شما يعني آفيس 2010 - 64 بيتي رو روي ويندوز 32 بيتي نصي كردي؟
Printable View
شما يعني آفيس 2010 - 64 بيتي رو روي ويندوز 32 بيتي نصي كردي؟
من نمیدونستم 64 بیتی هست !نقل قول:
نقل قول:
برنامه های 64 بیت که روی 32 بیت نصب نمیشن!!!:18:
ویندوزت چی بود مال کدوم شرکت.؟
از ظاهرش معلومه از این ویندوز های دست کاری شدست...
بله خودمم میدونم ویندوز دستکاری شدست ! یعنی توی ویندوز های اصل (دستکاری نشده) اصلاً نصب نمیشه ؟ میشه بگین از کدوم شرکت ویندوز اورجینال بگیرم (پیغام خصوصی) ؟ راستی از کجا میشه فهمید که یه برنامه 64 بیتی هست یا 32 بیتی ؟نقل قول:
من دوتا ویندوز xp روی کامپیوترم نصب کرده بودم و یکی از اونها رو پاک کردم ولی حالا وقتی کامپیوترم را روشن میکنم اون قسمتی که میخوام یکی از دو ویندوز را انتخاب کنم هنوز پاک نشده حالا چجوری میتونم اون را پاک کنم؟؟؟:5:
سلامنقل قول:
این مشکل چند باری مطرح شده .
برای رفع این مشکل برو تو Run بنویس msconfig .
در سربرگ BOOT.INI روی گزینه Check All Boot Path کلیک کن.
در آخر پنجره رو OK کن.
سپس سیستم رو Restart کن.
موفق باشید :40:
کسی جواب سوال دوم من نداد ؟
نقل قول:
2.چرا language bar من پرید چه جوری میشه برش گردوند ؟ حتی توی قسمت toolbar هم گزینش نیست !!!!:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی یه سوال دیگه این که چرا کپی کردن و انتقال فایل ها توی ویندوزم انقدر طول میکشه و بعضی وقتا با error مواجه میشه حتی فایل های سبک هم خیلی طول میکشه ! مشکل از Hard هست ؟
سلامنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=173465
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=399448
سوال بعدیتکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=11674&page=3
از کجا میخوای کی کنی؟
از سی دی یا از فلش یا از ...
از DVD که خیلی مشکل داره (فکر کنم DVD رامم خراب باشه ! راستی اگه DVD رام مشکل داشته باشه توی کپی کردن Error میده ؟ با 2 - 3 تا DVD امتحان کردم ! خیلی هم دیر بالا میان DVD ها ) از روی هارد خودم هم حتی یه فایل کم حجم بعضی وقتا خیلی طل میکشه (حتی هنگ میکنه !!!!:13:) فکر کنم از پایین بودن قطعات سخت افزاریم هم باشه ( چون خیلی قدیمیه !:31:)نقل قول:
سلام دوستان جان.من ازورژن xpsp3کریستال استفاده میکنم.هنگام بالا آمدن طول میکشه.ولی موقع خاموش شدن خوبه.فکرمیکنید مشکل ازکجاست.هاردمن500 گیگه(maxtor)سی پی یو هم دوهسته ای amdهست.
تبریک به خاطرانتخاب سایت P30worldنقل قول:
درقسمت Run فرمول msconfig رابنویس وبه قسمت Startup برو بعدهرچیزی که لازم نیست روازحالت انتخاب شده خارج کن فقط توجه کن که تیک فایل های مهم رابرنداری:18:
تشکرمیکنم دوست من.این کارروانجام دادم.هاردروهم دفرگ کردم.هیچ چیزاضافی روهم نصب نکردم وسعی کردم ازنرم افزارهای هماهنگ وسبک استفاده کنم.بااین سیستم من ویندوز بایدچقدرطول بکشه تالود بشه؟
تشکر میکنم.
هادی.
با سلامنقل قول:
خوب برنامه ي خاصي حتما نصب كرديد؛ يا اينكه حجم برنامه هايي كه ميخوان در استارت آپ اجرا شن خيلي زياد هست
منم سیستم بالایی دارم ولی همین مشکلو دارم.کاریش نمیشه کرد.مشکل از xp هستش.نقل قول:
معمولاً یه جایی توی اسم فایلهای مربوط اون 64 بیتیه اشاره میکنه (مثلاً x64)نقل قول:
.................................................. .......................................
نقل قول:ببینید به هر حال این ویندوزها هیچ کدوم تضمینی نیستند! همه شون دستکاری شدندنقل قول:
بنابراین:
شاید گاهی اوقات لازم باشه از یه سی دی ویندوز دیگه استفاده کرد. شاید جواب داد!
پیروز باشید
برای سیستمهایی که از لحاظ سخت افزاری بالا هستند بایستی از ویندوزهای بالاتر استفاده کرد.نقل قول:
من هم روی سیستمم ویندوز XP داشتم ولی کند بود.
ویندوزم رو به 7 ارتقاء دادم مشکلم حل شده و کندی در سیستم وجود نداره.
شما هم یه بار ویندوز 7 رو امتحان کنید.
شاد باشید :40:
اینی که مینویسن x86 یعنی چی ؟ مال 32 بیتی هست ؟نقل قول:
معمولاً یه جایی توی اسم فایلهای مربوط اون 64 بیتیه اشاره میکنه (مثلاً x64)
آره X86 32 بیت و X64 64 بیت.نقل قول:
من الان سون دارم دوست عزیزنقل قول:
ممنون از توجهت
این بستگي به CPU شما دارد كه از ويندوز 64 بيتي پشتيباني مي كند يا خير. براي تشخيص اينكه ويندوز تان 32 بيتي است يا 64 بيتي به تر تيب زير عمل كنيد:نقل قول:
1- از قسمت start به run رفته و عبارت : dxdiag را نوشته و ok را كليك نماييد.
2- در باسخ به پيغامي كه نمايش داده مي شود دكمه No را كليك نماييد.
3- اگر ويندوز شما 64 بيتي باشد ؛ در كنار عبارت Operating System جمله 64 بيتي بودن ذكر مي شوند . مثلا: Microsoft Windows XP 64-bit Edition
4- و یک نکته دیگر اگر ويندوز شما 64 بيتي باشد ؛ در كنار عبارت Processor جمله : Itanium يا Itanium2 ذكر مي گردد.
در غير اين صورت ويندوز شما 32 بيتي است.لازم به ذکر این نکته هم هست که ۳۲ بیتی گاهی با x86 هم نمایش داده می شود.
با نصب ويندوز جديد SP3 وپارتيشن بندي كامل طبق راهنماي نصب ويندوز ، بعد از بالا آمدن ويندوز از 3 درايو موجود C-D-E درايو آخر (با حجم88 گيگ ) را كه ميخواهم باز كنم درخواست فرمت ميكند با اجراي دستور فرمت در نهايت اعلام ميكند ويندوز قادر به فرمت نميباشدسيستم فايل ها NTFS ميباشد
راهنمايي بفرماييد چگونه عمل كنم تا اين درايو فعال باشد . يادآوري ميكنم درايوهاي ديگر فعال هستند. البته در موقع پارتيشن بندي سيستم اعلام ميكرد 2 درايو C و D سيستم NTFS هستند و درايو E را به صورت UNKNOWNنشان ميداد و نميدانم چرا اين درايو را هم NTFSنشان نميداد.
با تشكر از همراهي شما خوبان
توی منوی استارت در قسمت Run بنویسین cmd حالا بنویسین Format E: s بعد Y رو بزنین .نقل قول:
نقل قول:Format E: FS:NTFS
با سلام
در ویندوز اکس پی من در درایو f وقتی کلیک راست می کنم در قسمت ARrange icons by modified وجود ندارد اما در سایر درایو ها وجود دارد علت چیست؟
سلام دوستان
تو قسمت PROCESS پردازش MSMSGS.EXE برای چیه ؟
اگه حذفش کنم موردی پیش میاد؟
با سلامنقل قول:
اين برنامه فكر ميكنم براي مسجر سيستمتون باشه
خوب اگه پاك كنيدش مسنجرتون هم بسته ميشه
موفق باشيد.
نوع پارتیشن درایو هاتون یکی هست؟نقل قول:
سلامنقل قول:
برو تو درایو F و از منوی View گزینه ی Choose Details رو انتخاب کن .
سپس مانند تصویر زیر تیک اونایی رو که میخوای بزن :
موفق باشید :40:
سلام
یه سئوال دیگ هم دارم
من از برنامه ultra.sur ورژن 9.97 استفاده میکنم.ولی بعد از استفاده ie از کار میوفته و دیگه صفحات رو باز نمیکنه
سلامنقل قول:
با اینکه خلاف قوانینه ولی ...
باید Pro==xy ==Se=rver رو غیرفعال کنید.
به پستask_bl عزیز مراجعه کنید :
موفق باشید :40:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5219760&postcount=268
سلام
درایومو فرمت کردم ویندوز سرویس پک 3 ریختم همه چی درسته ولی کارت صدام رو نمیشناسه چرا؟
درایور رو نصب کردین ؟نقل قول:
مدل کارت صدا چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما با برنامه ای مثل SIW نوع مدل کارت صدات رو پیدا کن بعد در اینترنت جستجو کن یا همینجا بنویس تا بهت بگم چیکار کنی:5:نقل قول:
اگرمشکلت پیداکردن درایورکارت صدااستنقل قول:
من برنامه ی Driver Checker راپیشنهادمی کنم اگرکدفعال سازی هم خواستی بگوبزارم
شهرت این برنامه درشناسایی است ولی دربعشی موارد Driver برای دانلود میزاره
نقل قول:نقل قول:درایور کارت صدام نصب نمیشه! یعنی هست، ولی وقتی می خواد نصب شه آخرش میگه:نقل قول:
deriver not found...
فقط میدونم sound max از جزئیات ورژنش خبر ندارم، چطور بفهمم مدلش چیه وقتی کارتون مادربورد نیست ؟
siw چطور کار میکنه؟
سلامنقل قول:
برای شناخت مدل قطعتون به پست زیر رجوع کنید :
موفق باشید :40:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3986426&postcount=4
نقل قول:
شهرت این برنامه درشناسایی است ولی دربعشی موارد Driver برای دانلود میزاره :5:
1- Siw رو نصب کننقل قول:
2- اگر کارت صدات آن بورد هست مدل مادر بوردت رو در بیار
3-اگر PCI هست هم جداگانه کارت صدات رو پیدا کن از توی لیست Hardware
4- به سایت گوگل برو و بزنaaa driver downnload (بجای سه تا a اسم مادر بورد یا کارت صدات رو بده)
بعد هم کار تمومه:46:
کارت صدام آنبرده siw رو نصب کردم، اینم اطلاعات مادربردم:
Property Value
Manufacturer FOXCONN
Model A6VMX
Version 0A
Serial Number UY30835012031
North Bridge ATI RS690/RS690M Revision 00
South Bridge ATI SB600 Revision 00
CPU AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5000+
Cpu Socket Socket AM2 (940)
System Slots 4 PCI