گندشو درآوردن...نقل قول:
Printable View
گندشو درآوردن...نقل قول:
دوستان برای خرید خط تلفن باید کارت پایان خدمت داشت؟
کسی تو تاپیک خط جدید خریده؟
ديشب یهویی بی دلیل اينترنتم قطع شد !الانم تو ويندوز ادمين اينترنت کار نميکنه و رو کانکشن علامت زرد رنگ مياد!با یه اینترنت دیگه هم امتحان کردم، صفحات وب تو ویندوز ادمین باز نمیشد!
اولش فک کردم مشکل از ISP هست
ولي الان فهميدم از تو safe mode with networking اين مشکل وجود نداره و ميشه به اينترنت وصل شد!!!!
بنظرتون مشکلم از کجا آب ميخوره؟
من با تنظیمات کاری نداشتم!پر و کسی هم فعال نیست!مودم رو هم ریستارت و از نوع کانفیگ کردم!!
خیلی عجیبه!
یک بار کارت شبکه رو فعال و غیر فعال کن ببین مشکلت حل میشهنقل قول:
این هم از موارد انجام شده بود Disable This Network Deviceنقل قول:
دایور وایرلس رو هم حذف و Repair کردم فایده نداشت
مشکل فایروال نداری؟نقل قول:
عمو قربون دستت ف یل ترو شلش کن /کاریکاتور:n08::n08:
دوستان کسی تو تاپیک بوده که خط جدید گرفته باشه؟
چه مدارکی میخواد و هزینش چطوره.خط جدید نویزش چطوره؟
اینترنت ایران فقط تو افزایش قیمت هست که دقیق عمل میکنه :n02:نقل قول:
افزایش سرعت رو ولش
به این می گن اینترنت،تست از سرور آلمان:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Downstream رو چنده؟نقل قول:
Snr?
8.1 مگ ، اونم روی 20 باید باشهنقل قول:
نــــــــهنقل قول:
داداش چه سرویسی داری؟ محدود یا نامحدود؟نقل قول:
به صرفه ترین اینترنت . اینترنت نامحدود مخابرات حالا هر کی سرعت شرکت خصوصی نشون میده پولش هم قشنگ کدوم شرکت خصوصی میاد اینترنت نامحدود بهت میده 15000 تومن اگه نامحدود با سرعت 8 مگ بخوای هزینه 1.000.000 تومان هست
بسلامتی پورت دانلود رو هم بستن :n02:
ویرایش: حدود یک ساعتی بسته بود! الان درست شده
تو مازندران چنتا شهر هستند که فیبرنوری هست؟
فقط تو بابل چون مرکز مخابرات اونجاست یا اینکه شهر های دیگه ای هم هستند که فیبرنوری هستند؟
بعضی از مراکز نوشهر و چالوس هم فیبر هستندنقل قول:
آنتی ویروس رو چک کردید؟نقل قول:
نقل قول:
ظاهرا مشکل از تنظیمات شبکه بخش This Connection Uses The following Item که یه برنامه اینترنت رو مختل کرده بود که پس Uninstall کردن مشکل برطرف شد.
این شخص واقعا یه مازندارنی هستش ؟!!!!!!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا جای تاسف داره .....................
سلام دوستان.
امروز خونه یکی از دوستان بودم. سرویس 512 محدود داره. یکم باهاش وبگردی کردم . دیدم خیلی فرق داره با 256 نامحدود خودم. خیلی راحت صفحات باز میشن. ولی برا من فقط باید با پ-ر-و-ک-س-ی باید صفخات رو باز کنم! این مشکل از چیه ؟ برای شما هم همینطوره ؟
سلام داش علی .نقل قول:
آره داداش ، مال منم همینه ، با هزار مصیبت یه پیج باز میشه.
البته با تنظیمات IP و DNS مشکل تا حدودی قابل حله.
دوستان من پهنای باند رو از 256 به 128 تغییر دادم! برخلاف صحبت دوستان سرعت پایین تر اومده!
چه قدر تغییر کرده؟نقل قول:
از سروری که قبلا 350 دانلود داشتم الان 150 تا آخرشه.
نمیدونم کلا" سرعت تو این فاصله چندروز اومده پایین یا نه بخاطر پهنای باند انتخاب شده هست!
راهی واسه تشخیص وجود نداره!!؟
این مخابرات که داره از شرکتای دیگه سرعت میده.
شرکتای دیگه رو برو ببین اصلا سرعت نمیدن.128 رو نوین نت میده 28000تومن سرعتشم 20 هست.این سرعت 150 برای سرویس 2 مگابیت هست که الان شرکتا دارن میدن
من خودم 256 داشتم الان 128 گرفتم قبول دارم حرفتون چون داریم به انتخابات نزدیک میشیم برای من سرعت صبح ها بد هست ولی غروب تا 12 شب تا 380 میره مثلا همین دیشب سرعتم 380 بود ولی صبح با همون لینک 60.این طبیعی هست
یعنی بخاطر انتخابات هست و ربطی به سرویس نداره؟ سرعت شب هم همچین دلچسب نیست و فرقی با الان نداره!
اصلا مخابرات مازندران تو سرعت ثبات نداره.یعدفعه میبینی که سرعتت 400 بعد از چند دقیقه میا روی 40 .ولی به خاطر انتخاباته.
برای من هم همینطوره
اگه میخوای ببینی با تغییر سرویس سرعتت تغییر کرده یا همونه نباید سرعت اون روز رو ببینی...یرو ببین داونستریمت همون قبلیه هست یا نه؟ مطمئن باش همونه! آخه منم چند روز پیش سرویسم تموم شد با اینکه اینجا مشورت هم کرده بودم بازم وسوسه شدم از 256 نامحدود برم 512 نامحدود :n02: اما داونستریم بنده همون 3296 میباشد و طبق تعریف سرعت دانلود بنده وقتی سرعت نت خوبه همون 380 :n24:نقل قول:
خب دقیقا مثل خودمه...میشه گفت همون سرویسه!!:n27: البته برا تو که خوبه :n02: برا من بده :n27: :n02: الانم که میبینی سرعت دانلودت کمه بخاطر تغییر سرویس نیست..خوب میشه:n01:نقل قول:
من که میگم از تغییر سرویسِه چون کاهش سرعت کاملا محسوسِهنقل قول:
حذف شد..........
من که محدود دارم این چندروزی تک لینک تا 500 میتونم دانلود کنم.
تست سرعت هم که گرفتم 380 بود.پینگ هم 26 .صفحات رو خیلی سریع باز میکنم . فقط صفحات همون بار اول باز نمیشن ، دانلود هم همینطور اولین بار ارور میده بعد میرم تو ای دی ام ادامه دانلود رو میزنم دانلود میشه. نمیدونم مشکل از ویندوزمه یا از اینترنت.
دوستان یه سوال دارم که الان به نظرم رسید.
من موقع ثبتنام مشخصات صاحب خط یعنی پدرم نوشتم تو همون فرم مشخصات خود مسئولش گفت امضای خودتو بزن منم زدم ولی یه فرم دیگه هست که بند و مقرارت نوشته امضای پدرم رو زدم.
حالا این دو امضا رو گیر میدن یا کدوم فرم مهمتره؟
ایرادی نداره دوتا امضا زدم؟
نه بابا مشکلی نیست چون صاحب خط پدرتون بوده و شما هم غریبه نبودید کهنقل قول:
کسانی هستند که خط به اسمشون نیست و خونه هم همینطور فقط کپی کارت ملی صاحب خط و می برند.
البته اینم بگم. وقتی مودم رو ریست میکنم . این مشکل حل میشه. باز بعد مدتی این مشکل پیش میاد .نقل قول:
به نظرتون می ارزه ip و DNS رو تنظیم کنیم ؟
آره داداش، تغییر بده .نقل قول:
بصورت زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]