هیچ اهمیتی نداره کد نظام وظیفه رو چی زده باشی. در نهایت وقتی که میخوای رشته جدید در دانشگاه ثبت نام کنی این پلیس+10 هست که وضعیت شما رو به نظام وظیفه اطلاع خواهد داد. کد مربوطه برای ثبت نام در کنکور صرفا برای تهیه آمار هست.نقل قول:
هیچ اهمیتی نداره کد نظام وظیفه رو چی زده باشی. در نهایت وقتی که میخوای رشته جدید در دانشگاه ثبت نام کنی این پلیس+10 هست که وضعیت شما رو به نظام وظیفه اطلاع خواهد داد. کد مربوطه برای ثبت نام در کنکور صرفا برای تهیه آمار هست.نقل قول:
بابت پاسخ گویی به سوال قبل ممنون
یه سوال دیگه داشتم. تو فرم ثبت نام کنکور من که دانشجوی پیام نورم وضعیت تحصیلی در آموزش عالی رو چی بزنم؟
دانشجوی دوره روزانه یا غیر روزانه؟:n16::n16::n16::n16::n16::n16:
سلامنقل قول:
غیر روزانه
سلام عزیزان؛ یه سوال مهم دارم .
من در صورت انصراف از مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته ( غیر پزشکی) میتونم در صورت قبولی دکتری پیوسته پزشکی بخونم؟
تو قوانین گفته که اگه فارغ التحصیل کارشناسی باشه نمیشه ، اما گفته اگه انصرافی مقاطع کارشناسی یا ارشد باشی تحصیل مجدد بلامانعه
الان من هم فارغ التحصیل محسوب میشم هم انصرافی... میتونمم مجددا معافیت تحصیلی بگیرم؟
دوستان سنوات مجاز برای ادامه تحصیل کارشناسی ورودی 89 شش ساله یا پنج سال؟خود نظام وظیفه هم جواب درستی نمیده :|
6 سالهنقل قول:
کلا ورودی های 91 به بعد 5 ساله
قانونا که نمیتونی ولی اگه زرنگ باشی و حضوری بری پیگیری کنی شاید به جایی بتونی برسونیش.نقل قول:
به چه دلیل میفرمائید که قانونا نمیشه؟
تو قانونش گفته دانشجوی انصرافی یکبار امکان انصراف و تحصیل داره
همین قانون گفته که معافیت تحصیلی برای هر مقطع فقط یک بار قابل استفاده هست. شما معافیت تحصیلی مقطع کارشناسی رو استفاده کردی و تموم شده. دکترای پیوسته حرفه ای هم هیچ فرقی با کارشناسی نداره از نظر نظام وظیفه. شما الان انصراف بدی میتونی بری ارشد یه رشته دیگه رو بخونی.نقل قول:
البته عرض کردم که مواردی از رعایت نشدن این قانون مشاهده شده.
شما ارشد چی میخونی؟
مجددا عرض ادبنقل قول:
بنده ارشد معماری میخونم - آزاد
تو همون قانون که اشاره کردید ( مربوط به دانشجویان انصرافی) یه بند داره با این مضمون که به استثنای رشته هایی که دارای مقطع پایین تر ناپیوسته نیستند! ینیی مثل پزشکی- چون پزشکی فقط دکتری پیوسته داره
اما تو بخش فارغ التحصیلان گفته که کارشناسی نمیتونه مجددا دکتری پیوسته پزشکی بخونه ... الان شرایط من نمیدونم دقیقا چطوری میشه، در بند دانشجو انصرافی قرار میگیرم یا فارغ التحصیل
---------------------------------------------------
پ.ن:
معافيت تحصيلي براي هر مقطع فقط يك بار صادر مي شود. بنابر اين فارغ التحصيلان هر مقطع مجاز به تحصيل مجدد در همان مقطع نمي باشند . همچنين فارغ التحصيلان مقطع كارداني مجاز به شروع به تحصيل در مقاطع كارشناسي پيوسته، كارشناسي ارشد پيوسته و دكتري پيوسته نمي باشند و نيز فارغ التحصيلان
مقطع كارشناسي مجاز به شروع به تحصيل در مقطع كارشناسي ارشد پيوسته و دكتري پيوسته پزشكي، دندانپزشكي، داروسازي و دامپزشكي نيستند (به استثناي رشته هايي كه با تأييد وزارتين علوم و بهداشت فاقد مقطع ناپيوسته بالاتر ميباشند و در شمول تبصره ماده 6 آيين نامه اجرايي معافيت تحصيلي قرار داشته
باشند).
الان چون من انصراف میدم، انصرافی محسوب میشم و فکر میکنم مشمول قانون اون میشم نه فارغ التحصیل
( راستی تو این قانون که گذاشتم، تناقض هست، گفته پزشکی نمیشه اما بعد گفته رشته هایی که مقطع پایین تر نداره میشه!!!!
تو این قانون نگفته رشته هایی که مقطع پایین تر ندارن... گفته رشته هایی که مقطع بالاتر ندارن رشته های دکتری پیوسته فیزیک و ریاضی و بیوکتنولوژی روشامل میشه.
اگه دانشجوی کارشناسی بودی میشد زمان انصرافت رو طوری تنظیم کنی که بتونی دفترچه بفرستی و تاریخ اعزام به خدمتت بیافته بعد کنکورت. اینطوری هنگام قبولی در دانشگاه قطعا یا سرباز بودی که ترخیص میکنن یا برگه اعزام به خدمت داشتی که اگه بدون غیبت بود هیج مشکلی پیش روت نبود. ولی فارغ التحصیل کارشناسی در حالت عادی هیچ راهی نداره از نظر قانونی.
کلا با قانون نمیتونی مشکلت رو حل کنی چون تناقض هست در این موارد عرف این هست که اینجور سازمان ها از رویه جاری خودشون استفاده میکنن. یعنی قبلا هر تفسیری از قانون داشتن همون رو انجام میدن.
از سیستم مشاوره غیرحضوری نظام وظیفه هم میتونی درخواست پرسش کنی یه هفته ای جواب میدن معمولا
سلام دوستان يه سوال داشتم تو دفترچه كنكور زده ميشه با مدرك كارداني توي كنكور سراسري شركت كرد و معادل پيش دانشگاهي حساب ميشه . خواستم بدونم اگه بنده ثبت نام كنم مظام وظيفه معافيت ميده ؟ چون يبار براي كارداني پيوسته دادن حالا دوباره ميدن ممنون
سازمان سنجش از نظر تحصیلی گفته که کاردانی رو میشه به جایش پیش دانشگاهی ارائه داد. ولی نظام وظیفه دانشجوی فارغ التحصیل کاردانی رو معادل پیش دانشگاهی در نظر نمیگیره که بتونه دوباره کنکور سراسری بده. یا باید انصراف داده باشه و فارغ التحصیل نشه یا باید اعزام بشه به خدمت یا اینکه کاردانی به کارشناسی قبول بشهنقل قول:
الان فرضا من کارشناسی دارم قطعا نمیشه یه کارشناسی دیگه بخونم ( چون صراحتا گفته نمیشه برای یک مقطع دوبار معافیت تحصیلی صادر بشه) درست؟
ولی اینکه من دفترچه رو بفرستم ( همون برگه اعزام بدون مهر غیبت) یا فرضا اعزام هم بشم و بعد ترخیص بشم، این قانون ملغی میشه برای من؟ یا فرقی نداره؟
--
بعد از انصراف یا فارغ التحصیلی اون یکسالی که مهلت مونده ؛ برای ارسال هست؟ یعنی میشه آخرین روزاش رفت و تازه دفترچه گرفت؟
درسته همینطوره. شما به جز ارشد ناپیوسته هر رشته دیگه ای بخونی باید پایان خدمت یا معافیت بگیری.نقل قول:
ترخیص در حال خدمت هم برای کسی هست که پیش دانشگاهی رو تموم کرده و رفته خدمت و غیبت هم نداشته و الان دانشگاه قبول شده. یا مثلا کارشناسی رو تموم کرده و الان ارشد قبول شده.
ولی همونطور که عرض کردم مساله شما خاص هست. در مواردی مانند شما تفاسیر مختلفی از قانون ممکنه دربیارن و از طرفی باتوجه به اینکه پزشکی طرح دوساله داره و ارزشش خیلی بیشتر از سربازی هست در مواردی دیده شده که با ادامه تحصیل موافقت صورت گرفته. شما حتما باید به کارشناس های مختلف در نظام وظیفه رجوع کنی و یکیشون رو متقاعد کنی که حق ادامه تحصیل رو داری.
در مورد دفترچه هم اگه یه روز قبل بفرستی شاید غیبت بخوری چون ملاک روز مراجعه به پلیس+10 نیست بلکه ارائه مدارک کامل و ثبت پرونده و دریافت کدسخا هست که ممکنه مراحلش چند روز طول بکشه. مراجعه به پزشک معاین اولیه و ارائه مدرک تحصیلی و ... هم یکی دو روز حداقل طول میکشن. به نظر من اقلا یه هفته قبل از تاریخ مقرر اقدام کنی بهتره. از قبل هم یه حساب عابربانک سپه افتتاح کن که اونموقع وقتت هدر نره.
راستی اگه سنت زیر 25 هست الان بری خدمت و برگردی 2 سال بعد بلافاصله پزشکی قبول بشی هم خیلی بد نیست. درسته که مجبور هستی دوباره بری 2 سال طرح و عملا پایان خدمتت بیهوده خواهد بود ولی در حین انجام طرح مزایای زیادی خواهی داشت و حقوقت از پزشکان متخصص در بخش دولتی هم بیشتر خواهد بود.
خیلی ممنونم که با صبر و حوصله به سوالاتم جواب میدیننقل قول:
در مورد متقاعد کردن نظام وظیفه، یعنی اینکه صدور معافیت تحصیلی سلیقه ای هستش و با نظر یک فرد ممکنه تغییر کنه؟
در مورد تاریخ اقدام دفترچه هم ممنونم بسیار خوب راهنمایی فرمودید
من الان 24 سال رو تموم کردم و وارد 25 شدم، اما اصلا نمیخوام سربازی برم و حد المکان میخوام تو محیط تحصیلی باقی بمونم
راستی جدیدا گفتن که کسایی که سربازی رفتن دیگه لازم نیست 2 سال طرح نیروی انسانی رو هم بگذرونن ، اما نمی دونم برعکسش هم صادقه یا نه؟
راستی از مشاوره خود نظام وظیفه پرسیدم ( تلفنی) توی سایت نمی تونم سوال ثبت کنم و همش خطا میده ، پرسیدم گفت که مشکلی نیست و میتونی یکبار انصراف بدی و هرچی میخوای بخونی! اما خب دلم راضی نمیشه، ممکنه من یکسال کامل درس بخونم و قبول هم بشم، اما بعدا برام موقع ثبت نام دانشگاه معافی تحصیلی صادر نکنن ، راستش این فکر آدمو دیوونه میکنه :n03:
سلام. معافیت تحصیلی که نمیتونه سلیقه ای باشه ولی برداشت هر مسئولی از قانون ممکنه سلیقه ای باشه.نقل قول:
شما اگه میتونی حضوری مراجعه کن یا کتبی نامه بنویس و پستش کن تا یه سندی دستت باشه که نشون بده کارشناس سازمان نظام وظیفه این حرف رو زده.
اگه گفتن که میتونی انصراف بدی و دکترای حرفه ای بخونی بشین با خیال راحت درس بخون.
یه چیزی هم دوستانه بهت میگم، اگه از اون دسته آدمایی هستی که به جای درس خوندن قراره صبح تا شب پشت اینترنت و جاهای دیگه در مورد وضعیت نظام وظیفت تحقیق کنی از همین الان کنکور تجربی رو بیخیال شو چون در این صورت قطعا تمرکز کافی برای درس خوندن نخواهی داشت. من خودم سال اول کنکورم اینطوری بودم و قانون رو عوض کرده بودن و ممکن بود من به جای اتمام پیش دانشگاهی مجبور میشدم برم سربازی ! به همین خاطر کلی وقت برای پرس و جو از این و ا ون در خصوص وضعیتم کردم و همین مساله تمرکزم رو ازم گرفت.
اگه بشه کتبی یه نامه بنوسیم و جواب بگیرم که خیلی عالی میشه، دقیقا به چه بخشی باید نامه بدم ؟ ( تو ایران معمولا جواب نمیدن!)
در اون مورد دوستانه هم، واقعا حق با شماست، بخاطر همین سعی دارم حداقل قبل از شروع سال جدید تکلیفمو روشن کنم و به قول شما مدام سرگردون دنبال جواب نباشم :n40:
سلام
من دانشجوی کارشناسی پیوسته هستم...تو سال چهارم میخوام انصراف بدم و مدرک معادل کاردانی بگیرم...میتونم تو مقطع کاردانی به کارشناسی ادامه تحصیل بدم؟؟؟وضعیت خدمتم به چه شکل میشه؟
درود
اگر مقطع ارشد باشیم و اخراج شویم به هر دلیل
برای سربازی با مدرک لیسانس می ریم درسته؟
بعد غیب که لحاظ نمیشه و بعد از اخراج 1 سال باید خودمون معرفی کنیم؟
بله شما اگه لیسانس داشته باشید تحت هر شرایطی با لیسانس به خدمت اعزام خواهید شد.نقل قول:
بعد از اخراج یا انصراف یک سال مهلت دارید که دفترچه اعزامتون رو بفرستین. البته خود فرستادن دفترچه هم چند روز طول میکشه اقلا یه هفته قبل از اعزام بفرستینش
<br>نقل قول:
<br>از نظر تحصیلی که مشکلی نداره و حق ادامه تحصیل رو دارین ولی از نظر نظام وظیفه فکر نمیکنم بهتون اجازه بدن چون قبلا یه بار معافیت تحصیلی برای کارشناسی این رشته رو گرفتین الان انصراف بدین و دوباره بخواین برای کارشناسی همین رشته معافیت دریافت کنین خیلی سخت میشه. بهتره حضوری برین از خود نظام وظیفه بپرسین.
ممنوننقل قول:
رفتم نظام وظیفه حضوری پرسیدم گفتن که اگه انصراف بدم مدرک نگیرم میتونم ادامه تحصیل بدم ولی اگه مدرک کاردانی بگیرم نمیتونم...قبلن اینطوری نبود گویا قانون جدید هستش
دوستان امریه کاردانی عمران کجا ها میگیرن؟؟
سلام
دوستان، من ترم مهر درسم تموم شده و از بخش نظام وظیفه دانشگاه پرسیدم چقدر فرصت دارم که برای خدمت اقدام کنم، گفتن 1 سال و کلا نگفتن درسم چقدر طول کشیده.
امروز با پلیس +10 تماس گرفتم، گفتن چون شما مدرک گرفتنت طولانی شده (6سال برای کارشناسی)، سریعا باید خودت رو معرفی کنی و اصلا زمانی نداری.
البته بنده بعید می دونم درست گفته باشن، چون درس هرچقدر طول بکشه، به هر حال زمانی رو برای شرکت برای کنکور سال بعد اختصاص می دن. اما از اونجایی که می خوام مطمئن شم هیچ مشکلی ندارم، لطفا بفرمایید از کجا می تونم بپرسم تا با اطمینان بهم بگن دقیقا چقدر مهلت دارم.
سوال دیگه اینکه در حال حاضر برای کارم، لازمه که مدرکی ارائه کنم که نشون بده مشکل خدمت ندارم. با توجه به اینکه با دانشگاه دیگه کاری ندارم، از کجا می تونم یه مدرک برای این 1 سال بگیرم که توش ثبت شده باشه تا فلان تاریخ از معافیت تحصیلی (1 سال مهلت، معافیت بعد تحصیل یا هر اسم دیگه) استفاده کنم.
ممنون می شم اگه دوستانی که مطلع هستن راهنمایی کنن.
دوستان من سنوات مجازم این ترم تموم میشه
حالا اگه تابستون هم درس بردارم که مشکلی نیست؟یعنی جزو سنوات اصلا حساب میشه تابستون؟
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
سلام خسته نباشید . من الان در مقطع پیش دانشگاهی هستم و در مدارس روزانه تحصیل میکنم و سال سومم رو در مدارس بزرگسالان به صورت حضوری گذروندم و متولد 31 تیرماه75 هستم و معافیت تحصیلی ام که از مدرسه بزرگسالان گرفتم در تاریخ 1 مرداد 95 اعتبارش تموم میشه و من 27 ام تیر امسال کنکور میدم حالا میخواستم ببینم مهر ماه که من میخوام برم دانشگاه دیگه اعتبار معافیت تحصیلی من تموم شده برام مشکلی پیش نمیاد ?اگه مشکلی هست باید چیکار کنم لطفا راهنمایی فرمایید باتشکر
دوست عزیز من هم مثل شما بودم اولا که شما با گرفتن معادل کارانی یه مدرک بی ارزش می گیرید که حتی خود سازمان سنجش هم اونو به عنوان کاردانی قبول نداره چون چارت کاردانی متفاوت هست و برای معادل کاردانی تنها پاس کردن 70 واحد ملاک هست (میتونه 20 تاش حعمومی باشه:)) و بنابراین شما نمیتونید کنکور کاردانی به کارشناسی بدیننقل قول:
تنها حسنش اینه که اگه بعدا کارشناسی قبول شید میتونید یه تعدادی از واحد ها رو تطبیق بدید
در مورد خدمت هم بعد از انصراف یکسال وقت دارید دفترچه بفرستید
با مدرک معادل میتونن کنکور کاردانی به کارشناسی بدننقل قول:
Sent from my HTC One_E8 dual sim using Tapatalk
سلام دوستان. من سنوات پنج ساله کارشناسیم تموم میشه و بنا به دلایلی میخوام چند واحد نگه دارم. میتونم یه سال دیگه نگه دارم بعد یک سال ارشد بخونم؟
والا تو دانشگاه بمن گفتن چون شما فقط 70 واحد داری پاس میکنی که ممکن تو چارت کاردانی نباشه (درضمن کاردانی فک کنم 80 واحد یا بیشتره) مثلاهمه عمومی ها رو پاس کردین ولی از ریاضیات پایه دو واحد مونده و مسائلی از این قبیل مدرک کاردانییت بدرد نمیخوره !نقل قول:
به من که گفتن میشه کنکور کاردانی به کارشناسی داد. اینکه بدرد نمیخوره درسته ممکنه تخصصی کمتر پاس کرده باشه یا بیشتر. خود من 5 تا ریاضی توی کارشناسی پاس کردم که توی دوره کاردانی این تعداد وجود نداره.نقل قول:
Sent from my HTC One_E8 dual sim using Tapatalk
ممنون میشم جواب سوال منم بدیدنقل قول:
سلام
دوستان خدمت رو میشه خرید هنوز؟
شرایطش برای منی که این ترم لیسانسم دستمه چیه؟
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
دوستان ترم تابستون از نظر نظام وظیفه جز سنوات مجاز حساب میشه؟
نه - ترم تابستون اصلا ترم حساب نمیشهنقل قول:
ممنوننقل قول:
من این ترم خرداد سنوات مجازم تموم میشه منتها چند واحدم مونده برای تابستون
با این وضعیت برای ارشد مشکلی ندارم؟
نه چون از نظر نظام وظیفه اخر هر نیم سال رو حساب میکنن - ترم بهار رو هم 31 شهرویر حساب میکنننقل قول:
یه سوال اگه تو مقطع کارشناسی سنوات اضافه بخوری نمیتونی ارشد ثبت نام کنی ؟
سلام دوستان ... ببخشید جای دیگه ای پیدا نکردم سوالم رو مطرح کنم
من متولد آبان 1377 هستم (نیمه دوم) و هم اینکه یک سال جهشی خوندم
رشته خودم تجربی بود ولی خب کنکور ریاضی ثبت نام کردم از اونجایی ک آمادگی لازم رو کسب نکردم میخواستم پشت کنکور بمونم وقتی یکم جستجو کردم واقعا گیج شدم یه جا نوشتن میتونی بمونی یه جا نوشتن همین ک آبان ماه شد 6 ماه بعد فرصت داری خودتو معرفی کنی ینی به نوعی اون قانون یکسال شامل حال من نمیشه
از دوستان کسی میدونه قضیه چیه و چطوریاس ؟ ممنون میشم سریع جواب بدید بدجوری درگیرم
دوستان من متولد 30 بهمن 1376 هستم و امسال کنکور دارم اما میخوام برا سال بعد برم ... من الان مشمول میشم ؟!!!! یعنی چجورسایت ؟ نمیتونم کنکور سال بعد رو بدم ؟! اقا تروخدا جواب بدین من گرخیدم