-
رئال خیلی طوفانی شروع کرد
چه پرسی هم بازیکنای اون می کردن!
نیمه دوم یکمی بهتر بازی کنن مخصوصا رونالدو که خوب بازی نکرد حتما می تونن ببرن
از اون طرف هم مسی یکمی عصبی بازی می کنه و ممکنه حتی اخراج بشه همینطور سانچز هم توانایی اینو داره
ولی انصافا هر چی هافبک وسط عالیه توی بارسا ریخته و این کار رئال رو سخت می کنه!
ویرایش: گل دوم بارسا خیلی شانسی بود!
-
به عنوان یک هوادار قدیمی رئال دیدم که واقعا مسی بالاتر و بهتر از روتالدو هست و رونالدو جز کوبوندن توپ به دیوار دفاعی کاری نکرد مورینیو هم نشون داد که آنالیزش کاملا اشتباه بود تمامی تعویض ها بسیار بد بودند واقعا متاسفم.
-
به نظرم فقط و فقط به شانس باختیم!
حتی اون توپ خراب کردن های عجیب رونالدو هم، شانسمون بود...چطور اون تغریبا گل خالی رو گل نکرد؟!
اینکه چطور توپ کاکا از رو خط بیرون میاد توسط خود توپ!!
اینکه چطور توب کریم نه خودش رفت تو گل نه هیگواین 10 سانت جلوتر نبود که گل کنه توپ رو..
اینکه چطور بعد از هر حمله عالی، گل خوردیم!
فقط و فقط شانس بود..دیگه اون گل دومشون هم بماند که واقعا من موندم!
تیم بخصوص نیمه اول، عالی بود...
نیمه دوم هم بعد از گل دوم و بخصوص گل سوم، دلیل اینکه بارسا چندتا موقعیت داشت، این بود که تیم عملا داشت با 2 دفاع بازی میکرد چون راموس و پپه عقب بودن و مارسلو (ماشالله چه اتوبانی راه انداخته بود!) و کوئنت رائو فقط حمله میکردن...
به هر حال بازی با سویا رو ببریم، هنوز 3 امتیاز جلو هستیم...
+
مارسلو و کریس هم بدون شک بدترین های تیم بودن...
-
گل دوم بارسلونا یه دفعه همه چیو به هم ریخت.
نمیدونم چرا هنوز بعد این مدت توی دفاع های کناری رئال خوب بازی نمیکنه. مخصوصا مارسلو خیلی بد پوشش میداد (کاری به گل دوم بارسا ندارم چون شانسی بود و میتونست برای هر کسی اتفاق بیافته) ولی در کل بیخیال بازی میکرد، چند بار نشون داد توی صحنه های مختلف سمت چپ رو کاملا ول کرده بود.
ولی بازم مهم نیست
HALA MADRID
-
خوب بازیو باختیم.....(تبریک به طرفداران بارسا)
اول اینکه باید از بازی رونالدو شدیدا انتقاد کنم این چه وضع بازی کردن بود....! به نظر من اولین گزینه تعویض برای تیم رئال رونالدو بود...! تا لاسانا دایارا یا.......! (دی ماریا چرا آخه؟)
بعد از دریافت گل دوم که کاملا شانسی بود کلا بازی از دست رفت و از کنترول خارج شد و ذهن بازکنان رئال کاملا به هم ریخت...!
گل سوم هم کلا یک گل تموم کننده بود ! در کل من نمیدونم کی میخوایم از بارسا نترسیم و جلو بارسا واقعا بازی کنیم؟
یعنی از میلان کمتریم؟!
امیدوارم در الکلاسیکو های بعدی بهتر بازی کنیم ( نمیگم ببریم) !
همونطور که در پست های قبلم گفتم بیشتر انتظار یک بازی عالی رو از دو تیم داشتم که اصلا مشاهده نشد ! 100 رحمت به الکلاسیکو های قبلی....!
مسی هم که باید اخراج میشد که.......!
بیخیال.../موفق باشید.
-
خوب، باختیم. تبریک به بارسلونا...
گل دوم کار رو خراب کرد. رئال ترسید و وا داد. باخت های قبلی و این فکر که "بازم میبازیم" ذهنیت تیم رو خراب کرد.
