از 00:00 به بعد. یعنی روز تولد استقلال..نقل قول:
اگه بشه با vorojax هماهنگ کرد که عکس رو تو اولین پست بذاره خیلی خوب میشه..
میتونیم بهش پ.خ. بدیم..
از 00:00 به بعد. یعنی روز تولد استقلال..نقل قول:
اگه بشه با vorojax هماهنگ کرد که عکس رو تو اولین پست بذاره خیلی خوب میشه..
میتونیم بهش پ.خ. بدیم..
سه شنبه هم خوبه. فقط فرصت واسه دیدن امضا کم میشه و تعداد بچه هایی که خبر دار میشن هم کمتر..نقل قول:
میشه کار رو یه خورده سریعتر کرد و زمان عکس گرفتن رو بذاریم سه شنبه..
باید کل تاپیک رو بگردیم و به استقلالی هایی که تو این تاپیک پست دادن پ.خ. بزنیم..
بقیه ی استقلالی های سایت هم از امضاهامون متوجه میشن..
ولی اگه چهارشنبه ساعت 23:00 باشه بهتره. چون عکس رو که گرفتیم، همه تو تاپیک هستن و یک ساعت دیگه تولد استقلال میشه و میتونیم مثلاً تولد رو شروع کنیم.. :7:
علیرضا، متنی که نوشتی خوبه، فقط کاش میومدی این رو هم مینوشتی که عکسی به یادگار از تمام استقلالی های سایت P30world تو اون ساعت گرفته میشود..
میتونی با vorojax واسه قرار دادن این عکس تو اولین پست تاپیک صحبت کنی ؟
اگه اینم Ok بشه، میتونی این رو هم تو اون متنت بنویسی که این عکس تو اولین پست تاپیک قرار داده خواهد شد..
اینجوری میشه فهمید که هر سال چه کسایی تو تولد استقلال شرکت داشتن..
همه از قدیما عکس گذاشتن منم چندتا عکس قدیمی از تاج میزارم البته نه مردان بلکه بانوان:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا مسعود، دمت گرم.. اینو دیگه از کجا پیدا کردی ؟
بابا، کادو هاتون رو بزارین واسه روز تولد استقلال..
بچه ها. هرچی که فکر میکنید میتونه گذاشتنش تو روز تولد استقلال، بچه ها رو سوپرایز کنه، جمع کنید و تو همون روز (4 مهر) بذارید..
الآن همه ی برگ برنده هاتون رو رو نکنید..
مر30 مسعود جون عجب عکسهای خوفی...
عماد راست میگه اینها را بذارید برای روز تولد...
عماد پست توضیحات هم اونطور که گفتی سعی کردم درستش کنم ...
3 شنبه به نظر من خوب نیست چون دو روز با روز تولد فاصله هست و حس و حال تولد میاد پائین...
بایرن عزیز ساعت 8 و یا 10 همون شب هم نمی تونی بیایی؟
من عکس را در امضام گذاشتم...
منم با چهارشنبه موافقم..نقل قول:
بایرن افطاری دعوت بوده، الآن نیستش..
الآن میرم متن رو میخونم. مرسی..
با vorojax صحبت کردی ؟
پنجشنبه 87/6/28
استقلال تهران - راه آهن، ساعت 20:15 ، ورزشگاه آزادي تهران
آخرین بازی :
استقلال تهران 6 - 0 استقلال اهواز
پگاه 2 - 2 راه آهن
تا الآن 21 نفر بازی [استقلال تهران - راه آهن] رو پیش بینی کردن.
برای دیدن لیست شرکت کنندگان و پیش بینی هاشون میتونید پست 6037 رو ببینید :
برای دیدن افراد برتر کل پیش بینی ها، میتونید به پست 5851 مراجعه کنید :کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2971182&postcount=6037
برای شرکت تو پیش بینی هم میتونید تو همین تاپیک پیش بینیتون رو اعلام کنید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2970106&postcount=5851
قوانین شرکت در پیش بینی رو هم میتونید تو پست 2681 ببینید :
برای شرکت تو این پیش بینی، حدوداً 5 روز دیگه فرصت دارید..کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2783053&postcount=2681
اینو اصلاحش کن :نقل قول:
به پاس این روز اعضای فعال تاپیک استقلال تصمیم گرفتند تمام استقلالی ها انجمن p30 world را در یک روز و در یک ساعت در تاپیک استقلال جمع کنند بدین منظور از اعضای استقلال انجمن p30 world دعوت میشود تا در راس ساعت 23:00 در شب چهار شنبه 3 مهر در تاپیک استقلال جمع شوند در راس ساعت 23:00 از کاربران حاضر در تاپیک استقلال عکسی به یادگار از تمام استقلالی های سایت P30world گرفته میشود.
بدین منظور از اعضای استقلالی انجمن p30 world دعوت میشود....
این متن رو هم بولد کنی فکر کنم بهتر باشه..نقل قول:
همچنین این عکس به عنوان یادگاری در صفحه ی اول این تاپیک قرار گرفته خواهد شد...
اینجوری :
همچنین این عکس به عنوان یادگاری در صفحه ی اول این تاپیک قرار گرفته خواهد شد...
بچه ها عکس دسته جمعی اینجوری باشه بهتر نیست(لینکشو میزارم چون خودم اینترنت لاک پشتی دارم برای دیدن عکس مشکل دارم شرمنده)
کد:http://www.4shared.com/file/63867087/e04c1b0/Esteghlal_Fans.html
من 5 شنبه مشکل دارم داییم داره میاد از ساعت 7 باید بریم فرودگاه امام اگه تاخییرم نداشته باشه ساعت 1نصفه شب خونمنقل قول:
چهارشنبه هم ظاهراً دیوید مشکل داره
فقط کاری که میتونم کنم بزارم اینترنت انلاین بمونه خودمم برم
عکسی که گذاشتم خیلی آماتوریه (خودم درستش کردم) اگه پرچم و چندتا قلبی که خواسته بودم گذاشته بودین میذاشتم اون وسط قشنگتر می شد خواهشا عکسو دانلود کنید حجمش 90 کیلوبایته
من عکس رو دیدم سعید..نقل قول:
این کار هم میشه کرد. ولی بعد از اینکه اونجوری که قراره عکس بگیریم..
میشه بعد اون عکس، کسایی که تو اون عکس هستن، عکس آواتورشون رو هم، اونجوری که تو گفتی کنار هم گذاشت و اون عکس هم کنار عکس اول بیاد..
قشنگ میشه..
علیرضا، امضات قشنگ شده، فقط خیلی طولانی شده..
کدهایی که تو عکست گذاشتی، نقل قول هاش رو بردار. اینجوری شاید کوتاه تر بشه..
نمیشه جای اینکه کد بذاری، لینکش رو بذاری ؟ مدیریت گیر میده ؟
اتفاقا فکر خیلی خوبی کردی سعید اینکار را هم میشه کرد و بعد از اواتار کسانی که در اون لحظه در تاپیک بودند را اینطوری جمع کنیم...نقل قول:
عکسی که گذاشتم خیلی آماتوریه (خودم درستش کردم) اگه پرچم و چندتا قلبی که خواسته بودم گذاشته بودین میذاشتم اون وسط قشنگتر می شد خواهشا عکسو دانلود کنید حجمش 90 کیلوبایته
و بعد برای چند روز در امضامون بذاریم...
سعی کردم کوچیکش کنم...نقل قول:
علیرضا، امضات قشنگ شده، فقط خیلی طولانی شده..
کدهایی که تو عکست گذاشتی، نقل قول هاش رو بردار. اینجوری شاید کوتاه تر بشه..
نمیشه جای اینکه کد بذاری، لینکش رو بذاری ؟ مدیریت گیر میده ؟
عکسش را هم کمی کوچک کردم...
چرا مال منو ننوشتی؟!نقل قول:
پیش بینی [استقلال تهران - راه آهن] _ هفته هشتم
استقلال 2-1 راه آهن
مسعود یه پیشنهاد داره، روش نمیشه بگه، من میگم :31:
روز تولد استقلال، هر کس بهترین و بدترین خاطرش در مورد استقلال (فرقی نمیکنه، بازی استقلال باشه یا تو کوچه باشه.. هر چی که به استقلال ربط داشته باشه..) رو آماده کنه که تو تاپیک بگه و بقیه ی بچه ها هم بخونن..
فقط تو این خاطره ای که قرار گفته بشه، به هیچ تیم و هیچ شخصی نباید توهین بشه..
تأکید میکنم، به هیچ تیم و هیچ شخصی !
علیرضا، پیش بینیه مسعود رو ثبت نکردی...نقل قول:
خطاب به بازيكنان در تمرين امروز
قلعه نويي: در شب هاي قدر براي استقلال دعا كنيد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران در تمرين عصر امروز از بازيكنان خود خواست در شب هاي قدر براي تيم دعا كنند.
به گزارش خبرگزاري فارس ، تمرين از ساعت 16:15 در زمين شماره دو آزادي برگزار شد.
در اين تمرين مجتبي جباري و وحيد ططالب لو غايب بودند. دليل غيبت طالب لو، مسموميت عنوان شد.
خسرو حيدري، آرش برهاني و بيژن كوشكي با تاخير در محل تمرين حاضر شدند و چون امير قلعه نويي 20 دقيقه ابتداي تمرين را در اختيار بازيكنان گذاشته بود به اين تاخير ها واكنشي نشان نداد.
چامي بازيكن كامروني هم در اين جلسه حضور داشت. گفته مي شود احتمال توافق با وي زياد است.
سرمربي آبي پوشان پيش از شروع تمرين بازيكنان را دور خود جمع كرد و براي دقايقي براي آن ها به صحبت پرداخت.
قلعه نويي از شاگردانش خواست در اين شب هاي قدر براي موفقيت استقلال دعا كنند. او همچنين اين نويد را داد كه با آمدن واعظ آشتياني، به زودي مطالبات بازيكنان پرداخت شود.
وي در پايان خطاب به بازيكنان گفت: در حال حاضر شرايط تيم بهتر شده و در بازي هاي اينده هم بايد با همين ديدي كه مقابل استقلال اهواز حاضر شديد، به ميدان برويد.
برخي از بازيكنان اين تيم نسبت به غيبت جباري واكنش منفي نشان دادند.
علیرضا، میشه متن امضات رو واسه من پ.خ. بدی ؟
میخوام دقیقاً شکل امضای تو بشه.. با همون کد ها و همون جاها..
تکراری بود...
عماد جون امضا را برات فرستادم...
فقط رود این بحث را تمام کنیم که بتونیم در این چند روز به استقلال هم برسیم الان تمام بحث شده این برنامه...
راستی من از همین الان دارم در مورد استقلال مطلب جمع میکنم تا دوستان را سوپرایز کنم...
الانvorojax پیام داد و با گذاشتن عکس در اول تاپیک موافقت کرد...
قول داده با کت شلوار اون ساعت به تاپیک بیاد...
فکر خیلی خوبی هست.نقل قول:
روز تولد استقلال، هر کس بهترین و بدترین خاطرش در مورد استقلال (فرقی نمیکنه، بازی استقلال باشه یا تو کوچه باشه.. هر چی که به استقلال ربط داشته باشه..) رو آماده کنه که تو تاپیک بگه و بقیه ی بچه ها هم بخونن..
فقط تو این خاطره ای که قرار گفته بشه، به هیچ تیم و هیچ شخصی نباید توهین بشه..
تأکید میکنم، به هیچ تیم و هیچ شخصی !
از الان باید فکر کنم تا بهترین خاطره و تلخ ترین خاطرم را تعریف کنم! هرچند هرچه فکر میکنم خاطر تلخی بیاد ندارم چون همون ها هم الان برای من شیرین هستند.
اگه همه ی دوستان موافق باشند من این را در همون پست توضیحات میذارم تا دوستانی که میرند بخونند از این قضیه با خبر بشند و روز تولد برای تعریف خاطره بیاند ...
همینطور پیشنهاد سعید که عکس اواتار را بذاریم را هم اونجا بذارم..
نظر چیست؟
پیشبینتون ثبت شد...نقل قول:
مسعود جون همانطور که براتون پیام گذاشتم گفتم نظری که دادید یک جوری بود که نمیتونستم مطمئن بشم پیشبینی شما دقیقا همین هست...
مرسی..نقل قول:
امضام رو درست کردم، ببین :31:
من که میگم خوبه. فقط بایرن بیاد و ببینیم اون چه ساعتی میتونه چهارشنبه باشه..
دیگه بریم سراغ استقلال..
اگه تو این بین، ایده ای چیزی به سرمون زد تو تاپیک مطرحش میکنیم..
اسامي نفرات برتر اخلاق هفته هفتم ليگ برتر فوتبال اعلام شد
سازمان ليگ برتر فوتبال فدراسيون فوتبال، روز يكشنبه برگزيدگان اخلاقي هفته هفتم مسابقههاي ليگ برتر را اعلام كرد.
به گزارش ايرنا و به نقل از روابط عمومي فدراسيون فوتبال، اسامي نفرات برگزيده به شرح زير است:
بازيكن برتر اخلاق: مجتبي جباري (استقلال تهران)
مربي برتر اخلاق: غلامحسين پيرواني (فجر شهيد سپاسي شيراز)
سرپرست برتر اخلاق: مجتبي پيامبري (صبا باتري قم)
بازي برتر جوانمردانه: فجر شهيد سپاسي شيراز با صبا باتري قم (بدون هيچگونه اخطار و تذكر)
تيمهاي برتر اخلاقي و رفتاري: استقلال تهران، فجر شهيد سپاسي شيراز و صبا باتري قم (بدون هيچگونه اخطار و تذكر)
براساس اعلام فدراسيون فوتبال، ميزبان برتر اخلاق و رسانه برتر اخلاق در هفته هفتم، متعاقبا اعلام خواهد شد.
روزنامه اماراتي: دوران درخشش سامره و كاظميان به پايان رسيده است
دبي - روزنامه الاتحاد چاپ امارات نوشت: بازي ضعيف علي سامره و جواد كاظميان بازيكنان تيم عجمان در هفته نخست ليگ دسته اول فوتبال امارات، نشان داد كه دوران درخشش اين دو بازيكن ايراني به پايان رسيده است.
به گزارش ايرنا، اين روزنامه روز يكشنبه در گزارشي با اشاره به نخستين حضور تيم عجمان در ليگ دسته اول امارات در خصوص كاظميان و سامره دو بازيكنان كليدي اين تيم نوشت: تيم عجمان در فصل نقل و انتقالات ۵۰ميليون درهم براي خريد بازيكنان خارجي و داخلي هزينه كرد تا توان رقابت و حضور پاياپاي با تيمهاي بزرگ ليگ را داشته باشد.
الاتحاد نوشت: تيم عجمان در نخستين بازي خود در برابر تيم الوصل در زمين خود با يك گل شكست خورد، اما با وجود اين شكست در كل بازي خوبي ارايه داد به نوشته اين روزنامه، عبدالحق العريف بازيكن مراكشي اين تيم ستاره اين ميدان بود، اما جواد كاظميان بازيكن مطرح اين تيم آن طور كه انتظار مي رفت در ميدان ظاهر نشد به طوري كه سرمربي تيم مجبور به تعويض وي در نيمه دوم شد.
اين روزنامه نوشت: علي سامره ديگر هموطن وي نيز جز يك حركت كه با واكنش بسيار خوب دروازبان تيم الوصل به گل تبديل نشد، كار چنداني انجام نداد.
الاتحاد نوشت: در اين بازي ايمان مبعلي بازيكن تيم الوصل به سبب اخطارهاي فصل گذشته محروم بود.
جواد كاظميان در گفت و گو با روزنامه البيان با اعتراف به افت بازي خود گفت: اين ضعف ناشي از مصدوميت من بود كه نتوانستم بازي خوبي ارايه كنم.
وي اظهار اميدواري كرد كه با بهبودي كامل و رسيدن به روزهاي اوج خود بازي هاي خوبي از خود به نمايش بگذارد.
اگه نمیخوانشون خوب برشون گردونن ایران.. این چیزادیگه چیه که میگن..
استقلال که به سامره خیلی احتیاج داره..
پنجشنبه 87/6/28
استقلال تهران - راه آهن، ساعت 20:15 ، ورزشگاه آزادي تهران
آخرین بازی :
استقلال تهران 6 - 0 استقلال اهواز
پگاه 2 - 2 راه آهن
تا الآن 22 نفر بازی [استقلال تهران - راه آهن] رو پیش بینی کردن.
برای دیدن لیست شرکت کنندگان و پیش بینی هاشون میتونید پست 6037 رو ببینید :
برای دیدن افراد برتر کل پیش بینی ها، میتونید به پست 5851 مراجعه کنید :کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2971182&postcount=6037
برای شرکت تو پیش بینی هم میتونید تو همین تاپیک پیش بینیتون رو اعلام کنید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2970106&postcount=5851
قوانین شرکت در پیش بینی رو هم میتونید تو پست 2681 ببینید :
برای شرکت تو این پیش بینی، حدوداً 5 روز دیگه فرصت دارید..کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2783053&postcount=2681
استقلال 4 - راه آهن 1
3-0
به نفع استقلال!
دوستان کسی نیست؟
اقا در مورد این پیشنهادات اساتید نظر را بگند تا ببینیم تصویب میشه یا نه...
دو تا پیشنهاد شد...
اول اینکه در روز تولد استقلال هرکس بهترین و تلخ ترین خاطرش را بگه...
دوم اینکه بعد از گرفتن عکس از افراد حاضر در تاپیک در ساعت 23:00 اواتار انها را هم به عنوان یادگاری ثبت کنیم...
امروز رفتم یک سری به یکی از وبلاگهای استقلال اهوازی زدم خیلی حالشون گرفته بود ای کاش به اس اس اهواز در این روز نمیخوردیم!
نقل قول:
امروز رفتم یک سری به یکی از وبلاگهای استقلال اهوازی زدم خیلی حالشون گرفته بود ای کاش به اس اس اهواز در این روز نمیخوردیم
اتفاقا خوب شد حریفا بدونن ما با برادرمون همچین کاری کردیم چه برسه به بقیه تیما- در موردپیشنهاد دومم بگم علیرضا جان من موافقم ( به قول یکی از بچه ها وقتی با هم اسم خودم صحبت میکنم انگار که با خودمم)
استقلال3 راه اهن0
تکراری بود
نه خدایش گناه داشتند...نقل قول:
اهواز یکی از پایگاههای استقلالی ها هست همانطور که حاجی فتح الله زاده گفت اهواز پایتخت استقلال تهران هست:46:
اسم شما هم علیرضا هست؟
چقدر در تاپیک هم اسم زیاد شده من شما را با همان نام دیوید صدات میزنم مشکلی که نیست؟ چون اینجا اگر اشتباه نکنم دوتا علیرضا دیگه هم داریم...
نقل قول:
بایرن عزیز ساعت 8 و یا 10 همون شب هم نمی تونی بیایی؟
سلامنقل قول:
من که میگم خوبه. فقط بایرن بیاد و ببینیم اون چه ساعتی میتونه چهارشنبه باشه..
دوستان من چهار شنبه اصلآ نمیتونم بیام چونکه اونجایی که هستم به اینترنت دسترسی ندارم
من پنجشنبه صبح اگر خدا بخواد تازه میام خونه
مثل اینکه قسمت نیست تو جشن شرکت کنم
رضا رجبی:استقلال از چراغ قرمز بد شانسی عبور کرد!
بازيكن اسبق استقلال و آناليزور فعلي اين باشگاه بيان كرد: استرس ناشي از شكست هاي سال گذشته و نتايج ضعيفي كه در يكي دو بازي اول به دست آورده بودند باعث شده بود تا استقلال نتواند مانند هميشه يك تيم قدرتمند باشد.وي ادامه داد: به همين خاطر با بازيكنان صحبت كرديم وآنها را در يك امنيت ذهني قرار داديم به اين سبب بود كه استقلال در بازي مقال استقلال اهواز بسيارخوب بازي كرد توانست نتيجه فوق العاده اي را هم به دست بياوردرجبي افزود: مطمئنا استقلال با اين پيروزي از چراغ قرمز رد شد وديگر تيمي نمي تواند جلو دار آنها باشد و خيلي زود مي تواند دوباره به صدر جدول باز گردد و نتايج درخشاني را كسب كند.وي خاطر نشان كرد:بيشترين مشكل استقلال استرس گل نزدن بود وكادر فني و آناليزورهاي تيم سعي كردند اين استرس را از بازيكنان دور كنيم.استقلال اگر مي خواهد پيروز شود بايد در بازي فشار بياورد تا گل بزند نه اينكه منتظر حوادث باشد.
محمود انگار در مورد گرفتن عکس از اواتار ها گفته بودی الان که میبینم انگار نظرت نیست!
این عکس را سعید درست کرده از اواتار ها هست که عکس تمام کاربران فعال تاپیک هست میخواهیم یک همچین چیزی درست کنیم...
نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/63867087/e04c1b0/Esteghlal_Fans.html
چرا ناراحت شدی محمود ؟ مگه من چی گفتم ؟!نقل قول:
چرا دیوید بن شده ؟! چکار کرده ؟
خیلی بد موقع بود..