یه دوربین خوب (نه خیلی خیلی خوب) با عکسبرداری عالی در شب و شیک چی معرفی می کنید.
به قیمت باشه .یعنی افتش رو کرده باشه.
یه دوربین خوب (نه خیلی خیلی خوب) با عکسبرداری عالی در شب و شیک چی معرفی می کنید.
به قیمت باشه .یعنی افتش رو کرده باشه.
SX200 دوربین خیلی خوبیه. فقط مشکلش اینه که در حال فیلمبرداری زوم نمی کنه و همیشه وقتی روشنه باید فلاشش بالا باشه حتی اگه لازمش نداشته باشیدنقل قول:
چقدر می خواید هزینه کنید ؟
Panasonic TZ7 هم انتخاب خوبیه که یکم گرون تره ولی اون دو تا مشکل رو نداره ولی تنظیمات دستیش کامل نیست :31:
---------- Post added at 01:41 PM ---------- Previous post was at 01:39 PM ----------
تا چه قیمتی ؟نقل قول:
Canon G11 هم خیلی به قیمت می ارزه ولی ۵۰۰ هزار تومان هست :)
تو شب هم عالیه
زوم بالا می خواید ؟ تنظیمات دستی ؟ فیلمبرداری HD ؟
میشه بیشتر توضیح بدید یعنی چی نویز بیشتری داره؟؟نقل قول:
البته 550D از لحاظ فیلمبرداری خیلی بهتره اما از لحاظ کیفیت عکس
تفاوت چندانی ندارند شاید 550D نویز بیشتری هم داشته باشد
اخه 550D سه مگا پیکسل بیشتره..
مگه لنزهای خودشون بده؟
با سلام :
پاناسونیک تو شهرستان قیمت lx3 رو ( مشکی ) 495 زده شاید هم یه کمی تخفیف بده
دوستان میخام کمکم کنید تو خرید یکی از اینا
lx3
s90 (؟)
g11 (530
200exr(440
خودم نظرم روی پاناسونیکه چون هم سنسور بزرگی داره و هم لنزش وایدتره و هم دیافراگم تو بازترین حالت 2 هستش ( در مقابل 2.8 مدلای دیگه ) البته s90 هم 2 هستش ولی در عوض سنسورش کوچیکه
دلایلی که منو دودل میکنه
1- زومش کمه آیا با زوم 2.5 بعدا خیلی مشکل پیدا میکنم ؟
2- تو اکثر ریویوها سافت بودن تصاویر یکی از ایرادهای اون بوده اساتید نظری ندارن ؟
3- از سیستم لرزش گیرش مطمئن نیستم اوناییکه دارنش لطفا کمک کنن ودر ضمن آیا صداش دالبی هستش و در ضمن زوم حین فیلم برداری داره یا نه ؟
4- من تو ریویوها نویز اون رو کمی بیشتر از g11 و حتی s90 دیدم شاید اشتباه کردم .
5- از کیفیت فیلمبرداری hd اون اطلاعی ندارم اینترنتم 20 مگ بیشتر نمونده دارم isp عوض میکنم نتونستم دانلود کنم . در ضمن مثل اینکه خروجی hdmi واسه پخش روی hdtv نداره .
6- چرا دیجی کالا بهش نمره 8.25 داده ؟
7- در ضمن نوشته چشمی نداره سوال مبتدیانه هست ولی یعنی جه ؟ منظور از چشمی الترونیک چیه و چشمی اپتیکال چیه
به نظرتون اگه تا 470 تخفیف بگیرم ارزششو داره بگیرمش یا نه ؟لطفا کمکم کنید . ضمنا از تمام دوستانیکه قبلا کمکم کردن تشکر میکنم چون اینترنتم در حال اتمامه نتونستم جداگانه دگمه تشکر بزنم .
سلامنقل قول:
دکمه تشکر چون با AJAX نوشته شده تقریبا هیچ پهنای باندی مصرف نمی کنه (بسیار ناچیز) با خیال راحت تشکر کن :)
من در مورد این دوربین زیاد اطلاع ندارم ولی Trusted Reviews که خیلی نمره بالایی بهش داده !
اینم امتیاز G11 که البته ۱ سال بعد بررسی شده :کد:http://www.trustedreviews.com/digital-cameras/review/2008/11/13/Panasonic-Lumix-DMC-LX3/p1
اینم تنها چیزایی هست که می دونم و شاید کمکتون کنه :10:کد:http://www.trustedreviews.com/digital-cameras/review/2009/12/10/Canon-PowerShot-G11/p1
۱.زوم ۲.۵ کمه و اگه زوم بیشتر باشه راحت تر می تونید کادرتون رو تنظیم کنید و احتمالا یکم دچار مشکل می شید :)
2.اجتمالا پردازندش برای کم کردن نویز تصاویر رو یکم سافت می کنه ولی شاید با عکس های RAW همچین مشکلی نداشته باشه :) خوبه اونم یک بررسی بکنید :31:
۵.فیلمبرداری HD هم نداره :)
۶.زیاد به امتیاز های اونا توجه نکنید :)
7.چشمی اپتیکال یعنی نوری .یک دریچه بالای لنز که از توش کادررو ببینی و البته SLR ها هم نوری حساب میشن ولی با آینه نور رو از توی لنز نشون میدن:20:. ولی چشمی الکترونیک یک ال سی دی کوچیک هست :46:
موفق باشید :10:
دوست عزیز ممنون از پاسخ سریعت :46:نقل قول:
تنظیمات دستی نمیخواد
فیلمبرداری HD داشته باشه که خیلی عالیه
یه نکته مهم لرزش گیر یا به عبارت بهتر عکسی که توی حرکت میگیری شفاف بیفته نه اینکه کش بیاد.
راستش قیمت حدود 300 مد نظرم بود
اما اگه بتونین هم تو حدود 300 و هم حدود 500 معرفی کنین ممنون میشم تا تصمیم بگیرم.
سلامنقل قول:
HX1 سونی از هر جا تهیه کنی ،یعنی چه از نمایندگی رسمی بازرگان ایران و یا گارانتی متفرقه ، ژاپنی است . این دوربین خاص است که ژاپنی اون را با گارانتی متفرقه و قیمت حدود 100 هزار تومان ارزانتر میشه تهیه کنی .:11:
چون می خوای بالاتر تهیه کنی و کیفیت فیلم برداری هم برات مهمه و می خوای پز بدی باهاش :27: همون hx1 را بخر .
اما اگه من بخوام بهت پیشنهاد بکنم میگم به sx20 هم فکر کن . اما میدونم که پسند نمی کنی :31:
دلایل : دوستات میزنند تو سرت بابت :1- پاناروما ! 2- باطری فول لیتیوم (البته مزیتی شاید حساب نشه نسبت به باطری قلمی خور sx20 )
3- فیلم برداری فول اچ دی .
بچه ها یه دوربین با کلاس به دوستمون معرفی کنند . :11::11::11:
نقل قول:
ازتون خیلی ممنونم
ولی بهتره یه نگاهی بکنید چون در مشخصات فیلمبرداری hd وجود داره ( 1280 در 720 )
این لینکهای شما رو هم دیدم با کمال تعجب با اینکه نویز g11 به طور کاملا واضح در ایزوهای بالای 400 از lx3 کمتره ولی به lx3 نمره بیشتری داده به نظرتون چرا اینطوریه ؟
در ضمن شما پیشنهادتون چیه ؟
میخواستم دل به دریا بزنم برم یه دونه 500d با لنز 18-200 بخرم ( حوالی یه تومان ) ولی فعلا اون همه پولو ندارم:31:
خانمم میگه طوری باشه که فیلمبرداریش هم کمی خوب باشه تا بهتر بتونیم ازش بهره ببریم :27:
قبلا به fz35 که دوربین خود شما هم هست فکر کرده بودم ولی دو تا موضوع تو پستا خوندم
1- مثل اینکه نمیشه در فرمت raw ادیت آنچنان دست بازتری رو تصاویر انجام داد
2- تو لینک زیر به نظر میرسه نویز sx20 از fz35 کمتره ولی تو بعضی سایتها هم برعکسه واقعا گیج کننده است :19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:11:
خیلی ببخشید. درسته .فیلمبرداری HD داره .اشتباه از من بود :31: ولی ظاهرا تو این رزولوشن با 24fps فیلمبرداری می کنه که ممکنه فیلم به اون روونی نشه .باید تست کنید :20:نقل قول:
در مورد ریویوو همونطور که گفتم LX3 رو یک سال قبل بررسی کردند و احتمالا در مقایسه با دوربین هایی مثل G10 این نمره رو دادند. ولی به هر حال نویز هر دو از امثال FZ35 کمتره :46:
در مورد FZ35 :
۱.نسبت به JPG ؟ کیفیت RAW این دوربین به نسبت JPG کاملا محسوسه.من با Adobe Lightroom باهاش کار کردم و خیلی خوب بوده.ولی نمی دوتونم با RAW دوربین های دیگه مقایسه کنم ... ولی به هر حال همیشه RAW + JPEG عکس می گیرم :20:
۲.منم واقعا گیج شده بودم .این دوربین نویز داره و اوایل هم کمی ازش دلگیر بودم ولی شاید زیاد با SX20 تفاوتی تو این زمینه نداشته باشه .ولی به نظر من RAW ارزششو داره.البته بازم مطمئن نیستم.شاید نویز SX20 کمتر باشه :10:ولی اگه تو همون لینکی که دادید دقت کنید SX20 ظاهرا نویز کمتری داره ولی جزئیات بیشتری توی عکس نشون نمیده. مثل اینه که پردازنده دوربین نویز رو حذف کرده باشه
۳.SX20 لنزش کمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داره که لبه های سوژه ها رو کمی آبی کرده ولی FZ35 تو این زمینه خیلی بهتره.برای همین من FZ35 رو ترجیح می دم
موفق باشید :10:
کلا lx3 و g11 در مقابل fz35 دو دو رنج متاوت هستند
شما باید بر طبق نیازهایتان یا کامپکت انتخاب کنید یا slrlike
اما اگر خواهان فیلمبرداری هستید fz35 برای شما بهتر هست
و عکاسی با LX3 یا G11 بهتر خواهد بود
در مورد کیفیت lx3 باید بگم بی نظیر هست
من عکسهای این دوربین رو دیدم و واقعا لذت بردم
فیلمبرداری هم در حد معقول دارد
در مورد ایزوی بالا یه مساله ای هست و اینه که شما در دوربینهای DSLR هم به ندرت از ایزوی بالای 1600
استفاده میکنید چون در ایزوی بالاتر کیفیت به شدت افت میکنه
خودم که سعی میکنم ایزو رو در حد امکان تا 400 بیشتر بالا نبرم
حال دوربینهای کامپکت که حای خود دارند
دوستان نظرشان راجع به خرید دوربین عکاسی Canon IXUS 95 IS با ضمانت نامه ایده آل در رنج قیمت 150 هزار تومان چیست ؟ آیا این دوربین ژاپنی و چینی دارد یا فقط یک نوع بیشتر از آن در بازار نیست . در این رنج قیمت آیا این مدل بهترین انتخاب است . همچنی آخرین قیمت روز آن چیست ؟
اي بابا چقدر فروم بي رمق هستش... اساتيد و دوستان كسي راهنمايي نميكنه؟؟؟!! همه تماشاچي هستن؟!!!نقل قول:
واقعا دارم نا اميد مي شم از سايت!!!!! يه زماني يادم مي ياد بلافاصله بعد از مطرح كردن سوال سيل پاسخ دوستان به تاپيك سرازير مي شد ولي حالا...!!!!!!!!!!!
خیلی ببخشید دوست مننقل قول:
شما یکم صبر کن امتحانات تموم بشه ، خودم برات می گردم یه دوربین خوب پیدا می کنم :10:
آقاي رستمياني عزيز از شما به ما رسيده...ولي تو اين چند وقت اخير كه من به فروم مراجعه كردم بايد قبول كرد كه ركود اطلاعاتي خيلي محسوس هستش!!! نيست؟؟؟
درسته و کاملا هم مشخصه ...نقل قول:
ولی فکر می کنم بقیه هم همین مشکل رو داشته باشند.ظاهرا دانشجو و محصل زیاد داریم اینجا :31: احتمالا بعد از امتحانات همه چی درست می شه
انشاالله :20:
بله هست (Sensor size) که مهم ترینشون هست اما نه کاملا .برتری های hx1 :نقل قول:
Sensor type , Flash range ,Movie Clips,Continuous Drive ,Battery,Zoom tele
همشون هم ساخت ژاپن هستند و شاید منتاژ چین باشند:2:
انتخاب من قبل از FZ35 همین HX1 بود به این خاطر خیلی یاهاش تو نمایشگاه و مغازه های sony تو جمهوری کار کردم انقدر سمج بودم که یاپرتم میکردند بیرون :31:یا شارژ دوربین تموم میشد :41: برای این خوب میشناسمش و میتونم بگم فقط توی فیلم خیلی بهتره (بهترین رده) و Sweep Panorama که یه نو اوری عالی هست
اما؟؟؟
شما هنوز رنج دوربین رو انتخاب نکردید که این, کار راهنمای رو سخت میکنه :10:
اگر شما یه Compact Ultrazoom میخواهید این ها تنها چیزهای هستند که میتونید بهشون فکر کنید
معیارها ,1 زرم+18 2 فیلم برداری hd و full hd با زوم(فکر کنم همشون دارند) ,3 با لرزش گیر ,4 با فوگوس دستی 5, ساخت 09 و10 :5:
دوربین ها
Samsung HZ50W - Pentax X90 - Nikon Coolpix P100 - Fujifilm FinePix HS10 - Olympus SP-800 UZ - Kodak EasyShare Z981 - Samsung HZ25W - Canon PowerShot SX20 IS - Panasonic Lumix DMC-FZ35 - Sony Cyber-shot DSC-HX1 - Pentax X70 - Kodak EasyShare Z980
بهترین ها :21:SX20 ,HX1 ,FZ35
واگر Compact Advanced دوربین های این رده(به نقل ازdpreview)
Canon PowerShot G11 - Panasonic DMC-LX3 - Canon PowerShot G10که G11 جدید ترین هست اما LX3 فیلم HD با زوم داره , 4mm واید تره , زومش نصفه , فلش بهتر , عکاسی پیاپی بهتری داره , صفحه بزرگ تری داره , وزن کم تری داره بیشتر از 100 گرم , فقط ساخت اخر 08 هست
من با g9 زیاد کار کردم بسیار دوربین مزخرفی بود ,نمی دونم برای چی اصلا این رده ایجاد شده نشونه مسخره بودن این رده هم تعداد بسیار کم دوبین هاش هست:46:
موفق باشید:11:
من کمی پاسخ شما رو دادم فکر کنم lx3 از پیشنهادهای من مورد قبول نسبی شما باشهنقل قول:
البته چون گفتید اساتید دیگه من دیگه نظری ندادم که دوشتان نظر بدن
اما در مورد lx3 بهتر است بجای توضیحات اندک من به این بررسی توجه کنید
در واقع انتخاب کسانی که دوربینهای حرفه ای دارند و میخواهند یک دوربین جمع و جور هم بگیرند بی شککد:http://www.akkasee.com/articles/12647/
یا lx3 خواهد بود یا g11
البته g10 که در زمان lx3 عرضه شد بخاطر نویز بالای زیاد مورد توجه قرار نگرفت و کنون
این مشکل را در g11 با کم کردن مگاپیکسل حل کرد
حال شما دو انتخاب دارید یا
SLR LIKE های بزرگی مثله PANASONIC FZ35 که با امکانات و کیفیت خوبش یکی از
بهترین انتخابهاست
و زوم بیشتر و فیلمبرداری با فریم ریت بالاتر و کیفیت نسبتا بالاتر در فیلمبرداری را دارد
یا PANASONIC LX3 و CANON G11
که در کیفیت عکس واقعا فوق العاده و عالی هستند
و فیلمبرداری خوب و قابل قبولی هم دارند
در اینجا نیازهای شما تعیین میکند که کدام را انتخاب میکنید
:11::11:
چون اینجا مشاوره خرید هست اینجا پاسخ دادمنقل قول:
در مورد لنز البته بد نیستند اما در مقایسه با لنزهای مطرحکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=407277&page=2
کیفیت چندانی ندارند
سلام
دوستان به من این دوربین ها رو معرفی کرده بودند
1.Canon PowerShot S90
canon Powershot G11.2
Canon SX200 Is.3
canon IXUS 120 Is.4
panasonic lx3.5
panaonic tz7.6
که به نظر خودم مورد 6 ام و3 ام از همه بهتر بودن
در نظر داشته باشید وزن سبک و حمل راحت برای من خیلی مهم
ممنون میشم نظراتتون رو بهم بگید.
نظرتون در مورد ixsus 200 is چه طوره؟
نظرتون در مورد دوربین های پاناسونیک مدل لومیکس چیه؟ توی چه رنج قیمت هست؟ جزو دوربین های نیمه حرفه ای حساب میشه یا آماتور؟؟
دوربینهای پاناسونیک جزئ دوربینهای خوب بازار هستند البته یه سری از مدلاشون ولی تو تایپیکهای دیگه هم گفتم نمی دونم چرا قیمتهای بسیار بالاتری نسبت به هم ردهای خود دارند البته در ایران چون این اختلاف عجیب رو من در جای دیگه ای ندیدم به طور مثال قیمت کانن sx210 is در یه سایت معتبر خارجی 329 دلار بودنقل قول:
و پاناسونیک tz10 هم 349 دلار یعنی اختلاف حدود 20 دلار یا بهتر بگم حدود 20 هزار تومن ولی در ایران tz10 در حدود 120 هزار تومن گرونتر از کاننن هست
و یه همچین اختلاف قیمتی رو در اکثر دوربینهای پاناسونیک مشاهده میکنید
البته من فکر میکنم یکی از دلایلی که باعث میشه کسی زیاد طرف این برند نسبتآ خوب نره و زیادهم راجع بهش صحبت نشه همین قیمت کاذبیه که تو ایران داره
سلام
میخواستم بپرسم بین این 3 تا کدومشون بهتره
CANON A590IS
NIKON COOLPIX L19
CANON POWERSHOT A1100 IS
کلا دوربین در حد 150 تومن چی پیشنهاد میکنین که کیفیت فیلم برداریشم خوب باشه(نه عالی.خوب)
بعد ازین دوربینا میشه به عنوان وبکم هم استفاده کرد؟
مغسی
دوستان این سوال من روزمین مونده هااا :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5110026&postcount=6012
حالا چرا نسبتا خوب ؟ به نظر من که برند کاملا خوبیه فقط چند وقته بعضی جنسای مونتاژ چین خرابش کرده.نقل قول:
با تشكر از دوستاني كه زحمت كشيدن.با توضيحاتي كه دوستان دادند در حال حاضر سه گزينه مناسب داريم hx1-fz35, lx3 ولي من تو رنج قيمت 500.000 تومان قانع نشدم كه آيا 2 مدل pana از hx1 سوني سرتر هستند يا خير؟؟!!
این دوربین ها تو فیلمبرداری از HX1 خیلی ضعیف ترن... ولی تو عکاسی مسلما عیلی بهتر هستند شک نکن :31:نقل قول:
نمیشه کلی صحبت کرد که این دوربین از اون دوربین بهتره. FZ35 از اون دو تای دیگه برای من خیلی مناسب تره ولی ممکنه برای شما اینطور نباشه
این سه تا دوربین خیلی متفاوت هستند
HX1 فیلمبرداری خیلی خوب
LX3 عکاسی خیلی خوب و فیلم برداری HD ولی زوم کم
FZ35 عکاسی و فیلمبرداری خوب ولی تو هیچ کدوم به خوبی دو مدل قبل نیست
به هر حال باید خودتون انتخاب کنید :31:
دوستان عزيز ميشه درباره دوربين nv100hd يه توضيحي بديد كه منظورش از گرفتن عكس هاي فول اچ دي چيه?? و بدون در نظرگرفتن زوم اپتيكال اين بهتره يا sx210
سلام بچه ها
من خواستم دوربين حدود يك تومن بگيرم
بعد چيزي كه برام خيلي مهمه فيلمبرداري دوربين عكاسي هست
الان اين 2تا برام معرفي كردن
canon 500d
canon 550 d
حلا كدومش بگيرم
canon 1000 d فيلم برداري هم داره؟ نظرتون چيه راجع بهش؟؟ فرق لنز cmos و ccd چيه؟؟ لزوما ميشه گفت لنز cmos سرتر هستش؟؟ البته اگه اشتباه نكنم دوربينهاي فيلمبرداري لنزشون cmos هست؟ درسته؟؟
پست 6029 رو جواب میدید؟
فوریه
با سلام خدمت همه دوستان
من یه تاپیک جدید درست کردم ولی کسی(غیر از یه نظر) کسی پیدا نشد جواب بده . از دوستان خواهش می کنم اگر کسی اطلاعی داره منو راهنمایی کنه توضیحات پایین :
بنده یه دوربین عکاسی دیجیتال میخوام بخرم . انتظاراتی که از دوربین دارم اینه که کیفیت عکس نسبتاخوبی داشته در ضمن این را اضافه کنم که من از عکاسی تقریبا چیزی نمی دانم ولی دوست دارم یاد بگیرم( البته نه در حد خیلی حرفه ای) به همین دلیل دوربینی میخوام که هم تنظیمات دستی و هم اتوماتیک داشته باشه و چیزهای دیگری که مد نظرم هست : قدرت زوم 10 به بالا - فیلمبرداری HD که البته میخوام تا جایی که ممکنه زیاد فیلم بگیرم و درحین فیلمبرداری زوم هم داشته باشه .
چند مدل زیر مدنظرم هست که بنظرم قیمت خوبی دارند .
fuji s2500hd
nikon L110
canon sx200
.................................................. ...
این چند مدل پایین را هم پیدا کردم ولی قیمتهاش بالاست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
canon sx20 is
fuji s200 exr
nikon p100
panasonic fz35
حالا از اساتید تقاضا دارم بنده را راهنمایی بفرمایند که اگر یکی از مدلهای بالا کارم را راه می اندازند دیگر پول اضافی برای مدلهای قیمت بالا ندهم چون قیمت پایین برام مهمه ولی اگر چاره ای نداشتم مجبورم پول بیشتری بدهم .
حداکثر توان مالی من با امکانات 450 هست.
با تشکر از هکه دوستانی که بنده را راهنمایی میکنند. اگه لطف کنند زودتر جواب بنده را بدهند ممنون میشم .
من دو صفحه پیش سوالی کردم اما کسی جواب نداد دوباره تکرار می کنم لطفا اگر زحمتی نیست پاسخ دهید :
دوستان نظرشان راجع به خرید دوربین عکاسی Canon IXUS 95 IS با ضمانت نامه ایده آل در رنج قیمت 150 هزار تومان چیست ؟ آیا این دوربین ژاپنی و چینی دارد یا فقط یک نوع بیشتر از آن در بازار نیست . در این رنج قیمت آیا این مدل بهترین انتخاب است . همچنی آخرین قیمت روز آن چیست ؟
ظاهرا چیز خوبیه ...نقل قول:
البته بر اساس این ریویوو :)
البته من با موارز ۱۵۰ هزار تومانی زیاد آشنایی ندارم ولی مطمئنا انتظار زیادی هم نمیشه ازشون داشت :31:کد:http://www.photographyblog.com/reviews/canon_digital_ixus_95_is_review/image_quality
ولی بهتره به Canon SD 1200 IS هم یک نگاهی بندازید ... اینم بهترین دوربین های ارزون قیمت از نظر CNet.com :
کد:http://reviews.cnet.com/best-budget-cameras
دوست عزیز Canon IXUS 95 IS و Canon SD 1200 IS هر دو یکی هستند فقط در کشورهای مختلف با نام های مختلف عرضه شده اند . در مورد قیمت این دوربین چرا قیمت بازار ایران از قیمت بازار جهانی کمتر است .
کسی پیدا نمیشه منو راهنمایی کنه ؟
اگه جواب مارو ميداديد خوب بود
سلامنقل قول:
اگر فیلم برداری مهمه که باید یه دوربین فیلم برداری بگیرید اما اگر نه 550D کاملا برتر از 500D اما من GH1(1080) یا GF1 (720)که قیمتشون بیشتر از کنون هاست رو پیشنهاد میدم البته بخاطر ایران بودنه اگر از اونور اب بیارید به صرفه است وتو ایران کمی بالای 1 تومن
GH1 با نقد کامل
GF1 با نقد کاملکد:http://www.dpreview.com/reviews/specs/Panasonic/panasonic_dmcgh1.asp
هرکدوم از DSLR ها رو بخرید باید لنز مخصوصش رو هم بگیرید که خرج تا 1.8 هم بالا میره پس HX1 یا FZ35 با پول شما بهتر میخونه:5:کد:http://www.dpreview.com/reviews/specs/Panasonic/panasonic_dmcgf1.asp
خیر . دوربین خوبیه اما با لنز خودش حال نمیده دورو وره 10x زوم داره . لنز نه سنسور یه روزی CCD سرتر بود اما حالا CMOS خیلی جلو زده وبرای DSLR ها بیشتر استفاده میشه . بله سنسور CMOS کلا سریع تره با یه مدلای جدید دیگش مثل MOS ('Live MOS sensor') . لزوما نه :46:نقل قول:
دوربین های خوب تا زوم 12= TZ7, sx200 ,H20 که تا 370 تومن هستند اما شما میتونی با 450 یه FZ35 بخری بدون مموری که بهترین انتخاب میتونه باشه اما SX20 باید یشه 400 هم پیدا کرد که اینم دوربین خوبیه فقط قلمی میخوره که فاجعه استنقل قول:
ددرسه یادم رفته بود :46: اما نه کاملا حرفه ای ها بلکه نیمه حرفه ای ها مثل ایرانی ها:31:نقل قول:
جدیدا اون حرفه ای تر تر ها از Micro Four Thirds ها استفاده میکنن :5:
اول بیخیل نیکون شو بعد A1100 بهتره چون تولید 09 , سنسورش بزرگ تره و 10 فریم در ثانیه بهتر فیلم میگیره و...نقل قول:
فکر کنم SX120 رو بشه تا 170 هم پیدا کرد که بهتر از A1100 هست
اما فیلم هیچ کدوم خوب خوب نیست کم خوب هست شاید از IXUS ها هم بشه چیز خوب پیدا کرد(با فیلم HD) که من امار قیمتشون رو ندارم :10:
لرزش گیر به سرعت شاتر وابسته هست هر چی سریعتر بگیره لرزش گیر هم بهتر عمل میگنه به این صفحه دقت کننقل قول:
متوجه میشی (به عکس ها)
فکر نمیکنم دوربین 9 ملیون تومنی Canon EOS-1Ds Mark IV یا Nikon D3s هم تو عکساشون به این مشکل (کش اومدن عکس) برنخودند, دشمن کش اومدن عکس فلش هست و کلا :40: نور :40:کد:http://www.dpreview.com/reviews/CanonSX1IS/page6.asp
370 تومن TZ7 و 450 تومن FZ35 بهترین ها هستند
موفق باشید:11:
بعد میشه ازین دوربینا به عنوان وبکم استفاده کرد؟
من خودم ميخام از دبي بخرم ميخام بدونم كدومش حالا بهتره
550D
يا
GF1
ودليل برتريش اگه ممكنه برام بگي
(راستي براي 550dبايد لنز گرفت داخل خودش لنز نيست)
يك دوربين فيلمبرداري مناسب هم برام معرفي ميكردي خوبه(مناسب با اين بودجه هاي كه دارم)