ویرایش ....
Printable View
ویرایش ....
سلامنقل قول:
پس سرعت قانونی 32 ک نیست درسته ؟
من درحال حاضر از های وب سرعت 4 مگ استفاده میکنم
تازگیا خیلی اذیت میکنه همش افت سرعت دارم گاهی سرعت دانلود 450-500 و گاهی هم زیر 200 میاد
پیشنهاد میدین بیام رو art 1 شاتل یا خیر ؟
سرعت ART1 شاتل روی 1مگ بسته میشه. Downstream 1327 مبیندن. من پیشنهاد نمیکنم سرعت چهارمگ های وب که معمولا روی 8مگ بسته میشه ول کنی بیای روی یه مگ. یکم با این سرعت پایین فکر کنم اذیت بشید. برو داخل اکانت اینستاگرام های وب نام کاربری و مشکلت رو بگو، مطمئن باش پیگیری میکنن تا مشکل حل بشه انشاالله. اگر حل نشد بعدش بیا سمت شاتل.نقل قول:
دوستان فاکتورهای شما هم گرون شده!!!!؟
من سرویس 128 اکو دارم که سه ماه به سه ماه تمدید میشه؛ فاکنورای سال 93 با احتساب شبانه میشد 42 تومن الان برام پیش فاکتور ایمیل کردن که مربوط به ابتدای سال 94 هست که شده 49 تومن!!!
چرررا ؟؟
والا فاکتور من کرون شده ولی این گرونی به علت اضافه شدن هزینه شبانه هست برای سرویس اکو8مگنقل قول:
اگر یه عکس از فاکتور بفرستید اینجا حالا مشخصات شخصی تون رو قلم بگیرید می تونم دقیق تر جوابتون رو بدم
عیدی شاتل به مشترکین....
گرانی دوباره هزینه سرویس شبانه این شرکت از 3500تومن در ماه به 5250تومن در ماه:
واقعا دیگه شاتل گندشو در آورده.... :n34::n34::n34:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا خدا..... چه خبره... یکدفعه بگن آقا کلا شبانه نداریم دیگه. هم پول بدی بابتش تازه اجازه دانلود هرشب هم نداری چون محدودت میکنن. [emoji35]نقل قول:
من نمیدونم ملت با چه امیدی از شاتل با این گرونیش سرویس میگیرن!!!!!نقل قول:
تحریمش کنید دیگه از این غلطا نکنه.
شاتل برای سرویس 8مگش داره ماهی 45تومن میگیره.ولی ایرانسل داره با LTE بالای 8مگ سرعت میده و بسته 10گیگش ماهی 32500 هست.در صورتی که شاتل 4گیگ میده....
با یه مقایسه بین ایرانسل و شرکت های ADSL متوجه میشیم ایرانسل نسبت به اکثرشون بهتر و مناسبتره تعرفه هاش!
کسی که به 3G و 4G دسترسی داره (و کیفیتش خوبه) با این وضعیت اشتباه میکنه که از شرکتهایی مثل شاتل سرویس میگیره....
الان از کدومشون اینترنت بگیریم خوبه ؟
اون از پارس انلاین و این هم از شاتل
حاجی سمت شاتل که اصلاً نیا... شرف نداره... فن آوا خوبه اگر پوشش میده منطقه تون رو یه سر به سایتش بزننقل قول: