ریاضی جامع تجربی خیلی سبز چطوریاس ؟ نظرتون چیه؟
ریاضی جامع تجربی خیلی سبز چطوریاس ؟ نظرتون چیه؟
قیمت کتاب دینی همگامان چقدره؟
دوستان جمعه نظرسنجی در مورد دیفرانسیل تموم میشه و جمعه شب نظر سنجی در مورد زیست شناسی شروع میشه . لیست کتابای تستی و آموزشی زیست رو پایین میذارم هرکس کتاب دیگه ای مدنظر داشت که توی لیست نبود حتما بگه که اضافه کنم:46:
ژنتیک رمزینه(کتاب کلاس)
زیست شناسی رمزینه
8000تست گاج
نشر الگو
خانه زیست _ تابش اندیشه (گربه)
انتشارات سازمان سنجش
اندیشه فائق
مهروماه
ژنتیک مهروماه
انتشارات خیلی سبز
کتاب گویای تخته سیاه (دکتر آرامفر)
ژنتیک تخته سیاه (دکتر آرامفر)
زیست گیاهی تخته سیاه (دکتر آرامفر
زیست شناسی همگامان (دکتر عالیپور)
زیست شناسی کانون فرهنگی
ده استاد
مبتکران (دکتر محمود شعیبی)
راهنمای مطالعه انتشارات فاطمی
ژنتیک جمعیت خیلی سبز
انتشارات نوبل
حسابان - گاج ( پرسمان ) چطوره به درد می خوره ؟
حسابان - گاج ( پرسمان ) چطوره به درد می خوره ؟
اتفاقا جفت مولفشون ،معلم هامون هستند ! اقای ابراهیمی که خیلی تعریف بنفش قلمچی واسه فیزیک پایه رو می کنه .(آقای ابراهیمی معلم فیزیک پایه مونه ! )
اقا داریوش مدقالچی هم خودشون سوال واسمون می دن ، مختلط میدن گزینه دو ، آزمون های نشانه ، و...
12500 اون طور که یادمهنقل قول:
قیمت کتاب دینی همگامان چقدره؟
نقل قول:قيمتش 10800 تومن هست :46:نقل قول:
سلام دوستان من ديپلم تجربي ام را 4 سال پيش گرفتم و الان مي خام كنكور بدم اما در رشته رياضي فيزيك اما انگار كلا اكبند هستم و چيزي حاليم نيست تصميم دارم كتابهاي كمك امزشي از رياضي 1 گرفته تا فيزيك 2-3 دبيرستان و پيش شيمي و ادبيتات عربي و خلاصه كل رياضيات و شيمي و فيزيك و درس عمومي همونا كه تو منابع كنكور 90 امده رو بخونم اما مثل يه دانش آموزي كه از كلاس اول دبيرستان مي خواد شروع كه !!!!! اما پشتكارم خوبه هااا مي خواستم راهنمايي كنيد بهم جواب بدين كه من اگه از كتابهاي كنكور و اموزشي خيل سبز يالا گل واژه يا حتي گاج استفاده كنم ميتونه بهم در درك و فعميدن اين دروس كمك كنه يا بهتره برم گام به گامشونو بگيرم ؟؟خاطر نشان كنم كه من هيچييي يادم نمياد از هيچ درسي مي خام تو اين چند ماهي(8-9 ما همشونو بخونم وو براي كنكور خودمو اماده كنم كلاس ملاسم نميرمو نيخوام برم مي خوام شق القمر كنم اما نميدونم چي بخرم يا چي بخونم لطفا بندهي حقير را سريعا راهنمايي كنيد كه وقت تنگ استو راه بسيار دور !!:))
رفتم نمايشگاه كتاب اما سردر گم موندم كه چي بخرم كتاب كدوم موسسه رو انتخاب كنم .خواهش ميكنم راهنمايي كنيد دعاتون ميكنم :11:
كسي اين 8000 تست گاج رو نميدونه ويرايش فعليش مال چه ساليه ؟
علیرضا جان معمولا بعد از کنکور هر سال ویرایش جدیدش میاد که فقط شامل تستای کنکور همون ساله البته زیاد نمیشه مطمئن بود که این سایتهای فروش کتاب ویرایش جدید رو برات بفرستن حضوری بخری مطمئنترهنقل قول:
از سايت خود گاح ميخوام بخرم . آخه تو شهرمون همشو ندارن :20:نقل قول:
حالا اين 8هزار تست به درد بخور هست ؟
دین و زندگی جامع همگامان-از پایه تا کنکور-چاپ چهارم 1389-قیمت:12500نقل قول:
(همین الآن از روی کتاب نگاه کردم)
مال من چاپ 88 هست و 10800 :20:نقل قول:
معرفت درّ گراني است به هركس ندهند
پر طاووس گران است به كركس ندهند
پس رو حساب اینکه سایت خود گاجه باید چاپ جدیدشو واست بفرسته . علیرضا راستشو بخوای من خودم نداشتم ولی یکی از دوستام داشت میگفت فقط یه سالش خوبه بقیش چنگی به دل نمیزنه اگه درست یادم مونده باشه گفت سال دومش خوبه (هرچی فکر میکنم انگار گفت سال دومش:20:)نقل قول:
ولی به نظرم جلد اول سال سومش هم علاوه بر سال دومش جزو بهتریناشهنقل قول:
زيست همگامان چطورياس ؟ جامعه ؟ چند جلده ؟
اين 8000 تست گاج همه مباحث رو تو فصل اول زيست پوشش داده ولي به اندازه خيلي سبز وارد جزئيات نشده .
من دو روز پيش 12500 خريدمنقل قول:
دوستان اگه ميشه يه كتاب آموزشي خوب براي فيزيك پايه معرفي كنيد؟
براي همشون مبتكران غلامعلي محمود زاده خوبه . رمزينه هم خيلي خوب و به صرفه هست از هر نظرنقل قول:
سلام. بیشتر بچه های کنکوری تا پیش رو تموم کردن.با این حال کلی وقت کم میارن.نقل قول:
اون وقت شما می خوای از اول بسم الله شروع کنی این 9 ماه رو با رشته ای متفاوت!!!:18:
برای درس ریاضی هر چقدر که کتاب خوب باشه نمی تونه معجزه کنه برای کسی که 4 سال
از درس دور بوده یا ریاضیش ضعیفه.
از سال اول فقط فیزیکش (دو فصل آخر) و ریاضیش مهمه. البته عربیش هم مهمه اما ایاد فیلی
خوب بررسی کرده(آموزش به زبان ساده مبتکران):5:
زیست شناسی گاج قسمت اولش 8500 تومن هست که 5 فصل را بررسی کرده.
اما مال خیلی سبز کل کتاب هست با قیمت 7700
مشخصه که آموزش گاج بهتره. کسی هست مقایسه انجام بده؟؟؟؟؟؟؟
من زیست همگامان رو دارم . خدایش کتاب خوبیه ولی بازم به پای خیلی سبز نمیرسه اگه بخوای بعنوان مکمل ازش استفاده کنی کتاب خوبیه پاسخنامش واقعا کامله البته نباید توقع تست سنگین توش باشی:46:اغلب تستهاش متوسطه و کمتر تست واقعا سخت دارهنقل قول:
نقل قول:
نظرتون قابل احترامه!!
بچه ها من سوم ریاضی هستم تا حالا کتاب هیچی نگرفتم اما از این انجمن فهمیدم کتاب های زیر خوب هستند یه نگاهی بندازید اگه چیزی رو عوض کنم بگید و کلا راهنماییم کنید.
فیزک 3 : خیلی سبز
حسابان : گاج(پرسمان)
شیمی 3 : مبتکران
دینی و زندگی : همگامان
ادبیات : گاج(سبز)
عربی : گاج ( سبز)
چطوره ؟ چیزی رو لازم نیست عوض کنم ؟
نقل قول:
سلام
چون سوم هستی ،بهتره بیشتر از اموزش شیمی 3 مبتکران استفاده کنی.
برای عربی از کتاب ایاد فیلی (مبتکران) هم استفاده کن.
برای حسابان هم کتاب عباس امیدوار خیلی خوبه ها .اما نمیدونم برای حسابان جدید امسال هم کتاب جدید زده یا نه.
برای فیزیک 3 هم میتونی از مبتکران (محمودزاده )برای امتحانات تشریحی استفاده کنی اما برای کنکور اگه میخواهی یا انتشارات سبز یا مبتکران (کمانگر)
راستی برای امتحان نهایی هم اگه از کتابهای گل واژه استفاده کنی خیلی میتونه بهت کمک کنه تا معدلت بره بالا مخصوصا برای درس های اختصاصی:46:
من با گاج سفید تراز فیزیک پایم خیلی خیلی پیشرفت کردنقل قول:
واقعا عالی هست هم سوالات کنکور هم گزینه 2 و هم سنجش ....خلاصه بهترین سوالات رو جمع اوری کرده
البته بخش هاي ديناميك و سينماتيك فيزيك 2 رو ندارهنقل قول:
وبلاگ مهندس امین مجیدی و مهندس ترابی افتتاح شد:
konkoorism.blogfa.com
وبلاگ مهندس امین مجیدی و مهندس ترابی افتتاح شد:
konkoorism.blogfa.com
دینامیک و سینماتیک فیزیک 2 کامل نیست
واسه همین تو کتاب فیزیک پیش جبران و کامل میشه .
به عقیده ی من کتاب فیزیک گاج سفید منبع خوبی برای آموزش نیست حداقل من خوشم نیومد . من خودم اندیشه سازان رو دارم . ولی نشر الگو انرژی اتمی هم خوبه .
سلام من امروز رفتم این 3 کتاب رو گرفتم :
1- آموزش شیمی 3 : مبتکران (مهندس بهمن بازرگانی)
2- فیزیک 3 : خیلی سبز ( احمد مصلایی / شاهین اقبال)
3- ادبیات فارسی 3 : گاج (سبز) - محمدرضا ملک محمدی
هر سه تای این کتاب ها را بهتون پیشنهاد می کنم - خیلی خوب هستند
تستاش جامع و مفهومين؟ درسنامه هاش چطوره؟ من خودم از همين گاج سفيد براي رياضي 2 + عربي جامع استفاده ميكنم ، به نظرم عاليننقل قول:
---------- Post added at 10:46 PM ---------- Previous post was at 10:43 PM ----------
اولي و سومي عالين چون استفاده كردم ولي دومي رو نميدونم :31:نقل قول:
ممنون دوست گرامینقل قول:
همین کتاب رو خریدمنقل قول:
دوست عزیز این ایاد فیلی (مبتکران) که گفتی از گاج سبز بهتره یا گاج خوبه ؟نقل قول:
فکر کنم چاپ جدید رو نزده نظرت درباره گاج ( پرسمان) چیه ؟نقل قول:
برای حسابان هم کتاب عباس امیدوار خیلی خوبه ها .اما نمیدونم برای حسابان جدید امسال هم کتاب جدید زده یا نه.
با راهنمایی دوستان این فروم من فیزیک 3 انتشارات خیلی سبز رو گرفتم که ازش خیلی خوشم امد کتاب جالبیه !نقل قول:
برای فیزیک 3 هم میتونی از مبتکران (محمودزاده )برای امتحانات تشریحی استفاده کنی اما برای کنکور اگه میخواهی یا انتشارات سبز یا مبتکران (کمانگر)
اینم قسمتی از کتاب فیزیک 3 انتشارات خیلی سبز رشته ریاضی فیزیک
دانلود مقدمه مولف
کد:http://www.kheiliii.com/pdf/fizik3riazi/moalef.pdf
دانلود مقدمه ناشر
کد:http://www.kheiliii.com/pdf/fizik3riazi/nasher.pdf
دانلود PDF قسمتی از کتاب
کد:http://www.kheiliii.com/pdf/fizik3riazi/fizik%203%20riazi.pdf
نظرتون چیه ؟؟:31:
بچه ها يه كتاب تست خوب براي ديفرانسيل پيش يك معرفي كنيد ، البته من انديشه فائق دارم ولي نميدونم چرا وقتي كتابو باز ميكنم به اين وضعيت دچار ميشم = :2:
اینم قسمتی از کتاب دیفرانسیل انتشارات خیلی سبز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نام کتاب : دیفرانسیل 1
تعداد صفحات : ۳۷۶ صفحه
قیمت : ۷۵۰۰ تومان
دانلود قسمتی از کتاب (1)
کد:http://kheiliii.com/downloads/9-10.pdf
دانلود قسمتی از کتاب (2)
کد:http://kheiliii.com/downloads/18-24.pdf
نظرتون چیه ؟
سال اول اومه اطمینانی نیست
من نمیدونم چرا بعضیا فقط عاشق خیلی سبز میشن
کتاب خوبیه من چاپ اولش رو که اومده بود دیدم . خداییش اگه وقت داشتم حتما میخریدمش چون وقتی نبود که کتاب بگیرم ترجیح دادم نگیرم . البته از مصلایی هم انتظارش میرفت که کتاب خوبی باشه:46:نقل قول:
اين فيزيك 3 كه گرفتي چاپ 89 هستش يا 88 ؟نقل قول:
چاپ 88 است فرقی کرده ؟نقل قول: