دوستان مودم خوب که شب تا صبح هم بشه روشنش گداشت دورو بره 25-30 تومن چی هست؟
tanx
Printable View
دوستان مودم خوب که شب تا صبح هم بشه روشنش گداشت دورو بره 25-30 تومن چی هست؟
tanx
همه مودمها خوبن ولی بهترین مودم همین محصولات ایسوز هست که ارزون هم هست
602am با قیمت حدود 40 تومن
از اون بهترش هم asus am604g که فوق العاده است و خودمم دارم و همیشه روشنه و توصیه هم همینه چون وایرلس داره دو روز دیگه یه لپتاپ یا گوشی بگیری به دردت میخوره
خود دانی:20:
نه اکسس پوینت بگیری اونوقت مجبوری کامپیوتر رو روشن بگذاری. Linksys-WAG160N قیمت 170 ولی 150 هم بگردی پیدا میشه. مرگ نداره 24 ساعته روشن می مونه آخ نمیگه اگر کار با مودم های حرفه ای رو بلدی اگر نه یه برند مثل Asus خوبه . کارخونش مثل آچار فرانسه می مونه کم مونده قالپاق ماشین هم بزنه. Asus از وقتی مد شد که اون CDrom های خر کار 40x رو داد بیرون ولی عجب چیزی بود از اون موقع اسم در کرد . حدود 10 سال پیش قیمتشم یادمه 67 تومن ناقابل ولی خوب مال تایوان بود نه چین.نقل قول:
لطفا جئاب منم بدیننقل قول:
سلام
دوستان با حداکثر 200 تومن وایرلس چی بگیرم؟
به نظرتون خوبه یه اکسس پوینت به جای وایرلس بگیرم بعد با اون شیر کنم؟
چون الان یه d-link 520t دارم
نظرتون در مورد این چیه
TP-LINK TD-W8960G
کد:http://www.rayansaba.com/index.php?productID=3829
ممنوننقل قول:
اینی که گفتین نسبت به ایسوسا چه تفاوتی داره؟
TP-LiNk 8811نقل قول:
میتونی 30 تومن پیدا کنی:27:
اصلا قابل مقایسه نیستند از نظر کیفیت سیگنال دهی Linksys خیلی قوی راحت دو طبقه رو جواب میده یعنی در حد Excllent دیتا شیت جوفتشون رو می گذارم خودتون مقایسه کنید در ضمن درفت N که نسل جدید Wi-Fi iست رو ساپورت میکنه.نقل قول:
آنتی رو که رو ASUS میبینی در برابر آنتن داخلی Linksys هیچهنقل قول:
کد:http://downloads.linksysbycisco.com/downloads/WAG160N-EU_V10_DS_B,0.pdf
کد:http://my.asus.com/product.aspx?P_ID=KBqxb0ubowlvZR3P
نقل قول:
با سلام
ظاهرا am604g از رده خارج شده و الان dsl-g31 آوردند. کسى ميدونه اين مودم چه جوريه و آيا قابليتى که دوستمان براى مديريت پهناى باند ذکر کردند و در شکل فوق نيز آمده در اين مودم نيز وجود دارد؟
با تشکر
با سلامنقل قول:
ظاهرا ديگه مودم am604g ساخته نميشه و به جاش مودم g31 آمده.کسي اين مودم را نداره؟کلا مشکلى نداره و چه فرقى با am604 داره؟ و آيا قابليتى که دوستمان در رابطه با مديريت پهناى باند در بالا به آن اشاره کرد و زحمت screenshot آنرا کشيده،در اين مودم نيز وجود دارد؟
با تشکر
سلام
يه سوال در مورد PING دارم
من مودم TP-Link دارم و از سرويس شبديز استفاده ميكنم
از سرويس 512 محدود استفاده ميكنم
سرعت دانلودم خوبه ولي Ping بالاست
از سايت SpeedTest اين جزئيات رو گرفتم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعتم اينجا چون توي ساعت ترافيك هست يه خورده پايين هست و لي Ping م هميشه همينجوري هست حتي تا 1200 هم رسيده
مشكل از كجاست؟
دوستان
من میخوام این مودم Asus WL-600g رو بگیرم
کسی بهتر از این رو سراغ نداره که فردا مشکلی به وجود نیاره؟همین خوبه؟
سلام به دوستان
برای خرید مودم ADSL کدوم برند مناسب تره؟ شرکت پارس آنلاین میگه Symphony 5500 بهترینه البته من شک دارم به حرفشون. به نظرتون D-link بهتره یا tp-link؟
اگه برند Symphony خوبه Symphony 3200 رو بگیرم یا Symphony 5500؟
شرایط استفاده من : قراره 128 یکماهه نامحدود بگیرم (20 ساعت در روز روشن) مودمی میخوام که داغ نکنه... بعدها شاید 512 بگیرم ولی وایرلس نمیگیرم.
لطفا راهنمایی کنید. با تشکر
اگه ریمارک Asus خود Asus بخرم بهتر نیست؟ Symphony نگیرم پس فردا پشیمون بشم؟ راستی شنیدم مودم های level one هم خوب هستن کسی آمارشون رو داره؟نقل قول:
همین خوبه خوبهنقل قول:
اگر 11 شب تست رو زدید نباید اینجوری بشه معمولا تو ساعات نامحدود انقدر پینگ بالا میره. ممکن هشت خط شما نویز داشته باشه.نقل قول:
سلام
Asus WL-600g را از کجا؟ با چه گارنتی؟چند؟ بگیرم
بین linksys , Aztech و Asus کدوم بهتر هستن؟؟؟؟
Aztech اون قدیما لوازم جانبیش خوب بود ولی بین Asus و Linksys . Linksys یهتره.نقل قول:
من میخوام از اینجا بگیرمنقل قول:
Asus WL-600g را از کجا؟ با چه گارنتی؟چند؟ بگیرم چه
کد:http://dalay.ir/
من میخوام از اینجا بگیرمنقل قول:
Asus WL-600g را از کجا؟ با چه گارنتی؟چند؟ بگیرم چه
کد:http://dalay.ir/
فرق PPPOE با Bridge رو میشه توضیح بدید؟ من کلا بذارم روی Bridge بهتره؟
اگر بذارمش روی bridge اونوقت صبا که شبانه رو هر یه ساعت قطع میکنه، باید چیکار کنم. این آموزش autoconnect رو توی تاپیکا خوندم ولی یکی از فایل هایی که گذاشتن واسه دانلود ویروسیه ظاهرن.
شرمنده طولانی شد ، یه سوال دیگه هم دارم : این تنظیمات TCP/IP رو برای صبا دقیقا باید چی بذارم(بخصوص DNS server) و اینکه DHCP توی تنظیمات مودم باید فعال باشه یا غیر فعال؟
البته تنظیمات asus حرفه ای تره ولی بخاطر رابط کاربری جدیدش یه مقدار آسونتر بنظر میاد.نقل قول:
شرکت Asus از بزرگترین و معتبرترین تولید کننده های motherboard در دنیاست و شهرت اولیه اش در ایران هم بهمین خاطره نه بخاطر cd-rom هاش! اون موقع مادربردهاش مثل مرسدس بنز بود!! بهترین کیفیتو داشت (و هنوزم داره)
آنتن های داخلی لینکسیس البته خیلی ضعیف عمل کرده، با مدل مشابه ایسوس اگه مقایسه کنین ایسوس قویتره. البته روی کاغذ را کاری نداریم. سری n را هم باید مثلا با n13 ایسوس مقایسه کنین.نقل قول:
از 604 جدیدتره و قابلیتهاش هم پیشرفته تر.نقل قول:
قیمتش چنده؟ اگه از wl600g گرونتره، بجاش wl600g را بگیرین که امکاناتش هم بیشتره، اگر نه، مدل خوبی بنظر میاد.
کد:http://asus.com/product.aspx?P_ID=kCDaqdLCOteyyYdf&templete=2
شما اگر نیاز به برد بیشتر ندارین، این بهترین مدله.نقل قول:
بعدا پیدا کردن نرم افزار symphonu ممکنه براتون مشکل ایجاد کنه، همون ایسوس یا tp-link بگیرین راحت ترین.نقل قول:
گارانتیش تهران فراژه هست. از دالای کامپیوتر پایتخت یا شبکه هوشمند بازار رضا به قیمت 105 تومن (اگه جدیدا عوض نشده باشه)نقل قول:
سلام
asus dsl n11
بهتره یا
Linksys WAG160N
و در ضمن اولی تو ایران پیدا می شه و اگه پیدا می شه چنده؟
سلام
قربون دستتون یه مودم خوب حول قیمت 25-30 تومن معرفی کنید.
سلامنقل قول:
dsl-g31 قیمتش حدود 80 تومان است یعنی بیشتر از 20 تومان از wl600 ارزانتر است:20:.
از لحاظ برد آنتن این دو مدل چه فرقی با هم دارند؟
کلا wl600 بجز پورت usb و print اش چه برتری نسبت به این مدل دارد؟
و آیا این قابلیت مدیریت پهنای باند بر اساس اولویت به کاربران در مدل g31 نیز وجود دارد؟
راستی این مدلها نیز خیلی داغ میشوند:13:؟
با تشکر
من خودم Linksys WAG160n دارم از وقتی هم که خریدم خاموشش نکردم حدود 5 ماهه فقط مواقعی که خواستم ریستش کنم خواموش کردم. تا 2 طبقه رو هم در حد عالی جواب میده. اگر قرار بود آتن داخلیش جواب نده Linksys سری WAG325n رو از رده خارج نمی گرد .اگر Asus دو تا آنتن داره این 3 تا داشته پس چرا از رده خارجش کردن؟ کارخونه که نمیاد خودشو خراب کنه. پس تکنولوژیشون رو به روز کردن.نقل قول:
من دیگه سری N یسورز رو نمیدونم اگر شما خودتون استفاده کردی تجربیاتتون رو بگین.
Linksys و Aztech رو دوستم خودشون وارد میکنن و 2 سال گارانتی خودشه فقط اگه چیزیش شد عوض کنه. حالا کلا تو این 2 برند میخواستم ببینم کدوم بهتر و عالی تر هستش. 2 تاشونم گفت خوبه. از نظر اینکه اینترنت قطع میشه خودش سریع وصل کنه که دانلودی که گذاشتم انجام میشه ادامه پیدا کنه ولی assus هم این قابلیت رو داره ولی الان تنظیم کردم اینترنت قطع میشه خودم باید وصلش کنم. فقط موقعی که مودم روشن میشه خودش وصل هست.نقل قول:
چراغ Status و Lan مودم من بعضی وقت ها چشمی میزنه . . . . . .
به نظرتون asus بگیرم یا tp-link?نقل قول:
کدوم مدل از tp-link؟
TPlink TD-8817
TPlink TD-8840
TPlink TD-8841
یا کدوم مدل از asus؟
Asus am602
سلام به همه دوستان
من يه مودم adsl2+ مي خوام كه وايرلس هم داشته باشه و قيمتش هم حدودا بين 50 تا 60 تومن باشه
خودم اين چند مدلو پيدا كردم
نام تامین کننده SMC
نام محصول 7901WBRA2
قیمت 520,000 ریال
نام تامین کننده TP-Link
نام محصول TD-W8101G
قیمت 535,000 ریال
نام تامین کننده SMC
نام محصول 7904WBRA2
قیمت 590,000 ریال
نام تامین کننده SMC
نام محصول 7904WBRA4
قیمت 590,000 ریال
نام تامین کننده TP-Link
نام محصول TD-W8901G
قیمت 610,000 ریال
نام تامین کننده Tenda
نام محصول Modem 548D
قیمت 645,000 ریال
به نظر شما كدوم يكي از اين ها بدرد مي خورند ؟ من اين مودمو بيشتر براي دانلود شبانه مي خوام پس مي خوام مدلي باشه كه خوب كار كنه و بعدا دچار دردسر نشم.
ممنون ميشم بهترين مودمو بهم معرفي كنين.
سلام دوستان
من ویندوزم رو عوض کردم بعد مودم رو هم ریست کردم
الان من این به اینترنت دسترسی دارم ولی چراغ اینترنت مودمم قرمز هست
به این عکسش خن نگاه بندازین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من وقتی وایرلس مودم رو روشن میکنم دائم چراغ مخصوص وایرلس خاموش و روشن میشه قبلا اینطوری نبود نمیدونم چرا یدفعه اینطوری شده.ضمنا من کلیه تنظیمات مودم رو باید آنلاین انجام بدم.لطفا راهنماییم کنید.ضمنا موبایلم هم شبکه رو پیدا نمیکنه.......
اگر لازمه عکس تنظیمات صفحه مخصوص وایرلس رو بذارم......
مودمم هم zolition هستش.
گارانتی اصلی Linksys ساخت سیستم هست . Aztech رو نمی دونم.نقل قول:
شما مطمئنی Isp که ازش می خوای سرویس بگیری اینا رو قبول میکنه؟
وگرنه اگر مشکلی پیش بیاد باید خودن درست کنی.
سلا به همه دوستان من یک مودم دیلینک 2640t دارم لطفا اگه میشه تنظیمات و مشخصات کامل این مودم بهم بگید یا اگه لینک یا سایتی هست برام بزارید .
دوستان بعد این همه مدت یکم گیج شدم ( از بس اینور اون ور رو گشتم و زیر و رو کردم !!! )
دوستان کسی درایور مودم Asus AAM6000UG رو برای xp64 داره ؟؟ ( گوگل رو بالا پایین کردم ولی چیزی به درد بخور پیدا نشد ازش ) :(
کاملا مشخصه که Linksys خیلی خیلی بهتر از Aztech هست!نقل قول:
Aztech قابل مقایسه نیست با Linksys ...
من خودم یه Aztech دارم که خراب شده!:31:
asus....نقل قول:
اگه وایرلس لازم نداری am602 یاam604 که 4 پورته هست ! اگه وایرلس لازم داری مدلهای وایرلس مثل am604g و....
به نظر من بین این مودمها SMC بهتر از بقیه هست!نقل قول:
با عرض سلام
من تو خونه دو تا سیستم دارم به همراه یک hub و یک مودم . یک خط adsl گرفتم می خواستم بدونم چه جوری و از چه نوع connection باید استفاده کنم که هر دوتا سیستم هر زمان که خواستن بتونن به اینترنت وصل بشن بدون اینکه احتیاج باشه سیستم دیگه روشن باشه و حتی در مواقعی هر دو تا بتونن هم زمان وصل باشن .خلاصه هر کدوم هر موقع که بخوان بتونن وصل بشن.
دفعه اول یک connection تو هر سیستم ساختیم .هر کدوم جدا میتونستن وصل بشن ولی همزمان نه.
دفعه دوم رفتیم داخل تنظیمات مودم یک connection ساختیم طوری که با روشن شدن سیستم خط وصل میشد ولی مشکل این بود که خط از روی سیستم 1 برای سیستم 2 ،share میشد و اگه سیستم 1 روشن نبود سیستم 2 نمیتونست وصل بشه .البته یه سری مشکلات دیگه هم بود مثلا وقتی شب ها سیستم رو میگذاشتم برای دانلود صبح که پا میشدم میدیدم خط قطع شده و دسترسی به قسمت network connection های ویندوز سخت میشد و حتی دیگه نمی شد وارد کنسول مودم شد. بعضی از وقت ها هم خط قطع می شد باید مودم رو روشن و خاموش میکردم تا خط دوباره وصل بشه.
خوشحال میشم کمکم کنید و بهم بگید اینی که من میخوام اصلا میشه یا نه
با عرض سلام
من تو خونه دو تا سیستم دارم به همراه یک hub و یک مودم . یک خط adsl گرفتم می خواستم بدونم چه جوری و از چه نوع connection باید استفاده کنم که هر دوتا سیستم هر زمان که خواستن بتونن به اینترنت وصل بشن بدون اینکه احتیاج باشه سیستم دیگه روشن باشه و حتی در مواقعی هر دو تا بتونن هم زمان وصل باشن .خلاصه هر کدوم هر موقع که بخوان بتونن وصل بشن.
دفعه اول یک connection تو هر سیستم ساختیم .هر کدوم جدا میتونستن وصل بشن ولی همزمان نه.
دفعه دوم رفتیم داخل تنظیمات مودم یک connection ساختیم طوری که با روشن شدن سیستم خط وصل میشد ولی مشکل این بود که خط از روی سیستم 1 برای سیستم 2 ،share میشد و اگه سیستم 1 روشن نبود سیستم 2 نمیتونست وصل بشه .البته یه سری مشکلات دیگه هم بود مثلا وقتی شب ها سیستم رو میگذاشتم برای دانلود صبح که پا میشدم میدیدم خط قطع شده و دسترسی به قسمت network connection های ویندوز سخت میشد و حتی دیگه نمی شد وارد کنسول مودم شد. بعضی از وقت ها هم خط قطع می شد باید مودم رو روشن و خاموش میکردم تا خط دوباره وصل بشه.
خوشحال میشم کمکم کنید و بهم بگید اینی که من میخوام اصلا میشه یا نه
دوستان عزیز یه راهنمایی و کمک ازتون میخواستن
مودم من ASUS AM602 هستش .
من یه اشتباهی کردم و firmware رو آپدیت کردم .
الان ورژن firmware مودم . 3.06.06.100 هستش .
در صورتی که قبلا 3.02.02.0k00 بود
حلا مشکل من چیه !!!
اینترنت یهو قطع میشه !! و روی ping ارور Destination host unreachable میده !
در صورتی که اصلا قطع نمیشه و از ISP میگن الان شما 24 ساعته قطع نشدی !! :19:
قاطی کردم دیگه
به هیچ عنوان دیگه نمیتونم کار کنم .
هرچقدر گشتم firmware قبلی رو پیدا نکردم که روش ریستور کنم .
مستر ریست کردم نشد .
هر کاری کردم نشد
از دوستان کسی firmware قبلی رو نداره من گند کاریمو درست کنم .؟؟؟
دیگه به فکره افتاده برم یه مودم بخرم راحت ترم !! :19::19:
ممنون دوست عزيز
حالا بين اين سه مدل كدومش بهتره
نام تامین کننده SMC
نام محصول 7901WBRA2
قیمت 520,000 ریال
نام تامین کننده SMC
نام محصول 7904WBRA2
قیمت 590,000 ریال
نام تامین کننده SMC
نام محصول 7904WBRA4
قیمت 590,000 ریال
در ضمن اين smc ساخت كجا هستند؟ در مورد كاركردشون مطمئن باشم؟
طريقه كار با تنظيماتشون چجوريه؟سخته يا آسون؟
بازم ممنون.
سلام لطفا کمکم کنید
من ویندوز یه سیستمو عوض کردم و شبکه ش رو هم راه انداختم اما اینترنت نداره
درحالی که بارها رنج IP و subnet ش رو با بقیه سیستم ها چک کردم
مودم رو هم که ping می کنم پیغام request time out میده چیکارکنم ؟:41: