احتمال داره D7000 پلاسما منظورشهنقل قول:
احتمال داره D7000 پلاسما منظورشهنقل قول:
اگه منظورش پلاسما D7000 باشه :نقل قول:
تصویر ST30 خیلی سرتره. فقط حیف که زشته و از بی ریخت ترین مدلهای امساله. اما D7000 دیزاین خیلی شیکی داره.
nx 720 40 يا 46 EX720 کدوم می صرفه
رنج قیمتی این دوتا تقریبا یکیه به نظر تون کدومو بگیرم آیا کیفیت nx 720 اونقدر بالاتر هست که بصرفه به جای 46 EX720 برم 40 nx 720 رو بگیرم . لطفا نظر بدید
سلام دوست عزیز بله منظورم d7000 پلاسما هستنقل قول:
اخه توی cnet مدل d7000 بالاتر از st30 هست
فعلا d7000 بالاس چون بعد از یه مدت افت کنتراست پیدا میکنه توصیه نمیشه.
منظورت از این مدل LED هست دیگه، چون ظاهرا پلاسما هم با این مدل موجودهنقل قول:
و ضمنا از کجا میشه تهیه کرد؟
چون دیزاین و خصوصیات Features مثل Smart Tv و... رو در نظر گرفته D7000 در مرتبه بالاتر قرار گرفته والا از نظر تصویر ST30 بهتره.نقل قول:
فعلا که از پلاسما D7000 تو ایران خبری نیست.
دوستان شما جای من بودین تو این قیمتهای مثل هم کدوم رو انتخاب میکردین...چرا..؟
LCD SAMSUNG 46D550
LED SAMSUNG 40D5500
LCD SONY 40CX520
LCD SONY 40EX500
LCD SONY 46EX400
LED SONY 40EX710
LED SONY 40NX500
-===
سونی N از E بالاتره..؟ E هم از C بالاتره..؟
سلام به همه دوستان لطفا راهنمایی کنید راهنمای خرید 51d585پلاسما یا 46d5950 ال ای دی
بله LEDاست:نقل قول:
کد:http://www.banehvitrin.com/
تو بازار تلویزیون های پایونیر گیر میاد؟LED یا LCD فرقی نداره!
تو شهرستان که نیست. تو تهرون نبش حافظ و جمهوری، فروشگاه راستین هست که نمایندگیشه و Tv پایونیر داره.نقل قول:
پایونیر به گمونم فقط پلاسما میسازه. قیمتاشون هم خیلی بالاست. من 8 تومنی و 16 تومنیش رو دیدم.
نقل قول::11:کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=categories.view&category_id=3295&subcats=Y&features_hash=V421
دوستان بیاین یک توضیحی بدین من کدوم رو انتخاب کنم بهتره..؟
LCD SAMSUNG 46D550
LED SAMSUNG 40D5500
LCD SONY 40EX500
LED SONY 40EX710
LED SONY 40NX500
LED LG 42LV3500
ال ای دی و ال سی دی نداره؟!نقل قول:
کیفیت پلاسماها چه طورن؟!قیمتاش خیلی نامردیه:31:
LED و LCD نداره. فقط پلاسمانقل قول:
Ende تصویرن. تصویرشون از نظر غلظت رنگها و کنتراست کولاکه. اگه تصویرش رو از نزدیک ببینین، بهش حق میدین که این قیمت بده.
---------- Post added at 06:35 PM ---------- Previous post was at 06:32 PM ----------
نوشته تامین کننده راستین. همون فروشگاهی است که خدمتتون عرض کردم.نقل قول:
والا از نزدیک که ندیدم ولی همون عکسی هم که دیدم ازش واقعا خارق العاده بود تصویرش! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .اصلا فکرنمی کردم پلاسما باشه!!!
خسته نباشید دوستان
تا 1.500 HTDV چی پیشنهاد میدید؟ یه کم بالا پایین هم شد مشکلی نیست
مرسی
تو این سایت چی دیدی ؟ تلویزیون خاموش فقط گذاشته کدوم تصویرو دیدی کجا؟نقل قول:
پلاسماهای پایونر مگه منقرض نشده ؟نقل قول:
فکر کنم این مال سالهای قبل باشه کسی نمیخره رو دستشون مونده.
عکسی از تصویر من اینجا ندیدم فقط تلویزیون خاموش گذاشته.کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=categories.view&category_id=3295&subcats=Y&features_hash=V421
سلام دوستان ، من به دنبال خريد تلوزيون از سايز 46 تا 55 هستم ، قيمت برام اهميتی نداره فقط دنبال کيفيت هستم ، حتماً ال ای دی باشه و سه بعدی زياد نياز نيست ،طوری باشه که چند سال بی نياز از خريد مدل های جديدتر باشم ، ممنون از راهنمايتون منتظر جوابتون هستم
من ال جی رو گرفتم ازش راضی هستم. اگه 3D و Smart واست مهم نیست و یه LED جدید با کیفیت میخوای این مدل خوبیه. حدودا هم 1.300 هست. من که ازش راضی هستم!نقل قول:
قیمت با گارانتی یا بانه..نقل قول:
خسته نباشید دوستان
تا 1.500 HTDV چی پیشنهاد میدید؟ یه کم بالا پایین هم شد مشکلی نیست
مرسی
به نظر من یک V20 از بانه بخر 1.300
EX720 و D6000 هم میتونی بخری..
50V20 قیمت 2 تومننقل قول:
سلام دوستان ، من به دنبال خريد تلوزيون از سايز 46 تا 55 هستم ، قيمت برام اهميتی نداره فقط دنبال کيفيت هستم ، حتماً ال ای دی باشه و سه بعدی زياد نياز نيست ،طوری باشه که چند سال بی نياز از خريد مدل های جديدتر باشم ، ممنون از راهنمايتون منتظر جوابتون هستم
کد:http://www.avforums.com/forums/attachments/plasma-tvs/181191d1274973419-panasonic-v20-info-reviews-owners-thread-v20_1.jpg
nx 720 40 يا 46 EX720 کدوم می صرفه
رنج قیمتی این دوتا تقریبا یکیه به نظر تون کدومو بگیرم آیا کیفیت nx 720 اونقدر بالاتر هست که بصرفه به جای 46 EX720 برم 40 nx 720 رو بگیرم . لطفا نظر بدید
عزیز دلم اینجا دیدم:نقل قول:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=423089&page=2[/HTML]
NX720 از نمونه های Dynamic Edge LED است و EX720 از Edge LED های معمولیه.نقل قول:
بخاطر همین کنتراست و دقت نوردهی NX720 خیلی بهتره.
40 دیگه برای الآن خیلی کوچیکه. من باشم 46NX720 می گرفتم.(اگه پولش رو داشتم)
-
SONY 46HX925 بهترین LED سونی و یکی از با کیفیت ترین مدلهای امسالنقل قول:
رو دیدن عکس اینطور نمیشه زیاد حساب باز کنی ولی به حرحال بهتره نبودنه.نقل قول:
دوستان یه سوال . کجا پایه برای نصب TV روی دیوار میفروشن؟؟؟
نقل قول:
بین V20 و سامسونگ 51D585 و 51D6960 کدوم بهترن و قیمت این دو مدل سامسونگ تو بانه چقدره؟
پلاسما های ال جی تو این رنج قیمت چطورن؟
....................نقل قول:
سلام
تصویرشون زیاد فرقی نداره
درسته که NX بهتره ولی به دلیل داشتن شیشه محافظ تصویرش در حد EX هست و از نظر امکانات هم تفاوتی ندارند.
اگر قیمتش برات مهم نیست NX بگیر و اگر هم مهمه EX بگیر ، چیزی که NX داشته باشه EX نداشته باشه رو از دست نمیدی.:11:
.....................[نقل قول:
سلام
خوب قاعدتا EX710
از همشون بهتره ،هم برای تصویر و هم برای امکانات.
ضمنا این سری n که دوستمون گفتند از E پایین تره:11:
---------- Post added at 02:27 PM ---------- Previous post was at 02:24 PM ----------
..............نقل قول:
سلام
اگه قیمت اهمیتی نداره
HX925 بهترین گزینه هست تو سونی
و D8000 تو سامسونگ:11:
من امروز یهو نظرم به یه موضوع جلب شد اینکه تی وی من وقتی برام اوردن هیچ برچسبی روش نبود و پاک پاک بود! ولی الان که فکر می کنم می بینم که همه مدل های سامسونگ داخل فروشگاه برچسب داشت. به نظرتون این طبیعیه یا بهم دسته دوم انداختن؟ منظورم اون برچسب هایی هست که روی قاب تی وی می زنن که مثلا LED و .... مدل تی وی هم 6960 سامسونگ هست.
اين مدل به بازار امده ؟ قيمتش چه حدود هست با گارانتی ؟ بدون گارانتی قيمت دارم ، ارزش خريد رو داره ؟(من تهران نيستم )نقل قول:
.......................نقل قول:
سلام
داخل منو دستگاه را نگاه کنید قسمت اطلاعات و سریال اگه درست بود مشکلی نداره چون این برچسپها همگی امکان کنده شدن یا نزدن توسط عامل اصلی فروش را دارد.:11:
معمولا این برچسب ها از طرف شرکت گارانتی ایران نصب میشننقل قول:
پس اگه بدون گارانتی خریدی مشکلی نیست
V20 خوبه فقط 3D نیستنقل قول:
بین V20 و سامسونگ 51D585 و 51D6960 کدوم بهترن و قیمت این دو مدل سامسونگ تو بانه چقدره؟
پلاسما های ال جی تو این رنج قیمت چطورن؟
51d585 چیز خیلی خوبیه.. 3d هم هست و قیمتش هم 1.700
51d6960 عالی هست و از اسمارت هم پشتیبانی میکنه و قیمت بالای هم باید داشته باشه (2 تومن به بالا) هنوز به طور رسمی وارد ایران نشده..
ایا samsung c9000 ازرش خرید دارد،بدون در نظر گرفتن قیمت
میشه یه توضیح بدی منظورت دقیقا کجا هست و چیو باید نگاه کنم؟نقل قول:
سلام
داخل منو دستگاه را نگاه کنید قسمت اطلاعات و سریال اگه درست بود مشکلی نداره چون این برچسپها همگی امکان کنده شدن یا نزدن توسط عامل اصلی فروش را دارد.
با گارانتی خریدم و از همون لحظه ای که مامور نصب از کارتن درش آورد برچسب نداشت.نقل قول:
معمولا این برچسب ها از طرف شرکت گارانتی ایران نصب میشن
پس اگه بدون گارانتی خریدی مشکلی نیست
البته من 2-3 ماهی هست که خریدم ولی خوب الان متوجه این کمبود شدم!:دی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]