مرسی:n11:،احتمال زیاد این سرویس 512 رو بگیرم هارد من دیگه جواب نمیده :n02:نقل قول:
Printable View
مرسی:n11:،احتمال زیاد این سرویس 512 رو بگیرم هارد من دیگه جواب نمیده :n02:نقل قول:
بزودی باید با این پینگ خداحافظی کنم!:n28: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی کلا گیج شدم از این ور 512 مخابرات سرعتش از بقیه بهتره ولی پینگش خوب نیست از اون ور میگن پارس انلاین پینگش بهتره سرعتش کمتره.
پینگها خیلی خوب شدن ... ولی تایم اوت دارن !
من اون TTL رفته روی 40 و 42 و اینا ... قبلا روی 50 و 48 اینا بود ...
من دیگه ظهر دارم میرم 512 نامحدود بگیرم ولی سوال نهایی از نظر پینگ و سرعت (پینگ برام مهم تره تو 4.2.2.4 ) کدوم شرکت بالاخره؟؟!!!!!:n05:
نقل قول:
من دیگه ظهر دارم میرم 512 نامحدود بگیرم ولی سوال نهایی از نظر پینگ و سرعت (پینگ برام مهم تره تو 4.2.2.4 ) کدوم شرکت بالاخره؟؟!!!!!:n05:
پینگ فقط مخابرات ... البته اینم ریده تا حدودی جدیدا
چه سرویسی داری شما از مخابرات ؟یک تست برا ما میزاری؟نقل قول:
512 نامحدود اسیاتک حدود 21 اما مخابرات میده 40! با 40 تومن، 1 مگ اسیاتک یا پارس میگیری!!!نقل قول:
راستی پینگ پارس انلاین برای بازی خوبه
پینگ به سزعت هیچ ربطی نداره!!!نقل قول:
نقل قول:
ببین! اگه سرعت میخوای، 512 نامحدود مخابرات 25% بیشتره و حدود 80 تا میگیره!
پارس میخوای، 512، همون 64 تا دانلود میکنه....
با توجه به اینکه. مخابرات اینو 40 میده و پارس 24 تومن، دیگه خودت میدونی!!!!!
البته مخابرات یه بدی داره!!! دم به دقیقه این شرکت افت سرعت داره... هر بارم میزنگی2020, موضوع رو امری طبیعی فرض میکنن
خود من gamer م! وضعمو خلاصه کنم: یه روز و raid 25 man میرم، یه روز در حدی داغونه که آن شدنت، باعث اعصاب خوردیه
محدود نمیخوای وگرنه توصیم صبانت بود...
تشکر این فروم هم مثله بقیه چیزامون، پارتی بازیه!!!!! :دی
ظهر عازم مخابرات هستم
مبارک باشه
خود من اگه نامحدود میخواستم میرفتم اسیاتک یا پارس، یا 16 تومن کمتر میدادم و همون 512 رو میگرفتم، یا بازم 2 تومن کمتر میدادم و یک مگ میگرفتم...
امروز رفتم همه دفتر های مخابراتی تعطیل بود!!!رفت تا یکشنبه.
بعد پارس انلاین سرویس 1 به 10 تو استان ما نداره خودش گفت برا همین رفتم مخابرات ،اساتک هم پینگشو دیدم افتضاح بود
حتی دیگه با قطع و وصل کردن مودم هم پینگ فیکس نمیشه:n07::n10:
این دیگه چه جوابیه بهت داده شما وقتی مشترک پارس آنلاین بشی دیگه با نمایندگی سروکار نداری، وقتی میخواهی شارژ کنی مستقیما از طریق پنل کاربریت شارژ 1 به 10 را انتخاب میکنی و شارژت را انجام میدی و این شارز خودکار برات وصل میشهنقل قول:
فراموش نکن که شما وقتی دستی پول را به نمایندگی میدی اونا وارد پنل کاربریت میشن و همین کار را برایت میکنن.
انلاین ثبت نام کن!نقل قول:
حدود 60 مگ از حجمم مونده نم یخواستم تا یه 10 روزی شارژ کنم گفتم هم امتحانا رو بگذرونم و هم وضعیت نت درست بشه
ولی با درست شدن نت اینترنتی شارژ کردم
سرعتم که حدود 120 هست 1 مگ محدود
دوستان الان این 60 مگ مصرف بشه اتوماتیک شارز جدید فعال می شه یه باید تاریخ انقضا رد بشه بعد؟؟ 25 ام منقضی می شه
بزنگ 2020 شارژتو فعال میکنننقل قول:
اما خبر بده اگه حجم تموم شه، چی میشه
واسه اون باگ که گفتم انقدر امتحان کردم حجمم تموم شد الان 4 روز از اشتراکم مونده 2 مگ نامحدود الان انلاین 1 مگ نامحدود 2 گیگ گرفتم ولی هنوز زده مشخصات 2 مگ زده و تاریخ انقضا همون 2 مگ بعداز اون تاریخ اتوماتیک اشتراک جدید اضافه میشه؟نقل قول:
سرعت خوب شده؟
الان ای پی 2 سرعتم 180 تاست
سلامنقل قول:
سرعت خوب شده
اینطور که فهمیدم بعد تاریخ انقضا اتوماتیک شارز ذخیره فعال می شه
ولی می تونی به 2020 بگی برات زودتر فعال کنن
:n18:
اون باگه چی بود؟ اگه میخوای پ خ کن من امتحانش میکنم اگه جواب داد خبرت میکنم.
واقعا خوش به حالت من که به زور 100 تا میشه!! منم با همون ip های 2 انلاینم...
p.s: چطور میشه با ناظر تاپیک ها حرف زد؟!؟
مورد اول قبول! اما بیای بگی پینگ محدود با نامحدود فرق نداره ( حسابگر) ، پست باید حذف شه؟!؟!؟ اونم به دلیل لحن نامناسب؟!؟'؟'؟!!!!! چند دور پست رو خوندم! اما لحن نامناسب ندیدم! به جز اینکه اما رو امع نوشته بودم ( اشکال تایپ با صفحه touch)
دیشب برای اولین بار سرعتم رفت بالای 300 و تا چند لحظه 300-320 موند !! ولی بعد دوباره برگشت روی 270-290 :n23:
تورنت هم دیشب سریعتر از شبای پیش بود و روی 230-250 بود ... :n10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش به حالت من با 2 مگ محدود سرعتم همیشه 240 بوده و بالاتر نرفته (البته به غیر از نوسانات) :n14:نقل قول:
speedtest.net هم همیشه 1.8 نشون میده.
این برای 1مگ محدود توی ساعات رایگانه؟؟؟نقل قول:
یعنی توی ساعات رایگان تا 300 دانلود میکنه؟؟؟
ساعات رایگان من که افت داره....نقل قول:
بله ... تا دیشب که همین حدودا بوده ... دیگه فردا رو خدا داند!نقل قول:
من خیلی دانلود نمیکنم شاید شبی2.5- 3 گیگ فقط ...
الان آخرای دوره هست و من فقط 51 گیگ دانلود داشتم ... (احتمالاً تا آخر اشتراک این ماه برسه به 80 گیگ) ... میتونستم بیشتر هم دانلود کنم ولی فقط در حد همین 2.5-3 گیگ تو تورنت میزاشتم برا دانلود
:n13::n15:
والا من به شبی 1گیگ هم راضیم دانلود داشته باشم.نقل قول:
این حسابگر نامحدودش بد نبود ولی خب محدودیت گذاشت و رید توش..... خیلی وقته نامحدود نگرفتم ازش نمیدونم وضعیت دانلود شبانش چطوره.
الان وضعیت پینگ چطوره؟؟؟من برای تیوی انلاین میخوام نه بازی.........با 1مگ میشه راحت تلویزیون انلاین با کیفیت خوب نگاه کرد؟؟؟
اااااااااا
این مخابرات چقدر سیستمشون پیش پا افتادس
شارژ ذخیره داشتم 1 ماهه 3 گیگ
25ام انقضا بود که اموروز حجمم تموم شد و توی اکانت زد منفی 6 یونیت
مودم رو ریبوت کردم
نامرد از اون سه گیگ 1 گیگش رو اورد جز اکانت فعلی و تاریخ انقضای 25 ام !!!
پشتیبانی هم که نیستن جواب بدن!!!!
الان من موندمو 1 گیگ تا 25 ام و 2 گیگ ذخیره!!!:n28:
زنگ زدم پشتیبانی بعد کلی معطلی میگه ما دسترسی نداریم ساعت 7 شب تماس بگیر!!!!
کسایی که سرویس محدود دارن حدودن روزی چقدر مصرف میکنن حجم؟به غیر دانلود
این سوال رو نمی دونم چرا همه میپرسن!!!نقل قول:
استفاده از اینترنت بستگی به شخص خود آدم داره. زیاد بچرخی مصرف میره بالا کم بچرخی مصرف میاد پایین. history و cookie رو فعال بزاری روی مرورگرت واسه سایت ها و اطلاعات تکراری مصرفت میاد پایین، خاموششون کنی یا فضای تخصیصیش کم باشه مصرفت میره بالا و و و و.
من از 10-11 صبح آنلاینم و تا 2-3 شب هستم همه جا هم میچرخم مصرفم ماکزیمم 30 مگابایت میشه در روز(چون اکثرا توی سایت های ثابتی دارم میچرخم)
کلا کاری به بقیه نباید داشت، 1هفته هر روز مصرفت رو بسنج میفهمی چقدر مصرف داری و چه سرویسی برات خوبه
سلام دوستان .
من الان 128 دارم . 10 روزش مونده و 2 گیگ حجم باقیمانده . اگه همین الان اشتراک 2048 (سرعت دو مگ )بگیرم : اون 2 گیگ حجم اضافه میشه ؟ سرویس دو مگ همین الان فعال میشه یا بعد از منقضی شدن ؟:n13:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
ساعت رایگان با صبانت... امشبم اگه شد تست میکنم...
راستی دلیل افزایش یهویی سرعتم این بود که 3 فایل همزمان دان کردم...
نقل قول:
منتقل نمیشه...
نقل قول:
بستگی داره....برای من یک روز 800 مگ یک ماه 500 مگ!!!!
کاملا به خودت بستگی داره
دیشب از ساعت 3 تا 4 من با سرعت 250 تا 300 دانلود میکردم یا قند شکن
1 مگ مخابرات
نت که هنوز خرابه فقط بهتر شده
نقل قول:
همون ساعت من با 100 دان میکردم مرکز بعثت