دوستان لطفا یکی جواب ما را بده !!! :n13:نقل قول:
1- برای شرکت خودمون 128 مخابرات گرفتم 60 کیلوبایت دانلود میده ! اگه برای خونه 512 بگیرم چند کیلوبایت دانلود میده ؟؟؟
2- ضریب اشتراک همشون 1 به 10 ؟؟؟
Printable View
دوستان لطفا یکی جواب ما را بده !!! :n13:نقل قول:
1- برای شرکت خودمون 128 مخابرات گرفتم 60 کیلوبایت دانلود میده ! اگه برای خونه 512 بگیرم چند کیلوبایت دانلود میده ؟؟؟
2- ضریب اشتراک همشون 1 به 10 ؟؟؟
عضو هیئت مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: ترانزیت ترافیک و تامین اینترنت برای دو کشور افغانستان و عراق توسط ایران انجام میشود.
احمد پورنگ نیا اظهار داشت: در حال حاضر اینترنت دو کشور افغانستان و عراق توسط ایران تامین میشود.
عضو هیئت مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: ایران برای این دو کشور ترانزیت ترافیک و تامین پهنای باند را انجام میدهد.
وی گفت: شرکت ارتباطات زیرساخت از ابتدا به دنبال این هدف بود که راهی برای ترانزیت ارتباطات منطقه و در نهایت تامین کننده اینترنت باشد و هماکنون نیز این کار را در سطح اولیه برای دو کشور افغانستان و عراق انجام میدهد.
پورنگ نیا تاکید کرد: برای رسیدن به این منظور شرکت ارتباطات زیرساخت چندین پروژه را در دستور کار دارد که با اجرایی شدن آنها گامهای بزرگی در رسیدن به این هدف برداشته میشود.
عضو هیئت مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: یکی از این پروژهها، پروژه EPEG است که این پروژه علاوه بر اینکه در جهت ترانزیت ترافیک از مسیر ایران است، منبعی برای تامین اینترنت برای کشورهای دیگر نیز خواهد بود.
وی ادامه داد: همچنین در پروژه SEMIV 5 نیز خواهان انتقال ظرفیت انتقال این پروژه از ایران به اروپا شدهایم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n08::n08:
کسی مشکل نداره با لاگین یاهو مسنجر ؟
خیر!.............نقل قول:
با 32 تا کانکشن فول اسپید نمیده
:n28:
بگم خدا کیو لعنت کنه؟
از نظر اقتصادی کدوم سرویس مخابرات بیشتر ارزش داره ؟
غیر طبیعی هست. اول باید چک کنی Down Stream , Upstream توی مودم چند بسته شده.نقل قول:
برای این کار از شرکت توی مرورگر میزنی 192.168.1.1 یوزر و پسورد هم admin
2- باید این طور باشد...
سلام دوستان وضعیت خط من چطوره 256 نامحدود مخابرات:n16:
نقل قول:
اگه لینکت استیبل باشه، خوبه.
البته من یک بار هم بهت گفتم داستان نامحدود قزوین فرق میکنه، همون طوری که سرعت بالاتر از 256 به عنوان نامحدود میدن، اگر بیشتر از یه حدی در ماه ازشون DL کنی کلا سرویست رو میبندن،
سرعت دانلودت الان چقدر هست ؟ البته با نرم افزار DU Meter یا از طریق TaskManager نه از IDM
نقل قول:محتوای مخفی: پنهان
فکر کنم اقتصادیش 256 باشه وقتی سرعت نابوده حرص نمیخوری که 20 یا 37 پول دادی افت سرعتشم نسبت به کل سرعتش کمترهنقل قول:
ممنون ولی بازم جواب اصلی را نگرفتم ..... 512 چندکیلوبایت دانلود میده ؟؟؟نقل قول:
از لحاظ وبگردی چطوره ؟؟ سایت ها را باسرعت میاره ؟؟
یکی لینک پنل مخابرات رو میده؟
همون که با یوزر پسورد ای دی اس ال واردش میشه
512 نامحدود مخابرات 64-70 سرعت دانلود داره ...نقل قول:
وبگردی معمولی (نه خیلی عالی ) ... ولی به هر حال چون نا محدوده بدون استرس میشه وب گردی کرد ....
من از تهران هستم 256 نامحدود داشتم .دیروز از طریق سایت مخابرات تقاضای 512 کردم امروز دیدم سرعت دانلود شده بین 60 تا 70 خیلی عالی هست . وب گردی نرمال هست ولی با اینکه پینگ زیاد تعریفی ندارد اما من راحت توانستم فیلم تماشا کنم. به احتمال زیاد به 1 مگ تغییر بدهم .حالا باید صبر کرد و دید شرکتهای خصوصی برای حفظ مشتری های خود چه کار می کنند ؟چون 512 نامحدود ماهی 24 هزار تومان واقعا عالی هست.
چه جوری ؟ کدوم سایت ؟نقل قول:
از سایت مخابرات البته این سایت مخابرات تهران هست .
سلام
قضیه تعرفه های جدید چیه؟
نوشته نامحدود زیرش نوشته حداکثر ... (معلوم نیست مثل 108 ، 1.8 ...:n02:)
فک کنم منظورش 1 به 8 ـه
دوست عزیز، شما میدونید من اگر مثلا سرویس دو مگ رو برای سه هفته فعال و استفاده کنم و بعدش مجددا کم کنم باید همون سه هفته پول دو مگ رو بدم یا دو ماه؟ سوالم جوابش منطقا مشخصه اما از اینا هیچی بعید نیست.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینترنت مخابرات فعلا گران نمیشود
مدیر کل روابط عمومی شرکت مخابرات ایران در ارتباط با افزایش قیمت اینترنت در سال آتی این گونه عنوان کرد که فعلا برنامهای برای افزایش تعرفه اینترنت نداریم.
داوود زارعیان در گفتوگو با خبرنگار ارتباطات و فنآوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، تعداد فعلی مشترکان اینترنت مخابرات را بالغ بر یک میلیون و 300 هزار کاربر دانست و یادآور شد: به همین تعداد هم در میان شرکتهای PAP کاربر اینترنت وجود دارد.
وی در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه در موارد متعددی کاربران اینترنت مخابرات از کیفیت پایینتر این شرکت نسبت به شرکتهای PAP یا ندا گلایه دارند، توضیح داد: کیفیت ما پایینتر نیست اما تا چندی پیش به دلیل مصوباتی که از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی و سازمان تنظیم مقررات ابلاغ شده بود، محدودیتها را رعایت میکردیم اما شرکتهای PAP همکار ما این کار را نمیکردند و حتی در تبلیغات آنها میدیدیم که تا اینترنت چهار مگ نیز تبلیغ میشود و شاید همین موضوع موجب شده که برخی فکر کنند ممکن است ما سرعت پایینتری داشته باشیم.
وی در عین حال یادآور شد: مدتی است شرکت مخابرات تغییرات اساسی در ساختار ارائه خدمات ADSL ایجاد کرده و با ایجاد مراکز خدماتدهی و سرویسهای هوشمند سرویس مناسبی به کاربران خود ارائه میکند و درنهایت تفاوت چندانی میان این شرکت و شرکتهای PAP وجود ندارد.
زارعیان در ادامه در پاسخ به این سوال ایسنا که به طور مثال شما فکر میکنید کاربری که از شما اینترنت 512 میگیرد در نهایت با چه سرعتی به دنیای مجازی دسترسی دارد، گفت: سرعت براساس مصوبه واگذاری ADSL در تمام شرکتها مشابه یکدیگر است.
مدیر کل روابط عمومی شرکت مخابرات ایران در پاسخ به این مطلب که حتی بنا بر اعلام مرکز متما شرکتها از نظر سرعت کیفیت مختلفی دارند یادآور شد: بحث سرعت تا حدی به بحث زیرساختها برمیگردد که در مجموع زیرساختهای ما ضعیف است اما با این حال ما هرچه پهنای باند تحویل بگیریم آن را تحویل میدهیم.
وی در پاسخ به این سوال که با این وجود باید با توجه به این ساختارهایی که ضعیف دانسته میشود شما با توجه به تعداد بالای مشترکانی که دارید پهنای باند خود را در میان جمعیت بیشتری تقسیم کنید، توضیح داد: به هیچ عنوان غیر استاندارد share نمیکنیم. ما براساس قوانین نمیتوانیم پهنای باند را بین بیش از 10 کاربر تقسیم کنیم. حال ممکن است پهنای باندی که در ورودی تحویل میگیریم کمی پایینتر از میزان واقعی باشد که به همین نسبت پهنای کاربران هم کاهش پیدا میکند.
زارعیان در پایان یادآور شد: در سالی که گذشت برخی اتفاقات افتاد که تا حدی اینترنت کشور را تحت تاثیر قرار داد که از جمله این موارد میتوان به نوسانات نرخ ارز و همچنین قطعی اینترنت توسط برخی کشورها به ایران اشاره کرد که در نهایت مسائلی از این دست ارائه اینترنت در کشور را با مشکلاتی مواجه کرد.
٠٨:٥٧ - چهارشنبه ١٦ اسفند ١٣٩١ / عدد : ٤٦٢٢١ / تعداد نمایش : ٣٣
خیلی باحال بود :n19:نقل قول:
حتما پورنگ به این توجه نکرده:
سرعت عمومی اینترنت افغانستان = 1147 kb/s
ایران = 256 kb/s :n28:
+++
طبق آخرين آماري كه از سوي سايت «نت ايندكس» منتشر شده جايگاه افغانستان به لحاظ متوسط سرعت دانلود اينترنت "خانگي" از ميان 170 كشور جهان در جايگاه 140 جهان قرار دارد.
به گزارش پایگاه بین المللی همکاریهای خبری شیعه (شفقنا)؛ در اين نمودار روند سرعت دانلود اينترنت در كشورهاي مختلف جهان در دوره شش ماهه (از 8 نوامبر 2010 تا 8 مي 2011) مورد بررسي قرار گرفته است.
در اين آمار كره جنوبي با سرعت دانلود بيش از 31 مگا بايت بر ثانيه (31 هزار كيلو بايت بر ثانيه) در جايگاه نخست و كشور هاي ليتواني، سويدن، روماني و لتوني در جايگاههاي دوم تا پنجم قرار دارند.
متوسط سرعت دانلود اينترنت در افغانستان در دوره شش ماهه مورد بحث 1460كيلو بايت بر ثانيه است كه در رده 140 جهان قرار دارد.
ناگفته نماند که این منبع جایگاه ایران را بلحاظ سرعت اینترنت در رده 168 جهان می داند.
سرویس محدود مخابرات مثلا ۴ گیگ ،شبهادانلود رایگان داره ؟
تا جایی که من یادمه هنوز مصوبه ارائه سرعت بالاتر از 128 به کاربر خانگی هنوز تصویب نشده. ( حالا من کاری به غلط یا درست بودن قانونش ندارم )نقل قول:
جناب وکیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان حکم ایشون چیه از تیربون دولتی جار بر قانون شکنی میزنند ؟ :n02::n08:
جل خالق وضع مملکت و ببین میگه چون اونا کردن مام کردیم ؟! آخه اینم شد استدلال ؟! :n13: :n08:
فکر نمی کنم داشته باشه.نقل قول:
من امروز از طریق سایت مخابرات تقاضای 1 مگ نامحدود کردم زنگ زدم مخابرات گفت 1 مگ نامحدود چیزی حدود ماهی 38 هزار تومان هست .الان هم 512 نامحدود دارم واقعا عالی هست سرعت دانلود بین 60 تا 70 هست .شرکتهای خصوصی باید ماست خود را کیسه کنند .خدایی در طول این سالها این شرکتهای خصوصی با حقه بازی و حجم دزدی هر بلایی که دوست داشتند سر کابر می آوردند و هر سازی که می زدند کاربر بیچاره باید می رقصید.ولی اینطور به نظر می رسد که مخابرات به صورت جدی وارد میدان رقابت شده و من حدس می زنم که شرکتهای خصوصی با مشکلات جدی روبه رو خواهند بود .
منم همین سوال رو دارم ولی به جوابی نرسیدم!نقل قول:
مثلا من قصد دارم بعضی روزا سرویسم رو بکنم 1 مگ(بالاتر نداره) وقتی استفاده ام رو کردم فرداش دوباره برگردم رو 512 هزینه اش چطوری میشه؟
به احتمال زیاد به اندازه تغییر پهنای باند هزینه هم تقسیم می شود برای مثال اگر شما برای 1 ماه از سرویس 1 مگ استفاده کرده باشید و ماه دوم از سرویس 512 روی قبض تلفن شما هم برای ماه اول هزینه 1 مگ و برای ماه دوم هزینه 512 محاسبه خواهد شد .نقل قول:
هزینه تعرفه روز شمار حساب میشه حتی اگه سرویس کنسل هم بشه فقط هزینه روز های استفاده شده میاد رو قبض.
سلام..
من اینترنت مخابرات گرفتم ..۱-اگر الان بخوام طرح ام را عوض کنم چند روز بعد عوض میشه و از کجا بفهمم که عوض شده ؟
۲- طرح محدود بگیرم شب دانلود رایگان داره ؟
فروش قطرهاي اينترنت، متناقض با منافع ملي
بايت - مورخ چهارشنبه 1391/12/16 شماره انتشار 18358
نويسنده: سعيد طباطبايي
يکي از انتقاداتي که از گذشته يا شايد بهتر باشيد بگوييم از اولين روزهاي ورود ADSL به کشور به وضعيت اينترنت وارد شده است، نحوه محاسبه هزينهها بود. هزينههاي اين خدمات در کشور ما به شکلي کاملا متفاوت با ديگر نقاط جهان و به خصوص کشورهاي در حال توسعه محاسبه ميشود. آمارهاي جهاني که اخيرا در اسپانيا منتشر شد، نشان ميداد که با افزايش پهناي هر کشور به اندازه 10 درصد پهناي باند فعلي، 1 درصد بر توليد ناخالص داخلي آن کشور اضافه ميشود. نکته اين جاست که معناي افزايش پهناي باند يک کشور، افزايش پهناي باند کاربران است، به طوري که کيفيت و کميت ميزان بهرهبرداري از اينترنت توسط مردم افزايش يابد. از گذشته نحوه محاسبه تعرفه اينترنت در کشور به گونهاي بوده است که کاربران را به مصرف کمتر تشويق ميکرده است و نحوه محاسبه قطرهاي که اخير توسط سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي تنظيم، تصويب و ابلاغ شده، گام بسيار بلندي براي دورتر شدن از توسعه اينترنت در کشور است.
در روش محاسبه قطرهاي، هر کاربر موظف به پرداخت آبونماني ثابت متناسب با پهناي باندي است که دريافت ميکند. در کنار اين آبونمان ثابت، کاربر بابت ميزان ترافيکي که مصرف ميکند، هزينهاي اضافي پرداخت ميکند. دست آخر تنها لطف رگولاتوري در حق مشترکان اين بوده است که هر کاربر ميتواند به اندازه 25 درصد ترافيک استفاده شده، به صورت رايگان ترافيک دريافت کند. اين روش محاسبه جديد کاملا به نفع کاربران کم کار اينترنت است، کساني که به ندرت از طريق اينترنت به بررسي حسابهاي بانکي، مرور اخبار و صرفا مطالعه متون از اينترنت ميپردازند و به ترافيک بالا نيازمند نيستند. در مقابل هزينه کاربران جدي اينترنت را که کم هم نيستند، تا چند برابر افزايش ميدهد و آنان را به طور غيرمستقيم تشويق يا شايد مجبور ميکند که به جمع کاربران کم مصرف اينترنت بپيوندند. PAPها و ISPها نيز از اين به بعد ميتوانند با خريد کمتر پهناي باند، هزينههاي خود را کاهش داده و صرفا از طريق آبونماني که از کاربران کم مصرف خود دريافت ميکنند، به در آمد بيشتري دست يابند؛ بيآنکه در عمل قدمي براي توسعه فناوريها، خدمات و کيفيت اينترنت برداشته باشند.
به نظر ميرسد مسئولان به سياست روشني در زمينه اينترنت دست نيافتهاند. از يک سو وقتي پاي سخنرانيها و ارائه کارنامهها به ميان ميآيد، دم از افزايش کاربران اينترنت، ضريب نفوذ بالا و قيمتهاي مناسب ميزنند و زماني که بايد در گود عمل ادعاي خود را ثابت کنند، درست خلاف جهت حرکت ميکنند و با تغيير روش محاسبه قيمتها، در جهت دفع مشتريان اينترنت گام برميدارند. کشورهايي مانند ژاپن، کره جنوبي، چين، دانمارک، سوئد، انگليس و آلمان به طور کاملا روشني به اينترنت يارانه ميدهند و عمده هزينه مصرف اينترنت کاربران را دولتها پرداخت ميکنند. چون که به خوبي ميدانند با صرف هزينهاي نسبتا اندک براي اينترنت از صرف هزينههاي بسياري مانند هزينههاي حمل و نقل، بهداشت و درمان، پست و موارد ديگر صرفهجويي ميکنند و صد البته راندمان صنعت و اقتصاد کشورشان را بالا ميبرند اما سيستم محاسبه اينترنت در کشور ما کاملا برعکس است و به سود بسيار بسيار اندک فروش اينترنت دل خوش ميکند. چه بسا بارها مسئولان شرکت ارتباطات زيرساخت عنوان کردهاند که اين شرکت بايد هزينههاي خود را با استفاده از فروش پهناي باند تامين کند و گراني اخير اينترنت نيز توسط همين شرکت و با اين توجيه انجام شد که اين شرکت ضرر ندهد. اين دقيقا يعني نگاه کلان، منافع ملي و سود همگاني را فداي ضرر ندادن يک شرکت کوچک دولتي کردن.
من که از طریق سایت خود مخابرات تقاضا دادم و 1رزو بعد هم 256 به 512 تغییر کرد .فهمیدن آن کار سختی نیست یک فایل دانلود کنید سرعت دانلود گویا همه چیز هست.در مورد طرح محدود من چیزی نمی دانم ولی به نظر من قیمتهای نامحدود واقعا عالی هستند و از لحاظ اقتصادی به صرفه نیست آدم حجمی را انتخاب کند.نقل قول:
یه زنگ بزنید پشتیبانی قطع کنید. کسی تو صف نیست مستقیم وصل میشی. اکثرا هم یه نفر بیشتر جواب نمیده!
خیلی خوبه . مشکل هم پیش نمیاد؟ 4 -5 بار در ماه این حرکتو بزنی؟نقل قول:
اونو دیگه نمیدونم تست نکردم هزینشم که هر ۲ماه میاد کلی باید صبر کرد تا دید، کارمند مخابرات اون زمان که سرویسا داغون بود و میخواستم قطعش کنم بهم گفت.نقل قول:
دو روز بود خوب شده بودا
ترکید باز :n02:
مثل اینکه از ساعت 9 دوباره PPTP رو بستن . برا شما ها هم همین طوره؟
pptp رو بستن ... ها
هرروز یه بازی ...
بله متاسفانه بسته شده .به نظر می رسد در حال آزمون و خطا می باشند که در نهایت برای همیشه آن را ببندند.
موقعی که میخواستم اکانت دور زدن تحریم :n02: یا رفع محدودیت :n08:یا گذر از مسدودیت :n04: بخرم شانسی هم وی-پی گرفتم و هم https.الان با https وصلم.جاتون خالی دارم تو سایتای ممنوع-ه خرغلط میزنم:n05:.ایشاله چند ساعت بعد شما هم محلق میشید:n11:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
تایید میشه ...
سراسری تمام کشور و isp ها بسته شده پورت PPTP