نقل قول:
من یادمه تو اون سال عاشق این اور کت ژوزه بودم!
خیلی عالی بود!:n08:
امشب یه برد شیرین ایشاللا!
هتریک رونالدو!
شب طلایی رئال !
شب پاس های گل اوزیل !
و ...
رونالدو منتظریم!:n12:
Printable View
نقل قول:
من یادمه تو اون سال عاشق این اور کت ژوزه بودم!
خیلی عالی بود!:n08:
امشب یه برد شیرین ایشاللا!
هتریک رونالدو!
شب طلایی رئال !
شب پاس های گل اوزیل !
و ...
رونالدو منتظریم!:n12:
دو ساعت مونده تا بازی...استرس... امیدوارم ببریم...یادی هم بکنیم از رونالدوی کبیر با اون هت تریک به یاد موندنیش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یاد اون بازی بخیر...البته 4-3 باختیم اون بازیو اما در مجموع صعود کردیم...نقل قول:
فوق العاده بود...نزدیک 20 تا موقعیت هر دو تا تیم داشتن !
یادم نیست 2003 بود یا 2004 اینا...
تو رئال رونالدو بود اون موقع که یادمه گل هم زد به علاوه فیگو رائول زیدان و...:n12::n19:
البته داشیم 3-2 میبردیم که فرگوسن دیوید بکهام رو اورد تو زمین و اونم یه کاشته بی نظیر زد و 3-3 شدیم...بعدشم گل چهارمو زد..
سال ۲۰۰۳ بود... یادمه گزارشگر اون بازی عادل بود... وقتی بکام گل سوم یا چهارم رو زد (دقیقاً یادم نیست)، فرگوسن یه چیزی بهش گفت. عادل هم لب خونی کرد و گفت "چه فحش بدی به بکام داد!"... یادش بخیر... :n08:
ترکیب هنوز اعلام نشده ؟؟؟
خیلی استرس دارم :n03::n27:
واسه امتحان پایان ترم این همه استرس نداشته و ندارم :n23:
ترکیب دو تیم اعلام شد :
Real Madrid Xl: Lopez, Arbeloa, Ramos, Varane, Coentrao, Khedira, Xabi, Ozil, Di Maria, Cristiano and Higuain.
Manchester United XI: De Gea, Rafael, Ferdinand, Vidic, Evra, Carrick, Cleverley, Nani, Welbeck, Giggs, Van Persie.
گویا با لباس دوم بازی میکنیم امیدوارم اشتباه باشه چون من از این کیت دوم میترسم :n27:
واقعا یک دوره ای رئال-منچستر یکی از حساس ترین و زیباترین بازی های اروپا بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... این عکس هم تو گل دیدم جالب بود همونطور که میبینید زیدان به سان فوتبالیستها بازیکنان منچستر رو به هم گره زده و رفته :n02:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا لباس دوم ؟؟!!!!!!!نقل قول:
لباس دوم مگه قرمز نیست /؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اما نه در اروپا ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
و یک پیروزی دیگه از ژوزه مورینیو در برابر فرگوسن (آمار ژوزه جلوی پیر مرد یونایتدی ها استثناییه)
دوستان ترکیب رو دیدین ؟؟ رونی رو نیمکت هست !!!!!!!!
من دیگه اعصاب ندارم !! رفتم پا تلویزیون -- امیدوارم آخر بازی خودکشی نکنم :n27:
به امید صعود به مرحله بعد :n29: