من 20 همن ماه میام تهرون چند تا خرید دارمنقل قول:
می خوام نانو بخرم هم کوچیکه هم باریک " اخه واسه ورزش سنگین به کارم نمیاد "
این هدفونا خیلی بزرگ هستن فک کنم کیفیت خداست:31:
Printable View
من 20 همن ماه میام تهرون چند تا خرید دارمنقل قول:
می خوام نانو بخرم هم کوچیکه هم باریک " اخه واسه ورزش سنگین به کارم نمیاد "
این هدفونا خیلی بزرگ هستن فک کنم کیفیت خداست:31:
اگه نانو میخواهی بخری پول هدفون نده چون اپل ارزش این هزینه ها رو نداره دوستت درست میگه بهترین برند پلیر کوون هست چند چیز این مارک رو با عموم پلیر ها متفاوت میکنه:نقل قول:
1 داشتن افکت های زیاد(برای ترمیم و شبیه سازی صدا)
2 داشتن اکولایزر و تنظیمات زیاد صدا( اجازه گوش دادن و تنظیم آهننگ ها و هدفون های مختلف رو میده)
سیگنال خروجی با کیفیت
و ...
بجز آخری عموم چیز هایی که گفتم اصلا اپل نداره نه این که داره ولی مال کوون بهتره نه! اصلا نداره این کجا و اون کجا !
اگه دنبال کیفیت میگردی اصلا پول اپل نده اگه میدی الکی هدفون خوب نگیر(اگه توضیح بیشتر درباره پلیر خواستی تو تاپیک پلیر بپرس چون این جا جاش نیست.)
درباره هدفون ببین بهترین , بهترین هست بهترین دو تا نمیشه از نظر من وقتی داری درباره بهترین صحبت میکنی خیلی تو خط سبک آهنگ رو میخوره یا نه حرف نزن. اگه میتونی اول sure se5430 نشد Ultimate Ears triple.fi 10 بگیر نشد sennheiser ie8بگیر .
زیر 200 تومن برو تو خط سبک و فلان وبهمان اگه میخوای درباره بهترین حرف بزنی این چیز ها خیلی به چشم نمییاد. دیگه تفاوت انقدر نیست
ببینید اچ دی 555 اخرین بارشون براشون در پاییز اومد و در پاییز هم موجودیشون تموم شده من از 28 اذر پیگیر فقط این مدل هستم و تا الان همیشه گفتم به زودی میاریم کلا بیخیال بشید بهتره !
امیدی به بازار هدفون ایران ندارم فقط یه سونی کریتیو نسبتا خوب ساپورت میشه بقیه هیچ حتی سن هایزر و ای کی جی هم در حد خوب نیست و میتونید ببینید که مدل های حرفه ای و ... وجود نداره ...
خیر سرم میخواستم سن هایزر HD 380 PRO بگیرم ظاهرا اون رو هم باید از U.S برام بیاد !
دوستانی که میخوان هدفون CLOSED بگیرن این مدل رو مد نظر قرار بدن( یه مدل حرفه ای) ... گرچه به نظر من Beats studio در سطح خیلی خوب و بالایی برای استفاده روزانه در رده شخصی قرار داره.
و به طور کلی کسانی که سبک هیپ هاپ و R&B الکترونیک(trance house dance ) گوش میدن بدون شک هدفون closed بگیرید!
closed بزرگ هاست ؟نقل قول:
akg k 701
فکر کنم اینم چیز خوبی باشه هاااا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واسه دنس و قر کمر :31:
ولی بهترین هدفون in ear ادم بگیره ها در مقابل این دی جی فول سایزا هیچه
خیلی خوشم اومده از Ultimate Ears triple.fi 10 Pro ولی تا بیاد ایران 400 تومنه نا قابل پولشه
مرسی peaceful1 و a.z.p.z
Ultimate Ears triple.fi 10 Pro و se530 خیلی خاص هستند با بقیه مقایسه نکن.نقل قول:
نقل قول:
من چند بار کامل راهنمایی شمارو خوندم
طبق گفته شما اگه سمت ایپاد نانو برم بهتره هدفون گرون قیمت نگیرم ....
خوب هدفون خوب واسه نانو چی بگیرم " اخه فکرش که می کنم 300 بدم هدفون بعد پلیرم اون قدرت و کیفیت رو نداشته باشه فایده نداره
این هدفون 100 تومنیا akg creative در سطح هدفون های walkman سونی اریکسونه ؟ اگه اینطوری باشه بدردم نمی خوره
اخه می خوام باس و کیفیت عالی نه ولی خوب داشته باشه حداقل واسه سبک پاپ " :10:
یکی هم جواب منو بده . ممنون :11:نقل قول:
خسته شدم، اگه بخوام وارد کنم هم تا يک ماه طول ميکشه !نقل قول:
همینه دیگه بازار محدود هدفون تو ایران متاستفانه این چیزا رو داره ...
باید منتظر باشی بیارن .. فکر نکنم جای دیگه ای باشه حالا ضرر نداره یه سر ژایتخت برو سراغ این مدلو بگیر ...
اخه بدبختی اینجاس که فکر کنم قبلا یه مغازه تو پایتخت کاراس سنهایزر رو داش ولی مثل اینکه جم کرده ... ولی تو یه سر برو .. تیر در تاریکی
مدل مشابه HD555 و يادر همين حد چيا پيشنهاد ميکنيد ؟
ببین بذار یه چیزی رو بت بگم ... به نظرم خودت تکلیفت رو نمیدونی یه بار میری سمت هدفون های circumaural یه بار میری سمت in-ear !نقل قول:
ببین برای ایپاد نانو in ear اگه میخوای به نظر خودم و طبق تجربه شخصی کنم از کریتیو میتونی مدل
aurvana in ear رو بگیری که از نظر bass و شفافیت و کیفیت در سطح خیلی خوبی قرار داره جدا از طراحی و امکانات جانبیش ! ... قیمتش هم حدود 80 میتونی گیر بیاری از نمایندگی خود کریتیو ! ...
مدل های سطح پایین ترم هست مثل EP-630 و ... که در حد 18 تا 30 تومن هست ...کد:http://asia.creative.com/products/product.asp?category=437&subcategory=861&product=14702&listby=
...........................................
در مورد سوال بالات خیر CLOSED به بزرگ ها گفته نمیشه همه IN EAR ها هم اکثرا CLOSED هستن و صدا رو ایزوله میکنن و برای سبک الکترونیک و هیپ هاپ مناسب هستن !
اگرم فول سایز میخوای که بحث جداست !
...........................................
در مورد سوال BENY NVIDIA !
در همین حد میتونی مدل HD 485 رو از سن هایزر انتخاب کنی تا جایی هم که میدونم موجودی دارن منم مثل تو میخواستم 555 بگیرم نداشتن 485 گرفتم و واقعا هم راضی هستم از نظر طراحی و راحتی خیلی خوب هست!
کابلش هم جدا میشه و یه هولدر هم تو باکسش هست ... به نظر من واقعا مدل قابل قبول و خوبی هست میتونی بررسی ها و تست ها رو هم ببینی همه چیز بر این موضوع تاکید داره ! ...
به هر حال سوالی در مورد 485 داشتی میتونی بپرسی ( هدفونی هست که برای همه چیز مناسب هست یعنی استفاده محدودی نداره فیلم-موزیک و ... و واقعا گوش و سر رو خسته نمیکنه چون تجربه ی استفاده بالای 5-6 ساعت رو سرم رو دارم ! و الان که 7 ماه هست دارمش روزی 5 ساعت رو حداقل ازش استفاده کردم به طور کلی! *** فقط ممکنه بعد از استفاده طولانی EAR هاش یه کم کهنه بشه که اونا هم در میاد و میتونی عوضش کنی که باید بالای چند سال ازش استفاده بکنی !)
فکر کنم چاره ي ديگه اي نداشته باشم، همين مدل رو ميگيرم ...
ريويوهاش هم چيزاي جالبي گفته ! فقط يک چيزي ! من نميخوام صدا ضعيف باشه !!! يعني بدم مياد وقتي صدا ضعيف باشه ! به نظرتون ميتونه نيازم رو برطرف کنه ؟
قيمتش هم 80 بايد باشه ...
به هر حال ...
مدل HD280 Pro چطوره ؟ هست تو بازار ؟
مدل k99 چطوره از AKG ?