بابا تا به حال سوم شخصی به زیباییه مکس پین نیومده!نقل قول:
عالیه!
Printable View
بابا تا به حال سوم شخصی به زیباییه مکس پین نیومده!نقل قول:
عالیه!
میدونم من Ghost Recon رو میگمنقل قول:
مکس پین فوق العاده بود :40:
فکر کنم با اون مشخصات پیدا کردم.شاید بهتر.نقل قول:
rig n roll
حجمش 3.5 گیگه.پیاده هم میشه.اونجوری که دربارش خوندم.مثه سلطان جاده هاست.
از تورنت باید دانلود کنم.
من دان کردم سواری و وانت نداشت، می خوام با فرمون بازی کنم ولی اصلن تنظیماتش سیو نمیشه.نقل قول:
برای همینا پاکش کردم.
جدی؟نقل قول:
پس حجم به این بالایی واسه چیه؟ :13:
خوبه گفتی.یه ذره بخاطر سواریش خواستم دانلود کنم.مرسی.
حالا اگه تو این سبک گیرت اومد یه ندایی هم به من بده.ممنون
:7:
سلام
بازی the soms 3 katy perry رو می خواستم. لینک دانلود هم ترجیحا مستقیم باشه
با تشکر
سلام به همه عزیزان
کسی میتونه به من کمک کنه؟من دنبال چند تا بازی دونفره(همزمان) برای pc میگردم که بشه با دسته دونفری بازی کرد.ممنون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام اگه میشه در مورد هر کدوم از این بازی ها یه توضیحی بدین که سبکشون چیه و کدوماشون فقط بخش مالتی پلیر دارن و بخش سینگل پلیر ندارن.
Dishonored
The Walking Dead: A Telltale Game Series
Guild Wars 2
Torchlight II
Far Cry 3
FTL: Faster Than Light
Hotline Miami
Spec Ops: The Line
PlanetSide 2
Journey
سلام دوستان
کسی سایتی میشناسه که بشه ازش بازی خرید که بدون هیچ مشکل مثل کرک و .... باشه ؟ بازی برای PC میخوام . خودش بیاره دمه در خونه هم خیلی مهمه .
یه همچین سایتی هم برای فیلم کسی میشناسه ؟ یه نکته اینکه هر فیلم توی یه DVD باشه و کاور هم داشته باشه یعنی DIVX نباشه,,, قبلا یه سایتی بود به اسم میهن فیلم که دیگه نمیدونم چرا کار نمیکنن
ممنون میشم راهنمایی کنید
بی مشکل می خوای به نظر من فقط باید بازی اورجینال بگیری.
بازی تو سبک planet vs zombie هست؟
می خواستم بدونم بازی جدید برای پلی استیشن 3 چی جدید اومده(اولویت با ماشین بازی های زیبا و گرافیک بالا)
با تشکر
NFS : Most Wanted 2012 رو بهتون توصیه میکنم.................نقل قول:
اگه قدیمی بودن بازی براتون مهم نیست NFS : Hot Pursuit هم تجربه کنید رو PS3.......................
از نظر گرافیک بازی hot persuit حرف ندارهنقل قول:
بازی در سبک سیکلی
ساخت کاراکتر و لباس پوشوندن به اون
سلام بچه ها
من تقرببا میشه گفت تمام بازی های pc رو بازی میکنم ولی خوب بعضی اوقات یه بازی هایی از دست آدم در میره
میخاستم یه بدونم فاینال فانتزی چه جور بازی ای هستش
خوبه؟
چرا نسخه هاش انقدر زیاده؟
من تا حالا بازی نکردم
اگه میشه خودتون یه خورده توضیح بدین نمیخوام تاپیک خود بازی رو ببینم
الان اگه بخواب دانلود کنم کدوم هاش رو دانلود کنم بهتره
ممنون
خوب بهترین بازی در این سبک Little Big Planet هستش،البته فقط برای PS3 عرضه شده،برای PC هم قدیما یه بازی بود به اسم Moveis،خیلی جالب بود...................نقل قول:
نگفتید پلتفرمتون چیه،اگه میگفتید بهتر میشد راهنمایی کرد...........
FF یه فرنچایز هست که بیشتر بازیهاش در سبک نقش آفرینی تام هستن و بعضی بازیهاش ترکیبی هستن از نقش آفرینی و سبکای دیگه...................نقل قول:
تعدد نسخه هاش به دلیل داشتن تاریخچه طولانی و Spin-Off های زیاد هستش.................
اگه از سبک نقش آفرینی خوشتون میاد میتونید خوب با بازی ارتباط برقرار کنید...............
نسخه های زیاد دیگه زیاد جذاب نیستن،نسخه های قدیمی بهتر بودن...........
ویکی پدیای بازی رو ببینید،اطلاعات کاملتری داره..................
دست شما مرسینقل قول:
ولی واقا گیج کننده هستش
rpg زیاد بازی میکنم منتهی الان که دیدم نسخه های اولیش خیلی قدیمیه(البته ما همون زمان هم سیستم داشتیما:31:)
ولی اگه بخواین خودتون پیشنهاد بدین
کدوم نسخه هاش رو معلفی میکنین
سلام دوستان
می خواستم چند تا بازی نقش افرینی (RPG) که Turn Base هم باشه برای کامپیوتر معرفی کنید حالا اگه RPG هم نبود اشکال نداره اما Turn Base باشه مثل بازی XCOM
سلام دوستان
یه چنتا بازی جدید( مال ما ه های اخبر) معرفی کنید لطفا (غیر RPG )
اکشن ، شوتر و... هم باشه خوبه
مرسی.
سلام،نقل قول:
اخیرا call of duty : black ops 2 رو بازی کردید؟
اگه بازی نکرده باشید که بهترین گزینه ست :n01:
اگه میشه چند تا بازی به سبک torchlight 2 و diablo 3 معرفی کنید
در ضمن بازی نیست که همین سبک باشه ولی بجای داشتن شمشیر و گرز - اسلحه داشته باشه ؟
فارکرای 3 فقطنقل قول:
مطمئن باشید پشیمون نمیشید
far cry 3نقل قول:
سلام دوستان
یه چنتا بازی جدید( مال ما ه های اخبر) معرفی کنید لطفا (غیر RPG )
اکشن ، شوتر و... هم باشه خوبه
مرسی.
assassin's creed III
call of duty black ops II
dishonored
need for speed most wanted 2012
hitman absolud
اینا دیگه تازه ها بودن
باز چند ماه عقب تر بازی های بیشتری هم هست
سلام
یک سایت خارجی میخوام برای دانلود بازی های بسیار جدید
راهنمایی کنید چطوری باید دانلود کنم و ...
میخوام بازی هایی با حجم 2 3 تا 8 9 گیگ تو سایتم بزارم
اما اصلا نمیدونم باید از کدام سایت خارجی دانلود کنم
راهنمایی کنید
اگه جدید بودن و به روز بودن خیلی مهمه فقط تورنت رو پیشنهاد میکنم
قدیما یه بازی بود نمیدونم یادتون هست یا نه رو پلی استیشن ۱ که گرافیکش کارتونی نبود فیلم بود و انتخاب های شما هم محدود بودن. مثل میگفتی بره در یخچال رو باز کن بشقاب رو لیس بزن یا از سوراخ کلید بیرون رو نگاه کن. من بچه بودم خیلی ازش خوشم میومد اما هیچ وقت قسمت نشد خودمون بازی کنیم فقط پشت بچه مردم وایمیسادیم نگاه میکردیم ! اسمش یادتون هست چی بود دانلود کنیم ؟ نمیدونم floyd بود چی بود اصلا یادم نیست. بد جوری دنبالشم یه بازی دیگه هم بود به اسم ماشین جنگی معروف بود که تو کلوب ها می شد بازی کرد اما از بیرون اصلا نمی تونستی پیدا کنی بخری ! اون قدیما ایرانیای ژاپن یه سری بازی میاوردن که فقط به کلوبی ها میدادن اصلا تو بازار نه گیر میومد نه الان گیر میاد ! اگه اسم هاشون رو بلد باشین احتمالا میشه از تورنت پیدا کرد دانلود کرد. دهه شصتی اینجا کسی هست یادش باشه اینا رو ؟
سلامنقل قول:
ماشین جنگی رو منم یادم میاد ، عجب بازی جذابی بود . اتفاقا من روی pc خودم داشتمش ولی خیلی وقت پیش
آره بدجوری دنبال اون دو تا هستم. مخصوصا اون که بازیش فیلم بود !
ماشین جنگی 2 تا بود ، که اون معروف تره اسم Vigilante 8 2nd offense بود. یدونه دیگه هم بود که کمتر می دیدم بازی کنن اسمش twisted metal بود.نقل قول:
نسخه Twisted Metal فکر کنم روی PS3 هم باشه ، نسخه Vigilante 8 به صورت Arcade روی XBOX 360 هست، خودم بازی کردم، بد نبود ...
در مورد بازی اولتون هم من دهه شصتیم ولی همچین بازی ای روی پلی استیشن 1 یادم نمیاد !
اون بازی اصلی که میگم فیلم بود و به خاطر صحنه هایی که داشت .. خیلی محدود بود چون اون زمان مثل الان آزادی نبود و برای هر کسی بازیش رو نمیزاشتن و احتمالا فقط کلوب های محدودی در تهران اون رو داشتن به خاطر این هست شما احتمالا اون رو اصلا ندیدین. تنها چیزی که از اسمش یادم هست یه f بود که اونم بعد ها از کسی شنیدم خودم از صاحب کلوب هیچ وقت اسم بازی رو نشنیدم. بازی واقعا عجیبی بود در زمان خودش چون گرافیک کارتونی نداشت و فیلم واقعی بود .من تا به امروز هیچ بازی شبیه به اون رو ندیدم که فیلم باشه گرافیکش. اون طور که من شنیده بودم تبلیغ یک چیزی بود ولی ما هیچ وقت ندیدیم کسی بازی رو تموم کنه و چون زبانش انگلیسی بود کلا چیزی ازش نمی فهمیدیم. بازی خیلی گسترده بود و مبارزه هم داشت و باید از دست یکی مثل اینکه فرار میکردی. واقعا ذهنم رو مشغول کرده بازیش چی بود و هم به خاطر نوستالژیش واقعا دنبالشم. اگه یه سایتی تمام بازی ها رو با اسکرین شات لیست کرده باشه شاید بشه پیداش کرد (البته بعضی بازی های ژاپنی به قدری نایاب هستن که تو لیست سایت ها هم احتمالا نیستن البته اون بازی آمریکایی بود ژاپنی نبود)نقل قول:
دوست عزیز دهه شصتی
من یه بازی اسمش رو میخوام
یه بازی هست رقص میکردی با گرفتن دکمه ها یکیشون یه غواص بود (رقاص رو میگم) ولی پشت صحنه هاش منفی هیچده بود:n05:
میدونی اسمش؟
با سپاس
نه دادا من ندیدم
این بازی که من دنبالش هستم واقعا بازی محشری هست. محال ممکن هست این بازی های قرن ۲۱ امی به پای اون برسن. خیلی روح داشت. اسمش الان فکر کنم یه fox توش داشته. یا floyd یا همچین چیزی. fox بود فکر کنم کسی میدونه ؟
بازی اولی که گفتی حالت فیلم بود . X File فک کنم منظورت باشهقدیما یه بازی بود نمیدونم یادتون هست یا نه رو پلی استیشن ۱ که گرافیکش کارتونی نبود فیلم بود و انتخاب های شما هم محدود بودن. مثل میگفتی بره در یخچال رو باز کن بشقاب رو لیس بزن یا از سوراخ کلید بیرون رو نگاه کن. من بچه بودم خیلی ازش خوشم میومد اما هیچ وقت قسمت نشد خودمون بازی کنیم فقط پشت بچه مردم وایمیسادیم نگاه میکردیم ! اسمش یادتون هست چی بود دانلود کنیم ؟ نمیدونم floyd بود چی بود اصلا یادم نیست. بد جوری دنبالشم یه بازی دیگه هم بود به اسم ماشین جنگی معروف بود که تو کلوب ها می شد بازی کرد اما از بیرون اصلا نمی تونستی پیدا کنی بخری ! اون قدیما ایرانیای ژاپن یه سری بازی میاوردن که فقط به کلوبی ها میدادن اصلا تو بازار نه گیر میومد نه الان گیر میاد ! اگه اسم هاشون رو بلد باشین احتمالا میشه از تورنت پیدا کرد دانلود کرد. دهه شصتی اینجا کسی هست یادش باشه اینا رو ؟
اره بدبختی من هم اینه که فقط fox رو یادمه اونوقت فکر کنم 6 یا 7 سالم بود شایدم بالاتر ولی لامصب ها نمیزاشتن پشت صحنه هاشو ببینم میگفتن منفی 18 هست منم شده عقده واسم نه برای صحنه ها(چیزی که زیادی وی پی ان و سایت های ..... این روز ها) فقط واسه این خیلی باحال بود هنوز تو کفشمنقل قول:
\======,edit=====
اوههه فکر کنم پیداش کردم خدایااین باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان دنبال یک بازی استراژیک تو سبک بازی Age of Empiresو Command & Conquer: Tiberian میگردم.البته اگر امروزی یا قدیمی باشه بهتره.بازی با موجودات خیالی زیاد خوشم نمیومد.البته Command & Conquer خوب بود.
عزیزان من دارم میمیرم یه چند تا بازی برای کامپیوتر از اینه که با استفاده از برج از نقوذ بیگانگان به سرزمینت جلوگیری میکنی به من معرفی کنید مثل
Master of Defense
منتظر .........
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یه بازی ماشین سواری با قابلیت split screen یعنی بشه دو نفره همزمان بازی کرد اگر بازی های دو نفره به همین سبک میشناسید ممنون میشم معرفی کنید
سلام
دوستان من یه بازی هواپیمایی میخوام. hawx رو بازی کردم . البته نسخه دو بازی نیست تو بازار به جز اون چه بازی رو پیشنهاد میدین؟ top gun hard lock بهتره یا Ace Combat: Assault Horizonکه نسخه ویندزوش اومده . jasf هم هست تو این سبک بازیا.
این سه موضوع خیلی مهمه برام : اول اینکه گیم پلی خوبی داشته باشه مث همون hawx دوم اینکه تنوع هواپیماهاش زیاد باشه و هلیکوپتر هم داشته باشه و سوم هم اینکه تیکاف کردن و فرود هواپیما با خود گیمر باشه.
ممنون
بازی Ace Combat : Assault Horizon هر 3 موضوعی که خیلی برای شما مهمه رو دارا هستش...............نقل قول:
امتحانش کنید..............