نقل قول:
فعلا که د وساعتی هست سامانه قطعه مال خیلی ها دیشب کم شد که حتی برای بعضی ها ازجمله خودم کلا قطع شد
پس زیاد نباید خوشحال بود همون حجم اولیه رو هم دوباره برگردنونن باید خدا رو شکرکنیم بهترین isp شدن مخابرات پیش کش
Printable View
نقل قول:
فعلا که د وساعتی هست سامانه قطعه مال خیلی ها دیشب کم شد که حتی برای بعضی ها ازجمله خودم کلا قطع شد
پس زیاد نباید خوشحال بود همون حجم اولیه رو هم دوباره برگردنونن باید خدا رو شکرکنیم بهترین isp شدن مخابرات پیش کش
نقل قول:
سلام بابک جان
منم دیشب نتم کلا قطع شد و نمیتونستم هیچ سایتی رو باز کنم , مجبور بودم حجم بخرم واسه اینکه کار مهمی داشتم و باید ایمیل میدادم .
دوستان دیگه اگه نت شما کلا قطع شد لطفا حجم خریداری نکنید و صبر کنید .
سلام عزیزنقل قول:
اره منم دیشب هی وسوسه شدم بخرم گفتم ولش کن بزارم ببینیم تا امروز اخرش چی می شه
الان با وایمکس داداشم وصلم
بازم دوباره سامانه 2030 قط شد . ولی به 202 زنگ میزنی حجم رو میگه . این بار چه خوابی برامون دیدن خدا میدونه
نه بابا اسم خودم رو عوض میکنم :n02:نقل قول:
البته فعلا که چیزی کم نکردن . اگه میخواست کم کنه کنه همون دیروز توی 2020 هم کم میکرد . سامانه هیچ اعتباری نداره مثل اینکه چون واقعا داغونه .
نقل قول:
خدا کنه این سامانه امروز درست شه و تکلیف همه معلوم شه , نمیدونم اینا چجوری میخوان این چند روز و محاسبه کنن ولی هرکاری میکنن باید حجم همه رو برگردونن
بعضی از ماها هم دانلودهای عجیبی داشتیم این چند روز که مخابرات صد در صد اینا رو نادیده نمیگیره .
ولی هرجای دنیا اگه از این مشکلات پیش بیاد ( که صد در صد هیچ وقت پیش نمیاد , آخه ما خیلی خاص هستیم و واسه همین این مشکلات فقط واسه ما پیش میاد ) اون شرکت میاد از همه ی کاربراش عذرخواهی میکنه و قول میده دیگه چنین مشکلاتی پیش نیاد .
خسته نباشی داداش . 8 گیگ دانلود آخه تعجب داره من به غیر اون بوده توی همون ساعات شبانه در دو شب 9 گیگ دانلود کردم:n02:نقل قول:
تازه امروز اینو گذاشتن تو سایت
با اهداي 8 روز اينترنت رايگان :
مخابرات خراسان رضوي از كاربران اينترنت دلجويي كرد
اخبار عمومی
مدير عامل شركت مخابرات خراسان رضوي با اشاره به رفع اختلال و قطعي بوجود آمده در بستر اينترنت استان گفت : در پي اختلال سخت افزاري در برخي از مناطق و قطعي اينترنت ، اين شركت به كليه كاربران خود 8 روز اينترنت و 150 مگ ترافيك رايگان تقديم مي نمايد .مهندس ملك جعفريان افزود : اين بسته رايگان بوده و با هدف جلب رضايت كاربران اينترنت و دلجويي از آنان به خاطر اختلال پيش آمده در نظر گرفته شده است .
دوستان این سامانه 2030 هم باز شد اما واسه من حجم و اصلا نشون نمیده
شانش منو ببین چند روز اومدم مشهد وقت داشتم adsl بگییرم واسه خونه، سیستمشون خوابیده، میگه شاید فردا وصل بشه واستون ثبت نام کنیم
دوستان این طرح با مودم رایگان چطوره؟ مودمش خوبه؟
بفرما . خوب اینا که خودشون میخوان 8 روز اینترنت رایگان بدن :n09: شاید این دو روز از اون 8 روز بودهنقل قول:
نقل قول:
هیچ کدوم از کاراشون درست نیست , اگه میخواین دلجویی کنید خب همون اول بیاین تو سایت اعلام کنید که از امروز تا فلان روز رایگان هست ,نه اینکه بعد از چند روز این خبر و اومدن گذاشتن تو سایت
این داره میگه 8 روز اینترنت رایگان بعد میگه 150 مگ ترافیک رایگان یعنی چی ؟
یعنی 8 روز رایگانه 150 مگ هم بعد از این 8 روز به حجم قبلیمون اضافه میکنن ؟
جریان چیه ؟
جون خودم اون 150 مگ مجانیش منو کشته!:n02: شما هم هشت روز رو بدید، 150 مگ پیشکش!:n09:
هر جای دیگه از دنیا چنین مشکلی پیش بیاد کمترین و اولین کاری که انجام می شد مدیر مسئول مخابرات خراسان رضوی خودش اگر اندک شرف و وجدانی داشت عذرخواهی می کرد و استعفاء می داد، تازه بعدش میومدن مسائل و مشکلات رو بررسی می کردن و متخلفین رو مجازات و از خسارت دیدگان دلجویی و خسارتشان را جبران می کردن! این ویران کده رو با هیج جا نمیشه مقایسه کرد هیچ جا!نقل قول:
.......................
دوستان چ خبر الان از دانشگاه رسیدم چک ک کردم دیدم مثل این ک نامحدود شدیم :n20::n02:ولی بازم میگم به نظرم سامانه رو ول کنین همین 2020رو بچسبین سامانه درو پیکر نداره .دی
راستی پشتیبانی چی گفت ؟کدوم درسته از این مقدار حجم ها؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یعنی چی
حجمم رو مشخص نکرده
اره .. حجم منم مشخص نیست ............ باز جریان چیه ؟
با سلام خدمت دوستان.آقا خوشبحال اونای که تو این دو روز حسابی دلی از این پارتی در اوردن.ما که بی نصیب موندیم از این ضیافت بزرگ ما که تو انپاس شدید به سر بردیم.آقا اگر این چند روز مفتکی که ما هم یک دلی از این ضیافت ببریم.خواهشن یکی به جواب بده تا کی مجانی؟خدایش صواب داره ها.
نقل قول:حالا من یه چیزی گفتم شما ها هم طرز تفکر منو پیش گرفتید ؟ :n02:نقل قول:
اینا منظورشون از 8 روز + 150 مگ رایگان اینه که به حجمهامون 150 مگ میدن و 8 روز مفتی اون تاریخ انقضا رو تمدید میکنن . دیوونه که نیستن 8 رو بخوان اینترنت رایگان بدن . توی همین 2 روز دهنشون سرویس شد چی برسه به 8 روز :n10:
برای ثبت نام از طریق اینترنت و انلاین ای دی اس ال مخابرات مشهد کدوم سایت باید رفت ؟ چند روز طول میکشه وصل بشه ؟
داش خلاصه اگر دیدین که باز مفتکی بگین تا نی رو بندازیم توش تا تشو بالا بیاریم داشی؟البته ته که نداره ولی بهتر از هیچی بابا.نقل قول:
خلاصه دوستان اگر مفتکی شد بگین تا نی رو بکنیم توش تا ته شو بالا بیاریم؟گرچه که ته نداره لامسب مجموعه تهی لاکردار.
کسی موفق شده با شماره 2020 تماس بگیره سمت من که همش مشغوله بالاخره این 8 روز رایگان منظورش چیه ما الان دان کنیم یا نه راستی حجمم نشون نمیده
من که الان گذاشتم رو دانلود هرچی خدا بخاد یا میخورن یا میخورم
واقعا متاسفم، همه حرفاتون شده درباره مشکل شبکه و اینکه چطوری مفت بیشتر دانلود کنیم و حال مخابراتو بگیریم... واقعا از شهرای دیگه این تاپیکو می بینن چی میگن با خودشون، خوبه چند بار هم بهتون متلک انداختن اما هنوز تو احوال خودتونید.
یه سوال کردم هیچکی دمش در نیومد که این مودمای رایگان چطورین، طرح مورد نظر که با مودم ارائه میشه کیفیت و سرعتش چطوره، از همشهری ها انتظار بیشتری می رفت:n15:
ثبت نام اینترنی نداره، باید با 2020 تماس بگیرید که دائما مشغول باید 10-20 باز زنگ بزنی که جواب بده، یا که بری مراکز مخابرات، امور مشترکین، دفاتر پیشخوان. چک می کنن اگه مشکل کابل و منطقه و... نباشه، سه روز طول میکشه وصل بشهنقل قول:
اکانت من تموم شد دیگه شارژ نمیشه :n03:
شما چجور گذاشتی رو دانلود؟من که5گیگ وخورده ای قبل این اتفاق داشتم این روزام حسابی از خجالت مخابرات دراومدم ودانلود کردم اما حالا وقتی وصل میشم فقط سایت2020روباز میکنه ونمیتونم دانلود یا کار دیگه انجام بدم درست مثل موقعی شده که حجم یا زمانت تموم میشه:n13:نقل قول:
بله مثل اینکه دهنمون سرویس شد :n28:نقل قول:
عزیز من وقتی شرکتی میاد انحصارا اینترنت رو برمیداره برای خودش (فیبر نوری ها) و برای تنها طرح نامحدودش ماهی 180 تومن (معادل 20-25% درآمد ماهانه یک کارمند!!) رو طلب میکنه هر چی بگی کم گفتی و هر چی بکنی کم کندینقل قول:
در مورد سوالتون هم کیفیت طرح رو نمیدونم ولی یکی از دوستان که پرسیده بود میگفت از لحاظ قیمتی تفاوتی نداره و 50-60 تومن برای مودمش که بیسیم هم نیست در میاد
که تازه اونم با توجه به پایین اومدن قیمت مودم ها یعنی بازم دارن گرون فروشی میکنن!
به 2020 زنگ نزدی که حجمت رو اعلام کنن؟ من که بیشتر از حجمم دانلود کدم تو این روزا ولی الان هنوز هم دارم دانلود می کنم. به 2020 زنگ زدم قسمت پشتیبانی که اعلام می کنه حدود 12 گیگ دیگه اعتبار دارم. یعنی همون مقداری که حدود 4 روز پیش داشتم.نقل قول:
واسه خودت متاسف باش mosi ، همه حرفامون تو این تاپیک این قضیه شلم شوروا نباشه میخوای چ باشه خاطرات نه نه بزرگمونو بنویسیم ، مرد حسابی این مخابرات به اندازه کافی تو این چند ماه یا چند سال تو مخ ملت بوده که الان بچه ها از این وضعیت به هیاهو بیفتن کم که دزدی نکردن ، واسه شما شاید مهم نباشه اینترنت زغالی باشه یا با سوخت اورانیوم ولی واسه خیلیا دهنش سیرویس میشه بخواد چهار تا فایل دان کنن بعضی ها واقعا لازم دارن چه واسه درس چه واسه کارشون که از اینترنت دان کنند، دانلود شبانه رو که زدن فاتحه کردن اون بدبخت یا باید پول حجم داشته باشه که روزانه دان کنه یا بشینه با همون سرعت چرت شبانه و یا این که کلا حسرت همش رو بخوره و به همون وبگردی قناعت کنه ، اونایی هم که از جاهای دیگه میان یه چیزی میگن اگه این اتفاق واسه خودشون بیفته مطمئن باش با ماها فرقی نمیکنند ، واسه این وضعیت مملکت با این اینترنتش متاسف باید بود نه واسه چهار تا طفل معصوم که در حسرت یه خدمات درست و حسابین (همه درگیریم همه از حقیقتا در میریم از قصه هامون فقط جک ساختیم مست کردیم خندیدیم) همتونو دوست دارم بخدانقل قول:
من آخرین باری که حجمم نشون میداد صبح بود که 11 گیگ داشتم ولی الان هیچی نشون نمیده هرچی هم به 2020 زنگ میزنم اشغالهنقل قول:
حجم اکانت منو هم نشون نمیدهنقل قول:
ریزکارکردها رو هم نشون نمیده
مدير عامل شركت مخابرات خراسان رضوي با اشاره به رفع اختلال و قطعي بوجود آمده در بستر اينترنت استان گفت : در پي اختلال سخت افزاري در برخي از مناطق و قطعي اينترنت ، اين شركت به كليه كاربران خود 8 روز اينترنت و 150 مگ ترافيك رايگان تقديم مي نمايد .مهندس ملك جعفريان افزود : اين بسته رايگان بوده و با هدف جلب رضايت كاربران اينترنت و دلجويي از آنان به خاطر اختلال پيش آمده در نظر گرفته شده است .
این یعنی چی؟ 8 روز اینترنت رایگان داریم با 150 مگابایت یا در 8 روز 150 مگابایت میتوانیم دانلود کنیم ایا؟؟؟؟
چرا زنگ زدم اما حجمی برام اعلام نکرد اپراتور گفت شما نفر49 هستی وباید40دقیقه صبر کنی وبعد واسم اهنگ انتظار گذاشتنقل قول:
بجه ها سایت 2030 حجم رو نشون میده هر کی میخواد چک کنه
نامرد برای هرکی اشتباه کرده باشه مال ما رو که دقیق کم کرده :n03:
ممنون عزیز مال منو تقزیبا حدود یک گیگ کم کرده که حدود 4گیگ دانلود کرده بودمنقل قول:
خوبه آقا مال من همون 6 گیگی که دانلود کردم رو کم کرده. خوب شد جوگیر نشدم بیشتر دانلود کنم وگرنه الان یه چیزیم به اینا بدهکار بودیمنقل قول: