بازم از توجه شما بسیار سپاسگذارم
با سلامنقل قول:
راستش من این هدفون رو تا حالا امتحان نکردم ولی با توجه به رویو های که ازش خوندم و توضیحاتی که اساتید قبلا در بارش تو فوروم دادن بنظر هیچ کدوم از این خواسته های شما رو شامل نمیشه.البته این مدل aurvanaسه تا مدل داره که گفته شده هیچ کدوم ارزش به قیمتش رو نداره .ولی این مدل انتخابی شما بیس بومی و پانچی کنترل نشده و مید نسبتا خوب و های نه چندان خوب رو به تیزی (البته نقل از رویو های سایتها)
بین 2 تای دیگه که تو سایت مقایسه شده بود akg ip به تایید اقا رضا به نسبت قیمت خیلی خوب هست و سنهایزر mm30i هم من یه کم استفاده کردم ازش که اون هم بنسبت قیمتش هدفون خوبی هست نه بیشتر از اون که انتظار مید و های خیلی خوب ازش داشته باشیم ولی بیسش همونی هست که میخواین.
اگر تو این رنج قیمت میخواین واقعا klipsch s4 ارزشش رو داره و به امتحانش می ارزه یه تحقیق هم در باره اون بکنین.