سلام radeon 5450 چقد از nvidia gt 520 قویتره؟
سلام radeon 5450 چقد از nvidia gt 520 قویتره؟
کلا کی گفته 5450 قویتره؟نقل قول:
GT520 قویتر از 5450 هست!
الان 6790 دست دوم چند می خرن؟ 100 تمن ... 200 تمن ...
من رفتم یه تحقیق کوچولو کردم دیدم که اصلن 7970 تو بازار خییلی کم یاب شده !
قیمت 670 چنده ؟
چرا انقدر گرون شدن با این که دلار اومده پایین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باسلام من که توبازارقیمت کردم حدودقیمت
1/600/70تومن پولش بود برای evgaبود
2090 تومن مارک ایسوسنقل قول:
ایسوس 1860 تومننقل قول:
(الان ماهیه که سخت افزارا تو بازار رینیو میشن پس اونایی که کم شدن یا قیمتشون بالا رفته احتمالا" دیگه پیدا نشن!
لطفا به سوالم جواب بدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ایسوس رو بیخیال سافایر چن...نقل قول:
670 این قیمته؟نقل قول:
چرا این همه بالا هست؟
لطفا جواب سوالم رو بدید با تشکر؟؟؟؟؟؟؟
یک برند غیر معروف و غیر معتبر!!نقل قول:
سافایر چی؟!670؟!نقل قول:
کلا" یه سری تحولاتی پیش اومده که منم شاخ در آوردم!نقل قول:
دیروز یه موس بی سیم رفتم بخرم(مال خودم ورم کرده) قیمت همکاری ای داد که چشم ترکید!:n02:
اصلا" برند محسوب میشه؟!نقل قول:
من که تا حالا هیچی ندیدم ازش!(البته اینترنت داره ها!):n02:
منظورتون از این حرف چیه؟ من که ازش راضیم به نسبت قیمت 240 تومانی کیفیت خوبی داره البته گارانتی شرکت میلاد افزار رو داره؟
برندی که گفتید، یکی از بی اعتبار ترین های بازار هست!نقل قول:
از کیفتش راضی هستید؟
چند تا گرافیک مشابه از برند های دیگه رو تست کردید؟ اگه نکردید، نمیتونید مقایسه کنید!
حالا بماند که گارانتی چندان معتبری هم نداره...
مگه کارتهای دیگه با اسمهای مثل palit zotac power color و غیره مارکهای معروفی هستند اونها هم اسمهای نام اشنایی ندارند ولی شرکت شاتل تک انگلستان علاوه بر تولید کارت گرافیک انواع کارت tv مودم adsl گیرنده دیجیتال وغیره تولید میکنه پس شرکت اسم داری هست نسبت به برند هایی که گفتم!!!
بین این هایی که گفتی، Zotac رو جدا کن!نقل قول:
بقیه ، مفتشون گرونه!
نقل قول:البته Power Color تو کارتای AMD بعد سافایر بهترینه.نقل قول:
palit هم خوبه ولی دیگه گرونتر از بقیه وارد میشه.
Zotac هم خوبه ولی تنوع محصول خیلی داره!(برا هر کارت 3 کارت داده بیرون!زیاد دست کاری میکنه!)
بیخیال داداش!نقل قول:
اسم "سافایر" رو با "پاور کالر" یک جا نیار! براش افت داره...
بنظر منم در گرافیک های AMD ، سافایر بهترین هست! ولی پاور کالر حداقل در رده های 7 8 و شایدم پایینتر هست.
آره داداش. چند؟نقل قول:
نه انصافا" اگه استفاده کرده باشی اونوقت حرفتو پس میگیری!(جدیدا" کارتایی ادیت میکنه که دهن آدم باز میمونه!)نقل قول:
:n04:من از همین تریبون به شما برادر عزیز پیشنهاد میکنم یه دور [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو کلا" مطالعه کنی!:n02:نقل قول:
با عرض سلام به همه دوستان لطفا نظرتون رو راجع به کارت گرافیک shuttle geforce 550 ti بفرمایید؟ضمن اینکه این کارت محصول شرکت شاتل تک انگلستان و ساخت چین هست کیفیتش رو چطور ارزیابی میکنید؟قیمتش هم 240 هزار تومان هست!
دوست من اگه اماکن داره دیگه تکرار نکن سوالتو جواب داده شده!نقل قول:
در ضمن هیچ محصول گرافیکی از شرکت شاتل ثبت نشده!
شاتل شرکتی برای تجهیزات ماهواره ای و مخابراتیه!
اگه عکس دارین از جعبه و خود کارت و تنظیماتش تو ویندوز برامون بزارید!
اگه تکرار بشه این سوالتون با کمک مدیران عزیز برخورد خواهد شد.....
منم چک کردم! تو سایت " شاتل تک" هیچ خبری از محضولات کامپیوتری نبود!نقل قول:
نقل قول:
این رو که خودم دیده بودم :n02:
قیمت به دلار که معیار نیست.
پس الان 7970، 1100ــــه
منظورم این بود که سافایر مارک تخصصی کارتای AMD ــه ،ج.ف نداره....نقل قول:
1360تومن قیمت امروزه(البته 3 گیگش که اونم پیدا کنی!)
لطفا ادرس سایت شاتل تک رو به من میدید؟
[IMG]G:\Sait\Reza\vga_550[/IMG]
سلام دوستان
لطفا یه کارت گرافیک خوب تا رنج 300 هزارتومن بهم معرفی کنید
مادربرد هم اینه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
شما 42 تومنم بزار رو 300 تومنت یه 7750 بگیر!:n06:نقل قول:
با سلام مجدد به دوستان برای دریافت مشخصات و عکس کارت گرافیک شاتل 550ti به سایت . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه بفرمایید و نظر خودتون رو به من بگویید؟
تا امتحان نشه نمیشه نظر داد راجع بهش!نقل قول:
از مشخصات که معلوممه از رو Evga کپی زده!(یه جورایی وقتی دیدمش کاملا" یاد اون نوع کارت افتادم!):n02:
حالا شما چه گیری دادین به کیفیت کارت؟!(نکنه چون قیمتش پایین بوده شک کردین؟!)
بله به خاطر قیمت پایین تر نسبت به سایر برندها شک کردم که کیفیتش پایین باشه و فروشنده به من انداخته باشه!! ولی مشخصات کارت شاتل همانند کارت 450 جیفورس هست نه 550 جیفورس!چون سرعت هسته پردازشش 800 مگاهرتز هست ولی 550 جیفورس 900 مگاهرتز هست!؟ ضمنا سرعت پدازشگر شیدرش 1600 مگاهرتز هست ولی جیفورس 550 1800 مگاهرتز هست!به نظرتون علتش به خاطر چیه؟!یعنی کارت شاتل تقلبی هست؟!
ازاون جایی که من می دونم شاتل اصلا قطعات کامپیوترنمی زنه برند نامعتبریهنقل قول:
دوست من این شرکتی که شما سایت دادی کلا" یه دونه کارت گرافیکی معرفی کرده که کلا" مشخصاتش داد میزنن که 550 نیستن!نقل قول:
شما حالا دیگه خریدین فک نکنم کاریش بشه کرد ،یه سالی استفاده کنین بعد عوض کنین!
گفتین 280 تومن داده کارتو؟!(اگه این جوری باشه کارت خوبیه نسبتا" شما استفاده کن!)
نه اتفاقا چند تا کارت گرافیک دیگه هم زده کافیه بری تو قسمت محصولات شاتل سایت ان وقت مشاهده میکنی که چه محصولاتی از قبیل مودم کارت tv وغیره وجود داره!ضمنا به نظر شما چرا این کارت 550 شاتل مشخصاتش از کارت مرجع 550 انویدیا پایینتره؟به نظرتون کارت تقلبی(fake) هست؟ایا برای من 5 6 سالی کار میکنه؟ضمنا من روی سیستمم بازیهای زبادی از قبیل crysis 2 و need for speed most wanted نصب کردم که کار میکنه؟!
بله کار میکنه اما تا6 سال دیگه فک نکنم
خواهشنا به سوالم جواب بدید؟
سلام قیمت دسته دوم این کارت ومی خواستم برای یکی ازدوستان می خوام قیمت خواسته
hd5830
اصلا نیست تو بازار از کجا میخوای پیدا کنی
با سلام به همه اساتید محترم خواهشا اگر کسی اطلاع کامل از سوالم داره لطفا جواب بدید؟!
در حال حاضر گرون ترين كارت گرافيك تو بازار ايران چي هست؟؟