شبانه دانلود 512 حدود 70 کیلو هست
Printable View
شبانه دانلود 512 حدود 70 کیلو هست
سلام بچه ها!یک مشکل جدید دارم!از ارم نت سرویس میگیرم.وقتی میخوام دانلود کنم شروع میکنه به دانلود و بعد از چند ثانیه سرعت به صفر میرسه و فقط sent میکنه و recive نمیکنه،بعدش دیگه هیچ کاری نمیتونی بکنی مگر این که مودم رو ری استارت کنی!!!!؟؟؟مشکلش چیه؟از چند سرور امتحان کردم+از چند اینترنت دانلود منیجر!ولی وقتی دانلود نمیکنم و وب گردی میکنم اوضاع ارومه!این ها در روز اتفاق افتاده نه در شبانه!
سلام.
من اینترنت ماتریکس دارم 512 ده گیگ ولی 15 روز نشده تموم میشه.
به نظر شما 128 نامحدود بگیرم سرعتش چه جوره؟
برام دانلود مهمه و انلاین بازی کردن.
اگرم ماتریکس اصلا خوب نیس شما کودوم شرکتو پیشنهاد میدی که نامحدودش بهتر باشه مخصوصا برای انلاین بازی کردن؟
ممنون
سلام به همه
بر و بچه های شهر میشه بیان فقط سرعت دانلود سرویس هاشون رو تو شب((ساعات رایگان))اعلام کنن کلی منت رو سرمون میذارین به مولا.دمتون گرم.:11:
خودم پارس آنلاین دارم که شبا با سرعت 30 شروع میشه و در اواخر ساعات رایگان هم به 70 میرسه.شبی تقریباً 700 الی 800 مگی میگیرم..ولی میخوام عوضش کنم واسه همین اگه بقیه هم بیان بگن شبا سرعت دانلودشون چقدره یه اطلاعات نسبتاً جامعی میتونیم دربیاریم.
من ارم نت دارم که تا چند شب قبل شبی دور و بر 1.5 گیگ رو میگرفتم ولی 2 -3 شبی میشه خیلی خراب شده نهاتا 400 تا 500 مگ بشه دان کرد. بقیه دوستان که ارم نت دارن شبانه شون در چه وضعیه؟نقل قول:
منم ماتریکس دارم.شبانه از ساعت 1.30 تا 7.30 و قبلا تا 1.2 گیگ دانلود میکردم.اینترنتم 512 هست ولی این چند وقت سرعت به شدت افت کرده و طرفای ساعت 3 سرعتش خوب میشه.نقل قول:
ممنون از هر دو دوست عزیز.بقیه دوستان هم شرکت کنند خیلی خوب میشه.فقط اگه میشه مرکز مخابراتیتون رو هم بگید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام یه سوال
اینترنت من به خاطر کابل برگردون های مخابرات ترکیده (به قول خودشون شده کافوی خلیلی) پارس آنلاین داشتم و خوب بود الان هم انگار باید فقط آسیا تک بگیرم یه ادرسی بم بدید ممنون می شم
و اینترنتش چه طوره ؟ قعطی سرعت
سایتش اینه... همه اطلاعات لازم رو میتونی از این سایت بگیرینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما در مورد سرعت و قطعی اخیرا خیلی زیاد شدهخ و الان من دارم تست میگیرم پر از تایم اوت هست... شبانش هم واقعا چند مدته نابوده...
منم ارم نت دارم و مثل بقیه دوستان شبانه مشکل داره { مرکز فیاض بخش }
سلام دوستان من برای زندگی دارم میام شیراز میخواستم ببینم برای مرکز معالی آباد چه شرکتی خوبه؟
کسی نبود؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
128 سرعت دانلودش 16 کیلوبایت هست و خوب نیست و پیشنهاد میکنم حداقل 512 بگیرید و مخابرات فارس یا همون بیسنت از همه جا ارزون تر میده.512 نامحدودش حدودا ماهی 56 تومن هست.برای اطلاعات بیشتر میتونید برید سایتشون.تلفن تماس هم 2020 هست.
سلام دوست عزیزنقل قول:
بهترین شرکت برای سرویس حجمی ارمنت یا همون اسیاتک هست البته اگر دانلود شبانه براتون مهم نیست و نامحدود هم بیسنت از همه جا ارزون تر هست.
با دروود فرواننقل قول:
ببخشید اگر ممک است فاکتور های خود را جهت برتری دادن یک شرکت ارائه دهنده به شرکت (های)دیگر بیان فرمایید تا راخت تر بتوان(یم)شرکت های برتر در این زمینه را شناسایی نماییم
مجدداً سلام به همه
دوستانی که این پست رو مشاهده میکنن هر کسی که شبانه بیشتر از یک گیگ دانلود داره میتونه اسم شرکتش و سرویسش رو به ما هم بگه.:7:
ممنون داداش که جواب دادی.نقل قول:
من رفتم تو سایتش ولی 512 نامحدود زده 33.900 درسته؟
تو این ادرس زده:
یه سوال دیگه :بعد درخواست چقدر رانژه کردنش طول میکشه ؟ سه شماره اول من 626 هست.
دمت گرم.
اين كابل برگردون ديگه چه صيغه ايه؟
حتي شماره هم عوض كردن و به آسيا تك كه زنگ زدم گفتن فعلاً تجهيزات نداريم . شايد تا يكماه ديگه هم تجهيزات نرسه.
مملكته داريم....
دیشب سرعت شبانه بهتر شده بود تونستم 1.1 گیگ دان کنم(ارم نت مرکز مدرس).بقیه دوستان ارم نتی سرعتشون بهتر شده؟نقل قول:
اسیاتک که افتضاح شده/پینگ بالا/پکت لاست زیاد/قطعی زیاد و ....نقل قول:
اره دو شبه خوب شدهنقل قول:
منم مدرسم
من که که دو شب پیش تست کردم سرعت شبانه افتضاح بود فقط 170mb دانلود کرد از ساعت 2 تا 7
چیز عجیبی نیست...مشکل اینجاست که هر ارگانی ساز خودش رو میزنه و هماهنگی وجود نداره!!! مثلا مخابرات میره خطوط رو میکنه فیبر نوری و دیگه از قبل به فکر اینترنت مشترکین نیست و میگه متولی اون ما نیستیم و به ما ربطی نداره!!! بعد تازه شرکت متولی که حالا آسیاتک هست هر زمان که تونست تجهیزات میاره...برای ما که منطقه مخابراتی دستغیب بودیم نزدیکه 9 ماه طول کشید که تاتجهیزاشون برقرار شد...نقل قول:
قیمت ها رو همین چند روزه پایین آوردن!!! یکی از بچه های تاپیک که گرفته بود میگفت 24 ساعته برام رانژه کردن...نقل قول:
با دروود
برای پیش شماره های 6214 و 6205 (شهرک بهتشی - احتمالن فیبر- احتمالن مرکز چهل گیاه) کدوم سرویس دهنده رو پیشنهاد می کنید؟
کیفیت+پشتیبانی
اگه فیبر باشه که فعلا جز آسیاتک گزینه ای وجود نداره...نقل قول:
سپنتا فیبر رو پوشش نمیده؟از پیش شماره چنین بر می آد که فیبر باه اما مطمئن نیستم
اینجا خطوطی که ساپورت میکنه زده... حالا چقدر صحت داره نمیدونم...نقل قول:
سپنتا فیبر رو پوشش نمیده..من خودم زنگ زدم بهشون برای خطم.نقل قول:
من پارس انلاين سرعت 512 دارم شيراز.مركز سعديه .روزا سرعت بين 90 تا 200 متغير هست.شبانه هم قبلا تا 1.2 گيگ داشتم ولي يك ماهيه زير 1 گيگ دانلود دارم.دوستان بيان فقط سرعت شبانشونو اعلام كنن
سلام
من از آسیاتک دارم ( میدونین که سرعت 128 با 512 و یا 1 مگابایتش فرقی نداره ) . روزها سرعت پیج واز کردن و فیلم دیدن - youtube- راضی کننده هست و کندی نداره ، ریت دانلود هم از 120 تا 350 ، بیشتر حول 200 میچرخه
اما امان از شب ، دقیقا از ساعت 2 ، چه free چه پولی ، بسته میشه پرتاشون ، مثل قدیما که شاتل داشتم ، البته واقعا بدتر هست ، ثانیه به ثانیه قطع و وصل میشه ، جون میکنه پیج واز کنه ، فیلم که پیشکش ، ریت دانلود هم از 7 کیلوبایت شروع میشه ، بعد 30 ثانیه میرسه به 1 ، 30 ثانیه بعد هم 500 بایت :) ، بعدش هم قطع میشه :))) ... من نتونستم بیشتر از 70 مگ دانلود کنم :|
دوبار تماس گرفتم ، بار اول گفتم اگه درست نمیشه اشتراک من رو قطع کنین ، گفتن قطعا تا 2 هفته ی دیگه حل میشه .... دومین بار که همون 2 هفته ی بعد بود و بعد از تمدید ، گفتم چطور شد ؟ گفتن عمرا پهنای باند رو اضاف کنیم و همینی که هست :)) :|
درکل اینطور که به نظر میاد سپنتا باید چیز خوبی باشه ، مخصوصا که واسه یکی از آشنایان 18 ساعته وصل کرد ، دوستان اگه کسی تجربه ای داره مخصوصا با نامحدودش ، به ما هم بگه لطفا
درضمن مرکز امیرکبیر هستم
.
.
راستی این کلید تشکر کجاست؟؟؟ من چرا پیداش نمیکنم؟؟؟
حدودا چقدر طول میکشه تا خط رانژه بشه و اینترنت وصل شه ؟ شنبه آسیاتک ثبت نام کردم هنوز وصل نکردن. منطقه مخابرات ولیعصر هستم.
7 الی 10 روز طول میکشه....نقل قول:
دیگه کار ارم نت تمام شده سرعت بالای 30 نمیره شبانه کلا از 6 عصر تا 8 صبح سرعتو میبندن ....... پول برق واصطلاک کامپیوتر بیشتر میشه تا بزاری برای دانلود
آقا من از این تعرفه های سپنتا چیزی سر در نیاوردم
یعنی من اگه بخوام از سه ماهه 256 به حجم 10 گیگ استفاده کنم چند میشه؟
دوستان دعا کنید زود تر اینترنت ملی راه اندازی بشه اینطوری اگه سایتا میزبانیشون رو بیارن داخل کشور پهنای باند خارج کشور ازاد میشه و سرعت اینترنت حداقل از اینی که هست بدتر نمیشه.از همه بهتر اینکه دیگه میتونید با خیال راحت از سایت های روی شبکه داخلی فیلم بازی نرم افزار و...
رو با سرعت بالا و بدون محدودیت حجمی دانلود کنید.
اونهایی هم که آنلاین بازی میکنند با ping عالی میتونند به شبکه وصل بشوند.
اینایی که میگن اینترنت ملی بدرد نمیخوه و میگن میخوان اینترنت رو قطع کنند شر و ور میگن چون دیگه نمیتونند مردم رو بچاپند آتیش گرفتند.
19000 توماننقل قول:
تعرفه ها ماهیانه هست...3 ماهه نداره!! با سرعت 256 اگه تا 5 گیگ مصرف کنید میشه هر گیگ 2900 و بیش ار 5 گیگ هر گیگ 1900 حساب میشه...نقل قول:
من خودم که قصد چاپیدن ندارم ولی میدونم اگه اینترنت ملی راه اندازی شد اولین دست آوردش اینه که دیگه هیچ رقمه نمیتونی به سایتای فیلتر شده دسترسی پیدا کنی.سایتای داخلی هم آره مثلاً سریالای ماه رمضون رو میتونی با سرعت بالا دانلود کنی برو حالشو ببرنقل قول:
دوستان من پارس آنلاین دارم میخوام عوض کنم یه شرکتی بگیرم دیگه حداقل بشه شبی یه گیگ رو باهاش دانلود کرد.
میشه بگید کدوم شرکت الان شبانش خوبه.
ماتریکس؟همیارنت؟صبانت؟آسی اتک؟ارمنت؟....در راه خدا کمک کنید اجرتون به آقا :31:
اگه فرض کنیم اینطوری هست که شما میگید باز هم این ایرانی جماعت یه راهی پیدا میکنه.شما فرض کن یه سایت آپلود مثل آپلود باز یا پارس اسپیس بیاد روی این شبکه میدونید چند به هزار فایل دسترسی دارید.نقل قول:
اینقدر منفی فکر نکنید اینا به فکر این هستند که شما بیاید از این شبکه استفاده کنید(به جای اینترنت) پس به هیچ وجه همه ی سایت ها رو نمیبندند.