اره من راستشو بخوای از اونا هم خوشم نمیاد!ولی چون اول بازی با اینکه توی لیستشون نبودم بازم اون زنیکه گفت لیستو بیخیال و دستور داد گردن بزننم ازشون کینه برداشتم!من عضو هیچکدوم به طور کامل نشدم!:46:نقل قول:
Printable View
اره من راستشو بخوای از اونا هم خوشم نمیاد!ولی چون اول بازی با اینکه توی لیستشون نبودم بازم اون زنیکه گفت لیستو بیخیال و دستور داد گردن بزننم ازشون کینه برداشتم!من عضو هیچکدوم به طور کامل نشدم!:46:نقل قول:
من با دوتا سیو با هردوشون رفتم. احترامی که ایمپریال برات قائله استارملاک نیست. استارملاک همش توهین میکنند انگار بردشونی اخرش هم هیچی نمیشی تو گروهشون جایزه هم نداره:46:نقل قول:
واسه ورود به کالج کلید می خواد!نقل قول:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !:18::18::18::18::18::18::18::18:نقل قول:
چی میخواد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
شما بخوای وارد بشی یه خانومی جلوتو میگیره میگه راه خطرناکه و شما باید یه چیزایه معمولی از جادو رو بلد باشی و ...
کوئستش رو که انجام دادی میرسونت و به یک نفر دیگه سوقت میده بعد اون نفر دیگه برات تور میزاره و...!
---------- Post added at 05:54 PM ---------- Previous post was at 05:51 PM ----------
اره برادر قبول دارم من که نگفتم بدن منظورم این بود که از اون کار اول بازیشون خوشم نیومد و عضوشون نشدم!عضو Stormclock ها هم درست حسابی نشدم! یعنی فعالیتی نکردم اونا یه مشت شورشی به قول مبین جان بیش نیستند!:46:نقل قول:
جالبه اول بازی فرمانده شورشی ها اولفریک رو گرفتم میخوان سر بزنن همراه با ما که الدوین میاد همه چیزو بهم میزنه.:31:نقل قول:
دقیقا به همین دلیل چون بهش مدیون بودم با Warrioram که میرفتم آخر بازی که رسید گذاشتم یه دونه منو بزنه ولی پر رو شد 2 تا دیگه هم زد مردم!!:31:
کسی کد تقلبی برای زیاد شدن جا بلده؟و کسی تا حالا تونسته بازی رو تموم کنه؟
بازی رو خیلیا تموم کردن!نقل قول:
کد میخوای چیکار؟بازی مسخره میشه با خیلی از کدها!
یه Follower بنداز دنبالت هرچی خواستی بارش کن!:46:
FOLLOWER چیه؟ کد میخوام
بچه ها این قسمتو باید چکار کنم ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]