به هر حال گفتنی ها رو قبلا گفتیم دیگه از اینجا شماخودتون میدونید...نقل قول:
Printable View
به هر حال گفتنی ها رو قبلا گفتیم دیگه از اینجا شماخودتون میدونید...نقل قول:
یه سوالنقل قول:
برای همسایه های ما هم برق و تلفن ورودی خونشون نزدیک همه (یعنی این سیم تلفن که در راستای کوچه کشیده شده وقتی به محلی میرسه که باید وارد خونه بشه در کنار سیم برقی قرار میگیره که از تیر برق میاد پایین تا بره تو خونه)
من میخوام بدونم سیم ما هم قاطی همون سیمها از پست بزرگ و اصلی سر کوچه داره میاد که اگه اینجوری باشه سیم ما از کنار چندین سیم برق رد میشه و کار من فایده ای نداره
یا اینکه سیم ما از این پست کوچک که کنار در حیاطه میاد ،اینو بدونم سیم تلفن رو میبرم تو حیاط
برا اینکه بارون روش نیاد یه باکس جعبه ای روش درست میکنم،قبلش هم از خونه میارمش بیرون یه تستی ازش میگیرم اگه جواب داد این کار رو میکنم.
اگه سوالم ابتداییه چون از الکتریکی و مخابراتی سر رشته ندارم چون رشتم پزشکیه.
مسیر کابلت رو دنبال کن ببین از کجا ها رد میشه اگر بتونی از مسیر دیگه ای ردش کنی ریتت خیلی بالا میرهنقل قول:
از تیر برق میاد پایین! منظورت علمک برقه؟ اگر اونه که یه راه حل ساده داره اگرم منظورت این نیست که باید توضیح بدی چطوری رد شده میتونی مسیر تلفنت از جای که کابل از زیر زمین میاد وصل میشه به باکس مخابراتی بگیری تا برسی به ورودی خونه...
منظورمو نگرفتینقل قول:
خط تلفن من از پست کوچیکی که دم خونه هست شروع میشه یعنی اینی که تو عکس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا از کافو شروع میشه به اومدن
اگه از کافو بشه که قبلش اینقدر از کنار برق رفته که نمیشه کاریش کرد،و نمیتونن کل خطوط کوچه رو بهم بریزم
اگه فقط از پست دم خونه باشه میشه کاریش کرد
در هر صورت یه مسیر پیدا کن و یا یک مسیر ایجاد کن! علت پایین بودن سرعتت بخاطر همینه که از کنار برق رد شده میتونی از کارشناس خوده شرکت بخوای بیاد ببینه ، بلاخره راه هست اینجوری نیست که نشه کاری کرد...نقل قول:
مثلا من برای فاصله انداختن بین کابل برق و تلفن اینکارو کردم که تنها راه ممکن بود ، با یک میله و سه بست فلزی یک فاصله ۵۰ سانتی ایجاد کردم
رفتم از پست اصلی گرفتمنقل قول:
دریغ از 1 دونه افزایش snr یا datarate
هیچ تغییری نکرد
سیم رو جدا کردی و گرفتی؟نقل قول:
اگر هیچ تغییری نکرده که خطت خرابه ولی حداقل باید چند مگی بیشتر نشون میداد به هر حال ظاهرا مشکلت از کابل های زیر زمینی و کابل کشی غلط کنار برقه ، میتونی روی وایرلس هم حساب باز کنی
آره دیگهنقل قول:
هیچی تغییر نکرد.یه 0.5 تا snr یا یه 0.1 مگ دیتاریت تغییری نکرد
به نظرم مشکل میره رو مخابرات
چون سیمای تلفنهای منطقه ما شیلد داره
و این برقا تاثیر چندانی نداره روشون
علاوه بر حدست ممکنه از شرکتی که خدمات میگیری هم باشه ، مثلا میگم من از مخابرات لینک دارم و هم از شاتل ! با شاتل تا ۸ مگ کشش دارم ولی با مخابرات تا ۵ مگ ، اینم در نظر بگیری بد نیست...نقل قول:
کابل شیلددار میتونه تاثیر رو کم کنه نه کامل دفع کنه...
سلام من خونم کمتر از 800 متر با مخابرات فاصله داره ولی مثل این که خطم به شدت نویز داره:
قبلا خطم راحت 12 مگ رو میداد ولی خطم بوق تلفن نداشت برای همین به 117 زنگ زدم بعد از اون بوق وصل شد ولی نتم کلا قطع شد. بعد از کلی پیگیری پورتم رو عوض کردن ولی الان تلفن نه بوق داره و نه حتی ولتاژ(قبلا چراغ تلفن روشن میشد). وضع نویز خطم هم که میبینید همینه. تست سر خط گرفتم فرقی نکرد. میخوام تست سر جعبه تقسیم هم بگیرم ولی نمیدونم باید چطوری اینکار رو بکنم. کلا خطمم نو هست و 2 ماه نشده که گرفتم.
به نظرتون ممکنه مشکل از کجای کار باشه؟ چه چیزایی رو امتحان کنم شاید جواب بگیرم؟
تست گرفتم دریغ از ذره ای تغییرنقل قول:
سر خط ورودی به خونه دو تا سیم اومده که برا تلفنت هست ،ببین چه رنگین.نقل قول:
بعد میری سر پست نزدیک خونتون ،دو تا رو پیدا میکنی در میاری
یه سیم کوچیک تلفن با خودت ببر،یه طرف رو لخت کن بدون سر سوکت
اونا رو وصل کن به پست تو کوچه ،بعد وصل کن به مودم.تستو بگیر ،ببین چجوریه
با موبایل برو همونجا تو تنظیمات مودم یا با یه لپ تاپ.
نقل قول:
کاری با پست مخابراتی نداشته باشید. هر چیزی رو که خوندید سریع انجام ندید. سیم کشی طرف مشترک وضعیت ثابتی داره و اگه شما قبلا 12 مگ رو تجربه کردید چیزی به اسم اضافه شدن نویز از پست مخابراتی تا خونه متوجه شما نیست.
بوق نداشتن خودش یک ایراد فنی محسوب میشه که به ارتباط بین mdf و سالن سوئیچ بر میگرده. هر تغییری یا استفاده از یه پورت نامناسب یا کابل بد در این حوزه نویز ایجاد میکنه که از دست شما کاری بر نمیاد.
از مخابرات شما پیگیری کردینقل قول:
من چون قبلش شکایت کردم آسیاتک شماره مستقیم داد بهم
الان زنگ زدم سرعت رو آورد رو 4 از 3.7 بعد snr از 13.5 اومده رو 10
البته snr متغیره از 10 تا 11
مشکل به نظر میاد از مخابراته،کسی تا حالا سراغش رفته جواب بگیره
سلام دوستان راهی هست که خودم بفهمم خط تلفن چقدر کشش داره ؟
خوشبختانه بعد زنگ زدن به 117 هم بوقم وصل شد هم کیفیت خط خیلی بهتر شد و کشش اومده رو 19 مگ. اون قسمت اضافه شدن نویز از پست تا خونه رو نمیشه امکانشو رد کرد. شما ببینی وضعیت جعبه تقسیم رو و اونهمه کابل برقی که از رو و کنار کابل تلفن رد میشن میفهمی چی میگم :n02: اتصال منم رفته تو جعبه پی سی ام ولی رو هوا آویزونش کردن و همونجا سیم وصله کردن که از پی سی ام در بیاد. خوراک اینه که یه نم بزنه نصف محله خط رو خط بشننقل قول:
تقریبا مطمئنم که اگه بتونم سیم کشی رو از اون همه کابل برق دور کنم راحت بالا 24 مگ رو هم میده، هرچند که فعلا سرویسی بالا 16 در دسترسم نیست و ارزشش رو نداره
دوستان ببخشید جریان ACS چی هست؟
تو تنظیمات شاتل باید انجامش بدیم !!
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
..........................................
درود برتو دوست عزیزنقل قول:
خوب acs در واقع پیکربندی خودکار مودم هست که از راه دور شرکت روی مودم تنظیمات دلخواه اعمال میکنه نیازی به فعال کردنش نیست به عنوان مثال در مودم های ایسوس این گزینه به نام Share PVC هست ... موفق باشی :n16:
سلام
2مگ شاتل خریدم نهایت سرعتی که بمن میده 70 ه اونم در بهترین حالت
زنگ زدم گفتن خطت نویز داره
از کافو پایین ساختمان سیم مستقیم کشیدم به مودم بهتر که هیچ سرعت بدترم شد
چارم چیه؟ میخوام جمع اوری بزنم برم یه جا دیگه
سلام اگر باقی همسایه ها هم مثل شما مشکل دارند که میشه گفت مشکل از کابل های زیرزمینیه و قابل حل نیست ولی اگر فقط خودتون این مشکل رو دارید که شبکه داخلیتون مشکل داره یا جعبه تقسیم توی خیابان فرسوده شده ، گوشی ور برمیداری خش خش نمیکنه خط؟نقل قول:
مشخصات خطت رو بزار ببنیم وضعیتت چطوریه
سلام
snr خط من همیشه بین 6.5 تا 6.9 هست (یک نفر از مخابرات هم اومد نتونست کاری بکنه). این باعث میشه قطعی زیاد داشته باشم که یکم رو اعصابه. یه سوال دارم، مودم الانم dlink 2730u هست که شنیدم نسبت به نویز حساسه به نظرتون اگه مودم asus بگیرم میتونه کمکی بکنه؟
سلام ، هیچ تضمینی وجود نداره که با خرید مودم مشکلت کمی بهتر بشهنقل قول:
بهتره اول مشخصات خطت رو بزاری ببینیم کیفیت خطت چطوریه
خرید مودم اخرین گزینه هست پس الان زوده که اقدام به خرید مودم کنی
تکراری لطفا حذف شود...
سلامنقل قول:
حدود 1 ماه پیش هم عکس از سرویسم گذاشته بودم اما مجدد قرار میدم
بعد از کلی پیگیری یه نفر از مخابرات اومد بعد از اینکه دید سر خط هم snr تغییر نکرد گفت snr 6.5 خوبه!! البته سرعت هم واقعی نیست و خیلی خوب باشه 800KB هست (برای سرویس 8 مگ). با سرعت خیلی مشکلی نیست ولی قطعی یکم اذیت می کنه. یه جایی خونده بودم مودم های asus در مقابل نویز پایدارترن به همین خاطر تو فکر این افتادم که مودم عوض کنم.
crc error خط هم بیشتر مواقع خیلی زیاد میشه علتش چی میتونه باشه؟
داخل پرانتزم بگم که firmware مودمم هم آپدیته.
از کدوم شرکت اشتراک دارید؟چقدر شبیه وضعیت مودم منه وقتی پارس آنلاین خراب میشهنقل قول:
من از پارس دارم .گاهی که خراب میشه وضعیتش شبیه اطلاعات مودم شما میشه
در نهایت اینو بگم خود شرکت هم میتونه وضعیت اسفناکی مثل وضعیت الان شما ایجاد کنه و بهتره به جای خرید مودم به فکر تعویض شرکت باشید
در تنظیمات مودم adsl mode را به g.dmt تغییر بدین امکان بهتر شدن قطعی ها هستنقل قول:
ولی پیشنهاد میشه به جای g.dmt از adsl2 annex a استفاده بشه چون پایدارتره .gdmt برای بعضی ها پرش لینک ایجاد میکنه .در هر صورت برای هر کس متفاوته و باید مدولاسیون های مختلف تست بشن تا ببینه کدوم پایدارتره و در این بین به محدودیت پهنای باند هر مدولاسیون هم توجه بشه.نقل قول:
مخبراتنقل قول:
اخه وقتی پای یه شرکت دیگه میاد وسط قضیه پیچیده تر میشه. حالا میگن مشکل از مخابراته. در کل هیچ شرکتی درست پیگیری نمیکنه. کارشناساشونم که همشون دانشمندن
نه هزینه نکن //// این تنها خط شماست ؟ اگر خط دیگه ای دارین سرویس رو جا ب جا کنیدنقل قول:
سلام این وضعیت خط منه. الان از پارس آنلاین 3 مگ دارم. تا چه سرعتی میتونم ارتقا بدم؟ کلاً وضعیتش چطوره؟
خوب مدولاسیون مودم رو بزار روی adsl2 مقداری میرابی خط بهتر میشه و از اونجای که مقدار SNR شما پایین هست این طبیعیه که CRC مودم بالا بره البته بگم! با این مقدار میرابی که ۳۲ هست باید سرعت ۱۲ مگ رو بتونی بگیری احتمالا یه جای از خطتت خرابه ، یه بررسی کن ببین جای خراب نیست یا سولفاته نشدهنقل قول:
مودم ایسوس یه قسمت داره که بشه ریت رو بالا برد ولی خوب بازم میگم اخرین اقدام ممکنه خریده مودمه تا جای که میتونی سعی کن مشکل خط رو پیدا کنی...
دوست عزیز پیشنهاد میکنم روی همین سرعت ۸ مگ باقی بمونید با این حال تا ۱۲ مگ کشش دارهنقل قول:
افزایش پهنای باند باعث میشه که خطتون وضعش از اینی که هست بدتر بشه الان توی این عکس SNR شما روی ۶ هست که پایین هست و افزایش سرعت باعث میشه که نتها سرعت مد نظرتون رو نگیرید بلکه باعث میشه دیسی های زیادی رو هم تجربه کنید
الان سرویس 3 مگ دارم. پس به نظرتون برای تمدید اگه 4 مگ یا 8 مگ بگیرم قطعی ها زیاد میشه؟نقل قول:
دوست عزیز مودم روی 8 مگ اپ میشه پس تا 8 مگ میتوانید سرویس بگیرید و دیسی نداشته باشید اگرم کار خاصی نمیکنید با اینترنت صرفا برای چک کردن و شبکه های اجتماعی 4 مگ هم بگیری کفایت میکنه با این حال تا 8 مگ میتونید سرویس بگیریدنقل قول:
اینم میزارم که متوجه بشی ، مودمه خودتونه اون عدد 9216 رو ببین یعنی مودم روی 8 مگ اپ شده
سلام به همه دوستان
اصل موضوع و مشکل رو میگم ایشالا ک دوستان کمک کنن بنده رو
حدود 7 سالی میشه ADSL داشتم
پارس انلاین_های وب_اسیا تک
و الان پیشگامان
شاید این بدترین وضعیتی بوده ک داشتم
تمام شرکت هایی ک داشتم قبلا سر خط متغیر بین 12.15 مگ بهم مکس ریت مییدادن این چند سال
حالا میرسیم به پشگامان
من از وضعیت عکس ضمیمه میکنم براتون
ولی پیشگامان مرغش یه پا داره ک خط بیشتر 10 مگ کشش نداره
دیشبم ی کار یواشکی کردم رفتم تو کوچه از علمک تلفت خط تلفنو پیدا کردم و وصل کردم ولی هیچ فرقی نکرد اصم واسم
حدود 2 هفته بود خط رو کشش روی 6 مگ ج میداد بعد دیگه کلی زنگ زدم تغییرات دادن یهو خط کشش شد 10 مگ
امروزم زنگ زدم گفتم درخواست تغییر پورت دارم گفتن بررسی میکنن و اگه مشکلی باشه تغییر مییدم یارو. هم میگفت من قول میدم ک وضعییتون همینه
قاصله تا مخبرات حدود 2500 متر هست
از مودم تا اتاقمم سیم جدا کشیدم از نوع کت 6 عملا هیچ تفاوتی نداره با سر خط
دوستان چی پیشنهاد میدن واسه اینکه ببینم خطم واقعا همینه کشش یا میخوان کللک بزنن....
درود برتو دوست عزیز ، سال نو مبارکنقل قول:
با توجه به این عکس کشش خطتون روی 10 مگ هست و از اونجای که میرابی شما روی 42 هست پس کشش نهایی خطتون همینه ، شما میتونانید مدولاسیون خط رو بزارید روی ADSL2 تا کمی وضعییتون بهتر بشه
با این همه ننتتون رو روی یه عدد فیکس کنید مثلا بگید بزارند روی 8 مگ
اما اگر مطمئنید که پیشگامان تا 10 مگ براتون میبندن میتونید از شرکت های دیگه بگیرید البته ببنید همسایه ها وضعیتشون چطوره بعد اقدام کنید چند نفر که DSL دارند سوال کنید ببنید وضعیتشون چطوره به نتیجه میرسی...
با سلام
دوستان من یه سرویس 8 مگ از پارس انلاین گرفتم ولی نمیدونم چرا با وجو اینکه خطم 10 مگ رو هم راحت میکشه پهنای باند دانلود روی 7872 هست و 8192 نیست ! البته این مشکل در حالت G.DMT و T1.413 و ... وجود داره و مودم رو که در حالت ADSL2+ قرار میدم پهنای باند دانلود به 8192 میرسه ولی SNR به 6.0 کاهش پیدا میکنه !
درود بر شمانقل قول:
مدل مودم چیه؟ مودم اپدیته؟
شما روی ADSL2 بزارید ببنید نتیجه اش چطور میشه میرابی شما بالاست در ضمن لطفا از صفحه Administration=>DSL Setting یک عکس بزارید تا راهنمایتان کنیم
دوستان از لحاظ عملی امکانش هست درخواست بدیم که لاین تلفن از خط برداشته بشه و خط فقط واسه لاین دیتا استفاده بشه ؟ اصلا تاثیری این کارتو سرعت و کیفیت خط ایجاد میکنه ؟
من به پشتیبانی گفتم بهم جواب منفی دادن ، حالا میخوام ببینم واقعا گفتن یا فقط میخواستن از سر خودشون باز کنن !
حضوری برو مخابرات پیگیری کننقل قول: