سلام شما چه ورژنی نصب کردید؟نقل قول:
ورژن 5.12 مخصوص ویندوز 8 بهینه شده و این ورژن را نصب کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام شما چه ورژنی نصب کردید؟نقل قول:
ورژن 5.12 مخصوص ویندوز 8 بهینه شده و این ورژن را نصب کنید
سلامنقل قول:
اینا همه در قالب مفهوم هوش مصنوعی قرار دارن.
من بیشتر روی اسکنر آنتی ویروس تمرکز کردم و در پستی که صفحه پیش دادم گفتم:
نقل قول:
با اینکه تقریبا behavior block نداره اما هنوز هم تو تستهای هوریستیکی نتایج خیلی خوبی میگیره
از ورژنی که خود سایت کمودو واسه دانلود رایگان گذاشته استفاده کردم.
اینم آدرس
شما اگه سازگاری کامل با ویندوز 8 میخواین باید تا اومدن کومودو ورژن 6 که همین روزا میاد صبر کنید.چون نسخه بتای 6 الان 2 ماهه که اومده دیگه نباید زیاد طول بکشه.البته فایروال کومودو تو ورژن 5.12 برای 8 بهینه شده که از سایت قابل دریافته اما نمیدونم اینترنت سکوریتی ش هم نسخه 5.12 داره یا نه؟؟چون این سوییت کامل دانلود میشه و فایروالش جدا نصب میشه نود درصد اینترنت سکوریتیشم 5.12 داره..اما اگه عجله ندارید چند وقتی صبر کنید نسخه 6 فاینال دربیاد خیلی بهتره...نگاه کنید که نسخه شما 5.10 هست...نقل قول:
الان گشتم توی سایت تا ورژن 5.10 بیشتر نبود.اما توی فروم کومودو لینک دانلود مستقیم ورژن 5.12 رو براتون پیدا کردم:
سلام!
escan آنتی ویروسش به اویرا میرسد یا نه ؟!!
قدرت مدرت هم دارد یا نه ؟!!!!
انتی ویروس واقعا قدرتمندی هست. از اویرا چیزی کم ندارهنقل قول:
امکانات خوبی هم داره.
دوستان Zone alarm توی تست ها که دیدم از اواست بهتره بوده حالا کسی هست نصبیده باشه؟ انتیویروس با فایروالل راییگانم داره
چون از موتور کاسپراسکی داره استفاده میکنه. 2 تا عیبی که نسخه رایگانش داره اینه که هر 24 ساعت اپدیت میشه و یک بدی دیگه که داه از خود کاسپر هم سنگین تره و رم و سی پیو کامیپوتر رو میخورهنقل قول:
سرعت اسکن بالایی هم ندره امکانات کاسپر رو هم نداره
واقعا فقط Nod32 ترکونده خیلی کامله
ممنون پس همون اواست خوبه برام؟ یا همون نود خودمو نصب کنم؟نقل قول: