كدوم مركز مخابراتي؟نقل قول:
Printable View
كدوم مركز مخابراتي؟نقل قول:
شما فكر كنم مركز مخابراتي پاسداران باشيد اين مركز جزء منطقه مخابراتي 2 هست و اين ناحيه اصلا امكان واگذاري ADSL نداره.
نگاه بنداز:
کد:http://www.tct.ir/pagecontent.php?rQV==wHQ2AzM5YDQ6IXZi1WduRWSldWYwxHQwAkOlBXeURnblRnbvNGfABDQ6UGc5RVZyVHdjVnc0NHfAVDMxUDQ6UGb0lGd
خوب اینکه خیلی مسخره هستش!!! مگه مشکل این منطقه چیه!؟ پایین شهر پوشش داره مشترک نداره بالا شهر پوشش نداره مشترکاشو دارن خودشونو میشکن که از یه جا Adsl بگیرن!!!!!! راستییکی از دوستام مال مخابرات رو گرفته خیلی راضیه. فکر کنم آخرین راه حل همینه!قیمتش هم خوبه!!! ولی خوب مطمعنا کم میاد!! یعنی مطمعنا!!!! اینطوری که بوش میاد هم دارن میرن سمتش!!!
من يه احتمال ميدم همونطور كه توليست مراكز تحت پوشش ديدي اصلا منطقه يا ناحيه 2 مخابراتي توش نبود. اين احتمال وجود داره كه اون زمان كه شروع كردن به فيبر نوري كشيدن اومدن از شمال تهران شروع كردن و تو بعضي از مراكز مخابراتي. به اميد اينكه تجهيزات مورد نياز براي پياده سازي ADSL بر روي فيبرو مي تونن خريداري كنن.
زد و 1+5 در اين حين ايران رو تحريم كرد يكي از اين تحريم ها در مورد اين موضوع بود. و نتونستن كه ADSL روي فيبر پياده كنن. فقط تجهيزات خيلي محدودي با قيمت بالا از چين و چند كشور ديگه خريدن.
حالا جناب وزير ارتباطات فرمودن كه هر كس بخواد روي فيبر ADSL داشته باشه مانعي نداره منتها مستلزم هزينه هايي هست. كه منظور جيب مشتري هست كه بايد پرداخت كنه.
دوست عزيز چرا نمي ري سراغ وايمكس؟
من 2 تا سوال دارم:
1- من از شرکت نوین پرداز اینترنت 512 گرفتم. البته میخواستم 1 مگابیت بگیرم ولی به من گفتن که مرکز مخابرات شما (نصراللهی) پورت بالاتر از 512 نداره. به نظر شما چنین چیزی درسته یا نه؟
2- شرکت نوین پرداز با کدام PAP میکنه؟
ممنون میشم جواب بدین.
سلام
درadsl با گیگابایت محدود، آیا سیوکردن یک تصویر با گزينه هایی چون
save imge as یا save piture as هم جزو محدودیتهای دانلوده؟ یعنی دانلود محسوب میشه؟
حالا چه در اکسپلورر یا اوپرا یا فایرفکس...!
سلام
درadsl با گیگابایت محدود، آیا سیوکردن یک تصویر با گزينه هایی چون
save imge as یا save piture as هم جزو محدودیتهای دانلوده؟ یعنی دانلود محسوب میشه؟
حالا چه در اکسپلورر یا اوپرا یا فایرفکس...!
نقل قول:
بله ولی مگه حجم عکس حداکثر چقدر میتونه باشه ؟!
مطمئنی سوال سر کاری نیست ؟
نقل قول:
---------------------------------------------------
نه بابا ! چرا سرکاری باشه!!!!
حجم عکسا زیاد نیست(چیزی حدود 5 تا 10 مگ) ولی تعدادشون خیلی خیلی زیاده!
راهی وجود نداره بشه عکسارو بدون هدر دادن گیگابایت سیو کرد؟؟؟؟
دو راه داره:
1- در زمان حجم رايگان شبانه عكس سيو كني.:31:
2- بياي از مخابرات سرويس بگيري نامحدود نا محدود. به تاپيك سرويس ADSL مخابرات تهران بزرگ مراجعه كن.:5:
هر گونه دانلود و حتی بازدید از صفحات وب از حجم شما کم میکنه.نقل قول:
نقل قول:
آخه چرااااااااا؟؟؟؟
کسی که بیشتر وبگردی می کنه و فقط عکس سیو میکنه با محدودیت دانلود فقط 2 گیگایت، آخر ماه هم جریمه میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :41::41:
وبگردی دیگه چرا و چقد از حجم گیگابایت من کم میکنه!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:
1- رایگان شبانش هم بین 2 تا 7 صبحه که متاسفانه نمیتونم!
2- تهران بزرگ میگه همچین سرویسی adsl-- به گوش ما نرسیده اگه به گوش شما رسید ما رو هم خبر کنید!!!
البته من به مرکز مخابراتی منطقه 8 تهران رفتم و اینو بهم گفتن!!!!!
نقل قول:
آخه چرااااااااا؟؟؟؟
کسی که بیشتر وبگردی می کنه و فقط عکس سیو میکنه با محدودیت دانلود فقط 2 گیگایت، آخر
ماه هم جریمه میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :41::41:
نقل قول:
1- رایگان شبانش هم بین 2 تا 7 صبحه که متاسفانه نمیتونم!
2- تهران بزرگ میگه همچین سرویسی adsl-- به گوش ما نرسیده اگه به گوش شما رسید ما رو هم خبر کنید!!!
البته من به مرکز مخابراتی منطقه 8 تهران رفتم و اینو بهم گفتن!!!!!
به قول شاعر kb kb جمع شود وانگهي يه گيگ شودنقل قول:
آخه چرااااااااا؟؟؟؟
کسی که بیشتر وبگردی می کنه و فقط عکس سیو میکنه با محدودیت دانلود فقط 2 گیگایت، آخر
ماه هم جریمه میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما خودت حساب كن اگه هر عسي ميانگين 350 kb باشه كه بيشتره معمولا اگه شما صبح بشيني شب بلند شي آخرشم بگي فقط عكس سيو كردم كه نميشه همين عكسيم كه ميگي حجم داره كه نه فقط با سيو كردنش بلكه حتي با باز كردنش رو صفحه وب از حجمت كم ميشه همين 4 دونه فونتي كه رو صفحه وب هستش و باز ميشه از حجمتون كم ميكنه
البته چيز هاي ديگه هم ميتونه باشه مثلا كسي از يوز شما استفاده كنه كه اگه به شركت خودتون مراجعه كنيد ميشه پيگيري كرد و فهمي
راستي وقتي به اينترنت وصل ميشي برنامه هايي كه آپديت اتومات دارن رو حتما ببيند چون هم سرعتو كم ميكنن هم حجمو
نقل قول:
نوشته شده توسط siminrazaghi
برنامه اي بنام DU Meter بهترين نرم افزار در اين مورد هست. به محض اينكه به اينترنت وصل مي شين ميزان دانلود و آپلود رو اندازه گيري مي كنه و در نتيجه ميزان حجم مصرفي ( ترافيك ) رو به صورت روزانه هفتگي و ماهانه به شما نشون مي ده. حتي اگر از Dial Up استفاده مي كنين علاوه بر اندازه گيري حجم مصرف شده مدت زماني كه تو اينترنت بودين رو نشون مي ده اون وقت مي تونين بعد از يه ماه ببينيد چقدر از اينترنت استفاده كردين:
کد:http://hoteldownload.mihanblog.com/post/6545
مرسی از برنامه و توصیه هاتون
برنامه du رو نصب کردم فعلا که چیزی ازش نفهمیدم چون فقط رد و بدلهای همون لحظه رو نمشونم میده ولی کمی باهاش کار میکنم تا ببینم چی چیه این!
باید از خود شرکت ارائه دهنده سرویس هم بپرسم که حسابم تا حالا چقد شده! :31:
عجب دوره زمونه ای شده ها!
فردا پس فردا هوا و مولکولهای اکسیژن هوا هم جیره بنده میکنن و می فروشن!:31:
بنظر شما یک نفر یک ماه فقط وبگردی کنه تقریبا چقد گیگابایت مصرف میکنه؟
برنامه های آبدیت اتوماتیک(بجز آنتی ویروس) رو چجوری و از کجا پیدا کنم و ببینم؟
راههای دیگه در کاهش مصرف بایت چی ها هستن؟:31:
50 كيلوبايت بر ثانيه واسه دانلود رايگان شبانه خوبه يا كمه ؟ (سرويسم 128 هست )
اساتید اگه می دونید و می تونید لطف کنید بگید سرعت داتلود شبانه با 128 و 256 داتک و شاتل چه قدره؟
خوبه؟؟؟؟:18: عالیه...فوق العلاده است.:8:نقل قول:
خوش به حالت.یعنی سرعتت نزدیک 512 کیلوبیته.از کجا سرویس میگیری؟
کسی مشکل قطی adsl داشت ؟
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=385155
پارس انلايننقل قول:
سرويس 128 هست
سلام دوستان...
می خواسم بدونم چطوری می شه از یه ISP به خاطر قیمتهاش شکایت کرد...
آخه من الان توی یه شهر درب و داغون دانشجوام...یه سرویس دهنده خم بیشتر نداره...
اونم فقط !!Wireless که 256 بدون محدودیت دانلود رو ماهی 350 هزار تومن میده... مخ آدم سوت می کشه...:37:
نقل قول:واي كه من چقدر دوست دارم اين شركت هاي كلاه بردار رو به سزاي عملشون برسونم. براي شكايت شما بايد با سازمان تنظيمات مقررات و ارتباطات راديويي تماس بگيريد و شكايت خودتون رو مطرح كنيد:
کد:http://www.cra.ir/complain/main.asp
سرعت شبانتون ثابت 50 است و يا بعضي از شبا بالا ، پايين ميشه..نقل قول:
سرعتت از رپيد شير چنده؟
ماهانه چقدر ميدي و ترافيكت چقدره ؟
ممنون ميشم به سؤالام جواب بدي
بچه ها سرعت دان من از رپید خیلی افت کرده ولی از سرورهای دیگه که دان میکنم خوبه
شما هم با رپید مشکل دارین؟
كابل جاسك - فجيره حدود ساعت 18، دوازدهم بهمنماه قطع شد و طبق اعلام شركت زيرساخت، به اين ترتيب حدود 30 درصد ظرفيت اينترنت كشور كاهش يافت.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، روابط عمومي شركت ارتباطات زيرساخت اعلام كرد كه اين شركت، از همان ساعات اوليه بلافاصله از طريق مسيرهاي جايگزين ترافيك صدا - voice - را در بخش بينالملل تامين و اختلال در اين بخش را برطرف كرد.
بر اساس اين گزارش شركت ارتباطات زيرساخت اعلام كرد كه كارشناسان اين شركت درتلاشند تا ظرفيت قطع شده را از ديگر مسيرها تأمين كنند و در اين خصوص مذاكراتي با شركتهاي تامينكننده پهناي باند صورت گرفته است كه اميدواريم در كمترين زمان ممكن، تامين امكانات ياد شده فراهم شود.
به گزارش خبرنگار ايسنا اطلاعرساني شركت ارتباطات زيرساخت درباره قطعي كابل در حالي امروز انجام شد كه روز گذشته معاون دفتر روابط عمومي و امور بينالملل شركت ارتباطات زيرساخت - با تاييد بروز اختلال در ارتباطات اينترنتي اين موضوع را به توسعه فيبر نوري مربوط دانسته بود.
حسين شفيع در گفتوگو با ايسنا اظهار كرده بود: كار توسعه فيبر نوري در مسير تهران، مشهد اختلالاتي را موجب شده كه به احتمال زياد تا آخر شب روز دوشنبه به اتمام ميرسد.
شركت مخابرات استان تهران 88/11/14
از رپيد 45-46 دانلود مي كنمنقل قول:
قرار داد سه ماهه دارم
براي سه ماه 3 گيگ 27 تومن
سرعتم 128 هست اما تو اين مدل از سرويسشون سرعت رو تا 512 باز گذاشتند اما تا حالا پايين 40 نيومده
افت سرعت همه جا هست و مختص شرکت خاصی نیست , ماهم که بصورت مستقیم و با دکل های وارلس تو شرکت به اینترنت دسترسی داریم افت محسوسی داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من هم از رپیدشر نمی تونم دانلود کنم اما از سایت های دیگر براحتی می تونم دانلود کنم علت چیه؟؟
منظورتون رو متوجه نمیشم.بیشتر توضیح بدید.آیا سایتش باز نمیشه؟ ارور خاصی میده؟نقل قول:
نويز گير رو نرفتم دنبالش .. چيه و كجا وصل ميشه ؟حدود قيمت و ... ( كلا اطلاعاتي ندارم راجع بهش )نقل قول:
اسپليتر هم بايد بگم دارم و از تلفن خروجي گرفتم به اسپليتر و بعد با USBبه Main يا همون Net Card
اینم شبانه فن آوا ! ( night@fanava )
بیش از 20 بار قطعی در یک شب ! مدتهاست این وضع وجود داره :41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:متاسفم...:13:اگر مي توني و شرايطتش رو داري بيا به مشتركان مخابرات ملحق شو.:10:
اینم speedtest من که از speedtest.net گرفتم:
یک سوال بودجه ی دولت برای اینترنت در امسال چه قدره؟
ای بابا قضیه چیه ؟
اینا هر چند وقت یه بار میگن کابل فجیره قطع شده . فکر کنم م ن ا ف ق ی ن یه نفر رو استخدام کردن که هر چند وقت یکبار این کابل رو قطع میکنه :31:
نمیدونم این چرت و پرتا چیه تحویل مردم بدبخت میدن ، کدوم کابل قطع شده ؟!!!!!
الکی سرعت ها رو آوردن پایین میگن کابل قطع شده . مگه کابلش زیر دست و پاست که هراز گاهی قطع میشه .
نکنه کابل سرورهای رپید هم قطع شده
پس کابل فلش سایتا با جی میل هم قطع شده
اینا هم فکر کردن مردم هم مثل خودشون ببو تشریف دارن
من یه adsl میخوام که شبانش با راپید و مگا آپلود توپ باشه اگه روزانه هم نداشت هیچ اشکالی نداره--فقط یه شبانه رایگان با حداکثر ماهی 20 تومن ----اصفهان
به به میبینم که با دوباره یاهو پکید : دی