سلام
دوستان این هارد و مادر بورد با هم مچ هستند ؟
ایا این هارد 345 ارزش داره ؟ ممنون
Western Digital Red Edition 2TB 64MB Cache Internal Hard Drive WD20EFRX
GA-MA770T-UD3P
لطفا راهنمایی کنید که هاردم داره میره رو هوا
Printable View
سلام
دوستان این هارد و مادر بورد با هم مچ هستند ؟
ایا این هارد 345 ارزش داره ؟ ممنون
Western Digital Red Edition 2TB 64MB Cache Internal Hard Drive WD20EFRX
GA-MA770T-UD3P
لطفا راهنمایی کنید که هاردم داره میره رو هوا
با سلام .نقل قول:
مدلی که نوشتید قابل نصب روی مادربرد هست و مشکلی نداره . ولی این مدل نسبت به مدلهای عادی گرانتر هست ، بجای این مدل میتونید WD blue با مدل نامبر WD20EZRZ تهیه کنید که قیمتش حدود 239 هزار تومن هست .
Seagate Barracuda ST2000DM001 Internal Hard Drive - 2TB
این مدل چطوره ؟
از بلو وسترن کسی تعریف نمیکنه .
اگر رد صدای زیادی نداشته باشه همون بگیرم بهتر نیست ؟ 100 تومن تفاوت خیلی مهم نیست .
ممنون از راهنمایی شما
اگر به خاطر صدا حساس هستید مدلی که پیشنهاد دادم 5400RPM و کم صدا هست و در واقع همان WD Green سابق هست . با اینحال اگر اگر تفاوت قیمت مهم نیست میتونید WD Red رو انتخاب کنید که اینهم 5400RPM و کم صدا هست .نقل قول:
همچنین WD Red نسبت به WD Blue و سیگیتی که نوشتید کیفیت بهتری داره و در واقع برای سیستمهای NAS هست که 24 ساعته میتواند روشن باشد . 5400RPM بودن هارد دیسک و پرفورمنس پایینتر نباید برای شما خیلی مهم باشه چون قبلاً گفته بودید SSD جداگانه برای ویندوز دارید .
سلام خدمت اساتيد محترم.. من يه كيس قديمي دارم كه مدلش مادر بردش هست GA-8I865GME-775 ميخواستم ببينم هارد چي براش بگيرم؟ يني تا ساتا چند ساپورت ميكنه؟ ساتا١ ساتا٢ ساتا٣؟ چه مقدار ساپورت ميكنه ٥٠٠گيگ يك ترا؟
با سلام .نقل قول:
نوشته شده توسط sdfsdfsdfsdfsgdsfg [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من سایت گیگابایت برای مدلی که دارید رو بررسی کردم . این مدل دو عدد SATA I (یعنی 150Gb/s) داره ولی نباید مشکلی با نصب هارد دیسکهای SATAIII داشته باشید (به خاطر وجود قابلیت Auto negotiate بین هارد دیسک و Serial ATA controller مادربرد) .
بازهم اگر مشکلی بود میتونید از جامپر استفاده کنید تا حالت 1.5Gb/s فعال بشه . PDF زیر هم مربوط به Jumper Setting مدلهای وسترن دیجیتال هست (با فـیـلـتـرشکن دانلود کنید) .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد میزان حجمی که ساپورت میکنه ، من دیتاشیت ICH5/ICH5R رو مطالعه کردم ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) . از اونجایی که چیپست ICH5/ICH5R از 48bit LBA ساپورت میکنه پس مشکلی با نصب هارد دیسک یک ترابایتی نخواهید داشت .
نمیدونم کاربردتان چی هست ولی میتونید WD Blue با مدل نامبر WD10EZRZ تهیه کنید که 5400RPM و کم صدا هست و اگر از این سیستم برای دانلود استفاده میکنید گزینه مناسبی هست . مدل پرسرعتر WD10EZEX هست که بعضی کاربرها از صدای بالای این مدل شاکی هستند .
هارد آداپتوری سه ترابایت تا قیمت 350 تومن چه مدلی پیشنهاد میدید؟
بودجه یه خورده کم هست . پیشنهاد میکنم تفاوت قیمت این سه مدل رو در بازار بررسی کنید و هر کدام که حداقل قیمت رو داشتند تهیه کنید ولی معمولاً Seagate Expansion کمترین قیمت رو باید داشته باشه .نقل قول:
Seagate Expansion
Seagate Backup plus
WD my book
هاردهای hgst وارد ایران نميشن؟؟؟
کیفیتشون در چه حده؟؟
فرستاده شده از C2105ِ من با Tapatalk
سلام دوستان
چند وقتیه که داخل کامپیوترم با کمبود حجم شدید مواجه شدم ! و تصمیم گرفتم که یک هارد اینترنال 2 ترابایت یا 3 ترابایت بگیرم، هم برای آرشیو هم نصب بازی و نصب سیستم عامل و....
قبلا علاقه ربادی به سری Black وسترن دیجیتال داشتم ولی هیچ جا گیر نمیاوردم ولی الآن احساس میکنم برای کار من بهتره با هزینه هارد های بلک یک هارد دیگه با ظرفیت بالاتر بگیرم چون به ظرفیت بالاتر بیشتر از سرعت بالا احتیاج دارم
با مقداری جستجو به هاردهای Barracuda سیگیت 7200 با هد 3.5 اینچی و بافر 64 رسیدم
دیجی داره و پیشنهاد ویژش هم هست(11 تومن البته فقط تخفیف داره !!!)
نظر شما چیه ؟ از همینا بگیرم ؟
این طور که خریدارهاش نظر داده بودن داخل بستش نه پیچ هست نه کابل ساتا و... برای این که خودم بتونم نصبش کنم چه چیزایی اضافه باید خریداری کنم ؟
یک مقدار عجله هم دارم این هارد پونصد خودم واقعا کلافم کرده !
با تشکر