تا قبل از گل دوم بارسا بد بازی نمی کرد، بلکه رئال عالی بود. فوق العاده پرس میکرد. نمیذاشت بارسا بازی با توپش رو انجام بده. تو نیمه ی اول هر بازیکن بارسا که صاحب توپ میشد، 3 4 تا رئالی محاصرش کرده بودن. کاملاً کنترل شده بود بارسا. اما حیف که یک گل شانسی بد خوردیم و تیم از هم پاشید. شد دفاع ناقص و ضد حمله.
امیدوارم این باخت فوری فراموش بشه و برگردیم به روند پیروزی های قبلی. هنوزم شانس رئال تو لالیگا بیشتره. چمپینز لیگ رو هم داریم.
زنده باد رئال...
:40::40::40::40::40:
-
باختیم، نمیدونم به چی! چون من که بازی خوبی ندیدم.
تیم داشت عالی کار میکرد، توپ و میدان دست ما بود و موقعیت های خیلی خوبی داشتیم، ولی اصلا استفاده نکردیم، در عوض سانچز میاد در کنار دو مدافع، از رو خط محوطه توپ رو کنج دروازه جای میده.
فکر کنم دیگه همه قبول داشته باشیم که بدترین شب رونالدو بود، ولی خوب بهتره که نکوبیمش. به هر حال دلیل اینکه تا الان اینجای فصل هستیم هم یکیش همین رونالدو هست.
اوزیل هم خوب کار نکرد و باز هم نشون داد جلوی بارسلونا ضعیف هست. کلا نمیدونم چرا بعضی از بازیکنای ما تو ال کلاسیکو ضعیف هستن.
کاکا خیلی خوب کار کرد. شاید بهتر بود که از اول بهش بازی میدادیم. هیگواین که فرصتی برای نمایش نداشت و خدیرا هم فکر کنم بخاطر تازه نفس اومدن به زمین اومد.
ولی بجای اینکه دی ماریا رو بیرون بکشه، بهتر بود رونالدو رو بیرون میکشید. ولی فکر کنم سعی کرد تا ستاره رو نگه داره بلکه تو یه صحنه بتونه...
با این وضعیت، و با توجه به اینکه تیم رئال تو آماده ترین وضعیت هم به سختی میتونه بارسا رو تو نیوکمپ شکست بده، باید باز هم به دنبال این باشیم که تیم های دیگه از بارسا امتیاز کم کنن و ما نهایت استفاده رو ببریم.
-
واقعا دیشب شب سختی بود درسته به قول دوستمون اگه رونالدو نبود ما اینجا هم نبودیم الان ولی رئال دارای اعتماد به نفس برای بازی های ال کلاسیکو نیست.شما بببینید ما والنسیا رو میبریم حتی پارسال همین میلانی که بارسا رو برد هم میبریم ولی تا به ال کلاسیکو ها میرسیم حس میکنم استرس در تک تک بازیکن ها دیده میشه.مدافعان به شدت از مسی میترسند و همین باعث میشه نتونن به خوبی پرسش کنن ولی واقعا اگه دروازه بانمون کاسیاس نبود راحت 5 تا گل رو میخوردیم.واقعا نبود یک هافبک بازیساز به شدت دیده میشه کاش اشنایدر دیشب بود و کاش و کاش و کاش.اما زندگی ادامه داره و اگه مورینیو بتونه به بازیکن ها اعتماد به نقس رفتشون رو برگردونه بردن بارسا سخت نیست.امیدوارم در بازی بعدی جبران کنیم.Hala madrid
-
خیلی بد باختیم !!
مشکل رئال هم خیلی حاد بود !
موقعیت ها گل نکنیم و دفاع و حمله مون هم اینطوری باشه خوب معلومه می بازیم
کلا رئال با این خط دفاع اشفته به جایی نمیرسه
به هر حال فکر کنم با این وضعیت بازی برگشت مون هم رو باید باخت در نظر بگیریم
و اگه تو تمام بازی های دیگه امتیاز از دست ندیم میتونیم امیدوار به قهرمانی باشیم
تو چمپینز لیگ هم بالاخره به بارسلونا میخوریم و اگه این وضعیت باشه که صد در صد حذف شدیم
-
سلام.من که بازی را ندیدم .اگر گل ها را برام بذاید ممنون میشم.
اصلا انتظار 3 تا گل را نداشتم..این نشون میده خط دفاع مشکل داره.امیدوارم که در بعدی ها بتونیم تلافی کنیم.