نه راستش هنوز نیازی به ساخت آیدی یاهو جدید پیدا نکردم برای همین این روش رو هنوز تست نکردم ..نقل قول:
Printable View
نه راستش هنوز نیازی به ساخت آیدی یاهو جدید پیدا نکردم برای همین این روش رو هنوز تست نکردم ..نقل قول:
یکی پیدا نمیشه جواب ما رو بده:n28::n28::n28::n27::n27::n27::n27:
نقل قول:1) مشکل اول رو دقیقا متوجه نشدم یه عکس از مسنجر در حالتی که گفتین اینجا بذارین..نقل قول:
2)اگر منظورتون ورود به روم های یاهو برای چت هست که بسته شده و امکان ورود به روم برای چت وجود نداره.
سلام .هنگام ارتباط در یاهو صدا و تصویر طرف مقابل رو دارم و طرف مقابل تصویر من رو هم داره ولی صدای من منتقل نمیشه علت چیه ؟ضمنا مشکل سخت افزاری نیست چون مثلا در ارتباط از طریق اسکایپ صدای من منتقل میشه و مشکلی ندارم .
سلامنقل قول:
بعضی از دوستانی که آنتی ویروس کسپراسکی روی سیستمشون نصب هست این مشکل رو دارن اگر روی سیستم شما هم این آنتی ویروس نصب هست این پست رو بخونید :
نقل قول:
سلام .با تشکر از شما ولی انتی ویروسم eset smart security nod32 هستش .
به نظرمن برای امتحان اینکه مشکل از تنظیمات فایروال نباشه برای یه مدت کوتاه فایروال آنتی ویروس رو غیر فعال کنید و تست کنید ببینین درست میشه یا نه ..نقل قول:
سلام دوستان:ایا امکانی نشاندادن دیستاب !توویبکم ویجود داره!یا اینکه یه فیلم تو ویب کم نشون بده ممنون راهنمای کنید
بله با بعضی از نرم افزار ها مثل ManyCam یا WebcamMax میتونید تصاویر دسکتاپ یا فیلم یا عکس رو با افکت های مختلف به جای تصویر وب کم نمایش بدین...نقل قول:
درود
1- من دیدم با یک سری از بچه ها که تو یاهو مسنجرچت میکنم همیشه سایز فونت و نوع فونت و رنگش همیشه تقربا ثابته. تنظیماتش چطوره؟؟
2- این نوشته هایی که همراه آیدیشون مینویسن رو چطوری به یه رنگ دلخواه درمیارند که وقتی موس رو میبرم رو آیدیشون نوشتشون میاد؟
سلام
لطفا راهنمایی کنید که خواسته باشیم یک ایدی رو به طور کل از یاهو حذف کنیم چکار باید کنیم از لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که استفاده میشه اما حذف نمیشه و دوباره ایدی برمی گرده غیر از این لینک ادرس دیگه و یا راه دیگه ای وجود داره یا نه؟
با تشکر
درود
در سایت yahoo.com به ایمیلم وارد میشم ولی نمیتونم هیچ کدوم از ایمیل هام رو بخونم و ارورSelect a message to view میده
مشکل از چی هست؟
سلام خدمت دوستان
من مشکل عجیبی تو مسنجر برام پیش اومده که تا حالا باهاش مواجه نشدم،مشکلم اینه که تو پنجره مسیجی که برام میاد،هیچ کلمه ای نشون داده نمیشه
فقط یه صفحه سفیده و کلماتی که تایپ میکنم و سند میکنم اونا رو هم نشون نمیده(ولی به دست طرف مقابل میرسه)
مسنجر رو حذف کردم و دوباره یه ورژن دیگه نصب کردم،بازم مشکلم حل نشد
سلام دوستان
من نمیتونم تو یاهو voice call ya video call داشته باشم برام کم رنگ هستن !
کاسپر اسکای رو غیر فعال کردم بازم نشد !
ویندوز هم تازه عوض کردم !
یاهو هم پاک کردم دوباره نصب کردم بازم نمیشه.
لطفا" راهنمای کنید خیلی ضروری هست.
باتشکر
درود بنده نمتونم وارد یاهو منیجر شوم وارورمیده وقتی ایمیل هم برام میاد توپنجره پایین لبتابم مشخص نمیشه حدود دوهفته ای هست که این مشکل برم پیش اومده البته ازطریق گزینه helpوارد یاهو میشم وایمیلامو چک میکنم ولی بطور خودکار عمل نمیکنه راهنمایی فرمایید سپاس
پسورد یاهو فراموش کردم .
اینقدر باهاش کلنجار رفتم تا تونستم وارد شم الان نمیدونم رمزش چیه!تا عوض کنم؟با مسنجر رو ذخیرس با نرم افزار نشان دادن پسورد ستاره ای تست کردم رمز درست نشون نمیده میزنه password راهی دیگه نیست تا پسور ستاره ای بتونم ببینم ؟یا برای تغییر رمز ،رمز قبلی نخواد؟
درودنقل قول:
1) برای ثابت موندن رنگ و سایز فونت >> از منو Messenger وارد قسمت Preferences شین و از لیست باز شده سمت چپ گزیته Appearance رو انتخاب کنید و دکمه change fonts & colors
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روالش که همین هست اگر دوباره با آیدی آنلاین میشین و نتونستین پاک کنید..نقل قول:
مشکلتون رو اینجا سرچ کنید :
اگر جوابتون رو پیدا نکردین هم اینجا سوال بپرسین :کد:
http://help.yahoo.com/kb/index?y=PROD_MSNG_MSNG11&page=home&locale=en_US
کد:
http://answers.yahoo.com/
درودنقل قول:
مشکلتون رو اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید (از اروری که میاد هم عکس بذارین)
درودنقل قول:
وارد Ie بشین و همه کوکی ها رو پاک کنید.
نرم افزار Malwarebytes رو دانلود کنید ازین لینک :
و بعد از آپدبت نرم افزار سیستم رو فول اسکن کنید.کد:
https://www.malwarebytes.org/
اگر باز هم مشکل حل نشد ie رو یک بار آنیستال و دوباره نصب کنید.
نقل قول:
ویس کال و ویدئو کال بعضی وقت ها برای بعضی از isp ها غیر فعال هست با یه isp دیگه تست کنید ببینین مشکل از Isp هست یا نه
درودنقل قول:
لطفا عکس ارور رو بذارین یعنی از طریق صفحه اصلی یاهو می تونید وارد ایمیل شین ؟
برای اینکه تو قسمت notification area لپ تاپ آیکون مربوط به ایمیل مشخص بشه تنظیمات رو چک کنید که برای ایمیل روی show icon and notifications باشه
اگر info رو داشته باشین یا Alternate Email می تونید پسورد رو عوض کنید.نقل قول:
کد:
https://edit.yahoo.com/forgotroot?done=http%3A%2F%2Fmail.yahoo.com&src=ym&partner=&intl=us&lang=en-US
سلام
تا حالا همچین چیزی ندیده بودم
تو یاهو از 3 روز پیش دیگه voice call یه طرفه میشه . یعنی صدای من برای طرف مقابل میره اما صدای اون نمیاد واسه من
اول accept کردن کال 3/4 ثانیه صداش میاد بعد دیگه نمیاد . اما هربار که hold بذاریم و برداریم دوباره صداش باز واسه چند ثانیه میرسه و باز قطع میشه
مشکل چیه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
من تازه با ساییتون آشنا شدم
سوالی داشتم اگه جواب بدید ممنون می شم
یاهو مسنجرم روی گوشی قبلا کامل بود اما از وقتی که ارتقا دادم اندروید گوشیمو دیگه امکان استفاده از وبکم ندارم
می شه راهنماییم کنید
باتشکر
نقل قول:
به نظر من هم خودتون و هم دوستتون امتحان کنید با تغییر سیستم و تغییر Isp بازم مشکل وجود داره یا نه.
نقل قول:
مشکلات مربوط به گوشی های اندروید رو این انجمن / تاپیک بپرسین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
من اینکارو کردم اما باز eror می ده.چندین بار unistall و بعد inestall کردم اما باز همین پیغام می ده و تازه هم اینجوری نشده
برای حل مشکلتون سوال رو این تاپیک بپرسین :نقل قول:
سلام یه سوال در مورد مسنجر نیمبازNimbuzz (نسخه کامپیوتر) داشتم نمیخواستم تاپیک جدید باز کنم
میخواستم بدونم اگه به کسی درخواست دوستی بدم اون اگه بخواد میتونه شماره منو ببینه؟چون موقع ساخت اکانت شماره تلفن وارد کردم؟
سلام دوستان من مشکلی برام پیش اومده توی ادلیستم کسی رو ایگنور کردم ولی با کمال تعجب بهم پی ام میده حتی وقتی بصورت مخفی میام متوجه میشه که من هستم. میشه واسم توضیح بدین مشکل از کجاست وچطور میشه دیگه نتونه بهم پی ام بده؟
سلامنقل قول:
منظورتون شماره هست که زمان ساختن آیدی یاهو وارد کردین ؟ نه مشخصات اکانت رو کسی نمی تونه ببینه.
سلامنقل قول:
آیدی رو وارد ایگنور لیست مسنجر کردین ؟ با چه مسنجری آنلاین میشین (با مسنجرهای گوشی یا ایمیل آنلاین میشین ؟ )
نقل قول:
با مسنجر 11.5 کامپیوتر وارد میشم حتی وقتی مخفیم میام متوجه میشه
با سلام خدمت دوستان عزیز
یه مشکل برام پیش اومده
اکانت یاهو من قفل شده و موقع لاگین کردن پرسشهای امنیتی میخواد ازم
منم اینا رو یادم نیست
ایمیل پشتیبان این ایمیل هم از بین رفته و قابل دسترسی نیست
راهی نیستش من بتونم اکانت رو برگردونم؟
"رمز و اکانت رو هر دوشنو دارم و و مشکل ندارن از این لحاظ"
اگر ممکنه یه راهنمایی به من بکنید خیلی حیاتیه
ممنون از همه بچه های زحمت کش این بخش
قبل از اینکه sign in کنید تیک مربوط به Invisible بودن رو بزنید .نقل قول:
دوستتون احتمالا از طریق سایت هایی که Invisible بودن رو چک میکنن متوجه ، بودن شما میشن یا از طریق نرم افزار چک کردن یاهو متوجه میشن (البته بیشتر سایت های detect insvisible دیگه کار نمیکنن)
یا اینکه ایشون اصلا متوجه نمیشن و بهتون پی ام میدن که میدونن شما invisible هستین و شما جواب میدین و متوجه بودنتون میشن.
نقل قول:
قفل شدن یاهو شما به خاطر اشتباه وارد کردن پسورد هست . اگر info یی که زمان ساختن اکانت وارد کردین رو یادتون هست پسورد رو از لینک زیر ریست کنید.
کد:
https://edit.yahoo.com/forgotroot?done=http%3A%2F%2Fmail.yahoo.com&src=ym&partner=&intl=us&lang=en-US
ضمن سلام و احترام خدمت اساتید گرامی.
امروز عصر دوستم با تماس گرفت و بم گفت که یکی از دوستاش امروز رفته پیشش و پرینت PM هایی که من و دوستم رد و بدل شده بود بش داد.
با توجه به این که دوستم آیدی یاهو اش رو فقط جهت میل درست کرده بود و تنها یاهو أد لیستی که داشت من بودم چطوری امکان داره که شخص دیگری به پیام های ما دسترسی داشته باشه!
دوستم همچنین اضافه کرده که پسورد میل اش رو فقط خودش داره و مطمئن هست که پسوردش رو جایی نداده.
همچنین گفت دوستش با مرورگر اپرا و ی نرم افزاری خاصی این کار رو کرده.
می گفت هرکسی که به دوستش ایمیل زده باشه ، دوستش (همون شخص سوم) قادر پی ام های اون رو ببینه...!
آیا همچین چیزی هست...؟!
دوستم الان خیلی ترسیده.
باید چیکار کنیم...؟!
لفطا راهنمایی کنید ک چطوری پیش گیری کنیم از این کار اگه همچین چیزی هست!
با سپاس
سلام . دوستان حدود 2 ماهی میشه که نمیتونم به یاهو مسنجر وصل بشم و ارور Posible problem with secure HTTP conectin (HTTPS)
رو میده مانند عکس زیر :
من روی سیستم 2تا ویندوزدارم یکی xp و یکی seven هم با ------ هم بدون ------ روی جفتشون این ارور رو میده و وصل نمیشه !
تا دیروز از طریق سایت یاهو مسنجر وصل میشدم که حالااونم برام مشکل دار شده ! بعد ازاینکه لاگین میشم بعد 2 ثانیه ارتباظم قطع میشه و ارور :
Sing in to Messanger to see who online.
ممنون میشم کمک کنید من اتصال به یاهو برام واجبه .
ساعتت رو از طریق اینترنت ست کن.نقل قول:
از کنترل پنل میشه ... قسمت تاریخ و زمان > تب internet time
عزیز چه ربطی به ساعت داره ؟ ساعت رو از طریق همین کاری که گفتیبه روز کردم فرقی نکرد ! در سایت یاهو مسنجر بعد 2 ثانیه ارتباطم قطع میشه و این رو مینویسه :
You have been disconnected from Yahoo Messenger.
من خودم و 1-2 نفر دیگه این روش رو انجام دادیم و نتیجه گرفتیم. مشکل شما شاید بخاطر یه چیز دیگه باشه.نقل قول:
بعد اینکه این کار رو کردی با خود برنامه یاهو مسنجر برو ببین کار میکنه
بچها من چ کنم...؟نقل قول:
سلامنقل قول:
الان تنها راه حل اینه که پسورد رو عوض کنن و از یه پسورد قوی استفاده کنن . یا از ایدی جدید استفاده کنن .
اینطور هم که من پرسیدم با نرم افزار نمیشه پسورد یاهو رو فهمید ، اگر پسوردشون هم ریست شده باشه از طرف یاهو براشون باید ایمیل بیاد
ممکن هم هست با کی لاگر پسوردشون رو فهمیده باشن. که با یه آنتی اسپایور یا آنتی ویروس قوی سیستم رو اسکن کنن که اگر بتونه شناسایی کنه حذف بشه.
Superantispyware
Malwarebytes
غیر از همه این موارد دوستتون ممکنه از سیستمی آیدی رو sign out نکرده باشن و شخص سوم از این طریق وارد ایمیل شدن و به پیام ها دسترسی پیدا کردن
چک کنید ببینید در این مسیر تیک مربوط به پروک*سی برداشته شده باشه:نقل قول:
Control Panel >>Internet Option>>Connections Tab
قسمت lan setting و Dial up Setting تیک مروبط به پرو*کسی رو اگر هست بردارین.
قبل از کانکت شدن به یاهو هم قسمت Messenger تب connection چک کنید روی اولین گزینه باشه.
کوکی های ie رو هم پاک کنید.
اگر بازم متصل نشدید یه بار فایروال رو غیر فعال کنید ببینین درست میشه یا نه.