کسی با وی پـی انـ مشکل نداره ؟
وی پـی انـ من سایت ها رو خیلی سخت باز میکنه
Printable View
کسی با وی پـی انـ مشکل نداره ؟
وی پـی انـ من سایت ها رو خیلی سخت باز میکنه
نقل قول:
منظورم از تکون نمیخوره تو اون زمان بود فقط وگرنه برای من هم در طی روز نوشان داره ولی معمولا سرعت بالاست و فقط از 1 تا 5 صبح یکم افت سرعت رو دارم
دان استریم من قبلا 2مگ بود الان شده 1مگ...زنگ بزنم درست می کنن؟
زنگ بزن تهران ...... خبرشو بده بهمون.نقل قول:
اقا چند وقت ظول میکشه اینا رانزه بکنن ؟
تا الان شده 2 روز :31:
من سرعتم قبل از تخلیه رو 50 میچرخید مال شمام همینطوریه؟ شبام همیشه رو 40 50 بود هر سه ماه میپرید رو 10 20
سرعتم کم نیس؟
128 3 ماهه!
حداکثر 14 روز ولی معمولا بعد از 1 هفته رانژه میشه خطنقل قول:
سلام فکر کنم سریع ترین رانژه تاریخ رو من داشتم :31: البته پارس نه خود مخابرات برای شرکت ADSL گرفتم در عرض 1 ساعت وصل شد خود کسی که ازش گرفتم تو قسمت MDF مخابرات کار میکرد :31:نقل قول:
حالا مال شرکت های دیگه از 2 روز تا 1 هفته راه میندازن
نقل قول:
ااااااااا ایول دادا من زنگ زدم میگم چراغ سومیه روشن نمیشه باید چیکار کنم ؟ میگه تامل کنید مشکل از مخابراته صبحش واسه یه زنه زنگ زدم میگفت خط مشکل داره بعدش گفتم بوق میزنه میگه یه لحظه صبر کنید از همکاران بپرسم بعدش قطع میکنه به یکی دیگه وصل میشم اون یکیم شماره ی یه زنه رو میده زنگ میزنم واسه اون میگم فلانی شمارتونو داده میگه جسارتن میشه اسمشو بگید میگم چطور میگه اخه کار من نیست اخه و اخرشم گفتش باید فرم پر کنی بفرستی دوباره
این شرکتا انقدر دزدیدن از مردم که سیر شدن و اصلا به کاربراشون احترام نمیذارن :13:
امروز به پارس آنلاین زنگ می زنم میگه مشکل از مرکز مخابراتی هست و ما هیچ مشکلی نداریم
می رم نمایندگی میگه مرکز مخابراتی مشکل نداره :دی
جالبه ها
دوست من احتمالا برگه درخواست شما در مخابرات گم شده:31:.این یک چیز طبیعی در مخابرات هست که دیگه عادی شده من خودم برای اسیاتک فرم پرکردم دادن مخابرات بعد 1 هفته خبری نشد رفتم پیش رایس مخابرات بهش گفتم من 1 هفته از درخواستم گزشته کسی رسیدگی نکره ازم معذرت خواهی کرد گفت شماره تلفن خطی ADSL رو بدیت من هم دادم بعد در کمتر از 3 ساعت وصل شد:10:.البته خدا پدرش رو بیامرزه از این ادم ها کم گیر میاد تو این مملکت:10:.نقل قول:
نقل قول:
مدت زمان شما خیلی خوب بوده
برای من هم 4 روزه فکر میکنم رانژه شد اما حواسم نبود و بعد از گذشت 10 روز تازه فهمیدم رانژه شده بوده خط :31:
من که مثل این معتاد ها میشینم تا لینک امد سریع بدون درنگ زنگ میزنم یوزر رو تعریف کنه:31:.شما خوب یادت رفته:31:نقل قول:
نه آخه من قبلا شاتل داشم و السپلیتر رو وصل نمیکردم به مودم و چراغ status روشن میشد بدون هیچ مشکلی اما پارس انلاین اینطوری نبود من هم فکر کردم مل شاتله و اسپلیتر رو وصل نکرده بودم و به خاطر همین فکر میکردم خط رانژه نشدهنقل قول:
دوروزه که هی چراغ لینکم صبحا میپره
اعصاب مصاب نزاشته
بهشون میگن جرا اینطوریه میگگه تقصیره مخابراته
میرم مخابرات میگم این وضعشه میگه زیر سر پارس آنلاین
من موندم توش چرا یه نفر اینو گردن نمیگیره
من موندم چرا يهو time outميشه.! هرچي دانلود و گيم و ... كه باز هست به .... ميره. بعد ميگن مشكل از خودته !
سرویس 256 ساعت 6:50 صبح
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 256 داشتم و به 512 ارتقا دادم ، سرعتش تغییر نکرد ! (حتی احساس می کنم بدتر هم شده)
دوستانی که 512 دارن ، سرعتشون چنده ؟ میخوام سرویسم رو به 256 برگردونم.
و یه سوال دیگه : پینگ به چه دردی میخوره ؟!
دستوری هست که مشخص میکنه که آيا يک کامپيوتر خاص که ما ip يا domain اون رو میدونيم روشن و فعال (Active) هست يا نه. و اينکه اگه فعال باشه مدت زمان رسيدن بستههای tcp/ip از اون کامپيوتر به کامپيوتر ما چقدرهنقل قول:
همچین چیزی امکان نداره نه از نظر منطقی و نه از نظر تعوری فیلسوس شدم:31:.نقل قول:
در مورد اون دوستی که لینک مودم میپره اول از همه سیم کشی تلفن خونه رو چک کن ببین درست باشه و اگر میتونی یک سیم به صورت مستقیم از بیرون به داخل بکش.دوم اگر باز نشد مشکل از پورت شماست باید روی دی استم مخابرات درست بشه:10:.سویچ ها معمولا سوخته یا نیم سوز میشن این مشکل رو دارن:10:
با سلام.
موقع دانلود با idm ، دائما سرعت بالا میره و میاد روی صفر و همین روند ادامه پیدا می کنه ؛ بطوریکه تمام اعصابم رو ریخته بهم.
سوالم اینه که آیا مشکل از idm هستش یا پارس آنلاین ؟ راهی برای اصلاحش وجود داره ؟
(البته به پارس آنلاین زنگ زدم ، گفتن IDM همینجوریه ! برای شما هم ظرف 20 ثانیه، سرعت میره بالا و میاد روی صفر و دوباره از اول؟
باتشکر.
عجیبه واقعاً. اگر هم تقصیر مخابرات باشه باز هم پارس وظیفه داره پیگیری کنه. شما با پارس قرارداد بستی نه با مخابرات.نقل قول:
اصلا به شما ربطی نداره که مشکل از کجاست. من جای شما بودم زنگ میزدم م ی ر ی د م بهشون. وظیفشون هست برن مخابرات پی گیری کنن :41:
فردا حضوری میرم میشورمشون :27:نقل قول:
بابا دوستان انقدر ساده نباشید کل کشور دچار بحران شده. پسر عموی من تهران هست اونم مشکل قطعی لینک داره سرعتشم کمه این حرفا چیه کسی بخواد کاری کنه بنظر من باید دعا کرد که .ضعیت ببدتر نشه!نقل قول:
:31::31: این که چیزی نیست من یه نرم افزار دارم وقتی نصب میکنم کامپیوترم تبدیل به جارو برقی میشه :31::31:نقل قول:
دوستان من 2 روز دیگه از اشتراکم مونده و فقط 50 مگ ترافیک دارم میخوام سرویسمو اینترنتی شارژ کنم و ارتقا بدم به 512.اگه شارژ کنم همین الان میشه 512 و 90 روزه؟ یه وقت نکنه تو پاچه ام 2 روز 512 باشه 60 تومن هم بگیره و 2 روز دیگه بگه دوباره شارژ کن!:31:
بعد از عید سرعتها فوقو العاده اومده پایین ، برای من
قبلا سرعتم 140 بود ، الان شده 40
نمیدونم چیکار کنم
ههه چه جالبنقل قول:
عجببببب
واقعا جالبه ها
پیام بازرگانی بود این دیگه نه؟!:31:
من فکر کردم فقط سرعت من اومده پایین
پس نگو تو کل کشور سرعت اومده پایین
یه کاسه ای زیر نیم کاسس ... :34:
خسته نباشی برار :31:نقل قول:
بالام جان اون نیم کاسه زیر یه کاسه ایه :31:
معلوم نیست از کجاآب میخوره :31:
قبل عید خیلی عالی بود
فک نکنم درست بشه... :13:
من زنگ زدم پارس آنلاین . گفتن دیروز کلا همه جا سرعت پایین بوده امروز بهتره
دیروز عصر حتی برای من یک صفحه باز نمیشد با 256
یاد دیال آپم افتادم :31:
مشکلی نیست شمات شارژ کنی به ادامه دوره فعلی اضافه میشه مدت زمانشنقل قول:
دیروز بعد از ۱ ساعت صبحت با پشتیبانی و دست به دست شدن تلفن بعد از اینکه دیدم من قانع نمیشم گفتند که ترافیک منطقه شما زیاده ! ...
تقریبا بعد از عید سرعت از ساعت 3-4 افت شدیدی داره و شب ها با اینکه 256 دارم به زیر 25 کیلو بایت در ثانیه میرسه !
دیروز و امروز که وضعیت در حد اوج خودش هست و سرعت نهایتا 20 کیلوبایت هست ! جالب اینجاست که پشتیبانی می گفت درسته ترافیک بالاست ولی شما سرعت اصلی خودتون رو که دارید ! ...
وقتی قرار باشه سرعت پایین باشه .. محدودیت داشته باشه و 40 تومان هم بدیم که میریم جای دیگه ...
تقریبا کسی هم نیست جواب شما درست و حسابی بده ! یعنی کسی نیست اصلا قبول کنه مشکل از طرف اونهاست و به قولی oversell کردن ! اون پشتیبانی آخری هم که این رو گفت .. من قبلش نیم ساعت باهاش بحث کردم ! گویا اگه بگن مشکل یا کم کاری از طرف شرکت هست بازخواست میشن ...
اینم وضعیت الان برای سرویس 256
سرعت یکم نوسانش بیشتر از قبل عید شده ولی سرعت من خوبهنقل قول:
برای من قبل عید عالی بود همش سرعت دانلود روی 200 کیلو بودنقل قول:
ولی بعد عید خیلی مزخرف شده :2:
بابا یه اینترنت درست و حسابی میخوایم باید به کی بگیم :19::19:
من فکر میکنم که تو پارس آنلاین ستاره دار شدم
آخه قبلا زنگ میزدم بعد از اینکه شماره ADSL رو میدادم یه خورده کلاس میذاشتن و تقصیرا رو مینداختن گردن مخابرات و نمایندگیشون ولی آلان به محض اینکه زنگ میزنم تا شماره ADSL رو میگم جنگی میگه آقای ... چند روزی هست که مشکل برای خطوط پارس آنلاین اومده شما باید صبر کنید تا زمانی که مشکل حل بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میگم کی حل بشه میگه معلووم نیست دوستان نگران نباشن این سرعت ختماتیک پارس آفلاین موندگار شد بهتره بگم رفت تو پاچمون کسی دیگه زنگ نزنه که جون به جونشون کنی میپیچوننت راستی یادتون نره پارس آنلاین یه دزده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم با این سرعت مزخرفی (512) که دارم ، از بعضی دوستان سرعتم بهتره !
512 گرفتیم با 30 تا دان می کنیم !
---------- Post added at 07:45 PM ---------- Previous post was at 07:43 PM ----------
به نظر من ISPها با هم توافق می کنن.
مثلا پارس آنلابن به شاتل میگه امسال من سرویس خوب! میدم ، مشتریها مال من ! سال بعد نوبت توئه !
سلام / یاعلی
دوستان الان سرویس پارس چه جوریاس ؟!
تهران هستم میخوام از شاتل بیا به پارس خوبه یا نه ؟!!
سلام.معلوم نيست چجوريه!يكي ميگه خوبه يكي ميگه خوب نيست.يكي داره باسرعت 200 دانلود ميكنه يكي سرعتش به 20 هم نميرسه!!! معلوم نيست جريان چيه!!!!نقل قول: