نقل قول:
عزیز مشکل از وی پی ان هستش که سرعت رو نصف یا کمتر میکنه
الان دیگه وی پی ان فقط به درد فیسبوک میخوره همین اصلا به درد دانلود کردن نمیخوره
همه وی پی ان ها اینجوری شدن
Printable View
نقل قول:
عزیز مشکل از وی پی ان هستش که سرعت رو نصف یا کمتر میکنه
الان دیگه وی پی ان فقط به درد فیسبوک میخوره همین اصلا به درد دانلود کردن نمیخوره
همه وی پی ان ها اینجوری شدن
نقل قول:
اگه میخوای از آپلود سنتر های فلتر شده دانلود کنی از آپلود باز استفاده کن
قبلا به کاربرای رایگان اجازه میداد روزی یه گیگ لیچ کنن الان رو نمیدونم خودت ثبت نام کن ببین چجوریاست :
ولی اگه بخوای اکانت پرمیوم هم بخری هزینه اش خیلی نمیشه(ماهی 5 تومن)کد:http://www.uploadbaz.com/free42124.html
کسی خبر نداره که آیا ایرانسل برنامه ای برای بیشتر کردن پوشش خود تو اهواز نداره؟تو منطقه ما که سه راه خرمشهره و زرده آنتن دهی خیلی ضعیفه.
وقتی با مودم دوستم تست کردم دیدم که مودم تو اتاقم اصلا آنتن نمیده آیا میشه مودم رو تو یه اتاق دیگه که حدود ۱۵ متر از اتاقم فاصله داره بذارم و با سیم لن به سیستمم وصل کنم؟
اگه سیم لن 15 متری داشته باشیم آره می تونی :31:نقل قول:
دوست عزیز راه حل استفاده از وی پی ان Kerio هست. اطلاعات تکمیلی رو براتون PM کردم.نقل قول:
با تشکر
اين مودم جيبي ايرانسل بياد چه فرقي با usb داره؟؟؟ چون usb كه راحت تر و جيبي تره :) مگر اينكه جيبي واي فاي هم داشته باشه
مودم جیبی wifi هست و فکر کنم usb نداره.
مثل موبایل یک باتری قابل شارژ داره و وقتی روشنش کنی میگرده امواج وایمکس رو پیدا میکنه و وقتی وصل شد اینترنت رو بوسیله وای فای Share میکنه.
مودم جیبی مگه اومده؟
یعنی ۱۵ متری یا بیشتر نداریم؟نقل قول:
نمیدونم . خب با وایرلس وصل شو . از این وایرلس usb ها بگیر زیاد هم گرون نیست .نقل قول:
کابل لن تا 100 متر هم جواب میدهنقل قول:
کابل های آماده طولشون زیاد نیست ولی میتونی کابل رو با طول دلخواه سفارش بدی برات سوکت بزنن (کابل رو هم متری 500 یا بیشتر میفروشن)
یعنی ۱۵ متری یا بیشتر نداریم؟نقل قول:
سلام....دوستان دانشمند و صاحب نظر لطفا یه کمک فکری هم به من درمونده بکنید..!!:sad:
من دو سه ماهیه که اعتباریه 128 ایرانسل برداشتم...در کل راضیم ولی سرعت دانلودش برام کمه ونمیتونم فایلهای سنگین باهاش دانلود کنم!!
حالا دوستان راهنمایی کنند که چجوری میتونم سرعت 512 بردارم با توجه به این موضوع که هیچ مدرک قابل ارایه از جمله کارت دانشجویی،نامه از شرکتی چیزی...و ازین قبیل مدارک مورد نیاز ندارم!!
ممنون میشم یه راه حسابی جلوی پام بزارین
نقل قول:'گفتم که نمی دونم :31: ولی ظاهراً میشه هر متری بخوای بگیری (پست بالا) .نقل قول:
تنها راهش اینه که نامه جور کنی. بعدشم مگه میشه نتونی جور کنی ... بابا بالاخره یه فامیلی دوستی چیزی که شرکت داشته باشه یا سازمانی موسسه ای جایی کار کنه .... اگر واقعا نداشته باشی دو راه می مونه .. من شنیدم بعضی شرکت ها هستن یه پولی می گیرن و نامه می دن که من نمی شناسم جایی رو ... یا اینکه بری جلوی مجلس یه پیت نفت بریزی رو خودت بگی قانون رو عوض کنن!!! :46:نقل قول:
برو هرچقدر که نیازت هست از بیرون کابل بخر و بگو برات سرش سوکت وصل کنند.تا 100 متر هم خیالت راحت.بسته به نوع کابل و محیط استفاده میتونی تو متراژ بیشتر هم استفاده کنینقل قول:
وقتی با مودم دوستم تست کردم دیدم که مودم تو اتاقم اصلا آنتن نمیده آیا میشه مودم رو تو یه اتاق دیگه که حدود ۱۵ متر از اتاقم فاصله داره بذارم و با سیم لن به سیستمم وصل کنم؟
نه هنوز.نقل قول:
مودم جیبی مگه اومده؟
مشخصات مودمی رو گفتم که مبین نت میده.
این ایرانسل کارش خیلی جالب هست.توی منظقه قرمز هم تمام چراغ های مودم روشن هست!!!
emshab mal man ghati akrde ta 300 ta ham mire 2mb hast :))
نقل قول:
آشنا که دارم! نامه را باید به نام من بگیره یا خودش؟ اگه نامه را به نام من گرفت پیگیری نمیکنن که من کارمند اون شرکتم یا نه؟
دوست ندارم برا اون دردسر بشه وبعدا خجالتشو بکشم!؟
نامه یا کارت دانشجویی حتما باید به نام صاحب حساب وایمکس باشه یا فرقی نداره به نام کی باشه؟
ممنون میشم جواب بدی
نامه باید به نام صاحب شناسه وایمکس باشه و داخل اون علاوه بر نام، شناسه وایمکس هم ذکر شده باشه. تا اونجا که الان مرسوم بوده چیزی رو پیگیری نمیکنن. حتی نیاز به اصل نامه هم نیست. با فاکس و ایمیل هم قبول میکنن.نقل قول:
نقل قول:
ببخشید بازم سوال میکنم!!
میشه بدونم دقیقا مضمون نامه چی باید باشه؟! یعنی علاوه بر نام و شناسه وایمکس تو اون باید چه چیز دیگه ای ذکر بشه؟
اینکه من کارمند اونجام و نیاز به سرعت بالاتر دارم؟
دوست عزیز تنها باید نامه از طرف شرکت یا سازمان مورد نظر به شرکت ایرانسل باشه و در اون بگه که نیاز به استفاده از اینترنت پر سرعت داری و سرعتی رو که میخوای استفاده کنی درج کنی بقیه چیزها لازم نیست اونقدر هم سختگیری نمیکنه نصاب که مودم رو نصب میکنه:10:نقل قول:
---------- Post added at 04:11 PM ---------- Previous post was at 04:08 PM ----------
دوستان تهرانی سرعت دانلود شما هم زیاد شده؟ الان سرعت من بعضی اوقات رو 120 کیلوبایت ثابت میمونه:31:
کمـــک:13::10:نقل قول:
با سلام خدمت همه دوستان عزیز و محترم. اولا باید معضرت خواهی کنم از بابت اینکه خیلی دیر به سوال چند نفر از دوستان و مشترکان وایمکس ایرانسل جواب میدم. راستشو بخواین من دنبال نام و عکس از تجهیزات نصب شده وایمکس بر روی بی تی اس های ایرانسل بودم اما امروز بالاخره تونستم یک سری عکس خوب از این تجهیزات در اینترنت پیدا کنم و در اختیار دوستان قرار بدم. البته یکی هم همین امروز گرفتم تا تونسته باشم دوستان را بیشتر راهنمایی کنم.
اما اگر شما دوستان خاطرتون باشه چندی پیش بحث گسترش پوشش وایمکس ایرانسل در این تاپیک بود و من به اون دوستمون که در قم زندگی میکرد یا در آنجا تردد داشت گفته بودم که بهترین کار برای مطمئن شدن از اینکه آیا ایرانسل در قم و یا در هر شهر دیگر آنتن جدید نصب کرده است اینه که ببینه که آیا در اون شهر بر روی برخی از بی تی اس ها تجهیزات وایمکس نصب شده یا نه و همچنین به اون آقا گفته بودم که اگه میتونه بره کلیه بی تی اس های ایرانسل را در قم نگاه کنه و ببینه که آیا تجهیزات وایمکس نصب شده یا نه که اگه نصب شده باید منتظر فعال شدن اون ها باشه ولی دوستمون گفتش که من نمیدونم که تجهیزات وایمکس چه شکلیه. خلاصه ما کلی نشونی بهش دادیم و مطمئنم که متوجه نشده که این تجهیزات چه شکلی هستش. حالا من چندتا عکس تهییه کردم و در اختیار همه دوستان قرار میدم تا اگه لازم هست از اون استفاده کنن. البته بهره بگم که اگه همچین تجهیزاتی را دیدن مطمئن باشن که اونجا تحت پوشش وایمکس هست.
البته قبلش بگم که از این تجهیزات هم مبین نت و هم ایرانسل استفاده میکنن چون هر دو از یک کارخانه خرید میکنند و برای اینکه بفهمند این آنتن مربوط به کدام اپراتور است فقط کافی ببینند که آن بی تی اس مال کدام اپراتور هست اگر همراه اول بود میشود مبین نت و اگر ایرانسل بود میشود وایمکس ایرانسل.
بر روی آنتن وایمکس دو قطعه نصب میشود یکی در بالا و دیگری کمی پائین تر از آن حدود 10 الی 20 سانت. این قطعه که در اینجا میبینید دقیقا شبیه به سکتور آنتن موبایل است اما برای وایمکس کوچکتر است و رنگش نقره ای است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این قطه هم در پائین قطعه بالائی که عکسش را در بالا میبینید نصب میشود. همانطور که میبینید مکعبی شکل است و یک چیزی هم شبیه به دسته برای حمل و جابجایی در کنار آن نصب است روی آن دریچه هم که در وسط میبینید نوشته شده هوواوی. آن وسیله که مکعب مستطیل است و شبیه به یک سوئیچ هستش در پای دکل در داخل چسیس بی تی اس نصب میشود.
پس توجه کنید که این دو قطعه که در بالا مشاهده میکنید با هم نصب میشوند. این تجهیزات بر روی دکل موبایل و یا به تنهایی بر روی یک دکل مجزا نصب میشود.
این عکس هم مربوط میشود به بی تی اس ایرانسل که در محله ما نصب شده و به طور مشترک هم برای موبایل و هم برای وایمکس استفاده میشود. برای مبین نت هم به همین طریق نصب و استفاده میشود.
دوستان فقط من معضرت خواهی میکنم برای اینکه کیفیت عکس اینطوری هستش چون با موبایلم گرفتم و مجبور شدم زوم کنم. که متاسفانه عکس آنتن تلویزیون اهالی آن ساختمان هم افتاده.
دقت کنید کنید که تجهیزات موبایل در بالا و تجهیزات وایمکس در پائین دکل نصب شده و یا شاید همچین دکلی بر روی یک ساختمان نباشد شاید در یک جای باز و یا پارک باشد. خلاصه این یک تصویر کامل از یک بی تی اس ایرانسل است که به طور مشترک برای موبایل و وایمکس استفاده میشود.
امیدوارم آن دسته از دوستانی که وایمکس ایرانسل در آنجا پوشش ندارد، همچین تجهیزاتی را در آن شهر ببینند تا نوید بخش پوشش وایمکس ایرانسل در آن شهر یا محل باشد.
نقل قول:
دوست عزیز جواب سوالات شما :
1 - تا زمانی که تعرفه جدید اعمال و فعال نشود مبلغی از شما کسر نخواهد شد . اما در زمان تغییر تعرفه ( همان سر ماه که فرمودید ) حتما باید مبلغ مورد نظر ( فکر کنم حدود 50 -60 هزار تومان ) در حسابتان موجود باشد تا دسترسی شما قطع نگردد.
2 - در تعرفه جدیدی هم که شما می خواهید انتخاب کنید ( 128 بیت 6 ماهه پایه ) همان حالت پرداخت ماهیانه پابرجاست و شما باید 3 گیگ خود را در همان ماه اختصاص داده شده مصرف کنید. تنها فرقی که دارد این است که ایرانسل بابت اینکه شما پول 6 ماه را پیش می دهید مبلغی حدود 19000 تومان به شما تخفیف می دهد .
امیدوارم پاسخهایم برایتان مفید بوده باشد .
خوش باشید.
آقا ایرانسل پیشتیبانی نداره!!!!!!!!من که پشیمون شدم.........:41:
سلام علیکم
بالاخره می خواهم دل به دریا بزنم یه 512 یا یک مگ نامحدود ایرانسل بگیرم .ادم زورش میاد 60 70 هزار تومان بده بعدم بشینه فیلم دانلود کنه ولی چه کار کنم فعلا بهترین گزینه است:41:
دوستان لطفا سریع راهنمایی کنند چند تا سوال داشتم؟
1- من و داداش دانشجو کامپیوتریم .باید چیکار کنیم تا بهمون یک مگ بدهند. کارت کافیه یا نامه می خواهد
2. الان طرحی داره که مودم رایگان بدهند
3. ساده و سریع ترین راه خرید چیه؟ باید کجا برم ؟ پول چه جوری بدهم (شهر اصفهان)
5. این قضیه اعتباری و دائمی چیه و کدومش بهتره
[QUOTE=o457;6667844]
اما اگر شما دوستان خاطرتون باشه چندی پیش بحث گسترش پوشش وایمکس ایرانسل در این تاپیک بود و من به اون دوستمون که در قم زندگی میکرد یا در آنجا تردد داشت گفته بودم که بهترین کار برای مطمئن شدن از اینکه آیا ایرانسل در قم و یا در هر شهر دیگر آنتن جدید نصب کرده است [/QUOTE
ایرانسل مجوز ارائه وایمکس در 7 استان رو داره که قم جز آن ها نیست!!
ممنون . راجع به نکته دوم یه سوال .نقل قول:
یعنی من اگه 128 6 ماهه بگیرم ، توی این 6 ماه این 512 4 گیگ پایه که دارم هم شارژ میشه ؟ یعنی هر ماه علاوه بر 3گیگ اون 6ماههه ، 4گیگ هم به خاطر این پایه که دارم شارژ میشه ؟ اینطوری که خیلی مسخره میشه :31:
خلاصه تر بگم : من الان 149 تومن دارم که برای 7 ماه 512 4گیگ توی حسابم هست . حالا می خوام از همین 149 تومن 2 تا 6ماهه 128 استفاده کنم که بشه 12 ماه(تقریباً 113 هزار تومن میشه و 36 تومن هم میمونه توی حسابم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) (چون زمان واسم مهمه حجم و سرعت مهم نیست)
حالا می خوام بدونم این امکان داره یا نه ؟ :31:
[QUOTE=Farhad 8904;6671389]تا جایی که بنده اطلاع دارم، ایرانسل مجوز گسترش شبکه اش رو به تمامی استان ها گرفته و الان هم مشغول نصب تجهیزات و تست شبکه است. ولی اینکه کی به مجموع این 7 استان اضافه بشه نمی دونم. احتمال ذره ذره اضافه کنه زیاده.نقل قول:
3روز است سرعت دانلود من يك چهارم شده بقيه دوستان مشكلي ندارند؟
نه سرعت تو این چند روز به نظرم خوب شده من 512 دارم سرعت دانلود رو 80 کیلوبایت اومده بعضی اوقات هم 150 کیلوبایت هست:31:نقل قول:
تا جایی که بنده اطلاع دارم، ایرانسل مجوز گسترش شبکه اش رو به تمامی استان ها گرفته و الان هم مشغول نصب تجهیزات و تست شبکه است. ولی اینکه کی به مجموع این 7 استان اضافه بشه نمی دونم. احتمال ذره ذره اضافه کنه زیاده.[/QUOTE]
امیدوارم اینطوری میگی که باشه. البته سمت محل ما هم یک سری آنتن جدید وایمکس میبینیم که فکر کنم برای ایرانسل هستش. به هر حال من به همه عزیزانی که عضو این سایت هستند و در شهر و یا محله زندگی شان پوشش وایمکس ایرانسل وجود نداره میگم که با توجه به عکس هایی که فرستادم بررسی کنند و ببینند که آیا ایرانسل نسبت به گسترش شبکه وایمکسش کاری انجام داده یا نه. مخصوصا آن دسته از دوستانی که در مراکز استان هایی که فاقد پوشش وایمکس ایرانسل هستند. با تشکر از همه.
نه . امکان نداره . یعنی شما می خوای در آن واحد از دو تعرفه باهم استفاده کنی ؟ نمی شه که برادر من . شما وقتی تغییر تعرفه دادی به 128 کلا اون تعرفه 512 ماهیانه قبلی کان لم یکن و کنسل می شه و شما صرفا ماهی 3 گیگ با سرعت 128 داری که پول 6 ماهش رو هم جلو جلو دادی . همین .نقل قول:
خوش باشی .
فروبوت جان منم می دونم نمیشه :31: من توضیحت رو متوجه نشدم تعجب کردم یهو نکنه ایرانسل قاطی نکنه اینطوری حساب کنه دوبله سوبله کم شه :31: که اینطوری که تو گفتی کنسل میشه و 128 میشه :20:نقل قول:
راستی این اومدن از 512 به 128 اینقدر راحته که با یه عملیات اینترنتی انجام می گیره ؟ چند روز طول میکشه ؟ وقتی شد 128 سرعت دانلود از الان که 65 هست میاد روی 16 ؟ نمیشه یه کاری کرد کم نشه ؟ :27::31:
یه سوال دیگه . این یه گیگ اضافه که تو سایت گذاشته می خری که تقریباً 6500 هست چه طوریه ؟ هر سرعتی باشی یه گیگ بخری درهر صورت باید 6500 بدی ؟ ربطی به سرعتت نداره ؟
ممنون :40:
نه عزیز حسابتون تبدیل میشه به 128 وفقط هزینه 128 رو میپردازیننقل قول:
تعجب کردم یهو نکنه ایرانسل قاطی نکنه اینطوری حساب کنه دوبله سوبله کم شه
فقط توی حسابتون توی قسمت طرح تعرفه سرعت 128 رو انتخاب میکنیدنقل قول:
راستی این اومدن از 512 به 128 اینقدر راحته که با یه عملیات اینترنتی انجام می گیره
تعرفه جدید از اول ماه بعد اعمال میشهنقل قول:
چند روز طول میکشه ؟
:31:نقل قول:
وقتی شد 128 سرعت دانلود از الان که 65 هست میاد روی 16 ؟ نمیشه یه کاری کرد کم نشه ؟
ربطی به سرعت نداره و در هر سرعتی برای یه گیگ حجم اضافه 6500 بدیدنقل قول:
این یه گیگ اضافه که تو سایت گذاشته می خری که تقریباً 6500 هست چه طوریه ؟ هر سرعتی باشی یه گیگ بخری درهر صورت باید 6500 بدی ؟ ربطی به سرعتت نداره ؟
ممنون
دوستان من یک مودم usb و یک خط 128 دارم . کسی خواست بخره یه خبر بده . ممنون
---------- Post added at 03:12 PM ---------- Previous post was at 03:08 PM ----------
اگر کسی هم مودم wifi داره خریدارم . با تشکر
سلام دوستان
من یه 7-8 ماهی میشه وایمکس شارژ نکردم حالا دوباره میخوام فعالش کنم میخواستم ببینم اگه پول بریزم وصل میشه یا نه؟! الان تعلیق شده
امکان افزایش سرعت و تغییر تعرفه اضافه شده یا هنوز نامه و مجوز میخاد؟!
شبانه چی؟!
هنوز سرعتش مثل قبل اسمیه یا بیشتر میبندن؟ 128 که داشتم بالای 18 نمیرفت
ممنون
سلام
الان من هر كاري ميكنم نميتونم login كنم منظورم همون E-Care هست .
خود اينترنت مشكلي نداره با همون يوزر و پسورد وصل ميشه ولي نميتونم تو سايت ايرانسل Login كنم ، چرا ؟؟؟؟