یه حساب اینجا بساز:نقل قول:هیچ وقت فیلتر نمی شه.کد:http://www.persiangig.com/
اینم الآن فیلتر نیست:
کد:http://www.tehranpic.net/
Printable View
یه حساب اینجا بساز:نقل قول:هیچ وقت فیلتر نمی شه.کد:http://www.persiangig.com/
اینم الآن فیلتر نیست:
کد:http://www.tehranpic.net/
منو چه به ریاضی فیزیک آخه؟
باید میرفتم کار و دانش!درصدارو تورو قرآن...40...13...40...40...47...:41: اه اه اه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید تو عید اینارو درست کنم وگرنه هیچ ... ای نمیشم!
اینم کارنامه من
شیمی پیش رو خراب کردم.
این حرفایی که زدی، واقعی بود یا می خواستی که...نقل قول:
نمی دونم چرا کسایی که نمرات و ترازاشون خوبه، همش از این حرفا می زنن.
سلام به همه ي دوستان
سال 88 رو با يه تراز 7300 ديگه به درك واصل ميكنم. اميدوارم تو سال 89 همگي با هم، بهترين تراز ها رو به دست بياريم.
فقط بگم درجا زدن خيلي خيلي خسته كنندست ... سه تا آزمونه كه ترازام كمتر از 10 تا با هم فاصله دارن
جون mecha نمیخواستم خودمو لوس کنم!"نمراتشون خوبه" چیه؟!نقل قول:
واقعا این درصدایی که نوشتم خوب بود؟!:31:
تو کنکور ریاضیو اینجوری بزنی ،واقعا وضعیت وخیم میشه...
نمره یعنی همون تراز!نقل قول:
کلا آزمون رو خوب دادی و باید خوشحال باشی، نه این که یه چیزی پیدا بکنی و به خودت گیر بدی!
تا یه چیزی پیدا نکنی که به خودت گیر بدی که پیشرفت نمیکنی!نقل قول:
حالا بیخیال:10:
کارنامه یکی از بچه های تهران شرق رو با هم ببینیم،خالی از لطف نیست! (اگه یدونه گسسته ترمی رو هم اشتباه وارد نمیکرد بازم میرفت بالاتر لامصب!)
(راستی محسن! تو آزمون آموزش پرورش این تو استان اول شد.)
دهنم باز مونده!!!!:18:نقل قول:
کارنامه یکی از بچه های تهران شرق رو با هم ببینیم،خالی از لطف نیست!
بسته نمیشه!!
اینا کین دیگه!!!
نفرات برتر!:31:نقل قول:
تازه 74 نفر تو احتصاصی جلوی اینن!:19:
انصافا خیلی کارشون درسته...
دقیقا منم داشتم به همین فکر میکردم!نقل قول:
تازه 74 نفر تو احتصاصی جلوی اینن!
چه خوبه تو مجله آزمون درصدای نفرات برترو نمی زنن!وگرنه هر دفعه کی میخواس این چونه های مارو جمع کنه!:31:
یکم بهتر بود ولی توقعم رو برآورده نکرد:13:
سلام دوستان
میخوام بدونم رشته هایی که همه رشته ها ( ریاضی، تجربی و انسانی) میتونم انتخاب کنن کدوم رشته هاست؟ مثلا کسی که پیش ریاضی خونده میتونه مثلا در رشته های انتخابیش، ادبیات فارسی رو انتخاب کنه؟
...
---------- Post added at 10:53 PM ---------- Previous post was at 10:50 PM ----------
اینم کارنامه من .خیلی خوشحالم.البته می دونم که 5000 خوشحالی نداره.:31:اما از پیشرفت 200 تایی که کردم خوشحالم و مطمئن شدم حتما و حتما تو دوران طلایی میتونم ترازم رو از این بیشترش کنم.:11:
پ.ن:(تازه این آزمون وقت واسه زبان انگلیسی و شیمی کم آوردم وگر نه بیشتر از این هم میتونستم بشم):27:
رشته هایی مثل تربیت بدنی.حسابداری.مددکاری.مدیر ت.اقتصاد.روانشناسی جزو رشته های شناور هستن.نقل قول:
میخوام بدونم رشته هایی که همه رشته ها ( ریاضی، تجربی و انسانی) میتونم انتخاب کنن کدوم رشته هاست؟ مثلا کسی که پیش ریاضی خونده میتونه مثلا در رشته های انتخابیش، ادبیات فارسی رو انتخاب کنه؟
ولی ادبیات فارسی مختص رشته ی انسانیه.
سلامنقل قول:
خیلی ممنون ولی میشه منبع موثقی برای این صحبتتون بیارید؟! من در یک سایت دیدم که ادبیات و زبان فارسی رو هم جزو این رشته ها به حساب اورده بود ولی الان لینکش رو پیدا نمی کنم!
من نمیتونم ببینم یه جا دیگه اپ میکنی؟:11:نقل قول:
من الان کتاب آشنایی با رشته های سازمان سنجشو نگاه کردم اینطوری نوشته بود.نقل قول:
میشه منبع موثقی برای این صحبتتون بیارید؟!
سلام
اگه کسی یک لیسانس از دانشگاه ازاد داشته باشه میتونه دوباره لیسانس دیگه ای از دانشگاه ازاد بگیره؟
نقل قول:
کاملا طبيعيه دوست عزيز حتما خيلي خسته اي ، بي حوصله اي ، حال ديدن کتاب رو هم نداري ، از تست بدت مياد ، مي دونم:46: ، درکت مي کنم واقعا سخته ولي مي دوني 3 ماه و نيم بيشتر نمونده ، 12 سال درس خوندي اين 3.5 ماه هم روش ، عوضش به اين فکر کن که اگه الان بکوب بخوني ، فردا که دانشگاه در اومدي ديگه راحتي و از زندگيت لذتش و مي بري. مي دونم سخته ولي ميشه ، حتما ميشه:10:
اينم كارنامه من : اختصاصي ها 400 تا پسرفت داشتم عمومي ها 900 تا پيشرفت .البته امروز كلا حواسم پرت بود نميدونم يه جوري بودم تو عمومي ها كه همينطوري داشتم تست دين و زندگي ميزدم حواسم نبود سوالات زوج درس تموم شده !:
( شرمنده كيفيت عكس پايينه دلايل زيادي دارم كه نتونستم عكس خوبي رو آپ كنم از جمله في*لترينگ دو صفحه اول گوگل بعد از جستجوي كلمه Image hosting و ديدن PC با TV به جاي مانيتور).
میشه دقیقا تمام رشته ها رو ذکر کنی و این نکته که این کتاب برای چه سالی هست؟نقل قول:
دوستان دیگه هم اگر اطلاع دارند لطفا راهنمایی کنند
سلام دوستان و خسته نباشید 3 ماه بیشتر نمونده بکوب بخونید انشالاه ورودی 89 بشید...!!!
حدود سه ماه ونیم موندهنقل قول:
حدوده 115 روز مونده...:18:نقل قول:
مرسی...برام دعا کنید امسال سال دوممه اگه قبول نشم.......!!!:45:نقل قول:
یاد پارسال بخیر همین موقا بود ..درس میخوندیم تو عید..وایییی
یک پیشنهاد واسه ورودی های 89 دانشگاه های دولتی..:دی
تو عید واسه اینکه همه کار بکید یعنی هم درس بخونید هم تفریح..صبح ها ساعت 5 از خواب بیدار شید و تا ساعت 12-1 درس بخونید همین مقدار کافی تو عید..چون واقعا سخته درس خوندن اونم تو عید..
موفق باشید..
قبول نشی؟؟؟؟؟نقل قول:
مگه می شه؟؟
غیر ممکنه
:10:
من برای بار سوم دارم آزمون میدم بجرات میگم این طرز فکری که داری قطعا باعث پیشرفتت نمیشه. این طرز فکر تورو آشفته میکنه و از همه بدتر سر کنکور واقعی بدجوری اذیتت میکنه . از همین الان باید با این طرز فکرت بجنگی و عوضش کنی. شما دختری پس ترس چی رو داری؟سربازی؟! میبینی ترست بی مورده؟ پس اول از همه برو واسه قبولی و توکلت به خدا باشه دوم اینکه افکار مثبت داشته باش من تجربه 3سالم میگه آرامشه که کمک میکنه برخلاف حرف خیلیا که میگن استرس زیاد باعث میشه بیشتر بخونینقل قول:
این حرفها رو نزدم که بگم موردی نداره یه سال دیگه بمونی. میخواستم بگم به خودت تلقین کن که میتونی همین امسال قبول شی حتی اگه همین الان از صفر شروع کنی از 50 درصد کنکوریا جلویی . میدونی چرا؟چون من خیلیااااااااارو میشناسم که هنوزم به این نتیجه نرسیدن یا تسلیم شدن و خودشونو جزو کنکوریای سال 90 تلقی میکنن.
نگران نباش قطعا تو الان صفر نیستی . پس چیزی رو خوندی مسلط شو این یعنی این چندماهی که تا الان خوندی هدر نرفته
همه همدیگرو دعا میکنیم که سال دیگه همه بچه های فروم به هدفشون چه تو کنکور چه توی زندگی رسیده باشن
فکر کنم کار خطرناکی کردید ...نقل قول:
من یادم میاد تو دفترچه کنکور سال پیش نوشته بود که اگر کسانی که دیپلم رو نگرفتن ثبت نام کنن تحت پیگیرد قرار میگیرن ... اگه اینی که میگم درست باشه فکر کنم براتون محرومیت رد کنن ... البته نگران نشید تا من دقیقا ببینم که اینطور هست یا نه ...
خوب منالان دفترچه 89 رو دیدم ... اما چیزی در این مورد ننوشته بود ... اما دقیقا یادم میاد دفترچه 88 ایو نوشته بودن ... باید با خود سازمان سنجش تماس بگیری ...
اما از نظر من سر جلسه نرو ... چون سازمان سنجش سر صندلی هم حساسه و ممکنه گیر بده .
دوستان سلام !
این ارشیو درس عربی عمومی از شبکه ی اموزش(سال 81-82) رو از کجا میشه گیراورد ؟ (تو سایت سروش رسانه رفتم هیچ شماره ای واسه تماس نداشت!)
من کاملا موافقم اینقدر از کنکور نترسید ..........بابا مگه کنکور چیه اخه؟ یک امتحان ساده است همین..حالا هی بخواهی بزرگش کنی .خودت ضرر میکنی..نقل قول:
برای بار سوم دارم آزمون میدم بجرات میگم این طرز فکری که داری قطعا باعث پیشرفتت نمیشه. این طرز فکر تورو آشفته میکنه و از همه بدتر سر کنکور واقعی بدجوری اذیتت میکنه . از همین الان باید با این طرز ........................
اگه قبول نشی چـــی؟؟؟ همین الان و در همین موقعیت باید برای این سوال جواب پیدا کنی و بعد از اون دیگه این بحث رو ببندی. در غیر این صورت مانع موفقیت همین خواهد بود! باور کن که افکار مبهم همیشه سد میشن.نقل قول:
راهش به نظر من اینه که یک ورق برداری و جوابهائی که برای این سوال می تونی بدی بنویسی و تصمیم بگیری که انرژیت رو به جای اینکه صرف این افکار کنی روی درس متمرکز کنی و به آخرش دیگه فکر نکنی. تلاش و پشتکار نتیجه میده مهم نیست الان و بعدا قراره چه اتفاقی بیفته. تو کار خودت رو بکن.
غیر ممکن غیر ممکنه. تا وقتی که این افکار عوض نشه و اعتماد به نفس جاشو نگیره هیچ چیز غیر ممکن نیست.نقل قول:
مهسا خانوم یه نگاهی هم به آواتار من بکنین.:31:
2 ساله همینه.:27:
منتظرم لطف کمک کنیدنقل قول:
میگم آرش جان 5 روز دیرتر نری سرجلسه:31::31:نقل قول:
به پایان فکر نکن ، اندیشیدن به پایان هر چیزی شیرینی حضورش را تلخ می کند ، بگذار پایان تو را غافلگیر کند ، درست مثل آغاز............نقل قول:
----------------------------------------------------
سعی کن از درس خوندنت لذت ببری
به این فکر نکن که قبول نمیشم به این فکر کن که حتما قبول میشم اگه فکر ناامید کننده به سرت بزنه همین روزهای مونده رو هم از دست میدی...
تاثیری که افکار بر یادگیری و روحیت دارن رو دست کم نگیر حتی اگه مطمئن باشی که افکار ناراحت کنندت کاملا واقع بینانه و منطقیه باید طرز فکرت رو عوض کنی و به یاد داشته باش که اعتقاد و ایمان به یک مساله یکدفعه شکل نمی گیره و باید کم کم با گوشت و خونت عجین بشه.....
---------------------------------------------------
عجب دوستای خوبی دارم من! هر کی مشکلی براش پیش بیاد همه متحد میشن که مشکلشو حل نکن
(چقدر حرف زدم)
به امضا منم یه نگاه بندازی بد نیست:31:نقل قول:
بچه ها تو این ایام دیگه تمامه تلاشتونو باید بکنید انشالا همتون موفق شید گه درسی مونده اصلا نگرانش نباشید تو عید راحت جمع میشه حتا اگه نشد بازم وقت هست بخونید که موفق شید من واقعا بهترین سال زندگیم پارسال بود که کنکور داشتم چون تونستم شخصیتمم شکل بدم سال کنکور یک سالیه که می سازتتون بهتون یاد می ده چطور از سختیا عبور کنین از شکستا درس بگیرین به پیروزیاتون مغرور نشین و یاد بگیرید برای هدفتون باید تلاش کنید پس از این سال نهایت استفادرو ببرین و به خدا توکل کنید که بهترین چیزه انشالا همتونو تو جایی که دوست دارین ببینم تو شهریور
موفق باشید