درخواست راهنمایی از دوستان !
بین ال جی lw65100 47 , پاناسونیک 50st30 موندم کدومو انتخاب کنم با توجه به اینکه قیمت هر دو نزدیکه ولی امکاناتی که دارن کمی با هم فرق داره - در ضمن دوام و طول عمر tv هم برام مهمه و هم کیفیت تصویرش - اگه
Printable View
درخواست راهنمایی از دوستان !
بین ال جی lw65100 47 , پاناسونیک 50st30 موندم کدومو انتخاب کنم با توجه به اینکه قیمت هر دو نزدیکه ولی امکاناتی که دارن کمی با هم فرق داره - در ضمن دوام و طول عمر tv هم برام مهمه و هم کیفیت تصویرش - اگه
اگر برات سه بعدی مهم هست ال جی توصیه میشهنقل قول:
اون پاناسونیک هم خوبه ولی میدونی که پلاسما هست و سه بعدی اکتیو
طول عمرشونم زیاده خیالت راحت
اگر روزی 8-10 ساعت استفاده کنی 7-8 سال با کیفیت اولیه بهت سرویس میده از اون به بعد هم نور تصویر کم میشه که بعد 7-8 سال آدم معلوم نیست بمونه یا نه چه برسه به تلوزیون:31:
با تشکر _ ولی بعضی دوستان میگن ممکنه ال جی همون چند ماه اول مشکل پیدا کنه که یه آدم بیکار میخاد با گارانتی دست و پنجه نرم کنه که من وقتشو ندارم - آره 3 بعدیشم میدونم فرق دارن بازم نمیتونم تصمیم بگیرم با اینکه تو بیشتر سایتها ال جی این مدلش نمره خوبی داره ولی پانا هم با کیفیت تصویرش وسوسه انگیزهنقل قول:
چند تا از دوستان اینجا ال جی دارن و میتونی بپرسی ازشون مشکلی دارن یا نه؟نقل قول:
در هر حال تصمیم با خودته
انشااله که انتخاب خوبی داشته باشی
از دوستانی که ال جی مدل 47lw65100 دارن و استفاده میکنن راهنمایی میخاییم که راضی هستن یا نه و چرا ؟
تا جایی که من اطلاع دارم از بچه ها کسی 65100 نداره و همه 57000 دارننقل قول:
فقط من داشتم که قبل از نصب پشیمون شدم و با 98000 عوض کردم
اونم 3900 حدود 1100 فرق دارن که میشه یه سینما 3 بعدی گرفت با اون
سینما یه دونه خفن دارم و بلوری پلیر هم که بیاد تنگش همون سه بعدی میشهنقل قول:
98000 یه چیزه دیگس:31:
داداش حله من که گرفتم خیلیم راضیمنقل قول:
98000 3 بعدیش passive یا active ؟نقل قول: