لطفاً جواب بدهید .نقل قول:
ممنون
Printable View
لطفاً جواب بدهید .نقل قول:
ممنون
سلامنقل قول:
با کرک قبلی به راحتی کرک شد .
چرا کسی جواب نمیده ؟؟ :19:نقل قول:
سلام.
ما هم بازی رو دانلود و به خوبی نصب و اجرا کردیم.
ولی یه مشکلی هست .. این تنظیمات گیم پدش ما رو دیوونه کرد .. حالت دیفالتشو به هم ریختم و حالا دیگه درست نمیشه .. میشه راهنمایی کنید؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون:40:
اینجوری تنظیم کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون.
ولی گیم پد من این همه دکمه نداره:31: دسته پلی استیشنه .
اینجور که معلومه شما دو تا گیم پد دارید درسته؟
پ.ن: درست شد ممنون
سلام
من هر وقت میخوام آنلاین بازی کنم صفحه ای که پیتر چک میاد 4-5 دقیقه طول میکشه تا بره ولی وقتی ALT+TAB می زنم و از بازی میرم بیرون و دوباره میرم داخل بازی مشکل حل میشه ولی بعدش خیلی مشکل پیش میاد مثلاً نمیتونم اسم بزارم . نمیره تو بازی صفحه سیاه میشه . پچ رسمی رو هم نصب کردم اما نیمدونم چکار کنم . لطفاً کمک کنید.
ممنون
میگم چجوری میشه بازیکن های دیگه رو کنترل کرد . منظورم اینه که مثلا وقتی میخوای پاس تو عمق بدی بهش بگی بره جلو . قبلا یه دکمه همینجوری داشت ولی الان نداره . Player Run رو که میزنم بازیکن هیچ واکنشی نشون نمیده .
در ضمن وقتی دارم دفاع میکنم چرا بازیکنهای دیگه عین ماست سر جاشون می ایستن . در کل تنها بازیکنی که خوب دفاع میکنه فقط اونیه که فلش روشه چون من کنترلش میکنم ولی بقیه بازیکن ها موقع دفاع عقب میکشن ولی دفاع نمیکنن . مثلا یارگیری و هجوم و ... .
جون من یکی بگه چه طوری این گیم پد رو راه بندازم.
اون پچ رو دانلود کردم نصب کردم الان گیم پد رو مثلا میشناسه ولی تو بازی مشکل داره.
توی آرنا اصلا گیم پد کار نمیکنه ... تو بازی که میرم فقط دکمه ها کار میکنه یعنی جهاتش کار نمیکنه :41:
تو مین منوی بازیم اگه با گیم پد بخوام کار کنم همینجوری میره پایین ! انگار داری دکمه ی پایین رو میزنی.
فکر کنم دست کرکمه ...
آموزش کامل بازی کردن آنلاین فیفانقل قول:
کد:لینک در امضا