دیگه کدوم ها خوبه؟بانک سامان الان قرض الحسنه داره ؟بانک ملت چطور؟قرعه کشی ها به چه صورته؟نقل قول:
Printable View
دیگه کدوم ها خوبه؟بانک سامان الان قرض الحسنه داره ؟بانک ملت چطور؟قرعه کشی ها به چه صورته؟نقل قول:
والا بقیه بانکها خبر ندارم - شما میتونی به وبسایتشون مراجعه کنید.نقل قول:
بانک سامان قرض الحسنه داره ولی قرعه کش فکر نکنم داشته باشم، من 20هزار تومن تو بانک ملت گذاشتم 15 هزار تومن بردم:n04:نقل قول:
تو بانک های خصوصی، بهترین بانک از لحاظ حساب قرض الحسنه بانک اقتصاد نوین هست، تا اونجایی هم که می دونم بانک صادرات به حساب های قرض الحسنه جایزه نمی ده:n05:
بیشتر بانک ها تو اردیبهشت ماه و یا خرداد ماه قرعه کشی می کنن، ولی تاریخ تکمیل موجودی را تا انتهای سال اعلام می کنن، به نظر شخصی بنده همون بانک ملت از همه ی بانک ها از لحاظ حساب قرض الحسنه بهتره هرچند که من مشتری پروپاقرص بانک پاسارگاد هستم:n01:
سلام
یک بانکی رفتم صحبت کردم برای افتتاح حساب
یک طرح خیلی جالبی که داشت، برای یک سال سپرده گذاری،ماهیانه20% سود میداد!!!
نظرتون چیه؟ از کجا میاره این همه رو؟
احتمالا منظورش سالی 20% بود. منم بانک انصار افتتاح حساب کردم به من گفت ماهی 7% سود میدیم الان میگه سالی 7 درصد.:n13:نقل قول:
سلام دوست عزیز . تمام سودهایِ بانکها و موسسه ها و صندوقها سالیانه هست و هیچ استثنائی نداره چون این یک واحدِ اندازه گیری و سنجش سود هست در بانکها . مثال : وقتی میگن سودِ روز شمار 20% , یعنی در سال 20% سود داره اما تقسیم بر 365 میشه و روزانه حساب میشه .نقل قول:
یعنی به 5 میلیون ماهانه چقدر سود یمدن اگر یک ساله بذاریم؟نقل قول:
اگه سود 20 درصد هست میشه ماهیانه 82.191 توماننقل قول:
اگه سود 21 درصد باشه میشه ماهانه 86.301 تومان
به نظرتون ارزش داره پول رو اینجوری تو حساب بذاریم و سود ماهیانه رو روش بذاریم ارزشش پایین نمیاد؟نقل قول:
این سود ها شرعا حلاله؟