من دیشب قیمت گرفتم میگفت 550 تازه super clear بود نه super amoledقاب پشتش هم یه جوری آجدار بود و مثل قبلیها صیقلی نبود.من ندیده بودم اینطوری اش رو.نقل قول:
من دیشب قیمت گرفتم میگفت 550 تازه super clear بود نه super amoledقاب پشتش هم یه جوری آجدار بود و مثل قبلیها صیقلی نبود.من ندیده بودم اینطوری اش رو.نقل قول:
گوشی بازار اصلا این گوشیو نداره اگه دقت کنی زیرش با قرمز نوشته موجود نیستنقل قول:
اونی که شما قیمت کردی I9003 هستنقل قول:
من یه 8 گیگ مشکی از فروم پرشین تولز واسه دوستم خریدم 500 تومن :31:
جالبه Made in korea by samsung هست .. رو دفترچه ای که تو پکشه تاریخ زده 01/2011
از اون سری اولیاس .. در ضمن من خودم علاالدین بودم دیروز کمترین قیمت 570 بود 16 گیگشم چون نیست هر کی داره 680 قیمت می ده
اصلا فکر i9003 هم نبودم.آخ که این مغازه دارها چقدر آدمای باحالی اند.بهش گفتم این گوشی من i9000رو برای یکی از دوستام که همرام بود میخوام میگه داریم ولی فرق کرده و شده اینطوری!!منم که اصلا همه رو آدم خوب دیدم :8:گفتم سامی چقدر خسیس شده:31: نگو یارو داره ما رو میپیچونه ما هم از همه جا بی خبر:46:نقل قول:
میشه لطف کنین این فروم رو لینک کنین بتونم سفارشی چیزی :11:
ممنون!:40:
دوستان راهی برای tv out i9003 نیومده ؟!
با سلام
اقایون اساتیــــــــــد
GPRS گوشیم وصل نمیشه !
الان سه چهار روز اینجوری شده
نه Send دارم, نه Receive !!!
تنظیمات GPRS هم درسته
ممنون میشم راهنماییم کنین.
سپـــــــــاسگذارم.
چه جالب هست این تم شما مخصوصا این که تاریخ رو فارسی اون بالا نوشتهنقل قول:
تاریخه چه برنامه ای هست؟
نقل قول:
ممنون که بازم مثل همیشه فقط خودت بهمون جواب می دی:40:
یه سوال دیگه اینکه خود این مقدار قابل افزایش نیست؟؟
و اینکه وقتی بازی اسپارتاکوس میارم بالا بعذ از 5 -6 ثانیه رو صحفه ی اول قفل می کنه وقتی همه چی رو می بندم تا آخرین لحظات لود بازی پیش میره(یه بار اول بازی رو هم آورد) و بعد هنگ میکنه
به نظرم خودم رم برای لودش کم میاره درسته؟؟
چرا tv-out كه داره... منظورتون چيه؟ كابل؟نقل قول:
واسه كابل ميتونين از اين كابل هاي n95 نوكيا استفاده كنين كه به جك 3.5 مليمتري ميخوره و اونورش فيش هاي زرد و قرمز و سفيد كامپوننت هست و برين تو تنظيمات tv-out رو تيك بزنين
شما اپراتورتون چي هست؟ ايرانسل؟ همراه اول؟نقل قول:
تنظيمات رو دقيقا چك كردين؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
gprs irancell;
Name: Irancell_GPRS
APN: mtnirancell
P roxy: 10.131.26.138
Port: 8080
mci gprs;
Name: MCI-GPRS
APN: mcinet
ايرانسل:
در ادامه هم دقت داشته باشید بخشی به نام Mobile Network در Wireless & Network وجود دارد که با قرار دادن تیک آن یا برداشتن آن از برقراری ارتباط با GPRS به صورت اتوماتیک جلوگیری میکند.
همراه اول:
خواهش مي كنم.نقل قول:
نه مقدار رم كه يك چيپ سخت افزاري روي برد هست و قابل افزايش نيست
بله احتمالا مسئله رم هست ولي من كه تو هيچ بازي hd مشكل نداشتم اين بازي اسپارتاكوس رو هم نديدم
ورژن اندرويدتون چيه؟ ميتونين يه رام سبك و سرعتي بريزين..
با سلامنقل قول:
من تم نریختم , بلکه لانچر هستش (Go launcher)
اون تاریخم , ویجت هستش .
اسم این ویجت اینه :
aryan.kingmaster.calendar
بسرچی پیدا میکنی .
همراه اولنقل قول:
تنظیمات هم دقیقا چک شده (چند بار هم پاک کردم دوباره ست کردمش)
جاهای مختلف هم تست کردم , دو سه بار هم سیم کارت رو دراوردم دوباره زدم امــــــــــا نشد که نشد :(
به هر حال ممنون میشم کمکم کنین
سپـــــــــاسگذارم.
آقا Galaxy S2 مشهد 970.
با سيم ايرانسل كار مي كنه؟نقل قول:
شايد سرويس ديتا خطتون فعال نيس...
با ایرانسل هم کار نمیکنه !!!نقل قول:
اگه سرویس دیتا خطم فعال نباشه , چجوری باید فعالش کنــــــــم ؟
700رو بگیرید
با اپراتو صحبت کنید
700 مگه ایرانسل نیست؟؟؟
رضا منظورش اگه ایرانسل فعال نیس میگه.
اگه همراه اول هست برو خدمات ارتباطی.
ولی بعید میدونم مسئله برگرده به اپراتور
وقتی ایرانسل میذارین درخواست تنظیمات به ایرانسل میفرستین؟ یا apn واسه ایرانسل فعال هست؟
شما یکبار دیگه همه ی تنظیمات رو چک کنید. و سیم های مختلف تست کنید و apn ها رو از اول بسازید یا با تنظیمات ارسالی اپراتور نصب کنید
من تست کردمنقل قول:
تحت هیچ شرایطی به سیم کارتم مربوط نیست .
چون سیم کارتم رو بایکی از دوستام عوض کردم اون گذاشت تو گوشیش و به راحتی کانکت شد .
ولی من سیم کارت اون رو گذاشتم , نتونستم .(هر دو همراه اول بود)
این قضیه کانکت نشدن از زمانی شروع شد که خود همراه اول برام تنظیماتی قبیل اینترنت و wap و mms فرستاد .
و من هم اونها رو save کردم .
حالا وقتی همه تنظیمات همراه اول رو هم پاک میکنم و دستی ست میکنم بازم نمیتونم کانکت شم !
یعنی مشکل کجــــــــــــا میتونه باشه ؟
سلام
من تو پست هاي قبلي خوندم كه آپديت رسمي گلكسي اس اومده راستي به كدوم ورژنه آندرويده؟
لطفا راهنمايي كنيد چطور بايد گوشيمو آپديت كنم چون تا حالا اين كار انجام ندادم لطفا كمكم كنيد!!
نقل قول:
تنظيمات گوشيتون يا رام...
به نظر شما خودم ميتونم آپديت رو انجام بدم يا اين كه ببرم بيرون برام انجام بده!!
ميترسم گند بزنم به گوشي!!
می تونی دوست عزیز فقط یه کم دقت لازمه :46:نقل قول:
آقا من دو سه دور اون آموزشو خوندم ولي هيچي متوجه نشدم چيكار كنم ؟نقل قول:
كلا هيچي نه فهميدم نه فهميدم رام اصلي چيه نه رام كاستوم نه برنامه اودين و....!!!
شما اون لینکهایی که دادم به جز رام استوک رو دانلود کن و تاپیک آموزش فقط قسمت فلش کردن رو بخون.نقل قول:
یعنی درایور رو دانلود و نصب کن+برنامه ادین رو دانلود کن+رام رو اکسترکت کن و در برنامه ادین اد کن+گوشیو ببر به دانلودینگ مود و وصل کن به پی سی و استارت
متوجه نشدی آی دی منو از پروفایلم بردار بیا یاهو توضیح بدم بهت
تنظیمات گوشینقل قول:
همونی که همراه اول برا همه گوشهای با اس ام اس ارسال میکنه .
يه سوال ديگه اگه تو مراحل آپديت اشتباه كنم گوشيم ميپره؟؟؟نقل قول:
راستي گوشيم رو ببرم بيرون برام اين كارو انجام ميدن؟؟
بعد يه سوال ديگه كه فقط رام استوک رو دانلود كنم يا بجز اين همه رو دانلود كنم؟؟
بعد از اين مراحلي كه گفتين كار ديگه اي نبايد صورت بگيره؟؟
بعد اكه آپديت كنم آندرويديش از 2.1 ميره به چند؟
-نه
-آره ولي كلي پول مي گيرن
-چيزايي كه مهدي نوشته بگير تو اون تاپيك نوشته چه چيزايي رو دان كني
- نه گوشي ميشه مثل زمان خريد
-بستگي به ورژني كه بهش آپ مي كنيد داره ولي آخرين رام فكر كنم 2.3.6 باشه
الان اين رامي كه شما بهم معرفي كرديد به كدوم ورژنه ؟
بعد يعني الان اگه اگه آپديت كنم و گند بزم فردا پس فردا ميتونم بدم بيرون برام رديفش كنه ديگه؟؟
2.3.6 value packنقل قول:
دوست عزیز چرا انقد می ترسی؟ شق القمر نیست به خدا :31:
تاپیک رئوف رو مو به مو بخون و انجام بده انشاالله که طوری نمیشه :46:
از بين اينا كدوم رو دان كنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و آخرين سوال اين كه من كامپيوترم خداي ويروسه وقتي كه گوشيو ميزنم پي سي گوشي ويروسي نميشه؟
پس ديگه اين رام رسميه و مشكلي پيش نمياد؟؟؟
خفتون كردم انقدر سوال پرسيدم!!
در تایید حرف ParsiAndroid بگم که اندروید 2.3.3 JPJV6 واسه خاورمیانه هست که فارسی رو ساپورت میکنه و 2.3.6 هم که واسه اروپا اومده که البته رام رسمی 2.3.6 Value Pack هم اومده که میشه گفت اخرین ورژن اندرویدی هست که واسه گلکسی میاد :|نقل قول:
بستگي به ورژني كه بهش آپ مي كنيد داره ولي آخرين رام فكر كنم 2.3.6 باشه
در هر صورت خيلي كاربر هاي كمي هستند كه از رامهاي رسمي استفاده ميكنن...
بيشتر كاربر ها از رامهاي كاستوم استوك بيس (بيس رام رسمي) استفاده مي كنن تا تغييرات دلخواهشون انجام بشه
به نظر با توجه با رامهاي خوب ics كاستومي كه واسه جي اس هست آخرش سامي مجبور ميشه اندرويد 4 بده واسش
البته الان که 4 رو -- کردن واسه گلکسی اس ولی خب چیز خیلی شاخی نسبت به 2.3.6 نداره
من الآن 2.3.6 JPJW1 هست ولی خب با یه دنگ و فنگی تونستم گیرش بیارم ! :دی باید مودم و CSC رام XXJVT رو می گرفتم :دی
الانم آمستریس رو گوشیم هست بنچمارکم حدود 3000 میشه :دی
به غیر از رام استوک بقیه رو بگیرنقل قول:
اول value pack رو با ادین فلش بزن
بعد با cf-root گوشی رو روت کن .. بعد رام دئودکس و فارسی ساز رو بریز تو مموری داخلی و از محیط ریکاوری نصب کن.
نحوه ریختن رام از طریق ریکاوری هم تو اون تاپیک آموزش هست
من الان يه معضل مشابهي با اس 2 دارم :|
هر چند روز يه بار سامي يه رام جديد ميده اين دولوپر ها هم ورژن رام و كرنلشون رو ارتقاء ميدن
هي بكاپ اس ام اس و تنظيمات و بازي و سيو اينا بايد بريزي... شونصوند صفحه هم اپ نصب كردم
منم الان يه دوماهي دپرسم .. كي حوصله رام داره... والا :)
نقل قول:
فک کنم JW1 فلش بزنه بهتر باشه آخه الآن کاستوم رامها بیشتر بیسشون JW1 هست
سلام ببخشید چند صحفه ای طول کشید تو امتحاناست
الان 2.3.3 دارم
الان بهترین رام سبک و سرعتی چیه براش؟ پیش نیازش چه رامی هست؟
باید اول یه رسمی هم ورژن نصب کنم بعد روتش کنم بعد کاستوم سرعتیه رو بریزم روش درسته ؟
یه مشکل دیگه که دارم اینه که مپس هر بار 24درصد از باطریم رو می خوره از کجا غیر فعال میشه؟جی پی اس هم خاموشه!
دم همتون گرم گالکسی دارا:10:
هیمینی که گفتی درستهنقل قول:
الآن رام رسمی که فارسی ساپورت کنه فقط 2.3.3 هست که واسه خاورمیانه زده یعنی JPJV6
من خودم الان همونطور که تو 2-3 تا پست قبلی گفتم 2.3.6 JW1 دارم که واسه اروپاس ولی خب کاستوم رام نصب کردم که کیبرد فارسی داره و فارسی رو ساپورت میکنه
2.3.6 Value Pack هم هست که من ندیدم کاستوم رام واسش
به نظر من اگه بتونی JW1 نصب کنی بعد روش رام میترا یا آمستریس بریزی خوب باشه من که راضیم ( آمستریس 7.1 دارم بگردی پیدا میکنی )
مشکل مپس رو هم نمیدونم از چی باید باشه چون من خودم از این برنامه های Auto Killer استفاده میکنم که برنامه ها رو میبنده واسه همین خیلی توجهی نمیکنم چی ران هست و چی نیست :دی
سوالی بود در خدمتم :40:
خوب اگه میخوای رام رسمی نصب کنی طبعا همین 2.3.3 یی که ایمان گفت فعلا بهترینه؛ اما اگه میخوای کاستوم نصب کنی میتونی از میویی و سیانوژن استفاده کنی.
ممنون از راهنمایهاتون
اما من قصد دارن یه کاستوم رم که هم خیلی سبک باشه سرعتی و پایدار باشه بریزم (کاستومه فارسی باشه!)
که بهم بیشترین مقدار رم خالی رو بده (سبک و در عین حال مناسب ترین رم چیه ؟)
ببخشید سوالم را تکرار کردم
بازم تشکر می کنم از تکتکتون
نقل قول:
اگه بتونی JW1 نصب کنی بعد روش رام میترا یا آمستریس بریزی خوب باشه من که راضیم ( آمستریس 7.1 دارم بگردی پیدا میکنی )
این بهترینه؟
اگه اینو نصب کنم چقدر رم فصای خالی بهم میده؟