این که مشکلی نداره تو یه سایت آپلود کن بفرست :31:نقل قول:
Printable View
این که مشکلی نداره تو یه سایت آپلود کن بفرست :31:نقل قول:
سلام
دوستان من می خوام وقتی با کسی در حال چت هستم یک فوت و یک اندازه و یک نوع رنگ رو انتخاب کنم و تا آخر کار همین طوری باقی بمونه و هی عوض نشه!
چیکار باید بکنم؟
ممنون
دوست عزیز یکی اینکه عکسها خیلی شخصی هستشنقل قول:
2- اینکه طرف بلد نیست آپلود کنه یهس ایت درست حسابی آپلود هم نیستش که همون صفحه اول عکس رو بدی همونجا یه لینک اینترنتی بده اینقدر لینک میده کسی بلد نباشه گیج میشه
نرم افزار برای مشاهده اد لیست یاهو مسنجر دیگران
با سلام به همه دوستان چت باز یا غیر چت باز
یه سوال خیلی مهم؟
چند وقت پیش من باکسی چت میکردم بعد یه روز بهم گفت میخوای بهت بگم اد لیستهای یاهوت کیا هستند؟
من خیلی تعجب کردم و باور نکردم و گفتم بگو اون هم یکی یکی برای من اد لیستهایی که باهاشون چت کرده بودم رو بهم گفت همشون هم درست بودند
بعد از چند بار خواهش و تمنا بهم گفت نرم افزاری داره که با اون اد لیست های مسنجرت رو میتونم در بیرام
میخواستم ببینم آیا همیچین نرم افزاری وجود داره که بتوننم باهاش اد لیست یاهو مسنجر طرف رو در بیارم ؟؟؟ اگر داره برام بزارید ممنون
سلام دوستان
با عرض پوزش اگه سوالم تکراریه چون این تاپیک 600 پست دارد و دیدن همه پست ها بسیار وقت گیر است . با سرچ هم به نتیجه نرسیدم
اما سوال آیا نرافزاری وجود دارد که متوجه شد افراد در چه رومی حضور دارند؟ یعنی آیدی یک نفر را داریم میخوایم بدونیم تو کدوم روم حضور داره
با تشکر
سلامنقل قول:
برای من هم این مشکل پیش امد و ایدیم هم زد:31:
یعنی چی ؟:31: خوب قبل از اینکه شروع به تایپ کنی تغییرات رو انجام بده بعدش دیگه عوض نمیشه!...شاید همزمان تو پابلیک رم هم تایپ میکنی که اینجوری میشه:18:نقل قول:
ُسلامنقل قول:
خودم هم موندم توي اين كار :31:
من اول تغييرات رو انجام مي دم ولي وسط هاي كار تغيير مي كنه مثلا وقتي كه از يه اسمايل استفاده مي كنم تغيير پيدا مي كنه.
نه اگر با يه نفر هم در حال چت باشم باز اين اتفاق مي يفته.
ممنون
اینم یه سایت درست و حسابی :31:نقل قول:
کد:www.freezpic.com
آقا هر کسی میدونه کمک کنه من تو دردسر افتادمنقل قول:
همچین نرم افزاری من تا بحال ندیدم و بعید میدونم اگر هم باشه رو نسخه های جدید یاهو مسنجر قابلیت اجرایی داشته باشهنقل قول:
سلام دوستان.
من خیلی دوست دارم که این نرم افزار و روی یاهو مسنجرم نصب کنم!
این:
ولی میترسم باگی چیزی داشته باشه یاهو مسنجرم دچار مشکل بشه!
کسی از دوستان می تونه منو راهنمایی کنه و بگه آیا من درست فکر می کنم یا نه؟!
درضمن این نرم افزار رو تو یاهو مسنجر اون پایین گاهی تبلیغ می کنه خود یاهو!
ممنون
سلامنقل قول:
نصب کنید مشکلی پیش نمیاد.
موفق باشید
یعنی از نظر یاهو تایید شده است؟نقل قول:
ممنون
سلامنقل قول:
نمیدونم که تایید شده یا نه
ولی مشکلی پیش نمیاد
خیلی ببخشید واقعا نمی خوام جسارت کنم ولی میشه بگید از کجا مطمئن هستید؟نقل قول:
یک دنیا سپاس:11:
من بعد از مدتی از نصب ویندوز سیستم عاملم ( ویندوز 7) یه جوری میشه که وقتی یاهو رو باز میکنم چند دقیقه ( در حدود یک دقیقه) طول میکشه تا باز بشه یاهومسنجر..دلیلش چیه؟ چرا اینطوری میشه؟
ممنون
چجوری در یاهو مسنجر بفهمیم کسی که در ادلیست ما هست ما هم در ادلیست اون هستیم؟
چون ممکنه کسی رو ما قبلا اد کرده باشیم و او هم اد کرده باشه ولی بعد از مدتی ایدیه ما رو از لیستش پاک کرده باشه اینو از کجا بفهمیم؟که تو لیستش هستیم هنوز یا نه؟
ورژن یاهو مسنجر شما 10 هست دیگه درسته؟ اگه 10 نیست ارتقا بدید به نسخه 10 فولنقل قول:
بله ورژن هم10 فوله... ولی این مشکل روداره باز همنقل قول:
شما نمیتونی متوجه بشی چون اون در لیست شما هست و شما در لیست اون نیستینقل قول:
میتونی آی دی رو پاک کنی و مجدد اد کنی تا ببینی جواب طرف مقابل چیه
راه حل هایی که به ذهنم میرسه رو میگم از ساده ترین تا بدترین حالت:نقل قول:
1-نصب مجدد یاهو مسنجر
2-نصب ورژن دیگری از یاهو مسنجر
3-نصب نرم افزار Tune Up 2010 برای تعمیر رجیستری و پاکسازی سیستم
4-نصب مجدد سیستم عامل(احتمالا اینکه سیستم عامل دچار نقصی باشه هست)
سلام من نمیتونم تو YM فارسی تایپ کنم ... پیغام فارسی رو هم مربع مربع میبینم (ویندوز 7 و yahoo messenger 10.0.0.525 us beta )ممنون میشم راهنمایی کنید
زبان فارسی روی سیستم کامل نصبه؟نقل قول:
سلام ... کامل یعنی چی؟نقل قول:
اگه منظورتون اینه که فارسی داره بله
سلام
اگه میشه یکی یه چند تا از این هگر های قوی که تو تاپیکه واسه ما بزاره آخه تعدادشون خیلی زیاده ......
یکی هست تو روم اذیت میکنه هی منو sing out میکنه... لطف کنید یه چیز درست حسابی برا ما بزارید....
یاهو 10 با 9 چقدر فرق میکنه ؟ بگیرم؟؟
ممنون ....
نقل قول:
System Restore کن به زمان قبل از بروز این مشکل
ببينيد از سربرگ advanced هم farsi انتخاب شده باشه و همچنين بگيد با چه فونتي تايپ رو انجام ميديد ؟نقل قول:
سلام
دوستی دارم که هر وقت باهاش چت می کنم در عرض یکی دو دقیقه تمام add listam رو چک میکنه .
می خواستم ببینم که این چطوری این کار رو انجام میده؟ و بعد چطوری میتونم جلوش رو بگیرم؟
ممنون
نقل قول:
با سلام!
می بخشيدا ولی آخه اينم شد راه حل؟!!! واسه چی بايد برای فرستادن يه فايل،حالا عکس يا هرچی از يه سايت کمکی استفاده کرد و آپلود کرد؟! پس چرا ورژن 8 از اين مسائل نداشت! اين مشکل عدم فرستادن فايل يا share ورژن های 9 و 10 واقعا آزار دهندست! اگه دوستان حرفه ای راه حل بهتری دارن لطفا بذارن!ممنمون
نقل قول:می بخشيدا اخه اينم شد راه حل؟! پس چرا در ورژن 8 اين مسائل نبود؟! چرا برای فرستادن يه فايل بايد در يه سايت کمکی اول آپلود کنيم؟! اين مشکل ورژنهای 9 و 10 واقعا آزار دهندست! دوستان حرفه ای راه بهتری سراغ ندارن؟!
من با نسخه های مختلف امتحان کردم مشکلی نداره.نقل قول:
هم با نسخه ی جدید هم با نسخه ی 8
سلام
دو سوال در رابطه با یاهو مسنجر داشتم:
اول اینکه آیا میشه برای یک نفر از ادلیست تنظمیم کنیم که وقتی on شد صدای خاصی پخش بکنه ؟
دوم اینکه میشه فهمید فردی آخرین بار کی on شده؟
برای یک نفر نمیدونم ولی برای هر آی دی که on بشه فکر کنم تو قسمت منوی messenger > performances > alerts & sounds اون قسمت میشه.نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2773233&postcount=65
با سلام خدمت دوستان . سال نو مبارک
من توی یک سایتی با نرم افزار YInfoGrabber آشنا شدم که ظاهرا میشه باهاش Add list طرف مقابل رو تو یاهو مسنجر پیدا کرد و یه سری امکانات دیگه. می خواستم ببینم کسی همچین نرم افزاری داره یا نه.
این هم سایتی که نرم افزارو واسه فروش گذاشته.
[HTML]http://www.mychita.ir/Default.aspx[/HTML]
برای هر نفر امکانش نیستنقل قول:
آخرین باری هم که آنلاین شده مشخص نیست
این اررور توی یاهو میاد (وقتی میخوام از طریق مسنجر وارد روم شم! وارد روم نمیشه)
Signing to chat took longer then expected please try again later
با چت کلاینت های دیگه هم امتحان کردم یا لاگین نمیشن و یا captcha نمیدن!
فکر میکنید مشکل از چیه؟
لطفا اگر تجربه ی اینچنین مشکلات رو دارید راه حل بدید!
ربطی هم به سن نداره چون 1975 هست و تا چند روز پیش هم وارد روم میشده!
و ربطی به مسنجر نداره مسنجرم 10.0.0.1258 فیناله
مشکل از آیدیه!
سلام به سلطانهاي ياهو
چطوري بعضي از آيدي ها يه آدرس سايت رو زير ايدي ميذارن و حتي وقتي هم آف هست اون آدرس نشون داده ميشه؟
من نسخه 10 و خورده ای رو دارم
نمیشه چند تا مسنجر با هم باز کرد؟ با چند آیدی مختلف؟
نسخه قبلی میشد
دوست عزیز وقتی این ارور اومد به قسمت messenger رقته و بعد preferences برو و connect via a proxy server زو فعال کننقل قول:
فکر کنم مشکل حل بشه